Μηνιαία πρόβλεψη Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ο μήνας διαμορφώνει ένα πλανητικό σκηνικό, που θα φροντίσει να έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε ανακατατάξεις, τόσο στα οικονομικά, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η ψυχολογία σας, θα είναι αρκετά ρευστή καθώς κανένας τομέας δεν φαίνεται να σταθεροποιείται, ως εκ τούτου, η διευθέτηση υποθέσεών σας, που εκκρεμούν, φαίνεται να αργεί ακόμα. Να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα, αν δεν θέλετε να βρεθείτε υπαίτιοι χωρίς να φταίτε.

Επαγγελματικά

μια απρόσμενη ευκαιρία για οικονομική άνοδο, σας δίνεται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αλλά να είστε προσεκτικοί με όσους σας υπόσχονται βοήθεια και υποστήριξη, γιατί καλά είναι τα λόγια, αλλά χρειάζονται και έργα προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα διαπιστώσετε, αυτό το μήνα, ότι οι προσπάθειές σας, σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας εξέλιξη και αναγνώριση, δεν είναι αρκετές. Μην διστάσετε λοιπόν, να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους, κατά προτίμηση με κύρος και όνομα.

Σχέσεις

την προσοχή σας, όσοι σχετίζεστε μακροχρόνια ή είστε σε γάμο. Μην βιαστείτε να ενδώσετε στους πειρασμούς καθώς υπάρχει αφενός κίνδυνος αποκαλύψεων, αφετέρου, δεν είναι πολλά υποσχόμενες και δεν φαίνεται να έχουν διάρκεια. Είναι λοιπόν κρίμα, να ρισκάρετε μια καλή σχέση για κάτι εφήμερο. Από τις 5 του μήνα και μετά, που θα έχετε την εύνοια και της Αφροδίτης και του Άρη, μπορείτε μέσα από κοινωνικότητες να κάνετε γνωριμίες που θα σημάνουν την έναρξη μιας όμορφης συναισθηματικής περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αυτό το μήνα, θα είναι κοντά σας για να συνδράμουν στην διεκπεραίωση των ζητημάτων σας, κυρίως αυτά που αφορούν στα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη, μετά τις 5 σας δίνει τη δυνατότητα να απευθύνεστε στα οικεία σας πρόσωπα για βοήθεια και συμβουλές. Ό,τι και να συμβεί, να ξέρετε ότι ο Πλούτωνας ξαναγυρίζει στον Αιγόκερω από τις 11 του μήνα γι αυτό, δώστε σημασία στα φλέγοντα ζητήματα, όπως τα οικονομικά σας. Μια σχέση θα τελειώσει, αυτό το μήνα, ίσως και οριστικά, κυρίως στις περιόδους των εκλείψεων

Επαγγελματικά

φροντίστε, περισσότερο στις αρχές, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του μήνα, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, σε καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός εαυτού, και μην αφήσετε για κανέναν λόγο, τις προσοδοφόρες και εποικοδομητικές επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, να πέσουν στην αφάνεια. Οι καταστάσεις θα σας πιέσουν αρκετά, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον προσανατολισμό και το όραμά σας. Και η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης, θα βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν τα πράγματα από τις 5 και μετά.

Σχέσεις

θα διαπιστώσετε περίτρανα αυτό το μήνα, ότι οι εγωιστικές βλέψεις και επιδιώξεις δεν έχουν καμία απολύτως θέση στα ερωτικά και αισθηματικά σας. Κι αν δεν το καταλάβετε με την πρώτη, θα το καταλάβετε όταν ο Άρης θα περάσει στους Ιχθύες και θα ενισχύσει την ουσιαστικότερη ματιά, στο βάθος των πραγμάτων. Μην ξεγελαστείτε με την έκλειψη στις 5 του μηνός, όσοι είστε ελεύθεροι, γιατί τα πρόσωπα που θα μπουν «δήθεν» σαρωτικά στη ζωή σας, είναι απλά «φούσκες»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

ικανοποιητικές και ευχάριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, καθώς εμφανίζονται ευκαιρίες, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σας. Θα έχετε ενέργεια για να ασχοληθείτε πιο σθεναρά με την οικονομική σας άνοδο, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτό τον τόσο ευαίσθητο, για σας, τομέα. Η κοινωνική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε δράση, αλλά μπορεί να κουραστείτε κάποια στιγμή και να αναζητήσετε την μοναξιά, της δικής σας «γωνιάς». Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε πάντα, είναι ότι η προσοχή σας δεν πρέπει να ξεφύγει, ούτε χιλιοστό από τους στόχους, ειδάλλως τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν

Επαγγελματικά

θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, ψύχραιμοι και ουσιαστικοί στις επιδιώξεις και τις συνεργασίες σας, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ειδάλλως θα πληρώσετε προς το τέλος, τις συνέπειες. Η Αφροδίτη, θα είναι με το μέρος σας, είστε είναι ορθόδρομη, είτε ανάδρομη και θα ευνοεί το πέρας των επαγγελματικών σας υποθέσεων με πολύ ευνοϊκό για σας, τρόπο. Ο Άρης, θα σας τοποθετεί πάντα στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε τα αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, να είναι τα πλέον προσοδοφόρα και εποικοδομητικά.

