Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9/07

Σήμερα Δευτέρα 9/07

Κριός: η διευθέτηση οικονομικών θεμάτων και εκκρεμοτήτων θα σας κρατήσει απασχολημένους στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Δεν αποκλείεται όμως το βραδάκι να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα.

Ταύρος: η ρομαντική σας διάθεση, γίνεται αντιληπτή από τους αγαπημένους σας, έτσι ώστε μαζί να περάσετε μια όμορφη μέρα. Αν καταφέρετε να το περάσετε αυτό και στη δουλειά σας, θα δείτε πολύ όμορφες εξελίξεις

Δίδυμος: τα ψυχολογικά «πάνω, κάτω» συνεχίζουν να σας χαλούν τη διάθεση, έτσι ώστε να μην έχετε όρεξη για τίποτα. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να αφήσετε τις δύσκολες υποθέσεις σας για άλλη μέρα.

Καρκίνος: ένα αισθηματικό θέμα που σας απασχολεί, σήμερα λύνεται οριστικά και σεις παίρνετε μεγάλη χαρά. Αφήστε τους εγωισμούς και τις γκρίνιες κατά μέρος και προσπαθήστε να κερδίσετε από αυτά που θα συμβούν.

Λέων: το φως στην άκρη του τούνελ, έχει αρχίσει πλέον να γίνεται έντονο, κάτι που σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά στην έξοδο. Με όμορφη διάθεση και καλή καρδιά, θα περάσετε ιδιαίτερα όμορφα σήμερα.

Παρθένος: αν βρίσκεστε σε κάποια παραλία, κάτω από την ομπρέλα και χαζεύετε τη θάλασσα, έχει καλώς. Αν απλά ονειρεύεστε κάτι τέτοιο, έχει έρθει η ώρα να το σχεδιάσετε και να το πραγματοποιήσετε.

Ζυγός: οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί και σεις δεν έχετε μάθει να λέτε, εύκολα, όχι. Προσέξτε να μην χρειαστεί να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση για μια περιπέτεια.

Σκορπιός: μια συμφωνία, ένας συνεταιρισμός, μια συνεργασία, ακόμα και μια σχέση, θα αποσπάσει μεγάλο κομμάτι του φανατικού ενδιαφέροντός σας. Ωστόσο, σήμερα θα δοθούν οριστικές λύσεις, κι αυτό είναι θετικό.

Τοξότης: τα νεύρα σας δεν είναι καλά. Η πίεση της καθημερινότητας, τα προβλήματα, σας έχουν κουράσει σε βαθμό κακουργήματος. Το πιθανότερο είναι, ότι έχει έρθει η ώρα να πάτε διακοπές.

Αιγόκερως: βρίσκεστε ενώπιον ενός πολύ δυνατού και σοβαρού διλήμματος και αισθάνεστε μπερδεμένοι και ανήμποροι να δώσετε καίριες λύσεις. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε, κυρίως στους αγαπημένους σας, άσχημα, αν δεν είναι μέρος του προβλήματός σας.

Υδροχόος: οικογενειακές υποθέσεις, σχέσεις και δεσμοί αίματος θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ένα οικογενειακό ζήτημα, που παραμένει άλυτο εδώ και καιρό, σήμερα βρίσκει διέξοδο.

Ιχθύς: η ικανότητά σας να λέτε στους άλλους, ακριβώς αυτό που θέλουν να ακούσουν, θα αποδειχθεί σωτήρια για τη δουλειά σας, αλλά και για τις σχέσεις σας γενικότερα.