Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 2/10

Σήμερα Δευτέρα 2/10

Κριός: Ευχάριστες επαγγελματικές προτάσεις θα σας γίνουν σήμερα, από ανθρώπους που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα απευθυνθούν σε σας. Αυτό σημαίνει ότι αποκτάτε πίστη στις δυνάμεις σας.

Ταύρος: Το σπίτι και η οικογένεια καθώς και τα θέματά τους θα σας κρατήσουν σήμερα σε εγρήγορση. Η ανησυχία σας για κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σας κύκλου, αποδεικνύεται ότι δεν ήταν βάσιμη

Δίδυμοι: Η οικογένεια κάνει καλό στην υγεία, ιδιαίτερα όταν αυτή έχει κλονιστεί λόγω νεύρων. Πριν μιλήσετε, σκεφθείτε το διπλά και τριπλά, γιατί μπορεί να κατηγορήσετε αυτούς που δεν πρέπει.

Καρκίνος: Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε σοβαρά, τι και ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας, στη δουλειά σας. Τα ξεκαθαρίσματα θα τελειώσουν πιο μετά, αλλά από σήμερα, αρχίζει «το ματς».

Λέων: Σκέψεις σχετικές με το μέλλον σας, τη ζωή σας, τα νέα σας ξεκινήματα. Μπορεί να απογοητεύεστε, αλλά μην αφήνετε την απογοήτευση να διαφεντεύει ένα λαμπρότατο μέλλον.

Παρθένος: Να έχετε το νου σας γιατί οι πειρασμοί «σκάνε» από παντού και ίσως διακινδυνέψετε μια σταθερή σχέση για κάτι εφήμερο. Η προσοχή σας λοιπόν, είναι απαραίτητη σήμερα.

Ζυγός: Με την πειθώ, θα κάνετε και τους πιο δύσπιστους να σας πιστέψουν, να ακολουθήσουν τα όνειρά σας και να πραγματοποιήσουν τις ευχές σας. Πρωτίστως όμως, θα πείσετε άτομα του αντίθετου φύλου να σας ακολουθήσουν στις ερωτικές σας βλέψεις

Σκορπιός: Όσο ο Δίας πλησιάζει να εισέλθει στο ζώδιό σας, τόσο εσείς θα θέλετε να ταξιδέψετε, να δείτε άλλους πολιτισμούς, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με επιμορφωτικά προγράμματα και σε ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό.

Τοξότης: Μετά από μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με πρόσωπο που προτίθεται να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας, περνάτε στη δράση. Οργανωθείτε σωστά και κινηθείτε με σοφία και σύνεση

Αιγόκερως: Το φιλικό σας περιβάλλον εναρμονίζεται με τις ιδέες και τις θέσεις σας. Οι ευχές σας πραγματοποιούνται με τη βοήθεια κάποιων δικών σας ανθρώπων αλλά και υλοποιούνται πολλές απ’ τις ιδέες σας.

Υδροχόος: Θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να είστε εσείς αυτοί που θα ανακοινώσουν σε κάποιους, ότι η συνεργασία σας, σε όποιο επίπεδο, πρέπει να τελειώσει. Μπορεί να σας στεναχωρεί κάτι τέτοιο, είναι όμως, απαραίτητο

Ιχθείς: Το μυαλό σας αδυνατεί να συγκεντρωθεί στην πραγματικότητα και στα ζητήματα της καθημερινότητάς σας και ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε τα πάντα με το δικό σας, υποκειμενικό, προσωπικό, τρόπο.