Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 1/10

Σήμερα Κυριακή 1/10

Κριός: Πρόσωπα που έχουν χαθεί απ’ τη ζωή σας, εδώ και κάμποσο διάστημα, σήμερα εμφανίζονται με πολύ καλές διαθέσεις. Ίσως ακούσετε ένα ευχάριστο νέο από ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε μακρινή πόλη.

Ταύρος: Ο χώρος του σπιτιού σας χρειάζεται ανακαίνιση, ίσως και μια γενική καθαριότητα, για αυτό καλό είναι σήμερα να αφήσετε τις βόλτες και να κοιτάξετε το σπίτι. Μικροζημιές με τα υδραυλικά είναι αναμενόμενες.

Δίδυμοι: Σας ευνοεί αρκετά η τύχη σήμερα αλλά εσείς μην ενδώσετε στις υποσχέσεις της, ή τουλάχιστον να μην το παρακάνετε στα έξοδα για τζόγο. Οι άνθρωποι του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι κοντά σας για τα δύσκολα.

Καρκίνος: Μικροπροβλήματα και μικροενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, θα σας κρατήσει σε μεγάλο εκνευρισμό σήμερα. Αν δεν θέλετε να γίνετε αντικείμενο αρνητικών σχολίων με τη γκρίνια σας, αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία

Λέων: Διανύετε το διάστημα κατά το οποίο, συνειδητοποιείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ως εκ τούτου σήμερα, θα περάσετε την ημέρα σας εξομολογούμενοι τα αισθήματά σας στο σύντροφό σας.

Παρθένος: Και η Αφροδίτη και ο Άρης, στο ζώδιό σας, αλλά και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, φροντίζουν ώστε ακόμα και οι πιο καυτές ερωτικές σας βλέψεις να διαποτίζονται από έντονο συναίσθημα.

Ζυγός: Η ημέρα ενδείκνυται για μίνι διακοπές, που έρχονται ως συνέχεια των μεγάλων καλοκαιρινών σας διακοπών. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από άλλη πόλη ή περιοχή.

Σκορπιός: Σας απασχολεί η δουλειά σε μεγάλο βαθμό, καθώς πολλά συμβαίνουν αυτή την περίοδο. Ωστόσο σήμερα, καλό είναι να κάνετε τα σχέδιά σας, με όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένο τρόπο.

Τοξότης: Η δημιουργικότητά σας ενδέχεται να μπλοκάρει σήμερα, λόγω του Κρόνου, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα σας δεν είναι και πολύ εμπεριστατωμένα. Φροντίστε να είστε πιο επιμελείς.

Αιγόκερως: Αφιερώνετε την ημέρα στην ενδοσκόπηση. Τα ευρήματα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να τα περάσετε από ψιλό κόσκινο, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε το δρόμο σας από αγκάθια, που έρχονται από μέσα σας.

Υδροχόος: Όλα όσα σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν σήμερα, θα έρθουν να παίξουν στην οθόνη του μυαλού σας. Όμως, για κάποιον λόγο, ανακαλύπτετε ότι έχουν πάψει πια, να σας πληγώνουν τόσο βαθιά όσο παλιά.

Ιχθείς: Ευτυχώς που τα μαγαζιά είναι κλειστά σήμερα γιατί διαφορετικά θα είχατε πρόβλημα με τα έξοδα που είστε έτοιμοι να κάνετε, στο shopping therapy.