Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 30/10

Σήμερα Δευτέρα 30/10

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα έχετε καλή ψυχολογία και γίνεται ακόμα καλύτερη στη διάρκεια της ημέρας γιατί εισπράττετε εύκολα χρήματα από τρίτους. Δεν έχετε όμως ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και ρουτίνα. Ονειρεύεστε μια συναρπαστική και όμορφη ζωή από εδώ και πέρα, διότι φέτος έχετε περάσει δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο μυαλό σας τριγυρίζουν σήμερα φιλόδοξα σχέδια και κατά διαστήματα ονειρεύεστε έντονα. Η σχέση σας με το σύντροφο είναι εξαιρετική ,όμως νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε χρόνο με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ αρμονικό το κλίμα μεταξύ συναδέρφων σήμερα στη δουλειά και η συνεργασία είναι άψογη.  Σε αρκετούς γίνεται μια επαγγελματική πρόταση που μοιάζει τέλεια, όμως θέλει ψάξιμο γιατί μάλλον κρύβει παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι ζείτε ένα εξαιρετικά ρομαντικό κλίμα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία μέσω συγγενικού κύκλου. Σκέψεις για ένα μακρινό ταξίδι.

ΛΕΩΝ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με προβλήματα τρίτων και θέλετε να βοηθήσετε με κάθε τρόπο. Ιδιαίτερα όσα αφορούν τους γονείς σας και την ψυχολογία του συντρόφου άλλα και τα οικονομικά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανήσυχοι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου. Πληγώνεστε εύκολα  και υποπτεύεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύωρες συζητήσεις ηρεμούν την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι ασχολείστε με τέχνες ή δημιουργικούς κλάδους θα έχετε πολύ μεγάλη έμπνευση σήμερα. Επίσης μια ευαισθησία σε θέματα υγείας είναι πολύ πιθανή. Ευχάριστο κλίμα στα εργασιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή ψυχολογία. Αισιοδοξία και έντονη εξωστρέφεια σας χαρακτηρίζει σήμερα .Επίσης έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα με το σύντροφο σας και αρκετή διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γονείς σας έχετε σήμερα και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας. Επίσης έχετε έμπνευση να προβείτε σε αλλαγές στην διαρρύθμιση της κατοικίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα είστε αρκετά αφηρημένοι και ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά. Πρέπει να προσέξετε τις επικοινωνίες σας για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Κάποιοι κάνετε μια αρκετά μεγάλη και κουραστική διαδρομή για επαγγελματικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κλείσετε καμία μεγάλη οικονομική συμφωνία και μην κάνετε καμία σημαντική αγορά σήμερα. Επίσης προσέξτε να μην πέσετε θύμα κλοπής. Σε συναισθηματικά θέματα είστε αρκετά μπερδεμένος.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και δεν είναι ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα σχέσεων. Βγάζετε μια πολύ έντονη δυσφορία προς το σύντροφο σας  και τον απειλείτε με χωρισμό