Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 13/05

Σήμερα Κυριακή 13/05

Κριός:    Ο δυναμισμός σας , ευτυχώς για εσάς  και η καλή φυσική σας κατάσταση, συμμαχούν και σήμερα υπέρ σας, για να τα βγάλετε πέρα με τις μεγάλες απαιτήσεις και τις πολύ αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.Η κάποια οικονομική αστάθεια σας δημιουργεί στρες και δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ακόμα και τις ώρες που είσαστε με καλή παρέα. Για τους Κριούς που είναι σε σχέση, η συντροφική ζωή κυλάει αρμονικά. Οι αδέσμευτοι είσαστε έτοιμοι να κάνετε ακόμα και ακρότητες για να πετύχετε τον ερωτικό σας στόχο.

Ταύρος:  Μία μικρή επιρρέπεια στα ατυχήματα και σήμερα που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα. Στον χώρο της δουλειάς, τα ρίσκα δεν είναι εύστοχα και η τύχη σας δεν σας βοηθάει σε καινούργιες καταστάσεις. Η όποια δυσκολία στην επικοινωνία με τον σύντροφο ή τα κοντινά σας άτομα, φαίνεται ότι παίρνει τέλος και οι σχέσεις σας γίνονται πολύ πιο ήρεμες και εύκολες. Πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες για τους αδέσμευτους ταύρους να γοητεύσουν με ευκολία και να κάνουν καινούργιες γνωριμίες.

Δίδυμος:    Οι απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, συνεχίζονται και σήμερα αν και η από την φύση σας αισιοδοξία δεν θα σας αφήσει να το βάλετε κάτω. Καταστάσεις από το παρελθών μπορεί σήμερα να σας πιέσουν με κάποιο τρόπο, αν και θα καταφέρεται να ξεγλιστρήσετε σχετικά εύκολα. Επαγγελματικά, μπορεί να αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, αλλά θα είναι προσωρινό και θα σας ανεβάσει οικονομικά. Η ενέργειά σας γενικά σήμερα μοιάζει να σκορπίζεται σε διάφορες κατευθύνσεις με αποτέλεσμα, κούραση.

Καρκίνος:   Σήμερα είναι σαν να τρέχετε και να μην φτάνετε πουθενά. Πολλές οι υποχρεώσεις και η ένταση αλλά και η δημιουργικότητά σας. Μην αρνείστε σήμερα την βοήθεια κάποιων φίλων που είναι κοντά σας, γιατί ως το τέλος της ημέρας θα αποδειχτεί , παραπάνω από πολύτιμη. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο, για τους καρκίνους που είναι σε σχέση, κάνετε πλάνα και όνειρα για διακοπές η για κάποιες ημέρες σαν μήνα του μέλιτος. Οι αδέσμευτοι κερδίζετε τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείτε.

Λέων:    Πολλοί είναι οι λέοντες που σήμερα θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να αλλάξουν τις παγιωμένες καταστάσεις στην δουλειά τους ή ακόμα και την αλλαγή επαγγέλματος. Οι πιέσεις είναι αρκετές και εσείς δεν αντέχεται άλλο αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα στα ασθματικά. Κάποιοι μπορεί να νοιώσουν αρκετά πιεσμένοι ή ακόμα και εγκλωβισμένη στην σχέση τους ή την καθημερινότητά τους.Εντάσεις και για τους αδέσμευτους , που έχοντας ανεβάσει τον πήχη στα ύψη, δεν είναι ικανοποιημένοι με τίποτα.

Παρθένος:  Μην φοβάστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να αξιοποιήσετε όποιες ευκαιρίες επαγγελματικές θα σας παρουσιαστούν. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθάει να αποκτήσετε φήμη και καταξίωση στον χώρο σας. Τύχη έχετε και σε ότι αφορά τα συναισθηματικά ζωή σας φαίνεται ότι είναι σε τάξη και έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Οι παρθένοι που δεν είναι σε σχέση, μπορούν και σήμερα να απολαύσουν την έλξη που ασκούν στο κοινωνικό τους περιβάλλον.

Ζυγός:   Ξεκινάτε αργά αλλά σταθερά να βάζετε σε εφαρμογή κάποια επαγγελματικά σχέδια για κάποια κατάσταση που σας αρέσει ιδιαίτερα και που δεν τολμούσατε ή δεν είχατε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τον τρόπο που εσείς θέλατε. Πολλές συζητήσεις σήμερα και έντονη η κοινωνικότητά σας, θα σας φέρει ανάμεσα σε άτομα που θα είναι ενδιαφέροντα και γοητευτικά. Οι αδέσμευτοι ζυγοί καλά θα κάνουν, να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να μην απορρίψουν καμία πρόσκληση για έξοδο και διασκέδαση.

Σκορπιός:    έχετε αφήσει αρκετό καιρό τον έλεγχο της σχέσης σας και τώρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Εντάσεις και αμφιβολίες βασανίζουν το μυαλό σας. Το να κάνετε μια ξεκάθαρη εξήγηση σήμερα δεν θα ήταν και πολύ καλή ιδέα, προσπαθήστε να μεταφέρετε τα όποια ξεκαθαρίσματα για λίγο αργότερα.Σε ότι αφορά στα επαγγελματικά, κάποια πρόταση θα σας ξεσηκώσει και θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε κάποιο μεγάλο επαγγελματικό βήμα για το άμεσο μέλλον.

Τοξότης:  Σας έχει βγει η κούραση των περασμένων ημερών και σήμερα, έχετε μια τάση να χαλαρώσετε και να τεμπελιάσετε. Γίνεστε πολύ συγκαταβατικοί και δεν έχετε καμία διάθεση για αντίσταση η αντιπαραθέσεις. Κάποιες από τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή με τον σύντροφο, γίνονται πιεστικές. Αν κάνετε το λάθος τώρα και αποδεχτείτε καταστάσεις ή δεσμεύσεις που δεν τις θέλετε μόνο και μόνο για να αποφύγετε γκρίνια, θα μπείτε σε δυσκολίες μεγάλες και προβλήματα.

Αιγόκερως:   Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, φέρνει δράση και έντονη κοινωνικότητα. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας φέρνει ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επαγγελματικά, οι δυσκολίες αρχίζουν να υποχωρούν και οι προσπάθειες που κάνατε το περασμένο διάστημα σας δικαιώνουν. Μην αφήσετε σήμερα να πάει χαμένη καμία ευκαιρία για διασκέδαση. Για κάποιους Αιγόκερους η προετοιμασία για ένα ταξίδι που είχε αναβληθεί θα τους απασχολήσει ευχάριστα.

Υδροχόος:   Η Αφροδίτη, εξακολουθεί να είναι σύμμαχος σας και να σας χαρίζει λάμψη και ερωτισμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορούν να βρουν εύκολα σύντροφο αυτή την περίοδο και καλά θα κάνουν να το εκμεταλλευτούν και να βγουν από το σπίτι. Τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή στις σχέσεις με αγαπημένα άτομα λύνονται εύκολα και ευνοϊκά. Σήμερα θα βρείτε χρόνο να χειριστείτε κάποια θέματα διαδικαστικά σε σχέση με δημόσιες υπηρεσίες που τα είχατε αφήσει στην άκρη.

Ιχθύς:   Είσαστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής σας, ευκαιρίες θα έρθουν σήμερα από το πουθενά και μπορεί να σας αλλάξουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Οι συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σας θα σας απασχολήσουν αρκετά αλλά η καλή σας διάθεση, θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από κάποια καινούργια γνωριμία. Άγχη και νεύρα σήμερα φαίνεται να απουσιάζουν από την ζωή σας σήμερα.