Σχέσεις

διαμορφώνεται ένα πλανητικό σκηνικό που σας προικίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, αλλά δεν παύει και να σας θυμίζει κάθε τόσο, τι έχετε περάσει στο παρελθόν, έτσι ώστε να σας βάζει στη διαδικασία να προσέχετε περισσότερο ως προς το ποιον βάζετε στη ζωή σας και γιατί. Ως εκ τούτου, κάποιες σχέσεις, μακροχρόνιες ή όχι, θα πρέπει να τελειώσουν με όποιες δυσκολίες εμπεριέχει κάτι τέτοιο. Αν νιώθετε καταπιεσμένοι με κάποιον τρόπο, να μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά γι αυτό και να εξηγήσετε στον άνθρωπό σας, επακριβώς τι νοιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

κι εκεί που λέγατε, επιτέλους ξεφορτωθήκατε τον Πλούτωνα από απέναντι, στις 11 επιστρέφει δριμύτερος για να ελέγξει τι έχετε μάθει ως τώρα. Άγχος, παρορμητικές κινήσεις, φούριες και νεύρα, δεν πρέπει να έχουν πια θέση στη ζωή σας και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Αυτό που θα παίξει ρόλο αυτό το μήνα, είναι να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και αποφασιστικότητα κάθε γεγονός και κάθε περιπέτεια, είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα προσωπικά σας

Επαγγελματικά

θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, τόσο με συνεργάτες, όσο και με εργοδότες. Κυρίως στις πρώτες μέρες του μήνα, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μην αναλωθείτε σε ανούσιες κόντρες. Από τις 5 του μήνα, θα αλλάξουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεστε και θα αρχίσουν να ισχύουν άλλοι εργασιακοί νόμοι, που είναι σίγουρο ότι θα σας αρέσουν. Αποφύγετε να κοντραριστείτε με οποιονδήποτε γι αυτό. Αργότερα μέσα στο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε γι αυτό και να βρείτε συμφέρουσα, για αμφότερες τις πλευρές, λύση.

Σχέσεις

αυτό το μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε σημασία, σε όσες σχέσεις καθυστέρησαν να εξελιχθούν, λόγω συνθηκών. Θα συμβιβαστείτε με τις συναισθηματικές ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάτε, αν θέλετε να πάει η σχέση σας ένα σοβαρό βήμα, πιο πέρα. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και την καλή σας κρίση, στην επιλογή συντρόφου. Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και αρκετό θα είναι και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από τους επίδοξους διεκδικητές της καρδιάς σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

με συμμάχους τον Άρη και την Αφροδίτη από τις 5 του μήνα και μετά, θα ήταν κρίμα να μην καταφέρνατε να αναδιοργανώσετε το χρόνο σας, και να αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα ανούσια ή μικρότερης σημασίας, από τα δέοντα. Αυτό το μήνα, θα κλείσετε οριστικά, ίσως, τα κεφάλαια των εκκρεμοτήτων, κυρίως των οικονομικών. Την προσοχή σας, όμως, από τις 21, που θα υπάρξουν καταστάσεις που θα αναστείλουν τα σχέδιά σας

Επαγγελματικά

αυτό το μήνα, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα, αν αποφασίσετε να δουλέψετε ομαδικά, διεκδικώντας κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης, από τις 5 του μήνα θα ευνοήσει τις δουλειές σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να αφήσετε περιθώρια για ανατροπές ή καθυστερήσεις. Οι στόχοι σας, μπορεί να είναι λίγο, ως πολύ, υψηλοί για τις δυνατότητές σας, ωστόσο, όμως, υπάρχουν γύρω σας συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξή τους

