Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16/10

Σήμερα Δευτέρα 16/10

Κριός: Η ημέρα προσφέρεται για να συζητήσετε θέματα που αφορούν καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς θα προκύψουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Οι φίλοι, είναι πάντα κοντά σας.

Ταύρος: Προσπαθείτε εδώ και καιρό να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και ως τώρα δεν σας ευνοούσαν οι συνθήκες; ε λοιπόν, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα. Συζητήστε τα με τους συνεργάτες σας και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι: Η σταθερότητα των σχέσεών σας, τόσο των επαγγελματικών, όσο και των πιο προσωπικών, δεν ήταν κάτι που σας απασχολούσε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση

Καρκίνος: Ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον και όλο εμπόδια βρίσκετε μπροστά σας που δεν σας αφήνουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας; Σήμερα θα ανακαλύψετε ότι εσείς είστε το μόνο πράγμα που σας χωρίζει από την επιτυχία.

Λέων: Έχετε σχέδια, όνειρα και βλέψεις για ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερη εξέλιξη των επαγγελματικών και προσωπικών σας σχεδίων. Σήμερα θα ανακαλύψετε και όλους εκείνους τους παράγοντες και προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και σταθεροποίησή τους.

Παρθένος: Η ημέρα ευνοεί όλους εσάς που θέλετε να συμβιβάσετε τα πράγματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι πλανήτες σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν στο να συνάψετε τις κατάλληλες συμφωνίες σε αμφότερα τα πεδία

Ζυγός: Κάποιοι άνθρωποι του οικείου σας περιβάλλοντος αλλά των ευρύτερων γνωριμιών σας, θα σταθούν η αιτία για να σταθεροποιήσετε την καθημερινότητά σας με τον περισσότερο εποικοδομητικό τρόπο. Ωστόσο, μην υπερβάλλετε εαυτόν αλλά και μην υπερβείτε τα εσκαμμένα.

Σκορπιός: Δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο ευνοϊκή μέρα για να ακολουθήσετε μια σταθερή, έντιμη και «νόμιμη» γραμμή προκειμένου να υλοποιήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, τα οποία για πρώτη φορά βρίσκουν ανταπόκριση από ένα ευρύτερο κοινό.

Τοξότης: Επαγγελματική καταξίωση, σας δίνει φτερά και σε προσωπικό επίπεδο μια και το τελευταίο διάστημα έχετε επιδείξει μεγάλο επαγγελματισμό. Όλοι θα αναγνωρίσουν τα προσόντα και τις ικανότητές σας. Τα άτομα της οικογένειάς σας όμως, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές σας όπως θα ανακαλύψετε.

Αιγόκερως: Νέοι δρόμοι, νέα σχέδια, νέες εξελίξεις, νέα ξεκινήματα. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σας και τα εμπόδια λιγοστά έως ανύπαρκτα. Αυτό φυσικά, ξέρετε ότι οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας σκληρές προσπάθειες.

Υδροχόος: Να ακούτε πού και πού τα ένστικτά σας, που σας λένε ότι πρέπει να τολμήσετε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε σε πιο προσωπικό επίπεδο. Φροντίστε μόνο να περάσετε και στην πράξη, γιατί οι πολλές θεωρίες….δεν είναι για καλό.

Ιχθείς: Όλα όσα σχεδιάζετε, είναι μια «σαλάτα» μέσα στο κεφάλι σας και αυτό είναι πρόβλημα που αργότερα θα σας εμποδίσει να υλοποιήσετε όλα αυτά που σκέφτεστε. Ξεκαθαρίστε τα θέλω από τα πρέπει, ιεραρχήστε τις ανάγκες σας, και βάλτε προτεραιότητες.