Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11/12

Σήμερα Δευτέρα  11/12

Κριός: οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς ξεκαθαρίζουν καταστάσεις που είχατε στο μυαλό σας, ως αδιευκρίνιστες, εδώ και καιρό. Η εύνοια στη δουλειά είναι δεδομένη, αλλά…ξέρετε… «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Ταύρος: να αποφύγετε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στο φαγητό και στην καλοπέραση, γιατί αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα ενεργειακά σας αποθέματα, έτσι ώστε να μην μπορείτε να αποδώσετε στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι: δημιουργικοί και έτοιμοι για όλα είστε σήμερα, καθώς τυγχάνει της εύνοιας της Σελήνης από το Ζυγό, αλλά και μιας πολύ θετικής, για σας, πολυαστρίας στον Τοξότη. Ούτε καν ο ανάδρομος Ερμής, δεν είναι σε θέση να σας σταματήσει.

Καρκίνος: ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού, αλλάζετε είτε τη διάταξη των επίπλων, είτε βάφετε, είτε κάνετε ότι μπορείτε για να νιώσετε καλύτερα, γιατί διακατέχεστε από μια αίσθηση «ξεριζώματος», κάτι που μπορεί να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Λέων: δεν είστε σε θέση να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά σήμερα, σε ότι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε όμως να εκφραστείτε συναισθηματικά, ή ακόμα και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένα ταξίδι σας αναστατώνει.

Παρθένος: τα οικονομικά στο προσκήνιο, θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και θα σας αποσπάσουν την προσοχή, από άλλα, ίσως πιο επουσιώδη θέματά σας.

Ζυγός: η Σελήνη σήμερα σας κάνει να νιώθετε αλλά και δείχνετε ρομαντικοί, συναισθηματικοί και να εκδηλώνετε ευαισθησίες που ίσως οι δικοί σας δεν έχουν συνηθίσει από εσάς. Να προσέξετε τις οικονομικές σπατάλες.

Σκορπιός: ζητήματα από το παρελθόν, ίσως και ανεξιχνίαστες υποψίες σας, κρατούν τη σκέψη σας σε εγρήγορση και δεν σας αφήνουν το χρόνο να ασχοληθείτε με τα πιο «καυτά» σας, θέματα. Αποφύγετε τις υπερβολές, του Δία.

Τοξότης: η σχέσεις σας, αρχίζουν να αποκτούν πιο μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ένας αέρας ανανέωσης αρχίζει να πνέει, ενώ οι φιλίες σας πολλαπλασιάζονται καθώς νέα πρόσωπα κάνουν την παρουσία τους αισθητή στην καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως: μην αφήσετε ένα μικρό και ανούσιο σκαμπανέβασμα στην ομαλή πορεία των επαγγελματικών σας, να σας χαλάσει τη διάθεση. Έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερκόπωση.

Υδροχόος: όσοι έχετε θέματα με τη δικαιοσύνη, όπως δικαστήρια, ή διευθετήσεις και συμβιβασμούς, σήμερα είναι καλή μέρα για να τα λύσετε ή να τα βάλετε σε μια σειρά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, σας δίνει την αφορμή να δείτε πιο ξεκάθαρα το παρόν σας.

Ιχθείς: στην προσπάθειά σας να δικαιολογηθείτε για τη συμπεριφορά σας, στο πρόσφατο παρελθόν, μην υποπέσατε στο σφάλμα να πείτε ακόμα ένα ψέμα. Ο Ποσειδώνας είναι πια ορθόδρομος και δεν σας αφήνει περιθώρια να κρυφτείτε.