Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 06/05

Σήμερα Κυριακή 6/05

Κριός: Έως το μεσημέρι ασχολείστε εντατικά με τα επαγγελματικά. Η ψυχολογία σας αλλάζει ξαφνικά και νιώθετε την ανάγκη να συναντήσετε φίλους σας.

Ταύρος: Έντονες σκέψεις για τον τρόπο που θα κινηθείτε επαγγελματικά από εδώ και πέρα . Μια απότομη διακοπή συνεργασίας σας έχει προβληματίσει.

Δίδυμοι: Πολλοί Δίδυμοι έχετε διάθεση σήμερα να έρθετε πιο κοντά στο Θεό, επισκέπτεστε χώρους λατρείας ή συζητάτε για θρησκευτικά θέματα.

Καρκίνος: Μια επαγγελματική συνάντηση  σας απογοητεύει διότι δεν είχε αίσιο τέλος. Προβληματισμός  για το πώς θα καταφέρετε να καλύψετε τα έξοδα σας.

Λέων: Μετά από μια αναποδιά στον εργασιακό σας αγώνα, αφιερώνετε πολύ χρόνο στον σύντροφο σας. Ευχάριστη έξοδος.

Παρθένος: Πολλοί σήμερα ασχολείστε με ιδιαίτερη σοβαρότητα με το  χώρο εργασίας σας.. Επιδιορθώσεις. Καθαριότητα. Βαψίματα ακόμη κα αλλαγή διαρρύθμισης.

Ζυγός: Μια έντονη διαφωνία με ένα γονέα σας συμβαίνει γύρω στο μεσημέρι. Αναζητάτε λίγη διασκέδαση για να σας φτιάξει το κέφι.

Σκορπιός: Διαπληκτισμοί στον εργασιακό χώρο σας καταστρέφουν τη διάθεση. Νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε με έναν από τους γονείς σας.

Τοξότης: Η οικονομική δυστοκία συνεχίζεται και σήμερα . Μετά το μεσημέρι έχετε μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα.

Αιγόκερως: Αρκετά συναισθηματικοί  και με έντονες εναλλαγές στην ψυχολογία σας σήμερα. Πολλοί βγαίνετε για αγορές για να εκτονωθείτε.

Υδροχόος: Αν και έχετε αρκετό τρέξιμο σήμερα και πίεση χρόνου κάτι που μισείτε απίστευτα, βρίσκετε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ιχθύς: Αρκετοί από εσάς νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σήμερα και να ασχοληθείτε πράγματα που σας κάνουν να ξεχνάτε τη σκληρή καθημερινότητα.