Οι γεννημένοι τον Μάιο 2018 !

1η. είστε πολύ κοινωνικοί και η γνώμη των άλλων παίζει σημαντικό ρόλο για σας. Δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια γι αυτό είστε επιμελείς και υπομονετικοί. Οι διοικητικές θέσεις σας ταιριάζουν επαγγελματικά, αλλά το πιθανότερο είναι να κατακτήσετε κάποια θέση ισχύος στη διάρκεια της ζωής σας.

2η. ισχυρότατη φαντασία και δημιουργικό μυαλό. Πολλές οι αλλαγές στη διάρκεια της ζωής σας γι αυτό και είναι δύσκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Είστε γεννημένοι ψυχολόγοι γι αυτό και τέτοιου είδους επαγγέλματα σας ταιριάζουν

3η. δύσκολα μπαίνετε σε καλούπι και δεν ακολουθείτε προγράμματα. Είστε ανεξάρτητοι και ισχυρογνώμονες. Το πείσμα σας παροιμιώδες. Χρειάζεται όμως να πιστέψετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και να ακούτε τις συμβουλές των πιο έμπειρων, αν θέλετε να πετύχετε στη ζωή.

4η. δεν ακολουθείτε ποτέ την πεπατημένη γι αυτό και οι άλλοι αιφνιδιάζονται από σας. Μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, γι αυτό και δεν ξεγελιέστε εύκολα. Ξεπερνάτε τα εμπόδια χωρίς δυσκολίες και έχετε πάθος για συνεχή ροή και ανανέωση στη ζωή.

5η. παίρνετε καίριες αποφάσεις όταν οι συνθήκες το απαιτούν και δεν μένετε ποτέ στην επιφάνεια μιας κατάστασης. Αυτό σας δίνει το μοναδικό προνόμιο, να παίρνετε ηγετικές θέσεις, στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν συμβιβάζεστε σε δευτερεύοντες ρόλους.

6η. είστε απίστευτα δυνατοί άνθρωποι. βιώνετε σε βάθος τα συναισθήματά σας, αν και πολλές φορές παρασύρεστε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας. Από την άλλη είστε σπάταλοι. Ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Μπορείτε όμως να δώσετε σωστές και έγκυρες συμβουλές.

7η. δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. Είστε πρωτότυποι, δεν σας αρέσει να ακολουθείτε το «κοπάδι». Οι άλλοι, άλλοτε σας αντιμετωπίζουν αποδοκιμαστικά, άλλο παραξενεύονται και άλλοτε δηλώνουν σεβασμό και θαυμασμό προς εσάς. Κερδίζετε χρήματα με ευκολία.

8η. η πειθαρχία είναι η λέξη κλειδί στη ζωή σας. Αυτό σας δίνει μια σταθερότητα από την οποία, πηγάζει και η αξιοπιστία σας, την οποία όλοι εκτιμούν και σέβονται. Αντιμετωπίζετε τα πάντα με σκεπτικισμό και δεν παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.

9η. η ζωή σας κινείται στα άκρα. Αναζητάτε έντονα την περιπέτεια, δεν αντέχετε την ήττα και είστε ανταγωνιστικοί. Όσοι περισσότεροι οι αντίπαλοι, τόσο το καλύτερο. Οι άλλοι εκτιμούν την ευθύτητα σας και το θάρρος σας γι αυτό και σας συγχωρούν τα αδικαιολόγητα ξεσπάσματά σας.

10η. βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας είναι η αντοχή, τόσο η σωματική όσο και η ψυχική. Είστε κοινωνικοί, αγαπάτε τις γιορτές, τα πάρτι και όλες τις μορφές μαζικής ψυχαγωγίας. Έχετε αντικειμενική κρίση, διορατικότητα και σπάνια κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις.

11η. είστε ευαίσθητοι, με λεπτό χαρακτήρα και αρκετή δόση ιδεαλισμού. Διαθέτετε φαντασία και διαίσθηση, κάτι που σε έναν μεγάλο βαθμό σας εξασφαλίζει τη γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Κινδυνεύετε όμως να πιστέψετε αυτά που φαντάζεστε και να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

12η. είστε ανεξάρτητοι, με απόψεις που διαφέρουν απ’ της κοινής γνώμης. Κάθε σας κίνηση, χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα και θάρρος. Δεν διστάζετε να πάρετε ρίσκα και δεν βάζετε το Εγώ, σας πάνω απ’ όλα, γι αυτό και επιτυγχάνετε ακόμα και τα πιο δύσκολα.

