Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28/05

Σήμερα Δευτέρα 28/05

Κριός: κάποιο πρόσωπο, ανεξαρτήτως φύλου, θα προσπαθήσει να μπει «σφήνα», ανάμεσα σε σας και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ζήλια, άρνηση, εγωισμός και πείσμα, μπορεί να καταστρέψουν έναν καλό αισθηματικό δεσμό. Έχετε το νου σας και μην αφήνετε κενά στις σχέσεις σας.

Ταύρος: φορέστε τα καλύτερά σας ρούχα, φροντίστε την εμφάνισή σας, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να καταλάβει, πόσο δύσκολα περνάτε εσείς για να καταφέρετε τους στόχους σας. Αποκτήστε μια αισιόδοξη φιλοσοφία για τη ζωή και θα δείτε ότι θα ωφεληθείτε, όχι μόνο εσείς αλλά και οι αγαπημένοι σας.

Δίδυμος: σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι θέλετε να πετάξετε και κάτι σας κρατάει πίσω. Ίσως είναι η οικονομική σας κατάσταση, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ίσως είναι φίλοι, ή ακόμα κι η ίδια σας η οικογένεια. Γι αυτό θα πρέπει να τα βάλετε κάτω και να πάρετε αποφάσεις. Η ώρα έχει φτάσει.

Καρκίνος: περάσατε μια αρκετά πιεστική περίοδο και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε την παρέα των καλών φίλων, των δικών σας ανθρώπων. Μοιραστείτε τις ιδέες και τις εμπειρίες σας. Η ζωή σας αρχίζει επιτέλους να καλυτερεύει.

Λέων: ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, το να πάρετε το ρίσκο, ανοίγει νέους δρόμους και παρουσιάζει νέες ευκαιρίες. Απομακρύνετε το φόβο και την ανασφάλεια απ’ τη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σας φαίνεται «βουνό».

Παρθένος: ήρθε η ώρα να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Θέλετε να συνεχίσετε να ανακυκλώνετε «περσινά ξινά σταφύλια», ή να κατεβείτε από το τρενάκι που σας κάνει γύρω-γύρω και να αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες, αλλάζοντας τη ζωή σας προς το καλύτερο; Η απόφαση δική σας.

Ζυγός: αισθάνεστε την ανάγκη να προσέξετε πιο ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και τις ιδέες σας και τις καταστάσεις που σας αφορούν. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι διακρίνετε, ότι κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να το κάνει, γι αυτό και μπαίνετε εσείς σ’ αυτή τη διαδικασία.

Σκορπιός: υιοθετείτε έναν πιο χαλαρό τρόπο να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητά σας, κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να απορήσουν καθώς αυτό που βλέπουν δεν είστε εσείς. Ωστόσο, εξηγήστε τους την ανάγκη σας να έχετε μια πιο χαλαρή στάση ζωής, κάπου, κάπου

Τοξότης: θα διαπιστώσετε με χαρά σας, ή με λύπη σας, ότι έχετε τη δυνατότητα να έχετε τις καταστάσεις κάτω από τον απόλυτο έλεγχό σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να καθοδηγείτε τους άλλους όπου εσείς θέλετε. Τα αποτελέσματα θα σας δείξουν αν το κάνετε για καλό ή για κακό.

Αιγόκερως: είναι ό,τι καλύτερο να μοιραστείτε τη χαρά της επιτυχίας σας με τους άλλους, ιδίως με τα άτομα που ξέρετε καλά ότι σας αγαπούν. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να «ανεβάσετε» και τη διάθεση των άλλων, κυρίως αυτών που αγαπάτε.

Υδροχόος: ο έλεγχος των «ανεξέλεγκτων παθών σας», είναι το κλειδί της επιτυχίας, και αυτό που θα σας ανοίξει νέους δρόμους, έτσι ώστε να ωφεληθείτε, τόσο εσείς όσο και το περιβάλλον σας. Μ’ αυτή τη νέα γνώση, θα πορευθείτε πιο ουσιαστικά, στην αυτογνωσία και στην επίγνωση του τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας.

Ιχθύς: αισθάνεστε ότι κάποιες φορές πρέπει να προχωράτε στη ζωή χωρίς καμία διευκόλυνση από κανέναν και τίποτα. Αυτό μπορεί να είναι διαφωτιστικό καθώς επινοείτε τρόπους, αλλά μπορεί και να σας μπερδεύει καθώς περιμένετε ότι οι άλλοι θα πρέπει να είναι υποστηρικτικοί. Ωστόσο, έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα γύρω σας.