Οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο

1η. Πάνω απ’ όλα είναι η ανεξαρτησία σας. Από αυτή εξαρτάται και η αποτελεσματικότητά σας στα επαγγελματικά. Εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, και παίρνετε πρωτοβουλίες. Αγαπάτε τα ταξίδια και την περιπέτεια. Απεχθάνεστε τη ρουτίνα και τη μονοτονία.

2η. Το ρίσκο, είναι η δεύτερη φύση σας. Το ένστικτό σας, πάντα σας δικαιώνει. Δεν αντέχετε την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας. Είστε ολίγον επιπόλαιοι όμως, αλλά βρίσκετε πάντα πρακτικές λύσεις. Με ευκολία, κάνετε νέα ξεκινήματα.

3η. Η ευστροφία και η δημιουργικότητα, είναι τα ισχυρότερα προσόντα σας. Δεν είστε και πολύ πειθαρχημένοι και σπαταλάτε ενέργεια και χρόνο σε δευτερεύοντα θέματα. Σας αρέσει η ομαδική δουλειά και βάζετε το εγώ σας, σε δεύτερη μοίρα.

4η. Ο μεγάλος σας στόχος είναι να αποκτήσετε χρήμα και επιρροή. Είστε πραγματιστές και σχεδόν πάντα καταφέρνετε τους στόχους σας. Δεν υποχωρείτε εύκολα και αναζωογονείστε από τις προκλήσεις της ζωής. Παίρνετε ρίσκα γιατί διψάτε για περιπέτεια.

5η. Απεχθάνεστε την παθητικότητα και την ηττοπάθεια. Είστε εύστροφοι, αποφασιστικοί γι αυτό και η ζωή σας είναι γεμάτη ρίσκα και προκλήσεις. Είστε ευθείς, ξεκάθαροι και τίμιοι στις συναλλαγές σας γι αυτό και όλοι σας αγαπούν.

6η. Δεν θα εγκαταλείψετε ποτέ τα ιδανικά σας για το χρήμα ή την επαγγελματική καταξίωση. Ενεργείτε με βάση το ένστικτο και τη διαίσθηση. Αναζητάτε ποικιλία στη ζωή και είστε πολυτάλαντοι. Είστε όμως και πολύ ανυπόμονοι.

7η. Αντιλαμβάνεστε, επεξεργάζεστε και αφομοιώνετε πολύ γρήγορα πληροφορίες και γνώσεις. Η περιπέτεια και ο κίνδυνος είναι τα διεγερτικά σας. Ο αυθορμητισμός και η αποφασιστικότητά σας, γοητεύουν τους πάντες.

8η. Είστε δυναμικοί και διαθέτετε ένα πολύ δυνατό μυαλό. Στα δύσκολα αποδεικνύεστε θαρραλέοι και δεν διστάζετε να κινηθείτε ανεξαρτήτως κινδύνων. Ρισκάρετε όπου κρίνετε ότι είναι απαραίτητο, αλλά κινείστε εκ του ασφαλούς.

9η. Είστε ευαίσθητοι, δημιουργικοί και αντιμετωπίζετε τη ζωή με αισιοδοξία. Είστε κοινωνικοί και πολύ φιλικοί. Κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, το μυαλό σας, γεννάει τις πιο πρωτότυπες και καταπληκτικές ιδέες.

10η. Είστε αεικίνητοι. Η στασιμότητα σας «σκοτώνει». Δεν φοβάστε τον ανταγωνισμό και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να έρθετε ακόμα και σε ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους, προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, είτε τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά.

11η. Φαίνεστε δυναμικοί και φιλόδοξοι, αλλά κατά βάθος είστε ευαίσθητοι και διαισθητικοί. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, έχετε την αισιοδοξία και την ενέργεια για να τις αντιμετωπίσετε.

12η. Η κοινωνικότητα, η αγάπη σας για την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών, αλλά και το δυνατό σας ένστικτο σας κάνει περιζήτητους. Τα κίνητρά σας, είναι ανιδιοτελή και θεωρείτε καθήκον σας το κοινό συμφέρον.

13η. Σας έλκουν ιδιαίτερα οι περιπέτειες και οι εμπειρίες που απορρέουν από αυτές. Δεν φοβάστε να θέσετε υψηλούς στόχους και έχετε όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να τους πετύχετε. Πάντα βρίσκετε την πιο σοφή και δυναμική λύση.

14η. Φαίνεστε λίγο αντιφατικοί. Παλεύετε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ σταθερότητας, ασφάλειας και κοινής λογικής, και της περιπέτειας. Ευτυχώς, διαθέτετε σφαιρική οπτική και αυτό είναι που σας σώζει σχεδόν πάντα.

15η. Η κοινωνικότητά σας, σας κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς. Είστε αποφασιστικοί και πάντα ψύχραιμοι. Διαθέτετε ένα πνεύμα πάντα σε εγρήγορση και επιδιώκετε η μία εμπειρία να διαδέχεται την άλλη, ως πηγή γνώσης.

