Πανσέληνος στην Παρθένο 2/03 & επιρροή ζωδίων!

Η πρώτη πανσέληνος του Μαρτίου, μια που ο μήνας έχει δύο πανσελήνους, γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου. Το βασικό είναι ότι θα φέρει αλλαγή στον τρόπο σκέψεις των περισσότερων, αλλά και ανάγκη για δημιουργία και καινούργια ξεκινήματα.

Κριός: Εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας φέρνει αυτό το φεγγάρι και θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μην αντιδράσετε και εσείς με ένταση. Η αυτοκυριαρχία, είναι απαραίτητη αν δεν θέλετε να πείτε λόγια που πού θα σας κάνουν να μετανιώσετε.

Ταύρος: Είναι ευκαιρία για εσάς να αλλάξετε ότι δεν σας κάνει πια στον επαγγελματικό σας χώρο. Με αυτή την πανσέληνο όλα  περνούν από το μικροσκόπιο. Γίνεστε πιο ρεαλιστές αλλά και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι: Αλλαγές στην καθημερινότητά σας φέρνει η πανσέληνος . Γίνεστε πολύ πιο δραστήριοι και παρά τις όποιες δυσκολίες, εσείς ανανεώνεστε  και αλλάζετε ότι έχει βαλτώσει στην ζωή σας, συναισθηματικά ή και επαγγελματικά.

Καρκίνος: Η πανσέληνος ενισχύει την καθημερινότητά σας και εντείνει τις προσπάθειές σας για σταθερότητα . Κάντε τώρα σχέδια και πλάνα για την βελτίωση του περιβάλλοντος σας και της επαγγελματικής σας ανόδου.

Λέων: Πιέσεις από το επαγγελματικό σας περιβάλλον φέρνει η πανσέληνος. Καλό θα είναι να αποφύγετε, με διπλωματικό τρόπο να αναβάλλεται περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχεται. Αν και τα νεύρα σας είναι τεντωμένα η ισορροπία στα οικονομικά σας σταδιακά θα σας ικανοποιήσει.

Παρθένος:η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, δίνει ώθηση στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και στα αισθηματικά σας. Οι ερωτικές προκλήσεις θα είναι πολλές και θα πρέπει να προσέξετε να μην μπλέξετε σε διπλά παιχνίδια.

Ζυγός: Μια μικρή κρίση στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να φέρει η πανσέληνος, που θα φανεί το μερίδιο της δικής σας ευθύνης. Κρατήστε μια λίγο πιο υποχωρητική στάση σε επικρίσεις που μπορεί να ακούσετε.

Σκορπιός: Η ψυχολογία σας είναι ευάλωτη με αυτή την πανσέληνο. είσαστε πολύ πιο ευσυγκίνητοι και χάνετε για λίγο την αυτοπεποίθησή σας. Σας δίνει όμως την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας στενούς φίλους.

Τοξότης: Ένας καινούργιος κοινωνικός κύκλος ανοίγει για εσάς και σας κάνει πιο κοινωνικούς. Για κάποιους τοξότες αυτή η πανσέληνος θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με προβλήματα αγαπημένων φίλων η ομάδων ατόμων.

Αιγόκερως: Η προσωπική σας ζωή είναι σε περίεργη φάση και θα πρέπει να διαχειριστείτε κάποια πολύ δύσκολα θέματα με λογική. Η ανησυχία και το άγχος  θα είναι έντονα με αυτή την πανσέληνο αλλά και βοηθητικά για να κατανοήσετε κάποιες καταστάσεις σε βάθος.

Υδροχόος:Τα οικονομικά και πρακτικά θέματα της καθημερινότητά σας, φαίνεται να μπαίνουν σε τάξη, με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιες εκκρεμότητες νομικές ή κρατικές τακτοποιούνται και εσείς ανακουφίζεστε και χαλαρώνετε.

Ιχθύες: Το οικογενειακό περιβάλλον βάλλεται με ατή την πανσέληνο και θα πρέπει να είσαστε ευάλωτοι για να μην φτάσουν κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Το να είσαστε υποχωρητικοί με τις απαιτήσεις του συντρόφου θα σας σώσει από γκρίνια και μουρμούρα.