Οι γεννημένοι το Μάρτιο 2018 !

1η. ιδεαλιστές και πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά για τα όνειρά σας. Είστε ικανοί να καταφέρετε πάρα πολλά, αρκεί να μην ξοδεύεστε δεξιά κι αριστερά. Συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, χρειάζεστε αρμονία γύρω σας για να λειτουργήσετε αποτελεσματικά. Η μεμψιμοιρία όμως και η αυτολύπηση, δεν σας λείπουν. 

2η. εύστροφοι και με αντικειμενική κρίση. Αποφασιστικοί. Το χρήμα και το κύρος, είναι για σας υψηλοί στόχοι. Ξέρετε πάντα το σωστό και επιμένετε γι αυτό, ίσως γι αυτό δυσκολεύεστε στη συνεργασία σας με τους άλλους. Ανθρωπιστές, είστε πάντα εκεί για να βοηθήσετε, όποιον το έχει ανάγκη. 

3η. οι πράξεις σας καθορίζονται από την ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Τα όνειρά σας μεγαλεπήβολα. Οι φιλοδοξίες σας ευγενείς. Πάντα θα χρειάζεστε κάποιον να σας γειώνει. Ένστικτο και διορατικότητα σας βοηθούν να αποφεύγετε παγίδες. Είστε προστατευτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους, σε σημείο να γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες.  

4η. φιλόδοξοι, αποφασιστικοί δεν φοβάστε τη σκληρή δουλειά. Η φαντασία, η διαίσθηση, η ευαισθησία είναι η άλλη σας πλευρά. Εκείνη που σας οδηγεί πολλές φορές σε εκνευρισμούς και εντάσεις, και τότε είναι που κλυδωνίζεται το αίσθημα ασφάλειάς σας και οι κινήσεις σας γίνονται σπασμωδικές.  

5η. ασυμβίβαστοι, ονειροπόλοι, με δυναμισμό αγωνίζεστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Το δημιουργικό σας πνεύμα, τροφοδοτείτε από τη φαντασία σας. Οι καινούριες ιδέες σας συναρπάζουν, όπως και οι καινοτόμες τεχνολογίες. Λατρεύετε τα ταξίδια. Γίνεστε όμως, δύστροποι όταν απογοητεύεστε.

6η. ενθουσιώδεις, με ισχυρή διαίσθηση, ονειροπόλοι και ιδεαλιστές. Ζείτε την καθημερινότητα με ανεξαρτησία, αλλά και αποφασιστικότητα. Όμως, δίνετε βάση στο συναίσθημα, περισσότερο από τη λογική κάτι που συνήθως σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας.  

7η. εσείς, για να γευτείτε την επιτυχία, και να ευημερήσετε, θα πρέπει να βρείτε έναν στόχο εφικτό και πρακτικά εφαρμόσιμο, και να μην χάνεστε στις ονειροπολήσεις σας. Είστε χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, ακόμα κι όταν μέσα σας νιώθετε απογοητευμένοι. Προσκολλάστε στο παρελθόν κι αυτό εμποδίζει την εξέλιξή σας.  

8η. τα ζωή την αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά. Οι στόχοι σας είναι εφικτοί. Οι ονειροπολήσεις και η φαντασία, δεν παίρνουν τα ηνία μέσα σας για μεγάλο διάστημα και αυτό σας οδηγεί στην επιτυχία. Νιώθετε μια ιδιαίτερη έλξη για θέματα μεταφυσικής, κι έτσι οι πνευματικές αναζητήσεις είναι η δεύτερη φύση σας.  

9η.  γόνιμη φαντασία και ιδεαλισμός. Αναζητάτε την έμπνευση, σε μια ιδέα, σ’ ένα πρόσωπο ή σ’ έναν στόχο που θα κεντρίσει το δημιουργικό σας πνεύμα κι έτσι θα δείξετε τι αξίζετε. Έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας γι αυτό υπόσχεστε εύκολα. Μπορεί όμως να μην μπορέσετε να τηρήσετε όσα υποσχεθήκατε και τότε γίνεστε δογματικοί και ισχυρογνώμονες.  

10η. ισχυρότατο το ένστικτό σας, είστε φοβερά διορατικοί. Διατηρείτε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους, αλλά η υπερηφάνεια σας, σας κάνει ευέξαπτους και απρόθυμους να δεχτείτε ότι υπάρχει και διαφορετική άποψη απ’ τη δική σας. Αγαπάτε την οικογενειακή ασφάλεια.  

