Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 12/11

Σήμερα Κυριακή 12/11

Κριός: Ευτυχώς που είναι Κυριακή και θα αποφασίσετε να μείνετε «ένδον», ώστε να ξεκουραστείτε, όχι μόνο γιατί το έχετε ανάγκη, αλλά για να δείτε και τους δικούς σας, που έχετε παραμελήσει

Ταύρος: Ο ρομαντισμός σας, πια, έχει γίνει παροιμιώδης. Τόσο η Σελήνη από την Παρθένο όσο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, συνεργάζονται για να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας

Δίδυμοι: Το σπίτι, ο χώρος που σας περιβάλλει και που σ’ αυτόν ζείτε, η οικογένεια, τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, θα είναι αυτά που σήμερα θα σας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον

Καρκίνος: Αυτό το κλείσιμο στον εαυτό σας, πια, δεν έχει ξαναγίνει. Ίσως θα έπρεπε να αποφασίσετε να λογαριαστείτε με όσους θεωρείτε ότι σας έχουν πειράξει.

Λέων: Ένα ξεκαθάρισμα στα οικονομικά σας δεν θα έβλαπτε, αφού βλέπετε ότι δεν τα καταφέρνετε να κρατήσετε μια πειθαρχία στα έξοδά σας. Γιατί δεν συμβουλεύεστε κάποιον που ξέρει να κάνει καλύτερο κουμάντο;

Παρθένος: Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σήμερα, τόσο με συγγενικά πρόσωπα όσο και με φίλους. Ακόμα και με τους συντρόφους σας, αφού, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ζυγός: Αισθάνεστε μεγάλη ένταση μέσα σας, και δεν υπάρχει κάτι, ή κάποιο μέσον με το οποίο να την εκτονώσετε και να νιώσετε καλύτερα. Ένα ξαφνικό γεγονός όμως, θα σας βάλει σε άλλο κλίμα και η ένταση θα ξεχαστεί.

Σκορπιός: Αν ξυπνήσατε το πρωί, με έντονη διάθεση να εμπιστευθείτε την τύχη σας, μην διστάζετε. Το ένστικτό σας λειτουργεί άψογα. Μπορεί το κέρδος να μην είναι μεγάλο, σίγουρα όμως θα σας φτιάξει τη μέρα.

Τοξότης: Ό,τι κι αν σκέφτεστε για το θέμα της εργασίας, είναι σωστό. Ακόμα και το πιο παράτολμο σχέδιό σας, έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Η μέρα προδιαθέτει για σταθερές εξελίξεις.

Αιγόκερως: Διαρκώς αναβάλετε σχέδια και είστε αναποφάσιστοι ως προς την υλοποίηση των πλάνων σας. Επιτέλους αποφασίστε και μην «κολλάτε» σε λεπτομέρειες που σας κρατούν πίσω.

Υδροχόος: Έντονος ο ερωτισμός σας, έντονες όμως και οι προσπάθειες των πειρασμών να σας κατακτήσουν. Είναι μεγάλο το δέλεαρ, αλλά μεγάλη και η σταθερότητα, για να ρισκάρετε. Σκεφτείτε το καλά.

Ιχθείς: Θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε επικερδείς και συμφέρουσες συμφωνίες σήμερα, Θεού θέλοντος, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί τα πολλά κεράσια, συνήθως, προδιαθέτουν για μικρό καλάθι.