13η. στη ζωή σας, θα βρεθείτε πολλές φορές προ εκπλήξεων, και όχι όλες ευχάριστες. Οι σχέσεις θα περάσουν από χίλια κύματα, καθώς η κρυψίνοια και η συναισθηματική εγκράτεια, σας χαρακτηρίζουν. Το μεγάλο σας όπλο, είναι το μυαλό σας, αν φυσικά, το χρησιμοποιείτε σωστά.

14η. η ευστροφία σας, θα σας εξασφαλίσει επαγγελματική επιτυχία. Η οξύνοια σας θα σας βοηθήσει να παίρνετε γρήγορες και καίριες αποφάσεις, κερδίζοντας τόσο χρόνο, όσο και χρήμα. Έχετε το χάρισμα του σωστού και κατανοητού λέγειν, και πείθετε ακόμα και τους δύσπιστους.

15η. έχετε ευχάριστο χαρακτήρα και είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε όποιον φίλο ή γνωστό, έχει πρόβλημα. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, το ότι όλοι σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Θέλετε μια ήρεμη ζωή, γεμάτη άνεση και ευτυχία. Θυμώνετε σπάνια αλλά όταν το κάνετε, κρατά πολύ.

16η. πρωτοτυπία και ανεξαρτησία είναι οι λέξεις κλειδιά της προσωπικότητάς σας. Απεχθάνεστε τη συνήθεια και την ρουτίνα, και πάντα επιζητείτε την αλλαγή. Σας έλκουν τα ταξίδια, ο μυστικισμός και έλκεστε παράξενα απ’ το ανεξήγητο. Δεν θα κάνετε παραχωρήσεις προκειμένου να αρέσετε.

17η. πειθαρχία, σταθερότητα και προσήλωση στο καθήκον, καθορίζουν το χαρακτήρα σας. Σκέφτεστε και ενεργείτε με φρόνηση και νηφαλιότητα, χωρίς να παρασύρεστε από ενθουσιασμό ή ανυπομονησία. Αποφεύγετε το ρίσκο και αντιμετωπίζετε τα πάντα με επιφύλαξη. Δεν φοβάστε τη μοναξιά αλλά επιδιώκετε την αποδοχή των άλλων.

18η. δεν φοβάστε να αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους πιο ισχυρούς από εσάς. Έχετε λίγους φίλους και καλούς στους οποίους είστε αφοσιωμένοι και είστε ικανοί να κάνετε πολύ μεγάλες θυσίες γι αυτούς. Ποτέ δεν τα βάζετε με κάποιον πιο αδύναμο ή βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Θυμώνετε εύκολα αλλά με την ίδια ευκολία ηρεμείτε.

19η. με την όρεξή σας για ζωή και δράση, μαγνητίζετε τους άλλους. Αγαπάτε τον αθλητισμό, και ακόμα κι αν δεν ασχολείστε επαγγελματικά μ’ αυτό, πάντα θα βρείτε λίγο χρόνο για να τρέξετε ή να αθληθείτε. Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις ακόμα κι όταν το ρίσκο είναι μεγάλο. Δεν σας αρέσει να παρεμβαίνουν στη δουλειά σας κι έχετε την απαίτηση από τους άλλους να είναι ειλικρινείς μαζί σας.

20η.  η φαντασία και ο ιδεαλισμός κυριαρχούν στη ζωή σας, ενώ δίνετε μεγάλη σημασία στην αρμονία και στην ομορφιά. Είστε ικανοί για το καλύτερο, χωρίς να αποκλείεται και το χειρότερο, μια και στηρίζεστε ως επί το πλείστον, στη διαίσθησή σας. Το ανεξάντλητο κουράγιο σας απορρέει από τον πολύ πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο

21η. έξυπνοι, πνευματώδεις, φιλόδοξοι, δύσκολα περνάτε απαρατήρητοι. Η άνετη όμως, συμπεριφορά σας, κρύβει καχυποψία και φόβο για το μέλλον.  Έχετε επικοινωνιακό χάρισμα, το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε όλους τους τομείς. Είστε πολύ οργανωτικοί.