Σχέσεις

θα πρέπει να αποφασίσετε να προσεγγίσετε διαφορετικά, τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας τους εγωκεντρισμούς και την εγωιστική συμπεριφορά. Αν συμβιβαστείτε με μια πιο συγκαταβατική διάθεση, θα έχετε περισσότερα οφέλη και θα γλιτώσετε από πολλές κακοτοπιές. Μην σπεύσετε να δώσετε οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που σας έχουν, υποτίθεται, κουράσει, γιατί δεν θα έχετε προσμετρήσει όλα και το τέλος, μπορεί να είναι λανθασμένη επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ο μήνας αυτός θα εξακολουθήσει να δημιουργεί προβλήματα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, τομείς, οι οποίοι απέχουν από τη σταθεροποίηση αρκετά, ακόμα. Να μην δανείσετε κανέναν, όσο κι αν είναι άτομο εμπιστοσύνης αλλά και να αποφύγετε να δανειστείτε γιατί δεν πρόκειται να είστε εντάξει στα χρέη σας. Ιεραρχήστε τις εκκρεμότητές σας, και τακτοποιείστε εκείνες που ενδέχεται να καθυστερήσουν σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Επαγγελματικά

οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Περισσότερο όμως, θα χαρείτε από το γεγονός ότι αποδίδετε παραπάνω από το κανονικό στον εργασιακό σας τομέα, και φυσικά, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σας. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κακοτοπιές, και θα «μυριστείτε» αμέσως, τι συμβαίνει πίσω από μια επαγγελματική πρόταση που υπόσχεται πολλά. Ετοιμόλογοι, με ατράνταχτα επιχειρήματα, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες αλλά και να εξελιχθείτε εσείς οι ίδιοι, όπως το έχετε σχεδιάσει. Ο Άρης από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο είναι η ανεξάντλητη «μπαταρία», που σας δίνει ενέργεια και πάθος

Σχέσεις

αυτό το μήνα, καλείστε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα των σχέσεων. Πρόκειται να συμβούν αλλαγές, κυρίως για να σας απαλλάξουν από καταστάσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έτσι, θα τελειώσετε με σχέσεις που δεν «τραβάνε» άλλο, και θα βάλετε στη θέση του κάθε επίδοξο ζηλιάρη, εραστή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

ζητήματα της οικογένειας θα σας επηρεάσουν αρκετά και θα φέρουν ίσως και καθυστερήσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας. Σε περίπτωση που θελήσετε να λύσετε τις διαφορές σας με πρόσωπα που σας έχουν πειράξει, να επιλέξετε πιο ήπιους τρόπους και να μην καταφύγετε σε ακραίες λύσεις. Οι εντάσεις θα επηρεάσουν αρνητικά τα πάντα που σας αφορούν και καλό είναι να τις αποφύγετε, όπου αυτό είναι εφικτό.

Επαγγελματικά

είναι ο μήνας που καλείστε να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας, αν θέλετε φυσικά, να πάνε όλα καλά. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη σταδιοδρομία σας, αλλά και να αναθεωρήσετε τον τρόπο που δουλεύετε μια και οι εξελίξεις, απαιτούν κόπο και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνετε. Κάποιοι από εσάς, θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, μια και έχετε κουραστεί από τις εξαρτώμενες σχέσεις εργασίας, και δεν σας αρέσει καθόλου να σας ελέγχουν ως προς την απόδοσή σας

Σχέσεις

καλό είναι να εκμεταλλευθείτε την ευνοϊκή πλανητική συγκυρία αυτό το μήνα και να βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, στον άνθρωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Με μεγάλη προσοχή, κάντε την προσέγγισή σας, στις 21, γιατί το πλανητικό σκηνικό, δεν θα σας αφήσει να πείτε ακριβώς όσα και όπως θέλετε. Οι σταθερές σχέσεις, παρ’ όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, φαίνεται να κυλούν ομαλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να μεριμνήσετε για την υγιή και καλή του λειτουργία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

αυτό το διάστημα, θα συμβούν γεγονότα, που θα σας βεβαιώσουν ότι δεν πρέπει να αγχώνεστε για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη. Τα νέα που θα πάρετε πρόκειται να είναι θετικά και πολύ ικανοποιητικά. Να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μην αποφεύγετε να πληρώσετε, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε. Μην συσσωρεύετε χρέη. Λειτουργείστε στρατηγικά, συνετά και με σοφία διαχειριστείτε τα έσοδά σας, γιατί θα είστε απολύτως υπεύθυνοι για ό,τι αρνητικά παρουσιαστούν αργότερα.

