Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15/01

Σήμερα Δευτέρα 15/01

Κριός: Η μέρα χρειάζεται γερά νεύρα. Στα επαγγελματικά έχετε πολύ σωστή κριτική ικανότητα και μαχητικότητα και τα πηγαίνετε περίφημα. Συμβαίνει όμως κάποια αναποδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο ή με ένα παιδί σας και αποσυντονίζεστε.

Ταύρος: Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο  θα κάνετε σημαντικές επαφές σήμερα. Αρκετοί συζητάτε με το σύντροφο σας για ένα ταξίδι που οργανώνετε.

Δίδυμοι: Έντονες σκέψεις και προβληματισμός για τα χρέη που έχετε.  Συζητήσεις με πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Καρκίνος:  Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών αντιμετωπίζετε ψυχρή στάση από το σύντροφο και μόνο με συζήτηση θα βελτιωθεί η σχέση. Όλοι οι άλλοι  προσπαθείτε να κάνετε νέες συνεργασίες και αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις.

Λέων: Δώστε προσοχή σήμερα στον τρόπο που εκφράζεστε στις καθημερινές σας συναλλαγές. Η απαισιοδοξία σας είναι εμφανής και απωθεί τους άλλους.

Παρθένος: Έντονα δημιουργικοί είστε σήμερα , ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με διδασκαλία, μεταφορές ,επικοινωνίες. Ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά.

Ζυγός: Σήμερα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για επικοινωνία  με τους γονείς σας ή άτομα του οικογενειακού κύκλου. Κάποιοι συναντάτε άτομα από την ιδιαίτερη πατρίδα σας.

Σκορπιός: Ο καθημερινός σας κύκλος σήμερα είναι αρκετά φορτωμένος ,πολλές συναλλαγές οικονομικές, πολλές συναντήσεις με φίλους και σοβαρές συζητήσεις.

Τοξότης: Σήμερα  το πρωί θα έχετε μια πολύ σημαντική συνάντηση για συνεργασία με μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον. Η πιθανότητα να την κλείσετε μέσα στο μήνα είναι πολύ μεγάλη.

Αιγόκερως: Έντονη ενασχόληση με τον εαυτό σας σήμερα και σε περιποίηση και σε σκέψεις. Κάνετε έντονη αυτοκριτική ,γίνεστε πιο ομιλητικοί και εξωστρεφείς. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει αισιοδοξία και γοητεία.

Υδροχόος: Σήμερα κάποιοι μπαίνετε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια παράνομη κρυφή σχέση. Αρκετοί παίρνετε χρήματα από τυχερές συγκυρίες. Πολλοί θα αναζητήσουν να εργαστούν σε απομόνωση.

Ιχθείς: Αρκετοί από σας θα κάνετε κοντινό ταξίδι με φιλικό σας πρόσωπο. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά αυξημένη και ευχάριστη.