Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10/12

Σήμερα Κυριακή  10/12

 

Κριός: μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει το ακατόρθωτο, ακόμα και την ημέρα αυτή που πρέπει να ξεκουραστείτε. Η ψυχική και σωματική κούραση μεταφράζεται σε δυσκολίες με τον ύπνο, σε νεύρα, σε εντάσεις. Αποφασίστε ότι δεν περνούν όλα απ’ τα χέρια σας.

Ταύρος: θέλετε να κάνετε τα πάντα, γρήγορα. Αυτό όμως, έχει και τις επιπτώσεις του και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, δηλαδή επιφανειακά και δίνοντας σημασία σε μη σημαντικά και ουσιώδη πράγματα.

Δίδυμοι: διαμαρτύρεστε ότι δεν σας μένει χρόνος για σας, αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να ξεκουραστείτε Κυριακάτικα. Θέλετε να αλλάξετε το κατεστημένο της καθημερινότητάς, περιμένοντας όμως να ασχοληθούν με αυτό, οι άλλοι.

Καρκίνος: αισθάνεστε επάνω και ανεπηρέαστοι από όλους και όλα, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια και σήμερα θα το ανακαλύψετε ή θα το διαπιστώσετε με λύπη σας, καθώς οι άλλοι δικαιώνονται, δεν αποκλείεται και από εσάς τους ίδιους.

Λέων: τη στιγμή που θα νιώσετε ότι ο δρόμος σας είναι γεμάτος εμπόδια και καθυστερήσεις, ή ότι βρίσκεστε στη μέση ενός κυκλώνα που σαρώνει τα πάντα γύρω σας, σκεφτείτε ότι χωρίς καταιγίδα, δεν θα υπήρχε ουράνιο τόξο.

Παρθένος: αναζητάτε μια σύνδεση, μεταξύ όσων αισθάνεστε και των καταστάσεων που αντιμετωπίζετε. ίσως τελικά, αυτά τα δύο δεν σχετίζονται καθόλου μεταξύ τους, το αντίθετο, τα συναισθήματά σας είναι αυτά που θα βοηθήσουν στην επίλυση των δυσκολιών.

Ζυγός: παρ’ όλο που υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, έχοντας τον τρόπο και τα μέσα, εσείς δεν εννοείτε να χαρείτε το παραμικρό. Μήπως οι προσδοκίες σας είναι πολύ μεγάλες και συνεπώς, ανικανοποίητες;

Σκορπιός: νιώθετε ότι εσείς είστε οι μόνοι υπεύθυνοι άνθρωποι στον κύκλο σας, που τακτοποιείτε τα πράγματα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Παρ’ όλο που αυτό είναι αλήθεια, ωστόσο εσείς να είστε ταπεινοί και συνετοί.

Τοξότης: το σύμπαν σας επιβραβεύει γιατί είστε καλοί συμπαντικοί μαθητές. Παίρνετε χαρά από τα μικρά κατορθώματα σαν να ήταν μεγάλα. Η προσοχή σας πρέπει να επικεντρωθεί, στο να μην κάνετε χρήση, ιδιοτήτων σας, που ακόμα δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο χρήσης.

Αιγόκερως: μην επιτρέψετε στην αγάπη να πληγωθεί επειδή εσείς νιώθετε νευρικοί και ξεσπάτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, μόνο και μόνο επειδή τους θεωρείτε σίγουρους. Ηρεμήστε και μην αφήνετε να σας κυβερνούν τα νεύρα.

Υδροχόος: τα παιδιά παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Είτε πρόκειται για τα δικά σας, είτε για των άλλων, η ενέργεια που θα πάρετε από την επαφή μαζί τους, είναι ότι καλύτερο για να φορτίσετε τις δικές σας μπαταρίες.

Ιχθείς: μην περιμένετε ότι όλοι θα αντιδρούν το ίδιο με εσάς στα γεγονότα, ούτε ότι όλοι θα σκέφτονται το ίδιο με σας. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και μόνοι, νιώθοντας απομονωμένοι από όλους εκείνους που επιζητείτε την παρέα τους.