Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 07/05

Σήμερα Δευτέρα 7/05

Κριός:
Η παρέα με φιλικά σας πρόσωπα σας φτιάχνει την ψυχολογία σας. Πολλοί Κριοί θα συζητήσετε με ανωτέρους σας  το θέμα της αμοιβής σας.

Ταύρος: Πολλοί από σας έχετε ευχάριστες συζητήσεις με ανωτέρους σας  στον επαγγελματικό στίβο. Διαισθάνεστε ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας  κάτι που απεχθάνεστε.

Δίδυμοι: Πολλοί σκέφτεστε έντονα να οργανώσετε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Επικοινωνίες με συγγενικά πρόσωπα.

Καρκίνος: Αρκετές εναλλαγές  στην ψυχολογία σας έχετε σήμερα. Θέλετε να νικήσετε κάποιους κρυφούς φόβους σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτονομία.

Λέων:  Αρκετές συναντήσεις κάνετε σήμερα με σκοπό να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Συνάντηση με υποψήφιο ερωτικό σύντροφο.

Παρθένος: Πολλοί Παρθένοι  ασχολείστε με προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Όσοι είστε γονείς  σας προβληματίζει η συναισθηματική κατάσταση  ενός παιδιού.

Ζυγός: Η δημιουργικότητα σας  είναι στα ύψη . Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα θα διαπρέψετε. Το  ίδιο ισχύει και για τους αθλητές.

Σκορπιός: Είναι μια μέρα που όσοι ψάχνετε για ακίνητο ή σας ενδιαφέρει πώληση ακινήτου , θα έχετε απόλυτη επιτυχία.

Τοξότης: Η Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό σας οίκο φέρνει νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και νέες συνεργασίες. Σήμερα γίνονται οι πρώτες συζητήσεις.

Αιγόκερως: Σήμερα ασχολείστε με τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Μάλιστα παίρνετε και την άποψη  πολύ φιλικού σας προσώπου .

Υδροχόος: Σήμερα είστε αρκετά προβληματισμένοι από τις συνεχόμενες δοκιμασίες που περνάτε. Έχετε όμως ενέργεια και δε χάνετε το κέφι σας Προσπαθείτε να ιεραρχήσετε τις σκέψεις σας και τον τρόπο δράσης.

Ιχθύς: Άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον  σας βοηθάει να καταπολεμήσετε κάποιους φόβους σας και σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.