22η. είστε ασταθείς αλλά καλόβολοι. Μερικές φορές αντιδράτε σπασμωδικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από σαράντα κύματα κι αυτό γιατί κρύβετε τις σκέψεις σας από τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε λίγους, αλλά δοκιμασμένους φίλους, στους οποίους είστε αφοσιωμένοι.

23η. αν και ασυμβίβαστος χαρακτήρας, ξέρετε πολύ καλά να προσαρμόζεστε στις διάφορες καταστάσεις χωρίς οδυνηρές παραχωρήσεις ή εκπτώσεις. Είστε ευφυείς, πράγμα που σας ανοίγει το δρόμο είτε στα προσωπικά είστε στα επαγγελματικά. Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις, προσηλώνεστε στους στόχους σας και δεν τα παρατάτε.

24η. είστε ένας βαθιά συναισθηματικός χαρακτήρας. Είστε ευχάριστοι, πρόθυμοι να βοηθήσετε, σας διακρίνει ο ενθουσιασμός και η χαρά σε ότι κάνετε. Δεν μπλέκεται ποτέ επαγγελματικά και προσωπικά. Είστε ιδιαίτερα επίμονοι και ισχυρογνώμονες.

25η. η άστατη φύση σας, σας ωθεί σε πολλές αλλαγές και μετακινήσεις. Δυσκολεύεστε να ριζώσετε κάπου, γι αυτό και οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν με δυσπιστία, αμφιβάλλοντας για την αξιοπιστία και τη συνέπειά σας. Τα ταξίδια σας αρέσουν όταν γίνονται σε μυστηριώδεις  και περιπετειώδεις προορισμούς.

26η. μπορεί να αποφεύγετε τις δεσμεύσεις αλλά ο λόγος σας, όπου κι αν τον δώσετε, είναι συμβόλαιο. Για να επιτύχετε έχετε την ανάγκη να σας στηρίζουν οι οικείοι σας. Σκέφτεστε τις κινήσεις σας πριν ρισκάρετε αλλά για τα πρόσωπα της οικογένειάς σας είστε ικανοί να κάνετε την πιο μεγάλη θυσία.

27η. έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και έντονη διάθεση να προσφέρετε σε άτομα που κρίνετε δυστυχισμένα και αδικημένα απ’ τη ζωή. Η ειλικρινής σας στάση σας εξασφαλίζει φίλους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις δυσκολίες. Είστε ανεκτικοί και ευέλικτοι.

28η. η γενναιοδωρία χαρακτηρίζει την κάθε σας κίνηση. Είστε αισιόδοξοι, με όρεξη για ζωή και δράση. Απεχθάνεστε την καθιστική ζωή και λατρεύετε τον αθλητισμό. Η εκπαίδευση είναι για σας το κλειδί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

29η. φιλικοί καλόβολοι και γοητευτικοί, έχετε πάρα πολλούς φίλους. Τα καταφέρνετε περίφημα στην επικοινωνία και είστε πολύ δημοφιλείς. Χρειάζεστε ωστόσο, αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλιώς να αναλώνεστε σπαταλώντας ενέργεια εδώ κι εκεί.

30η. ανοιχτοί, αισιόδοξοι με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Κερδίζετε τους άλλους με την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Οξυδερκείς, διψάτε για γνώση και εμπειρίες. Με επιμονή και αποφασιστικότητα υπερβαίνεται τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια της καθημερινής σας ζωής.

31η. σας χαρακτηρίζει η σοβαρότητα. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να πετύχετε την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, γι αυτό και δεν απογοητεύεστε στις κακοτοπιές. Οι ιδέες σας είναι γεμάτες πρωτοτυπία. Απολαμβάνετε την πολυτέλεια και επιζητείτε τις ανέσεις. Πολύ καλή μνήμη και μια εξαιρετικά, αναλυτική σκέψη.