Μηνιαία πρόβλεψη Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

σε κλίμα πολεμικό, ξεκινά ο μήνας για σας. Κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η διάθεσή σας για αλλαγές, οι τάσεις αυτονομίας, η επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθείτε από ό,τι θεωρείτε ότι σας δεσμεύει, θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον, τους φίλους, ακόμα και τα αγαπημένα πρόσωπα. Αλλά και οι υπόλοιποι Κριοί δεν θα περάσετε καλά, ή μάλλον, οι άλλοι δεν θα περάσουν καλά μαζί σας. Προσπαθήστε οσονούπω, να διευθετήσετε εκκρεμότητες, με ασφαλιστικά ταμεία, γραφειοκρατικά ζητήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν θα σας λείψουν καθόλου οι

Επαγγελματικά

η τάση του μήνα, θα είναι για σας που δραστηριοποιείστε στα ελεύθερα επαγγέλματα,  να διερευνήσετε νέους τομείς, που αφορούν στις επικοινωνίες, στις μεταφορές, αλλά και στην προηγμένη τεχνολογία. Η δουλειά, θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, αυτό το μήνα, και ίσως να μην καταφέρετε να πάτε διακοπές, ή να μην κάνετε τις διακοπές που ονειρεύεστε. Παρ’ όλα αυτά, οι επιτυχίες, είναι επιτυχίες και όταν έρχονται είναι καλοδεχούμενες. Θα έχετε μπόλικες από αυτές, εννοείται φυσικά, με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Αυτές τις τελευταίες, καλό είναι να τις διαχειριστείτε συνετά, γιατί είναι εύκολο να ξεμείνετε από χρήμα. Να θυμάστε, ότι δίνοντας χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν καταλαβαίνουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διευθετηθεί.

Σχέσεις

η πλανητική συγκυρία του μήνα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τομέα των νέων γνωριμιών. Πολλές από τις ερωτικές σας επιθυμίες, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι, θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, και το έτερον ήμισυ, αλλά και στα αισθήματά σας, να ωριμάσουν και να «ενηλικιωθούν», γιατί ο σχεδόν «παιδικός» εγωισμός σας, μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με τους συντρόφους σας. Εκτός κι αν έχετε αποφασίσει, ότι δεν θέλετε κάτι μόνιμο, οπότε ο Ιούλιος, είναι ο μήνας που μπορείτε να «παίξετε» όσο θέλετε. Η αλήθεια είναι ότι τα επαγγελματικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε τα αισθηματικά να πάνε λίγο πίσω. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, θα βρείτε χρόνο για να τα κάνετε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

επικοινωνιακοί και έτοιμοι για όλα από το ξεκίνημα του μήνα, θα πετύχετε πολλά μέσω επικοινωνιών. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, θα βοηθήσει πολύ σ’ αυτό. Το φλέγον ζήτημα γι αυτό το μήνα, είναι να οργανώσετε το χρόνο σας και να προγραμματίσετε τις ενέργειες και τις δουλειές σας, ώστε όποιο εμπόδιο ή καθυστέρηση να μην βρει έδαφος για να εκδηλωθεί. Τα οικονομικά σας, κυρίως οι ανάγκες σας, σ’ αυτό τον τομέα θα είναι ο πρωταγωνιστής σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Εσείς που έχετε γεννηθεί δε, στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, δείξτε προσοχή στη συμπεριφορά σας γύρω στις 22 του μήνα, όπου μια διέλευση θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε εκκεντρικά, και να είστε προκλητικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε. Απ’ την άλλη μεριά, θα σας κάνει εφευρετικούς, με καλές ιδέες για την εξέλιξη των υποθέσεών σας. Η αγορά προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, θα δώσει ώθηση στις δουλειές σας.

Επαγγελματικά

θα ανταποκριθείτε πολύ εποικοδομητικά στις επαγγελματικές σας ανάγκες. Κυριαρχεί το καθήκον και τα «πρέπει». Για κάποιους το μυαλό έχει αρχίσει να τρέχει σε διακοπές και διασκέδαση, αλλά προς το παρόν, υπάρχουν άλλες ανάγκες να καλυφθούν, γι αυτό επανέλθετε, στο σήμερα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά, από την πρώτη του μήνα κιόλας, καθώς ο Ουρανός, σας φέρνει ενώπιον τάσεων ανεξαρτησίας. Δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς τα ελεύθερα επαγγέλματα, και θα  έχετε αρκετά εναύσματα γι αυτό. Στις 22, είναι πολύ πιθανό να το αποφασίσετε. Τα οικονομικά σας κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα χωρίς ενοχλητικά σκαμπανεβάσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε καλό κουμάντο, γενικώς.

