Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6/11

Σήμερα Δευτέρα 6/11

Κριός: Απρόσμενες εξελίξεις στο φιλικό σας περιβάλλον, που το πιθανότερο είναι να μην σας αρέσουν καθόλου και μάλιστα να σας δημιουργήσουν και εντάσεις, που δεν είναι εύκολο να ελέγξετε.

 

Ταύρος: Εύκολα θα περάσει η σημερινή ημέρα, τόσο γιατί είστε ξεκούραστοι από το Σαββατοκύριακο, όσο και γιατί δεν απασχολείτε το μυαλό σας με τίποτα το δύσκολο ή δυσεπίλυτο

Δίδυμοι: Σκαμπανεβάσματα επί σκαμπανεβασμάτων σήμερα, καθώς όλα σας φταίνε. Τα αισθηματικά σας υπό αμφισβήτηση, τα οικονομικά σας μπάζουν νερά, τα επαγγελματικά σας προβληματικά. Υπομονή, σύντομα επανέρχεστε.

Καρκίνος: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας δημιουργήσουν άγχος και αυτό έχει ως αντίκτυπο, εκνευρισμό που βγάζετε στους φίλους και τους οικείους σας.

Λέων: πολλές οι επικοινωνίες σας, αλλά και πολλές οι υποχρεώσεις σας. Μικρές μετακινήσεις προκειμένου να δείτε συγγενείς και φίλους και κοινωνικές επαφές θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα

Παρθένος: Το σπίτι, η οικογένεια, οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, φαίνεται να σας χρειάζονται σήμερα και καλά θα κάνετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου σας ζητιέται, παρ’ όλο που η σκέψη σας είναι, γενικώς προβληματισμένη

Ζυγός: Το σώμα χρειάζεται φροντίδα, αλλά και το πνεύμα επίσης. Κάποια ζητήματα που προκύπτουν στη δουλειά σας, ίσως να μην είστε σε θέση να τα επιλύσετε άμεσα. Κάντε χρήση των γνώσεων και των εμπειριών σας.

Σκορπιός: Τα σχέδιά σας προωθούνται, καθώς συμφωνίες και συνεργασίες αρχίζουν να δείχνουν ότι πηγαίνουν καλά. Είστε ευχαριστημένοι από τους ανθρώπους γύρω σας, κυρίως όμως από το ταίρι σας.

Τοξότης: Οι συνθήκες προστάζουν να είστε ερωτικοί και αισθησιακοί αλλά εσείς έχετε ένα σωρό προβλήματα να επιλύσετε και το μυαλό σας είναι απασχολημένο αλλού. Το ταίρι σας πρέπει να δείξει κατανόηση.

Αιγόκερως: Θέλετε να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους και πολιτισμούς. Το εξωτερικό τώρα, φαντάζει κάτι πολύ ωραίο. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε γεωγραφικά, τουλάχιστον κάντε το διανοητικά.

Υδροχόος: Καταξιώνεστε και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας. Οι συνεργάτες θαυμάζουν τις ικανότητές σας και όλοι θέλουν να σας μοιάσουν. Κάτι πολύ σημαντικό πετυχαίνετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθείς: Οι αυταπάτες αρχίζουν και φαίνονται καθώς αποκαλύπτεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας, ότι όσα πιστεύατε για σωστά, τελικά ήταν λάθος. Καλείστε τώρα, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας.