Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9/04

Σήμερα Δευτέρα 9/04

Κριός: Ιδιαίτερα καλή είναι σήμερα η ψυχολογία σας και συναντιέστε με φίλους σας και απολαμβάνετε την ημέρα. Ευχάριστα συναισθήματα.

Ταύρος: Αρκετοί σήμερα είστε καλεσμένοι σε τραπέζια με υψηλούς προσκεκλημένους. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γνωριμίες και επαγγελματικά.

Δίδυμος: Εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς κάνετε πολλοί από σας σήμερα. Επισκέπτεστε και συγγενικά πρόσωπα και περνάτε εξαιρετικά.

Καρκίνος:  Σήμερα ασχολείστε με νέα ενδιαφέροντα όπως η νέα τεχνολογία. Είστε συναισθηματικά ασταθής και ελαφρώς αποστασιοποιημένοι και ευτυχώς γιατί ο σύντροφος έχει νεύρα.

Λέων: Τα πολλά έξοδα που έχετε σήμερα σας προκαλούν ζαλάδα όμως περνάτε όμορφα και με πρόσωπα της οικογένειας και με τον ερωτικό σύντροφο. Πολλοί υπερβάλλετε και σε θέμα διασκέδασης.

Παρθένος: Η μέρα είναι αρκετά κουραστική με πάρα πολλές δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν την κατοικία σας. Πολλές επισκέψεις.

Ζυγός: Για πολλούς Ζυγούς η μέρα έχει ερωτική χροιά . Οι έξοδοι και οι ευχάριστες συζητήσεις σας κάνουν να λάμπετε. Η διασκέδαση είναι σε πρώτο πλάνο.

Σκορπιός: Επισκέψεις σε γονείς και άτομα του οικογενειακού κύκλου δίνουν και παίρνουν. Ευχάριστες ατελείωτες συζητήσεις. Προσέξτε στο δρόμο από υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Τοξότης: Πολλές έξοδοι, πολλά έξοδα άλλα και φλερτ παίζουν σήμερα. Μάλιστα κάποιοι επικοινωνείτε με ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν και συναντιέστε.

Αιγόκερως: Πολλοί από σας σήμερα ασχολείστε με πράγματα  που σας αρέσουν πολύ. Έχετε πολύ ενέργεια και θέλετε να την καταναλώσετε γιατί σας πνίγει.

Υδροχόος: Με έντονη συναισθηματική φόρτιση σας βρίσκει η σημερινή μέρα. Επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν σας φέρνουν στη μνήμη ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Ιχθύς: Μετά το χτεσινό ξέφρενο γλέντι θέλετε μόνο την ησυχία σας και πολύ χαλαρή συζήτηση. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με το φαγητό.