Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14/8

Σήμερα Δευτέρα 14/8

ΚΡΙΟΣ: Έντονα συναισθήματα αισιοδοξίας νιώθετε σήμερα για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αρκετοί παίρνετε κάποιο δώρο ή μια οικονομική βοήθεια από ους γονείς ή κοντινό συγγενικό πρόσωπο. Μικρή ένταση  βραδυνές ώρες μεταξύ ερωτευμένων.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα χαρακτηρίζεστε από βαθιά συναισθήματα και θέληση να αλλάξετε ψυχολογία και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας άλλα και να γίνετε πιο εξωστρεφής. Με τις συμβουλές φίλων αλλάζετε και κάτι στην εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα έχετε έντονη ευαισθησία που σας κάνει λίγο κλεισμένους στον εαυτό σας. Νιώθετε ότι δεν παίρνετε αρκετό συναίσθημα από τους άλλους. Παρεξήγηση με οικογενειακό πρόσωπο σας χαλά τη διάθεση. Ο ερωτικός σύντροφος όμως είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνάντηση με φίλο από το παρελθόν που ζούσατε πολλά χρόνια μαζί , σας προκαλεί μεγάλη χαρά. Αρκετοί παίρνετε ένα ευχάριστο νέο από το εξωτερικό ή από συγγενικό σας πρόσωπο. Προσοχή στις συντροφικές σχέσεις ,η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

ΛΕΩΝ: Σήμερα μαθαίνετε μια είδηση που θα έχει θετική επιρροή στα επαγγελματικά αας. Πολλοί θα έχετε γνωριμίες με αξιωματούχους και αυτό θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Ευχάριστο κλίμα στα ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγγενικό σας πρόσωπο σας προσκαλεί σε ευχάριστο γιορτινό τραπέζι. Αρκετοί αποφασίζετε να φύγετε ταξίδι τελευταία στιγμή. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας εκνευρίζει, τα ωραία του λόγια δεν σας φτάνουν ,θέλετε πράξεις που θα κάνουν τη κοινή ζωή καλύτερη.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογία σας σήμερα είναι ανεβασμένη από την υποστήριξη που αισθάνεστε από την οικογένεια άλλα και κάποιες θετικές συζητήσεις με ανωτέρους σας από τον επαγγελματικό χώρο. Χαρούμενες κουβέντες με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ βαθιά και έντονα συναισθήματα μοιράζεστε με το σύντροφο σας σήμερα. Απολαμβάνετε κοινές όμορφες εμπειρίες και οι διακοπές σας χαρακτηρίζονται από αρμονία  ευχάριστες τυχερές συγκυρίες  και πολύ διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί από σας έχουν αναλάβει την οργάνωση της αυριανής γιορτής και έχετε πολλές δουλίτσες σήμερα που σας χαροποιούν καθότι δραστήριοι τύποι. Δυνατά συναισθήματα εισπράττετε από το σύντροφο σας και αυτό σας ανεβάζει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ χαρούμενη η σημερινή μέρα. Όλοι ζείτε με πάθος τον έρωτα σας και οι μακροχρόνια δεσμευμένοι βλέπετε να αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον σας με το σύντροφο. Οι ελεύθεροι βρίσκεστε σε παρέες που γνωρίζετε γοητευτικά άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα από τον τόπο καταγωγής σας έχετε σήμερα. Επίσης συζητάτε θέματα και ιδέες με το σύντροφο σας για την ακίνητη περιουσία σας. Δείξτε κατανόηση στην επιθετική συμπεριφορά του συντρόφου.

ΙΧΘΥΣ: Ευχάριστες συζητήσεις με αδέρφια  και συγγενικά σας πρόσωπα σας φτιάχνουν το κέφι. Η συνεννόηση με  το σύντροφο σας είναι δύσκολη και καλύτερα να το ρίξετε στη διασκέδαση και σε πιο χαλαρό ύφος.