Προβλέψεις για σήμερα Δεύτερα 20/11

Σήμερα Δευτέρα 20/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα η κρίση σας είναι εξαιρετική και οι συμφωνίες που κάνετε με συνεργάτες είναι προς όφελος σας. Επίσης πολλοί νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο Θεό και επισκέπτεστε ιερούς ναούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογία σας σήμερα είναι πολύ πεσμένη και φόβοι για το αν είστε στο σωστό δρόμο ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι σας κλονίζουν. Η συμβουλή ενός συνεργάτη σας ηρεμεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θέματα σχέσεων και συνεργασιών που σας έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία δύο χρόνια ,είναι και πάλι στο προσκήνιο. Σήμερα γίνονται σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο για να μπει η σχέση σε νέες βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα αρκετοί αποφασίζετε να βάλετε πρόγραμμα υγιεινής ζωής. Αλλάζετε και τη διατροφή  και ενασχόληση με αθλητική δραστηριότητα. Επίσης στον εργασιακό χώρο με διάλογο προσπαθείτε να λύσετε προβλήματα με συνεργάτες.

ΛΕΩΝ:  Όσοι είστε γονείς , συζητάτε με πολύ υπεύθυνο τρόπο τους προβληματισμούς των παιδιών σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να καταλήξουν σε ερωτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό σας σήμερα είναι  η οικογένεια και το σπίτι σας. Αρκετές επαφές για σύσφιξη σχέσεων άλλα  και καλύτερη οργάνωση με κάθε λεπτομέρεια της κατοικίας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για αγορές. Αρκετοί εισπράττετε ευχάριστα λόγια από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ο σύντροφος δημιουργεί για σας μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονα συναισθηματικοί και ιδιαίτερα ομιλητικοί είστε σήμερα . Είστε όμως και αρκετά δύσπιστοι σε προτάσεις φίλων και γνωστών. Έξοδος με το σύντροφο και ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φαντασία σας οργιάζει σήμερα και βλέπετε παντού εχθρούς. Αυτή η καχυποψία γίνεται αντιληπτή και από το σύντροφο σας. Ακόμη σκέφτεστε ότι πρέπει να κόψετε μια κακιά συνήθεια σας όπως το κάπνισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα σήμερα κυλά ήρεμα χωρίς δυσκολίες. Έχετε έντονη διάθεση να συναντήσετε τους φίλους σας και να κάνετε κοινή έξοδο και να διασκεδάσετε, πράγμα το οποίο όντως συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες κινήσεις γενναιοδωρίας που θα κάνετε σήμερα θα ανεβάσουν πολύ την υστεροφημία και την κοινωνική σας εικόνα. Στα επαγγελματικά εξακολουθεί το εξαιρετικά καλό κλίμα. Έντονη συντροφικότητα. 

ΙΧΘΥΣ: Πολύ μεγάλη εύνοια  σε νομικά θέματα και θέματα σπουδών έχετε σήμερα. Τα λόγια ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά ,σας κάνουν να ονειρεύεστε ένα όμορφο μέλλον μαζί του.