Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19/03

Σήμερα Δευτέρα 19/03

Κριός: Μια μέρα  καλοπέρασης, αλλά και αφοσίωσης στα δικά σας άτομα. Αισθηματικά, νιώθετε την επιθυμία να χρωματίσετε τη σχέση σας, κάνοντας όμορφα πράγματα για ή με τον σύντροφο. Όμορφες και χαρούμενες στιγμές περιμένουν σήμερα και όσους από εσάς δεν είναι σε σχέση, ενώ όποιος ασχολείται με τις τέχνες ίσως έχει κάποια επιτυχία.

Ταύρος: Αισθηματικά, τώρα συνειδητοποιείστε τις δικές σας επιθυμίες και γίνεστε ξεκάθαροι με τον σύντροφό σας. Μια ερωτική πρόκληση θα σας προβληματίσει αρκετά και θα σας κάνει να ονειρευτείτε αλλά και να συνειδητοποιήσετε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή. Γενικά η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κουραστική αν δεν κρατηθείτε μακριά από υπερβολές.

 Δίδυμοι: Αξιοποιήστε σήμερα τα ταλέντα σας και αναθεωρήστε τις συνθήκες μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Αισθηματικά είναι μια υπέροχη ημέρα για να αναθερμάνετε την σχέση σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας φέρουν μια ρομαντική σχέση με μεγάλη διάρκεια στην ζωή σας.

Καρκίνος:  Πιεστική ημέρα για εσάς σήμερα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η υγεία σας. Ο εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει μικροατυχήματα αν χρησιμοποιήστε μεταλλικά αντικείμενα η αν οδηγείται απρόσεχτα. Η εμπλοκή της οικογένειας σε θέματα προσωπικά θα σας μπερδέψουν και θα περιπλέξουν  τις καταστάσεις περισσότερο.

Λέων:  Η ευελιξία σας όσο αφορά στις δυσκολίες στον χώρο της δουλειάς, σας προστατεύει από εντάσεις και κακοτοπιές. Είσαστε γεμάτοι από συναισθήματα που τα εκφράζεται άνετα, με αποτέλεσμα, να κάνετε τον σύντροφο ή τους φίλους σας να χαίρονται που σας έχουν κοντά τους.

Παρθένος:  Οι προσπάθειες που έχετε κάνει να ισορροπήσετε καταστάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό σας χώρο, στέφονται με επιτυχία και εσείς νιώθετε ποιο δυνατοί. Κάποιο ξαφνικό οικονομικό όφελος θα στηρίξει τα σχέδιά σας και θα σας φέρει κάποια μικρή ανακούφιση στο πορτοφόλι.

Ζυγός: Η καταξίωση που περιμένετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα αργήσει και αυτό πια είναι ολοφάνερο. Εκεί που χρειάζεστε μια ανανέωση, είναι στην αισθηματική σας ζωή που κοντεύει να βαλτώσει αν δεν κάνετε κάτι σύντομα. Καλή ημέρα και για τους τοξότες που είναι μόνοι τους, οι νέες γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες σήμερα.

Σκορπιός: Γενικά, βιώνετε μια αγχωτική κατάσταση, όπου η ένταση στο λόγο προκαλεί διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον. Εντάσεις σήμερα και τον σύντροφό σας , που θα τον  μπερδέψετε με την συμπεριφορά σας. Σαν να μην έφταναν αυτά, εμφανίζονται προβλήματα με το νόμο ή με τα παιδιά, ενώ δεν είστε ήρεμοι ούτε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τοξότης: Σήμερα αναλαμβάνεται μεγαλύτερες υποχρεώσεις προκειμένου να αποδείξετε την αξία σας, με αποτέλεσμα να κουραστείτε και να βάλετε και άλλες έγνοιες στο κεφάλι σας. Η άρνηση σας για συμβιβασμό, θα σας φέρει και κάποια σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά που θέλουν λίγο προσοχή.

Αιγόκερως:  Νιώθετε καλά και θέλετε να εκφραστείτε. Μεγάλη η κινητικότητα στο σπίτι, καθώς κόσμος μπαίνει και βγαίνει, κυρίως νεαρής ηλικίας.

Οι ευχάριστες σκέψεις και η καλή διάθεση δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας, που σας καθιστά  άτομο αρεστό στο κοινωνικό περιβάλλον. Ευνοούνται οι προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, οι επαφές με γοητευτικά πρόσωπα, αλλά και η στροφή στα ερωτικά θέματα.

Υδροχόος: Η οικονομική σας ανεξαρτησία είναι αυτό που σας απασχολεί ιδιαιτέρα. Αισθηματικά περνάτε είσαστε σε μία πολύ ικανοποιητική φάση της ζωής σας οι περισσότεροι  σήμερα η έκφραση συναισθημάτων θα είναι εύκολη. τολμήστε να ξαφνιάσετε το ταίρι σας με ένα απρόσμενο ρομαντικό δείπνο η ένα δωράκι.

Ιχθύς: Κάποιο πρόσωπο από το παρελθών που θα εμφανιστεί ξαφνικά, θα σας αναστατώσει πολύ και θα βάλει κάποιους από εσάς σας δίλημμα. Προσέξτε έτσι ώστε με την στάση σας να μην πληγώσετε κατά λάθος ούτε το πρόσωπο από τα παλιά αλλά ούτε και τον αγαπημένο σας. Τα διπλά ταμπλό είναι λίγο επικίνδυνα ατές τις ημέρες.