Επαγγελματικά

η αναγνωρισιμότητα και η δημοτικότητά σας, αυτό το μήνα, είναι αρκετά ανεβασμένες, κάτι που θα σας επιτρέψει να πετύχετε ένα σημαντικό ποσοστό από τις επιδιώξεις σας. Θα έχετε σύμμαχο, την καλή σας τύχη, τις γνώσεις και την εμπειρία σας, αλλά ανθρώπους κύρους, που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να σας βοηθήσουν. Οι δημόσιες σχέσεις, η εκπαίδευση, μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις σας, είναι όμως από τους πιο ευνοημένους τομείς. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε τη δουλειά σας, κάτι που ενδείκνυται σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή

Σχέσεις

ο μήνας αυτός, ευνοεί τα ζητήματα των σχέσεων, του γάμου και των καινούριων γνωριμιών. Παρεξηγήσεις με τον έτερον ήμισυ λύνονται, επανασυνδέσεις αλλά και νέοι έρωτες, όλα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα είναι λίγο «κεκλεισμένων των θυρών», από τις 11 του μήνα, και με εσωστρέφεια θα αναζητήσετε την γαλήνη του προσωπικού σας χώρου. Οι φιλίες παραμένουν σταθερές όμως, και οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι πάντα δίπλα σας να σας στηρίζουν στα δύσκολα. Προς το τέλος του μήνα, θα παρουσιαστούν τα σωστά κίνητρα, για να μπείτε σοβαρά στη διεκδίκηση του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

ανανεωμένη η διάθεσή σας, θα ασχοληθείτε αρκετά με το σώμα σας και ό,τι προβλήματα υπάρχουν γύρω από αυτό. Ακόμα και αν χαίρετε άκρας υγείας, να ξέρετε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Θα κουραστείτε αρκετά, επαγγελματικά, θα δυσκολευτείτε να ορθοποδήσετε οικονομικά, αλλά το σύμπαν, ανταμείβει αυτούς που παλεύουν και έχουν αντοχές σ’ αυτές τις μεταβατικές περιόδους. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να φέρει καταστάσεις που θα σας αναστατώσουν.

Επαγγελματικά

θα διαπιστώσετε ότι η παρούσα επαγγελματική κατάσταση δεν σας ικανοποιεί, ή τουλάχιστον δεν σας δίνει τη χαρά που σας έδινε κάποτε. Θα αναζητήσετε λοιπόν, κάποιο νέο αντικείμενο, κυρίως στο δεύτερο μισό του μήνα, χωρίς αυτό όμως, να σημαίνει ότι θα πάρετε αποφάσεις. Στην παρούσα εργασία σας, οι συνεργάτες φαίνεται ότι έχουν τη διάθεση να συνεργασθούν μαζί σας, για το καλύτερο δυνατόν, αποτέλεσμα. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα αυτό το μήνα. Θα αναρωτηθείτε πολλές φορές, πώς γίνεται αντί να μειώνονται τα έξοδα με τον προγραμματισμό που κάνετε, αυτά αυξάνονται και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο.

Σχέσεις

και ο Άρης αλλά και η Αφροδίτη, θα ευνοήσουν αυτό το μήνα τα αισθηματικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία τόσο στο να κάνετε νέες γνωριμίες όσο και για να σταθεροποιήσετε σχέσεις που περνούν μια περίοδο ρευστότητας. Δεν θα λείψουν και οι μέρες που θα φτάσετε σοβαρά να αναρωτιέστε αν πραγματικά σας γεμίζει η παρούσα αισθηματική κατάσταση και θα θελήσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι τελική σας επιλογή, θα είναι σε ό,τι λειτούργησε καλά το προηγούμενο διάστημα και θα παραμείνουν ενεργές οι σχέσεις που σας έκαναν καλό βοηθώντας σας να εξελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

από τις 11 και μετά ξαναγυρίζει ο Πλούτωνας, στο ζώδιό σας και επαναφέρει καταστάσεις που θεωρούσατε ότι είχα λήξει. Να γνωρίζετε ότι αν αφήσετε το άγχος και το στρες να κυριαρχήσουν στη ζωή και την καθημερινότητά σας, θα κάνετε λάθη. Και ξέρετε καλά, ότι τα λάθη για να διορθωθούν μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή. Αυτό είναι σοβαρό εμπόδιο για τα σχέδιά σας. Γι αυτό, κρατήστε ψύχραιμη στάση απέναντι στα πράγματα και μην αφήνεστε τον παρορμητισμό σας, να κάνει «παιχνίδι»

Επαγγελματικά

η μεθοδικότητα που σας χαρακτηρίζει θα είναι ο καταλύτης, για να πετύχετε να καταξιωθείτε, αν βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας. Αν δεν έχετε αλλάξει δουλειά, το ίδιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Το δε τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε και τη διπλωματία σας, είτε την έχετε έμφυτη, είτε όχι, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σχέσεις

