Προβλέψεις για σήμερα M.Δευτέρα 2/04

Σήμερα Δευτέρα 2/04

Κριός: Σήμερα δείχνετε ένα έντονο πάθος και μια τεράστια μαχητικότητα στα επαγγελματικά Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε τους στόχους και το καταφέρνετε.

Ταύρος: Αρκετοί Ταύροι θα έχετε μια όμορφη μέρα  με τον ερωτικό σας σύντροφο με πολύ έντονα συναισθήματα. Επίσης αρκετοί θα ασχοληθείτε με κληρονομικά.

Δίδυμοι:  Πολλοί Δίδυμοι σήμερα έχετε έντονη ενασχόληση στον επαγγελματικό στίβο και μάλιστα επιτυχημένη. Κάποιοι από σας κάνετε και ιατρικό τσεκάπ.

Καρκίνος:  Η μέρα προσφέρεται για συμφιλίωση με το σύντροφο ειδικά για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Υπάρχει ερωτική ατμόσφαιρα ικανή να απαλύνει τις σφοδρές συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών.

Λέων: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ημέρα ισορροπίας αφού ασχολείστε και με την οικογένεια άλλα έχετε και μια εξαίρετη επαγγελματική μέρα.

Παρθένος: Μια διαφωνία με πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοφά αρκετά θέματα και να αλλάξετε προτεραιότητες.

Ζυγός: Η μέρα αν και δεν είναι άσχημη έχει πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις και αυτό σας κουράζει.  Οικονομική βοήθεια από πρόσωπα της οικογένειας σας αναπτερώνει το ηθικό.

Σκορπιός: Σήμερα ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας άλλα και του καθαρά προσωπικού σας χώρου. Πολλοί παρακολουθείτε κάποια σεμινάρια.

Τοξότης: Πολλοί Τοξότες έχετε σήμερα τα νεύρα σας. Θα συγκρουστείτε ή με ανώτερο σας στα επαγγελματικά ή με τη μητέρα σας. Ακόμη και στο χώρο του σπιτιού θα σας φταίνε όλα. Μια μέρα είναι θα περάσει.

Αιγόκερως: Σήμερα έχετε μια τεράστια ενέργεια και για να μην σας πνίξει αποφασίζετε να ασχοληθείτε εντατικά με φιλικά σας πρόσωπα και σε επίπεδο συνάντησης και σε επικοινωνίες.

Υδροχόος: Χρήματα από τρίτους που είχατε συμφωνήσει να εισπράξετε σήμερα δεν τα παίρνετε και αυτό σας απογοητεύει παροδικά. Ζείτε όμως ευχάριστες στιγμές με φίλους.

Ιχθύς: Η σχέση σας με το σύντροφο  είναι στο προσκήνιο σήμερα. Υπάρχει όρεξη για συζήτηση και αποφασίζετε να την κάνετε πηγαίνοντας μια κοντινή εκδρομή.