Σχέσεις

προσοχή στις 5 του μήνα, η διέλευση θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις, ρήξεις στους δεσμούς και γενικά θα σας προσδώσει ένα αίσθημα ανασφάλειας, και μια εμμονή, ότι όλα μπορεί να τελειώσουν ανά πάσα στιγμή. Προσέξτε να μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό σας. Να είστε διαλλακτικοί και έτοιμοι να συζητήσετε επί παντός επιστητού, ανά πάσα στιγμή. Μην ζοριστείτε όταν θα χρειαστεί να πείτε και να ακούσετε αλήθειες και να μην αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας. Να είστε πάντα σε θέση να οριοθετείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια σχέση και να επιδιώκετε καταστάσεις που  δεν επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε τις ευκαιρίες σας, οι γνωριμίες όμως, είναι αμφιβόλου ποιότητος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτό το μήνα θα δείτε πολύ κόσμο, θα συναναστραφείτε με αρκετούς ανθρώπους, από τους οποίους θα αποκομίσετε διάφορες εντυπώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα επηρεάσουν τόσο τον τρόπο έκφρασής σας, όσο και την συμπεριφορά σας. Αρκετές επίσης, θα είναι οι ευκαιρίες για διασκέδαση, αρκεί να μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Η εύνοια της Αφροδίτης, στα θέματα υγείας είναι εμφανής. Όσο για την εμφάνισή σας, και αυτή, κάτω από την επιρροή του εν λόγω πλανήτη, έχει αλλάξει προς το καλύτερο με πολύ θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Μέσα, λοιπόν, από την κοινωνική σας δραστηριότητα, θα φροντίσετε να επωφεληθείτε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, για τις προσωπικές επιδιώξεις σας.

Επαγγελματικά

τα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν από την πρώτη κιόλας του μήνα, με αποκορύφωμα στις 5 όπου θα υπάρξει σοβαρός πλανητικός λόγος που θα φέρει στην επιφάνεια ένα φλέγον οικονομικό ζήτημα, το οποίο και θα πρέπει να επιληφθείτε άμεσα και καίρια. Δεν θα αποφύγετε, δυστυχώς, κάποιες εντάσεις στη δουλειά, κυρίως με πρόσωπα ισχύος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και τα γεγονότα και κυρίως να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και τον «μπούσουλα».

Σχέσεις

οι νέες γνωριμίες, που θα γίνουν αυτό το μήνα, δεν θα προχωρήσουν εύκολα παρακάτω, καθώς ο μήνας ενδείκνυται ως αναγνωριστικός περισσότερο παρά σαν καταστάλαγμα. Γοητευτικοί, ιδιαίτερα σαγηνευτικοί, με την εμφάνιση αλλά και το λόγο σας, θα έλξετε ανθρώπους, που αφενός έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αφετέρου διαθέτουν τα προσόντα που εσείς ζητάτε από μία σχέση. Το κλου, είναι να μην βιαστείτε να προχωρήσετε και να δώσετε χρόνο να γίνουν τα απαραίτητα ανοίγματα ψυχής. Οι δεσμευμένοι, αισθάνεστε αρκετά καλά και ασφαλείς μέσα στις σχέσεις σας, χωρίς να λείπουν τα σκαμπανεβάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

είναι εμφανής η ανασφάλεια που νιώθετε στον επαγγελματικό τομέα, και που γι αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η κατάσταση που δημιουργήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Τον Ιούλιο, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα που επιδιώκετε, μέσα από ένα μεθοδευμένο, παρασκήνιο, που λειτουργεί αρνητικά και εναντίον σας. Είναι, ως εκ τούτου, σημαντικό, οι αποφάσεις σας να μην παίρνονται σε κατάσταση πανικού ούτε κάτω από το κράτος του θυμού που μπορεί να σας καταλαμβάνει αρκετά συχνά. Μπορεί δε, να χρειαστεί να αποδεχθείτε να λειτουργήσετε με πολύ δυσάρεστες για σας, λύσεις, στα προβλήματά σας, που όμως, μακροπρόθεσμα, ίσως αποδειχθούν εξαιρετικές. Επίσης, είναι σημαντικό να μην αφήσετε την «αρρωστοφοβία» σας, να σας αποσυντονίσει.

