Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23/10

Σήμερα Δευτέρα 23/10

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ήλιο να μπαίνει στο Σκορπιό και τον Άρη στο Ζυγό ,σίγουρα η ερωτική και σεξουαλική σας καθημερινότητα αλλάζει προς το καλύτερο. Όσοι έχουν δικαστήρια σήμερα καλό είναι να πάρουν αναβολή ή να συμβιβαστούν εξωδικαστικά διότι δεν ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα η μέρα θα έχει αρκετή ένταση στην εργασιακή καθημερινότητα. Θα σας απασχολήσουν αρκετά εξελίξεις στα οικονομικά του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας.  Επίσης πρέπει να αναβαθμίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον προς το άλλο μισό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η είσοδος του Άρη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, ανεβάζει το ερωτικό σας ενδιαφέρον άλλα και τη δημιουργικότητα σας. Μάλιστα οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνουν ενδιαφέρουσα γνωριμία σε χώρο διασκέδασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο θα δώσει από σήμερα ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα με Δια και Ερμή στα ερωτικά σας οι πιθανότητες να ερωτευτείτε είναι μεγάλες. Οι ήρεμες συνθήκες εργασίας σήμερα σας ισορροπούν.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε γονείς σας απασχολούν οικονομικά θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά ,όμως το αποτέλεσμα των συζητήσεων θα είναι ασαφές και απογοητευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε μια συνάντηση που θα έχετε σήμερα με τους γονείς σας, τα λόγια τους θα σας απογοητεύσουν . Από σήμερα και για ένα μήνα θα αυξηθούν και οι επικοινωνίες σας , και τα έσοδα σας . Θα χρειαστεί όμως να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΖΥΓΟΣ: Αυτές τις μέρες με Ήλιο , Ερμή και Δια στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο και για ένα μήνα περίπου θα πάρετε μεγάλη οικονομική ανάσα. Αρκετές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα έχετε σήμερα θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα οικονομικά σας  σήμερα. Εισπράττετε χρήματα που δεν φαίνονται στο κράτος, όμως χρειάζεται προσοχή στις αγορές σας διότι μπορεί να εξαπατηθείτε. Η συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου σας απογοητεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα η ψυχολογία σας είναι καλή άλλα έχετε έντονη ευαισθησία. Πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος  με τη συμπεριφορά του θα σας απογοητεύσει. Έντονη ενασχόληση με τον προσωπικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ευχάριστα νέα που παίρνετε από τον επαγγελματικό στίβο δεν είναι ικανά να σας ξεκολλήσουν από την απομόνωση  που έχετε μπει. Μάλιστα κάποιες φήμες που κυκλοφορούν για το πρόσωπο σας, είναι ότι χειρότερο για την ευάλωτη ψυχολογία που έχετε σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα φιλόδοξο σχέδιο που θέλατε να εφαρμόσετε στο άμεσο μέλλον ,σκέφτεστε σοβαρά να το εγκαταλείψετε λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η ερωτική διάθεση του συντρόφου σας είναι ένα δώρο της ημέρας.

 

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα κάνετε καλές εισπράξεις και θα κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Αυτό θα συμβεί από τυχερές συγκυρίες γιατί εσείς δεν είστε καθόλου συγκεντρωμένοι. Έχετε τάσεις ρομαντισμού.