Οι γεννημένοι το Απρίλιο 2018 !

1η. θέλετε να επιβάλλεστε και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείστε. Ενθουσιώδεις και μαχητικοί, αλλά ιδιαίτερα οξύθυμοι, είναι σίγουρο πως καταφέρνετε πάρα πολλά στη ζωή σας, αλλά όχι χωρίς απώλειες και ανταγωνισμούς

2η. πολλές έντονες αντιθέσεις έχει η προσωπικότητά σας. Είστε σκληροί και αποφασιστικοί, αλλά δεν σας λείπει η φαντασία και το συναίσθημα. Οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες και θέλετε πάση θυσία να έχετε το πεδίο ελεύθερο για να δράσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

3η. είστε πολύ φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να επιτύχετε. Συχνά, εκδηλώνετε μια αυταρχική συμπεριφορά, κυρίως στους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις τους και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις και συγκρούσεις. Ξεπερνάτε τα προβλήματά σας, χάρη στις οργανωτικές σας ικανότητες.

4η. είστε επαναστατικό πνεύμα και δεν δέχεστε εύκολα συμβιβασμούς, ή καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν στο 100%. Έχετε ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας, προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει.

5η. βγάζετε μια πολύ δυναμική προσωπικότητα προς τα έξω, χωρίς απαραίτητα να είστε εγωιστές. Ο τρόπος σκέψης σας είναι πολύ γρήγορος και οι αποφάσεις σας εξίσου ταχείες. Το πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη για σας, είναι παιχνιδάκι.

6η. διαθέτετε μια ευχάριστη και γοητευτική προσωπικότητα. Είστε ανοιχτοί, εξωστρεφείς, συγκινείστε εύκολα και παθιάζεστε, ενώ είστε συμπονετικοί και φιλόστοργοι. Βρίσκεστε πάντα στο πλευρό των φίλων και των συγγενών αλλά και όλων εκείνων που κατά καιρούς χρειάζονται τη συνδρομή και τη βοήθειά σας.

7η. αγαπάτε τις αλλαγές και επιδιώκετε να βρίσκεστε πάντα σε κίνηση. Δεν θυσιάζετε την ανεξαρτησία σας για κανέναν και κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς περιορισμούς. Δεν ενδιαφέρεστε για τη γνώμη των άλλων καθώς είστε ισχυρογνώμονες και δεν διστάζετε να κυνηγήσετε μεγάλα «ψάρια», σε όλους τους τομείς της ζωής.

8η. ένας πειθαρχημένος χαρακτήρας με έντονη την αίσθηση του καθήκοντος. Έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα πεσιμιστικά και τείνετε προς τη μελαγχολία. Αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους με δυσπιστία και επιφύλαξη και δεν αφήνετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί.

9η. αυτό που σας χαρακτηρίζει πάνω απ’ όλα είναι η απέχθεια σας για κάθε είδους περιορισμό. Αγωνίζεστε μέχρι τελικής πτώσεως γι αυτό που θεωρείτε σωστό. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να σας οδηγήσει στην κορυφή αρκεί να βάζετε πού και πού λίγο νερό στο κρασί σας.

10η. η γοητεία και η ευφυΐα σας, σας χαρίζουν τη γενική εκτίμηση και το σεβασμό. Όταν μιλάτε, όλοι σας προσέχουν και σας υπολογίζουν. Δίνετε πάντα τη βοήθειά σας όπου σας τη ζητούν. Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας όμως, δεν χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, γιατί συχνά, παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

11η. είστε ένας χαρακτήρας γεμάτος αντιθέσεις. Από τη μία σας διακρίνει αποφασιστικότητα και αυθεντικότητα, θέληση και δύναμη, από την άλλη αφήνεστε να παρασυρθεί τε από κάθε είδους ονειροπολήσεις. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις. Θα αντιμετωπίσετε αρκετή αστάθεια στη ζωή σας.

12η. δεν μπορείτε να κρύψετε την επιθυμία και τη φιλοδοξία για να ανέβετε πολύ ψηλά στη ζωή. Είστε ισχυρογνώμονες και συχνά συμπεριφέρεστε με αυταρχισμό. Επιδιώκετε να πάτε μπροστά και επειδή έχετε περισσή ενέργεια και ενθουσιασμό, δεν βλέπετε με καλό μάτι εκείνους που παρεμβαίνουν στο δρόμο σας.

13η. στη ζωή σας βιώνετε έντονα τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία. Διακρίνεστε από μια αστάθεια, καθώς από την ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων παρασύρεστε από την ονειροπόληση της στιγμής. Είστε δυναμικοί αλλά ταυτόχρονα και άστατοι. Στα επαγγελματικά σας είστε αναποφάσιστοι και φοβισμένοι να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

14η.  είστε ικανοί τόσο για το καλύτερο, όσο και για το χειρότερο. Αν έχετε σωστό προσανατολισμό, μπορείτε να επιτύχετε τα μέγιστα. Διαφορετικά αποτυγχάνετε παταγωδώς. Θα χρειαστεί να δείξετε πειθαρχία, η οποία σας λείπει, και αυτοσυγκέντρωση, που επίσης σας λείπει. Έχετε όμως, μοναδικό χάρισμα στο λόγο και αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο.

15η. όταν μιλάτε, οι άλλοι σας προσέχουν και γενικά πείθονται από τα επιχειρήματά σας. Σε αυτό, βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τόσο η οξύνοια όσο και η καλή σας μνήμη. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια. Θεωρείτε τον εαυτό σας ικανό για υψηλές θέσεις και αξιώματα και αυτό δεν είναι ψέμα.