11η.  ενθουσιάζεστε με κάθε νέα ιδέα. Η αγάπη σας όμως για την ασφάλεια και την άνετη ζωή, περιορίζουν την επαναστατικότητα σας. Θυμώνετε εύκολα για το τίποτα, είστε ανυπόμονοι και χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Παρ’ όλα αυτά, το πρακτικό σας πνεύμα και η οξύνοια σας, σας δίνουν έναν δυνατό προβάδισμα έναντι των άλλων.  

12η. χιούμορ και λεπτό γούστο. Κερδίζετε τους άλλους με το χιούμορ σας. Φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση και είστε εκλεκτικοί στο ντύσιμο και στο φαγητό. Στη ζωή σας, θα εμβαθύνετε κάποια στιγμή στον εσωτερισμός και στη μεταφυσική.  

13η. αδιαμφισβήτητες οι οργανωτικές σας ικανότητες. Είστε πολύ ικανοί στις διαπραγματεύσεις, αγαπάτε την καλή ζωή και ξοδεύετε χρήματα, αφειδώς, για περιττές, ίσως, πολυτέλειες. Η επιθυμία σας για οικονομική εξασφάλιση, μπορεί να σας οδηγήσεις σε συμβιβασμούς, που αργότερα μετανιώνετε.  

14η. η οξυδέρκεια, η ευστροφία και η αυτοπεποίθησή σας, κερδίζουν στόχους. Το χιούμορ σας και ο ανθρωπισμός σας, κερδίζουν ανθρώπους. Έχετε την ικανότητα να δείχνετε ήρεμοι και πράοι, ενώ μέσα σας μπορεί να βράζετε από θυμό. Παίρνετε μεγάλα ρίσκα όταν μυρίζεστε κέρδη.  

15η. διψασμένοι για γνώσεις, το άγνωστο ασκεί έντονη έλξη σε σας γι αυτό και εξερευνάτε ασταμάτητα νέους τομείς, νέες ιδέες. Η αντοχή που επιδεικνύεται στις δυσκολίες σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους, αλλά και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.  

16η. η εξωστρέφεια σας, είναι επιφανειακή καθώς τα μυστικά σας και οι σκέψεις σας είναι καλά κρυμμένα. Με τον ίδιο τρόπο κρύβετε και τα συναισθήματά σας, για να μην σας χαρακτηρίσουν αδύναμους, ευάλωτους, τρωτούς. Η αγάπη σας ωστόσο για την τέχνη, σας στρέφει από νωρίς σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα.  

17η. ευαίσθητοι, με ζωηρή φαντασία, μεθοδική και αναλυτική σκέψη.  Υψηλά ιδανικά και όνειρα, αγάπη για την καλή ζωή και την οικονομική εξασφάλιση. Είστε χαρισματικοί, αλλά χρειάζεστε να σας εμπιστεύονται για να ξεδιπλωθούν τα ταλέντα σας. Αποφεύγετε από ένστικτο τα εμπόδια.  

18η. ότι και να γίνει, παραμένετε νέοι στην ψυχή και στο μυαλό. Είστε αυθόρμητοι, έχετε όραμα και ιδεαλισμό και είστε αλτρουιστές. Παρ’ όλα αυτά, η έντονη επιθυμία σας για άμεσα αποτελέσματα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και σπασμωδικές κινήσεις.  

19η.  η σταδιοδρομία σας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και αποδίδετε καλύτερα όταν σας αρέσει αυτό που κάνετε. Θυσιάζετε ακόμα και την ηρεμία και την ξεκούραση σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Ο ιδεαλισμός μπορεί να σας ωθήσει να εργαστείτε ανιδιοτελώς για έναν κοινωφελή σκοπό.  

20η. στον περίγυρό σας, εμφανίζεστε χαρωποί φροντίζοντας να μην αποκαλύψετε τις πνευματικές και μεταφυσικές σας ανησυχίες. Φιλοπερίεργοι και ερευνητικοί, δεν βολεύεστε με εύκολες απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Σας λείπει η θέληση, αλλά οι στόχοι σας είναι υψηλοί, διαποτισμένοι από πολύ «προχωρημένες» ιδέες και απόψεις.  

21η. είστε γενναιόδωροι, ταξιδιάρηδες, πρόσχαροι και φιλικοί, αλλά συχνά διακατέχεστε από μια ανεξήγητη καχυποψία. Από πολύ μικρή ηλικία είστε ικανοί να συντηρήσετε τον εαυτό σας, ενώ απολαμβάνετε αναγνώριση τόσο από τον οικείο, όσο και από τον ευρύτερο περίγυρό σας.  