Επαγγελματικά

το ότι θα έρθετε αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας είναι γεγονός. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι ότι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και του παρορμητισμού σας, μπορεί να αντιπαρατεθείτε και με ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι για κάποιους λόγους. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια, να χρειαστεί να μείνετε μόνοι και χωρίς κανέναν σύμμαχο. Γι αυτό δείξτε σύνεση ακόμα και στους καβγάδες σας. Οι ανάγκες της οικογένειάς σας, θα σας στερήσουν από κάποιες δικές σας, μικρές απολαύσεις, όπως αγορές, και μικρά έξοδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα παραπονεθείτε. Τα οικονομικά σας, θα κυμανθούν σε σταθερά επίπεδα χωρίς ανησυχητικά σκαμπανεβάσματα.

Σχέσεις

καινούριες γνωριμίες περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να «σκάσει μύτη» στη διάρκεια των διακοπών ή σε τόπο ψυχαγωγίας, που θα σας βγάλει από την επιφυλακτικότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά και ψυχικά. Αρκεί, να χρησιμοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας αποφεύγοντας να είστε μονοκόμματοι. Όσοι είστε σε σχέση, θα περάσετε κάποιους μικρούς κλυδωνισμούς, που ωστόσο, δεν είναι σε θέση να «ταρακουνήσουν» σοβαρά τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

η κεντρική ιδέα αυτού του μήνα για σας, είναι να διαπιστώσετε οι ίδιοι, τι είναι αυτό που κάνει καλό τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σας υγεία. Θα δείτε λοιπόν, ότι η διατήρηση και ενίσχυση της φυσικής σας κατάστασης, συμβάλλει εποικοδομητικά στον οργανισμό σας έτσι ώστε όλα, σώμα και ψυχή, να λειτουργούν στην εντέλεια. Αν σκοπεύετε να κόψετε κακές συνήθειες, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που αν τις αφήσετε θα σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα και κυρίως επιληφθείτε ώστε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας που σκαμπανεβάζουν.

Επαγγελματικά

μπορεί να σας πάρει χρόνο να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας, δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα σας δημιουργήθηκαν, είτε λόγω των καταστάσεων, είτε για διάφορους άλλους λόγους, ανασφάλειες και άγχος. Μπορεί λοιπόν να σας πάρει χρόνο αλλά θα τα καταφέρετε και ο μήνας αυτός, ενδείκνυται για τέτοιες δουλειές. Θα υπάρξουν άνθρωποι, που πιστεύουν σε σας και μπορούν, τόσο να προωθήσουν τα σχέδιά σας, όσο και να σας συμβουλέψουν σωστά και συνετά. Τα οικονομικά βέβαια θα εξακολουθήσουν να σκαμπανεβάζουν, και αυτό πολλές φορές θα σας αποσυντονίζει, αλλά θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Σχέσεις

αν θα μπερδέψετε, τα επαγγελματικά, οικονομικά, ή την κοινωνική σας ζωή με τα αισθηματικά και τις σχέσεις, ένας απ’ αυτούς τους τομείς, δεν θα τη «βγάλει καθαρή». Ο μήνας υπόσχεται διορθώσεις και βελτιωτικές κινήσεις για τα αισθηματικά σας, όμως, χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές συναισθηματικές σας ανάγκες, ώστε να μην άγεστε και φέρεστε από αυτές όταν διεκδικείτε ταίρι. Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό μέχρι και τα τελειώματα του μήνα, και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ή ακόμα και μια επανασύνδεση. Αυτό, ισχύει σε πιο μεγάλο βαθμό για τους δεσμευμένους, δεδομένου ότι όλοι οι σύντροφοι συνηθίζουν να «κουβαλούν, τη δουλειά στο σπίτι». Ως εκ τούτου, προσοχή, προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ιδέες, όνειρα και σχέδια που κάνατε από καιρό, ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν. Είναι πολύ καλό ότι βρίσκετε ανταπόκριση σ’ αυτό από ανθρώπους κύρους, που σας σέβονται και σας υποστηρίζουν. Ο μήνας περιλαμβάνει πολλά ανατρεπτικά γεγονότα αλλά και ευκαιρίες που θα σας σώσουν από τη δύσκολη θέση. Αυτό που θα παίξει ρόλο θα είναι η ψυχολογία σας και το γεγονός ότι θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσετε στο ακέραιο την ψυχραιμία σας.