16η.  αυταρχικοί, δραστήριοι και πολύ ενθουσιώδεις. Πρόθυμοι να τα βάλετε με όλο τον κόσμο αν χρειαστεί. Στην παρέα καλοδιάθετοι, φιλικοί και χαλαροί με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Βάζετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας πάνω απ’ όλα.

17η. σας διακρίνει ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό πνεύμα. Όπου και να βρεθείτε φροντίζετε κυρίως για την τάξη και την οργάνωση. «Ειρήνη» και «ανθρωπισμός», είναι δύο λέξεις που σας συγκινούν, γι αυτό και είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και φιλάνθρωποι.

18η.  χάρη στην επιμονή σας ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο. Δεν φοβάστε να τολμήσετε εκεί που άλλοι σταματούν. Το θάρρος σας προέρχεται από το γεγονός ότι παθιάζεστε εύκολα. Προτιμάτε να δίνετε διαταγές παρά να παίρνετε. Ακόμα κι όταν είστε στα πολύ «κάτω» σας, δίνετε την εντύπωση ότι είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

19η. είστε ενθουσιώδεις και δραστήριοι. Ασχολείστε ταυτόχρονα με πολλά θέματα, για τα οποία παίρνετε αρκετά γρήγορα, καίριες αποφάσεις. Σας αρέσει ο αθλητισμός και αφιερώνετε πολύ χρόνο στα σπορ. Με την εχεμύθειά σας, κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Αν και έχετε πάρα πολλούς φίλους, μέσα σας, νιώθετε μοναχικοί.

20η. έχετε πολλούς φίλους και όλοι μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια. Δεν είστε εγωιστές, δεν βάζετε τον εαυτό σας πάνω από κανέναν, αλλά δεν το βάζετε κάτω στα δύσκολα. Σας ενδιαφέρει το γενικό καλό και αυτό φαίνεται από τα έργα σας. Η αίσθηση του καθήκοντος είναι πολύ εμφανής σε σας.

21η.  είστε πάρα πολύ φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρετε. Είστε ανεξάρτητοι, και δεν δίνετε λογαριασμό σε κανέναν για τις αποφάσεις που παίρνετε, γιατί είστε πάντα έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες του λάθους σας. Είστε πρόσχαροι και λατρεύετε τα ταξίδια.  Η υπομονή είναι μία από τις σημαντικές σας αρετές.

22η. έχετε πολύ υψηλό δείκτη ευφυΐας. Ανοιχτοί σε καινούριες προκλήσεις, πρόθυμοι να ρισκάρετε, θα κινηθείτε σε τομείς που άλλοι δύσκολα τολμούν. Σας αρέσει να συγκεντρώνετε εμπειρίες και γνώσεις γιατί πιστεύετε ότι η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη είναι το ισχυρότερο όλων των όπλων.

23η. επικοινωνιακοί και ενθουσιώδεις, καταφέρνετε να κερδίσετε τους ανθρώπους.  Έχετε έναν σταθερό χαρακτήρα που δεν θα κάνει εύκολα υπερβολές, αλλά θέλετε ταυτόχρονα να μπορείτε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας. Μπορείτε με τα λόγια σας να πείσετε και το πιο δύσκολο ακροατήριο.

24η. πολύ δυνατός χαρακτήρας και ανεξάρτητος, κάτι που σημαίνει ότι δεν σας τρομάζει η σύγκρουση με τους ανταγωνιστές σας. Έχετε ευρύτητα σκέψης που σας επιτρέπει να βλέπετε σφαιρικά, τα πράγματα. Αν όμως θεωρήσετε ότι οι απόψεις σας είναι οι σωστές, κανείς μα κανείς δεν τα βάζει με την ισχυρογνωμοσύνη σας.

25. πρακτικό μυαλό και ειλικρινείς απέναντι στους άλλους. Δεν αλλάζετε εύκολα απόψεις, κι όσοι είναι κοντά σας αισθάνονται ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Κάποιες φορές έχετε ενδοιασμούς να κάνετε το βήμα παραπάνω, ή να πάρετε το ρίσκο, αλλά συνήθως η οργανωτικότητα σας, έχει κάνει την περισσότερη δουλειά για σας.

26η. η δημιουργικότητα και η φαντασία, είναι αυτά που θα σας πάνε μπροστά, χωρίς να σας εμποδίζουν να δείτε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Κατά καιρούς, το ένστικτό σας, σας βοηθά να βρίσκετε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις, ενώ πάντα θέλετε να έχετε ενεργό ρόλο στις εξελίξεις.

27η. αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι οι πρωτότυπες ιδέες και το πάθος σας για να τις κάνετε πράξη. Είστε ανεξάρτητοι και δεν κάνετε πίσω αν κρίνετε πως έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Θα αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις και τους ανταγωνιστές σας με θάρρος και την κατάλληλη επιχειρηματολογία.

28η. έχετε τις αντοχές για να τα καταφέρετε στις δυσκολίες. Σας αρέσει η καλαισθησία τόσο στους ανθρώπους όσο και στα πράγματα. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες είναι μεγάλες, αρκεί να τις εκμεταλλεύεστε. Δεν έχετε πρόβλημα να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

29η. διαρκώς το μυαλό σας γεννά ιδέες, που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Σας αρέσει να βιώνετε νέες εμπειρίες, και σας ευχαριστεί η συναναστροφή σας με τους ανθρώπους, κάτι που σας δίνει και πολλές ευκαιρίες για επιτυχία.

30η. από την πρώτη στιγμή, ξεχωρίζετε για την οργανωτικότητα σας, την αποφασιστικότητα και το ρεαλισμό σας. Η δουλειά δεν σας φοβίζει όσο σκληρή κι αν είναι. Δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να ασχοληθείτε με τα πάντα. Εύκολα μετατρέπετε τη θεωρία σε πράξη με την υπομονή και την επιμονή σας.