22η.  είστε αισιόδοξοι και φέρνετε εις πέρας δύσκολες αποστολές, αλλά οδηγείστε σε αυθόρμητες και παρορμητικές αντιδράσεις που ενίοτε, προκαλούν εντάσεις με τους άλλους. Ο μαχητικός σας χαρακτήρας θα σας δώσει πολλές πρωτιές ενώ η επικοινωνία είναι ο τομέας σας.  

23η. χωρίς δισταγμούς παίρνετε αποφάσεις, και είστε σε θέση να προλαμβάνεται καταστάσεις, πριν οδηγηθούν σε αδιέξοδα. Είστε τυχεροί σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και με λίγη προσπάθεια καταφέρνετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Προσοχή στη διαχείριση του χρήματος.  

24η. λακωνικοί στα λόγια, αφήνετε τις πράξεις σας να μιλούν για σας. Μεθοδικοί, δεν μπερδεύετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σας. Σας αρέσει να εργάζεστε σε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο γενικότερα. Τα πόστα κύρους φτιάχτηκαν για σας. Είστε λίγο σπάταλοι με πράγματα που σας αρέσουν.  25η. σας κοστίζει ακριβά ο αυθορμητισμός σας, αλλά το ξεπερνάτε εύκολα. Είστε αισιόδοξοι, δεν σας αρέσει η ρουτίνα και λατρεύετε τα ταξίδια και τις επαφές με πολλούς ανθρώπους. Έχετε άπειρους φίλους γιατί σας αρέσει η επικοινωνία και αγαπάτε τους ανθρώπους όπως και τον εαυτό σας.  

26η. ο αυθορμητισμός και η αθωότητά σας κάνουν τη διαφορά, σε σχέση με τους άλλους. Δεν θέλετε να φορτώνεστε με πολλές δουλειές και έχετε ταλέντο στο να βρίσκετε λύσεις, χωρίς κόπο. Οι επιτυχίες σας δεν έρχονται εύκολα, ούτε χωρίς προβλήματα. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους.  

27η.  πανέξυπνοι αλλά και πονηροί. Κανείς δεν μπορεί να σας εξαπατήσει, γιατί αντιλαμβάνεστε τις παγίδες. Οι αντιφάσεις του χαρακτήρα σας μπορεί να προκαλεί προβλήματα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που δυσκολεύονται να σας παρακολουθήσουν. Δεν μπαίνετε σε καλούπια, και δεν διστάζετε να υποστηρίξετε τις απόψεις σας ακόμα και με μια «μετωπική» σύγκρουση.  

28η. το προσωπικό σας συμφέρον ποτέ δεν μπαίνει πάνω από το κοινό. Αυτό σας κάνει αποδεκτούς και ιδιαίτερους. Οι δευτερεύοντες ρόλοι σας πάνε γάντι. Όλοι αναγνωρίζουν τη συμβολή σας και την συγκέντρωση με την οποία κάνετε τη δουλειά σας. Σπάνια θα έχετε πολλά χρήματα, αλλά πάντα θα έχετε αυτά που σας είναι απαραίτητα.  

29η.  ευέλικτοι, οξυδερκείς, καμία δουλειά δεν είναι αρκετά δύσκολη για σας .παίρνετε ρίσκα, για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Δημιουργικοί με έντονο ένστικτο, οδηγείστε σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη. Η οικονομική άνεση είναι σημαντική και κάνετε τα πάντα γι αυτό.  

30η. τα λέτε έξω απ’ τα δόντια, κάτι που αντιμετωπίζεται από τους άλλους με εχθρότητα και καχυποψία. Δεν απογοητεύεστε όμως. Είστε αισιόδοξοι, σας αρέσουν τα ταξίδια, και επιθυμείτε να έχετε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται. Τα πάτε καλά στις επαγγελματικές δραστηριότητες που σας αφήνουν ανεξαρτησία κινήσεων.  

31η. γεννημένοι μαχητές. Όταν ασχολείστε με κάτι, παθιάζεστε και δεν το αφήνετε, παρά μόνο όταν φτάσει στα επίπεδα που εσείς επιθυμείτε. Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες, όπως παραμένετε ρεαλιστές. Δραστηριοποιείστε στους τομείς που εμπεριέχουν καινοτομία και νέες, επαναλαμβανόμενες προκλήσεις.