Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25/06

Σήμερα Δευτέρα 25/06

Κριός: Η σελήνη από τον τοξότη σήμερα θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που μένουν μακρυά ή σε εξωτερικό. Τα ταξίδια θα σας απασχολήσουν πολύ αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό συνδυάζοντας την διασκέδαση με τα επαγγελματικά σας. Η ρουτίνα είναι αυτό που σας απωθεί εντελώς και σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς. Αισθηματικά είσαστε σε μία πολύ καλή περίοδο με τον σύντροφό σας και για εκείνους που είναι μόνοι τους, κάποιο άτομο θα έρθει ξαφνικά στην ζωή τους για να τους την αλλάξει.

Ταύρος:  Πολυάσχολοι και υπερκινητικοί οι ταύροι, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου. Η καριέρα σας είναι σε πρώτο πλάνο και φαίνεται ότι κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για την καταξίωσή σας. Κάποιοι ταύροι θα βάλουν πλάνο για αλλαγές και θα έχουν πολλές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να τις φοβηθούν. το ρίσκο και η ένταση θα είναι χαρακτηριστικά σήμερα και στα αισθηματικά σας. προσοχή στις υπερβολές αλλά και στην κοφτερή σας γλώσσα.

Δίδυμος: Ευκαιρίες για αλλαγές θα σας παρουσιαστούν σήμερα από το πουθενά. Ιδιαιτέρα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή να μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Καινούργια άτομα μπαίνουν στην ζωή σας ανεπάντεχα και κάνουν την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα και πιο περιπετειώδη.  Έρχονται όλες οι προϋποθέσεις για αλλαγές τόσος σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

Καρκίνος   Η θέση της σελήνης σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα στα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο σας κάνει πολύ πιο ήρεμο και με καθαρή σκέψη. Το μόνο αγκαθάκι η όψη  με τον Πλούτωνα που μπορεί να σας κάνει εγωιστές σε ότι αφορά στον σύντροφο και να συμπεριφερθείτε σκληρά και απόλυτα, με αποτέλεσμα την έλλειψη κατανόησης από τους άλλους.

Λέων: Δυσκολεύεστε σήμερα με τα επαγγελματικά σας που θα παρουσιάσουν κάποια σκαμπανευάσματα και θα σας κουράσουν. Σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε πολύ διεκδικητικοί αλλά και επικριτικοί σε σχέση με το ταίρι σας ή τα άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου. Το πάθος επικρατεί στις σχέσεις με το άλλο φίλο για όσους είναι αδέσμευτοι. Για κάποια λιοντάρια θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία ενός απογόνου ή η ενασχόληση με παιδάκια.

Παρθένος: Σπιτόγατοι είσαστε σήμερα οι περισσότεροι παρθένοι. Είναι πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μικροεπισκευές ή να αλλάξετε τον χώρο σας. Θα θέλετε να φροντίσετε για την άνεση των ανθρώπων στην οικογένεια και να περάσετε χρόνο με μεγαλύτερα άτομα. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν ένα μικρό ταξίδι στον τόπο καταγωγής ή στο σπίτι που μεγάλωσαν. Θα αναπολήσετε όμορφες μέρες από το παρελθόν  και ίσως άτομα που δεν είναι πια σε αυτή την ζωή.

Ζυγός: Σήμερα έχετε την ανάγκη να επιβάλετε την γνώμη σας και να κάνετε το δικό σας. Νευρικοί στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις ίσος και να εκβιάσετε τις καταστάσεις για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρεξηγήσεις και κάποιες λάθος εντυπώσεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν σήμερα ιδιαίτερα με γυναικεία άτομα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής σας, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά.

Σκορπιός: Με έξοδα και επενδυτικά σχέδια θα ασχοληθείτε σήμερα και θα πρέπει να είσαστε πολύ συγκρατημένοι στις αποφάσεις που θα πάρετε γιατί δεν θα είσαστε καθόλου αντικειμενικοί. Τα έξοδα και η μανία κατανάλωσης θα σας βάλει να κάνετε αγορές που δεν τις έχετε ανάγκη και που αργότερα θα μετανιώσετε.Πολλές επαφές με άτομα από μακριά και νέα που θα σας ευχαριστήσουν. Κάποιοι ζυγοί θα μπουν στην διαδικασία να διαβάσουν ή να μαθητεύσουν σε κάτι.

Τοξότης: Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευαίσθητους. Θ έχετε την ανάγκη σήμερα να βρεθείτε κοντά στην θάλασσα , να βγείτε με αγαπημένους φίλους ή να περάσετε πολλές ώρες με το ταίρι σας. Η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα θα φέρει πολλούς αδέσμευτους τοξότες στην διαδικασία να διεκδικήσουν και να φλερτάρουν με επιτυχία μια που σας βοηθάει και η Αφροδίτη από τον λέοντα να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και τονίζει την γοητεία σας.

Αιγόκερως: Η πολύ καλή όψη του Ουρανού από τον ταύρο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για να οργανώσετε η ακόμα και να μπείτε στην διαδικασία να σταθεροποιήσετε και να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και σχεδόν με στρατιωτική πειθαρχία. Όποιες κινήσεις και αν κάνετε τώρα σε σχέση με την οργάνωση της ζωής σας, θα έχουν επιτυχία μαι μακροπρόθεσμα καλά αποτελέσματα.

Υδροχόος Αφήστε τους όλους να αναρωτιούνται, που την βρίσκετε την διάθεση και όλη αυτή την ενέργεια. Η φήμη για την ανεξαρτησία και την επαναστατικότητα των Υδροχόων, δικαιώνετε για άλλη μια φορά. Η ημέρα σας βρίσκει ανάμεσα σε πού κόσμο σε πολύ έντονη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση αλλά και σε κατάστρωση σχεδίων που έχουν να κάνουν με την άνοδο της καριέρας σας Ο Άρης από το ζώδιό σας λειτουργεί σαν μίζα για να βρείτε λύσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Ιχθύς: Αισιοδοξία και πολλά μηνύματα που σας ενθαρρύνουν, έμπνευση και πολύ έντονη κοινωνική ζωή σήμερα για εσάς. Εκμεταλλευτείτε την μαγνητική προσωπικότητά σας σήμερα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε μόνο, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας, είναι οι πειρασμοί που μπορεί να πλήξουν αργότερα την σταθερότητα της σχέσης σας. Ευνοούνται πολύ σήμερα τα ταξίδια και οι τακτικές συμφιλίωσης και κατανόησης.