Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10/9

Σήμερα Κυριακή 10/9

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα σας απασχολούν τα οικονομικά σας θέματα. Αρκετοί έχετε την ευκαιρία να βγάλετε κάποια χρήματα που δεν φαίνονται στην εφορία. Επίσης δέχεστε την υποστήριξη από πρόσωπα εξουσίας του επαγγελματικού χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ:  Με τη φροντίδα και περιποίηση του εαυτού και του καθαρά προσωπικού σας χώρου ασχολείστε σήμερα. Αυτό σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και δράτε πιο δημιουργικά. Πολύ ευχάριστο το κλίμα με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλοί από σας σήμερα αναζητάτε την ηρεμία και την απομόνωση για να αυτοσυγκεντρωθείτε και να βάλετε ένα φρένο σε κάποιες άσχημες συνήθειες και να καταπολεμήσετε εσωτερικούς σας φόβους. Αυτός ο περιορισμός δράσης δημιουργεί  εντάσεις στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετοί από σας θα παρευρεθείτε σε ομάδες ή συλλόγους που έχουν ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Επίσης πολλοί θα συναντηθείτε με φίλους για να συζητήσετε κοινά θέματα και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Με τη θετική επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και τη Σελήνη στο Ταύρο η επαγγελματική σας δραστηριότητα σήμερα είναι μεγάλη και πολύ επιτυχημένη ,μάλιστα συνοδεύεται και από αύξηση των εσόδων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πολύ ευχάριστες συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και καλά νέα από το εξωτερικό. Όσοι έχετε δικαστήριο σήμερα ή δίνετε εξετάσεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα τα πηγαίνετε περίφημα.

ΖΥΓΟΣ: Πολλοί από σας θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες που έως τώρα σας είχαν αποκρύψει, για ένα κληρονομικό θέμα ή για ένα δάνειο που έχετε. Επίσης προβαίνετε σε φορολογικό διακανονισμό μετά από παρότρυνση υψηλά ιστάμενου προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Έντονα θετικά συναισθήματα εκδηλώνετε προς τον σύντροφο σας με αποτέλεσμα η σχέση σας να αναβαθμιστεί και το δέσιμο σας να γίνει πιο δυνατό. Επίσης φιλικό σας πρόσωπο σας προτείνει μια συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Αρκετοί από σας θα προβείτε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Η  καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο  είναι ήρεμη  και ιδιαίτερα οι συνάδερφοι σας είναι πολύ φιλικοί μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ όμορφες στιγμές συναισθηματικού πάθους  ζείτε σήμερα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αρκετοί από σας θα δεχτείτε μηνύματα από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος. Πολλοί θα βρείτε χρόνο για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναντήσεις με τους γονείς σας σε ευχάριστο κλίμα έχετε σήμερα. Αναμνήσεις από το παρελθόν θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης. Τις απογευματινές ώρες ασχολείστε με θέματα της οικίας σας.

ΙΧΘΥΣ:  Αρκετές συναλλαγές καθημερινότητας έχετε σήμερα και μάλιστα σε καλό κλίμα. Η όρεξη που έχετε για επικοινωνία βρίσκει ανταπόκριση αφού επικοινωνείτε με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες.