Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 5/03

Σήμερα Δευτέρα 5/03

Κριός: Έως το μεσημέρι έχετε συναντήσεις  και συζητήσεις ή με το σύντροφο ή με συνεργάτες. Μάλιστα κάποια στιγμή δημιουργείται ένταση. Μετά το μεσημέρι σκέφτεστε έντονα οικονομικές υποχρεώσεις .

Ταύρος: Στον εργασιακό χώρο έως το μεσημέρι θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές που θα τεντώσουν τα ατσάλινα νεύρα σας. Αργότερα το ενδιαφέρον σας κερδίζει ο σύντροφος σας με ωραία επικοινωνία.

Δίδυμος: Η μέρα αρχίζει κάπως παράξενα . Ένταση με τον ερωτικό σας σύντροφο εξαιτίας ενός φιλικού σας προσώπου με σχόλιο που έκανε. Αντίθετα στον εργασιακό σας χώρο τα πάτε εξαιρετικά.

Καρκίνος: Η πίεση σας στα επαγγελματικά σας κάνει να ξεσπάσετε σε πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου. Αργότερα ευχάριστες συναντήσεις με τον ερωτικό σύντροφο.

Λέων: Ένταση θα προκύψει με αδέρφια ή γείτονες πρωινές ώρες. Έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να περάσετε αρκετή ώρα σε αυτό.

Παρθένος : Προσοχή για απώλειες αντικειμένων ή χρημάτων πρωινές ώρες. Η συνέχεια της ημέρας έχει ευχάριστες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας .

Ζυγός: Ένας εκνευρισμός με το σύντροφο σας δεν είναι ικανός να σας χαλάσει τη διάθεση. Σκέψεις για την οικονομική στρατηγική που θα ακολουθήσετε αυτό το μήνα ,γίνονται αντικείμενο συζήτησης με τους γονείς σας.

Σκορπιός:  Έντονα συναισθηματικοί και ιδιαίτερα ομιλητικοί είστε σήμερα . Κάποια θέματα με αδέρφια και γείτονες επιλύονται. Αρκετοί εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας σε σεμινάρια.

Τοξότης: Τα οικονομικά σας σήμερα δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και η αλήθεια είναι ότι μελαγχολείτε λίγο και αναζητάτε την ηρεμία για να αυτό συγκεντρωθείτε.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά σας  έχουν σήμερα μια στασιμότητα και αυτό σας οδηγεί σε βαθιές και σοβαρές σκέψεις για να τα βελτιώσετε. Δέχεστε συμβουλές από φίλους.

Υδροχόος: Σήμερα συναισθηματικά είστε πολύ ευαίσθητοι και ονειρεύεστε διάφορα . Το μειονέκτημα είναι ότι είστε απρόσεκτοι στην οικονομική διαχείριση.

Ιχθύς: Φιλικό σας πρόσωπο σας προτείνει να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι μαζί και το σκέφτεστε σοβαρά . Όσοι ασχολείστε με εισαγωγές θα έχετε νέες προτάσεις  που προοιωνίζονται επαγγελματική άνοδο.