θα πρέπει να κρατήσετε ήπια στάση, και χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σας. Να αποφύγετε τις τολμηρές και καινοτόμες ιδέες, και να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες. Οι μακροχρόνιες σχέσεις ταλαιπωρούνται, καθώς δεν ικανοποιείστε με την καθεστηκυία τάξη στο γάμο σας ή στη μακροχρόνια σχέση σας. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μήνας που θα προβείτε σε αλλαγές. Αντίθετα, είναι ο μήνας των δοκιμασιών, που όμως, θα σας βάλουν σοβαρά στην διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τόσο τις σχέσεις όσο και τα αισθήματά σας. Θα προσανατολιστείτε εκεί, που αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς και προστατευμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

μπορεί να χρειαστεί να υπερασπίσετε τη δουλειά σας και τα κεκτημένα σας, ως τώρα. Ξέρετε καλά, ότι έχετε συμβάλλει πολύ αποτελεσματικά, στο να προωθηθούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, μέσα στην ομάδα εργασίας σας. Γι αυτό και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει ότι δεν δουλεύετε σωστά. Κι όποιος το κάνει θα έχει να κάνει μαζί σας. Πρόκειται να σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας, τα κεκτημένα σας αλλά και τον τρόπο που εργάζεστε.

Επαγγελματικά

όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, την παροχή υπηρεσιών και τις επικοινωνίες, ετοιμαστείτε αυτό το μήνα, να θέσετε τις προτεραιότητές σας και να φροντίσετε ώστε τα σχέδιά σας να εξελιχθούν με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Θα χρειαστεί πολλές φορές στη διάρκεια του μήνα, να ξεκαθαρίσετε το ρόλο σας, τη θέση σας, σε όσους τα αμφισβητούν με τη συμπεριφορά τους, και να βάλετε μια τάξη στα πράγματα.

Σχέσεις

αυξημένη η κοινωνικότητά σας, οι ελεύθεροι, θα βρεθείτε μπροστά σε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και κάποιες από αυτές θα σας ενθουσιάσουν. Αν όμως, αυτή η κοινωνικότητα, φτάνει και σε σας που είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να καθησυχάζετε τις ανησυχίες του συντρόφου σας, αν δεν θέλετε να έχετε φωνές και φασαρίες. Κάποιοι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό δίλημμα, έχετε να αντιμετωπίσετε έναν προβληματισμό που σας έχει φέρει σχεδόν σε αδιέξοδο. Η Αφροδίτη, από απέναντι σας, όμως, θα βοηθήσει ώστε να επιλυθεί.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δράσετε μεθοδικά και οργανωμένα, καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να σας σταθεί εμπόδιο, ούτε να ματαιώσει τις εξελίξεις των υποθέσεών σας. Σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σας εξέλιξη, φροντίστε να ζητάτε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, δείχνοντας προτίμηση σε άτομα με κύρος και δύναμη. Η αισθηματική σας κατάσταση από την άλλη, δεν είναι ακριβώς, όσο σταθερή θα θέλατε, αλλά οι προοπτικές, είναι θετικές και διαθέτετε και ισχυρή θέληση

Επαγγελματικά

είναι προτιμότερο αυτό το μήνα, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους. Αφήστε τις επαναστάσεις και τις διεκδικήσεις κατά μέρος και υποστηρίξτε την καλή εξέλιξη της εργασίας σας. Σταματήστε επίσης να παίρνετε πολύ πατριωτικά κάθε τι που συμβαίνει στη δουλειά, γιατί αφενός το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από την επαγγελματική σας απόδοση, αφετέρου, επηρεάζεται η καλή σας κρίση. Οργανώστε και εξοπλίστε με τεχνολογικά προϊόντα τη δουλειά σας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε την πελατεία σας. Συντηρητικές και εκ του ασφαλούς να είναι και οι οικονομικές σας κινήσεις.

Σχέσεις

αντί να αφήνετε τις ανασφάλειες και τις ζήλιες σας να κάνουν κουμάντο στις σχέσεις, καλό είναι να ψάξετε να βρείτε τις πραγματικές αιτίες που αυτές δημιουργούνται σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη, κουβεντιάστε ειλικρινά γι αυτές με το σύντροφό σας. Θα διαπιστώσετε ότι άδικα αγχώνεστε και ότι ίσως και να μεγαλοποιείτε την κατάσταση. Οι ελεύθεροι δεν θα είστε σε θέση να εκφράσετε, ούτε το ενδιαφέρον αλλά ούτε και τα συναισθήματά σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε πεσμένη ψυχολογία και επομένως κακή αντιμετώπιση των αισθηματικών θεμάτων