16η. Είστε τρυφεροί και φιλικοί. Αποτελείτε την ιδανική παρέα για όλους. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ξεκάθαρο και τίμιο τρόπο, χωρίς να γίνεστε, στο ελάχιστο, αντιπαθείς. Βαριέστε όμως εύκολα γιατί αγαπάτε τις προκλήσεις.

17η. Αισιόδοξοι και δημιουργικοί, οι αποφάσεις σας θεωρούνται «πρωτοποριακές». Οι φιλοδοξίες σας δεν περιορίζονται σε μικρά επιτεύγματα, γι αυτό κυνηγάτε πάντα το καλύτερο. Δείχνετε αυταρχικοί και απότομοι κάποιες φορές.

18η. Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, χωρίς όμως να γίνεστε μαλθακοί και άβουλοι. Ο αυθορμητισμός σας είναι κάτι που λειτουργεί άψογα γι αυτό και τον εκμεταλλεύεστε κάποιες φορές, πάντα στα όρια της λογικής, προς όφελός σας.

19η. Είστε τρομερά οξυδερκείς και η γνώση είναι για σας ένα πολύτιμο εργαλείο. Δεν μένετε προσκολλημένοι στις παραδοσιακές μεθόδους προσέγγισης ενός προβλήματος, γι αυτό και τίποτα δεν αφήνετε άλυτο, για πολύ καιρό στη ζωή σας.

20η. Ο ενθουσιασμός και το συναίσθημα, παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας και αυτό είναι κάτι που αν συνδυαστεί με τα ταλέντα σας, μπορεί να σας δώσει ακόμα και διασημότητα. Τα προβλήματα δεν σας ρίχνουν και όλοι εκτιμούν την ευγένειά σας.

21η. Είστε δυναμικοί, μαχητικοί και έχετε πάθος και πόθο να πετύχετε. Είστε λίγο ανυπόμονοι όμως, και γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μην προτρέχετε γιατί αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σφάλματα και αποτυχίες.

22η. Διαθέτετε την οξύνοια για να πετύχετε μεγάλα πράγματα. Κερδίζετε εύκολα το σεβασμό των άλλων, με τη σοβαρότητα και την ειλικρίνειά σας. Ωστόσο, σας χαρακτηρίζουν «συναισθηματικό στρείδι», γιατί δεν φανερώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας.

23η. Για σας, τίποτα δεν μπορεί να μείνει στάσιμο για πολύ. Ο μεγάλος σας στόχος είναι η οικονομική ευημερία. Όπλα σας η επιμονή και η υπομονή αλλά και η σκληρή δουλειά. Είστε ευγενείς και όλοι θέλουν τη συντροφιά σας.

24η. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας φρενάρει από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, είναι ο υπερβολικός σκεπτικισμός και η αναποφασιστικότητά σας. Σε σας το αίσθημα του καθήκοντος είναι πολύ έντονο.

25η. Διαθέτετε γοητεία και επικοινωνιακό χάρισμα, τα οποία αποδεικνύονται καθοριστικοί παράγοντες ως προς την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Έχετε πολύ έξυπνες ιδέες και οι άλλοι εντυπωσιάζονται. Είναι ανεξάρτητοι και λειτουργείτε αυτόνομα.

26η. Η αίσθηση του καθήκοντος, είναι πολύ ισχυρή μέσα σας και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κινείστε. Φροντίζετε να τηρείτε τις υποσχέσεις σας και σας διακρίνει μια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους σας.

27η. Είστε πρακτικοί. Δεν αφήνετε τον εαυτό σας να βαδίζει στα τυφλά. Είστε ιδεαλιστές, αλλά δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσον για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είστε πολύ κοινωνικοί με ένα ευρύτατο δίκτυο επαφών.

28η. Σας αρέσει να είστε ενημερωμένοι για τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Είστε όμως πολύ αναποφάσιστοι, έτσι ώστε να μην κινείστε άμεσα. Ως εκ τούτου δεν εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

29η. Διαθέτετε επικοινωνιακό ταλέντο. Είστε πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες, με διπλωματία και απροσποίητη ευγένεια. Οι φιλοδοξίες σας είναι κατασταλαγμένες από μικρή ηλικία. Ξέρετε πού βαδίζετε και πώς.

30η. Φιλικοί και ευγενικοί με έφεση στις κοινωνικές επαφές και στις δημόσιες σχέσεις. Κάποιες φορές δεν υπολογίζετε την προσωπική σας ζωή και την οικογένειά σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

31η. Έντονη προσωπικότητα, που επιζητεί να εκφράζεται με το δικό της τρόπο ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Ξεχωρίζετε από τους πολλούς, και όλοι ασχολούνται μαζί σας. Δεν υποχωρείτε πριν πετύχετε αυτό που θέλετε.