Επαγγελματικά

ο Ιούλιος είναι ο μήνας της ξεκούρασης. Μπορείτε τώρα, αφού φυσικά έχετε διευθετήσει τις υποθέσεις σας, να οργανώσετε και να πάτε διακοπές. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς έξοδα που μπορεί να κάνουν σοβαρή ζημιά στο πορτοφόλι σας. Κάποιοι περιορισμοί, κάποιες καθυστερήσεις θα συμβούν, όπως είναι αναμενόμενο. Αν όμως έχετε ήδη μεριμνήσει για να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις σας, δεν θα σας φανούν και πολύ.

Σχέσεις

η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται κατά πολύ αυτό το μήνα, χάρη στις πλανητικές συνθήκες αλλά και στις δικές σας προσπάθειες. Ως επί το πλείστον, αυτό που θα βάλετε μπροστά αυτό το μήνα, είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τα ζητούμενά σας και να απαλλάξετε το εαυτό σας και το σύντροφό σας, από παρωχημένες αντιλήψεις που μόνο κακό έκαναν στις σχέσεις στερώντας τους από την εξέλιξη που τους αξίζει. Οι ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο, κι αν είστε σε διακοπές, ακόμα καλύτερα, μια και οι έρωτες του καλοκαιριού, σε σας, ανοίγουν προοπτικές σταθερότητας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

οι εντάσεις αυτού του μήνα, μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, και ο εκνευρισμός, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα ψυχοσωματικά. Ξέρετε καλά ότι η υγεία, είναι το άλφα και το ωμέγα για σας, καθώς η ισορροπία του οργανισμού σας, σας εξασφαλίζει καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Τα οικογενειακά προβλήματα που προέκυψαν τον περασμένο μήνα, θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και αυτόν, μόνο που τώρα, οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε, είναι οι τελεσίδικες αποφάσεις και λύσεις. Δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να τελειώσετε με καταστάσεις. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις να δείξουν την πραγματική τους πορεία.

Επαγγελματικά

αυτό το μήνα, η σχέση σας με το χρήμα δεν θα είναι καθόλου αντικειμενική. Να προσέξετε γενικά τα έξοδα, που μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις στα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και κενά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το μυαλό σας δε, είναι εντελώς αποσυντονισμένο από το αντικείμενο της εργασίας σας. Σκέφτεστε διακοπές και δεν έχετε άδικο, καθώς έχετε κουραστεί αρκετά. Όμως, οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειώσει. Καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα και μάλιστα να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται, αν δεν θέλετε να έρθει η ώρα των διακοπών και να είστε εκνευρισμένοι.

Σχέσεις

ακόμα κι αν οι διακοπές σας, δεν είναι προγραμματισμένες γι αυτό το μήνα, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικότητες, αλλά και για καινούριες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από αυτές. Αν δεν είστε όμως, ελεύθεροι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι ατασθαλίες σας, είναι μεγάλος. Όσοι, είστε όμως σε σχέση, που θέλετε να διαρκέσει, καλό θα είναι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να σταματήσετε να εξαρτάσθε από τη γνώμη και τις διαθέσεις του συντρόφου σας, γιατί αυτό, μακροπρόθεσμα, θα σας κουράσει ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

από αυτό το μήνα και μετά, αρχίζει για σας μια περίοδος, που θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να τακτοποιηθούν καταστάσεις. Να φροντίσετε να διευθετηθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητές σας, γιατί από το φθινόπωρο και μετά θα έχετε ένα δεύτερο κύμα δυσκολιών. Κι αν σ’ αυτές προστεθούν οι υπάρχουσες τότε θα έχετε πρόβλημα, πραγματικά. Οι ανάγκες σας, είτε είναι οικονομικές είτε όποιου άλλου τύπου, θα εκπληρωθούν με το παραπάνω. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην θίξετε τους άλλους με τα λεγόμενά σας, γιατί δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να σας απομονώσουν.

Επαγγελματικά

οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του μήνα, θα είναι πιο παραγωγικές και ίσως και αρκετά πιο προσοδοφόρες. Μια μικρή πτώση μετά, δεν φαίνεται να σας πτοεί και πολύ μια και έχετε τη φήμη του εργασιομανή. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από το χρόνο σας στη δουλειά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας προβληματίζει. Σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση των οικονομικών σας συμφερόντων, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη μαγική φόρμουλα «μέθοδος – οργάνωση – συνέπεια». Αν το καταφέρετε αυτό, ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, θα είναι από τους πιο ευνοημένους.

Σχέσεις

με καλή στρατηγική, και ορθή κρίση ώστε να ερμηνεύετε σωστά τα μηνύματα του έτερου ημίσεώς σας, θα καταφέρετε να παγιώσετε τις σχέσεις που επιθυμείτε διακαώς να κρατήσετε στη ζωή σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα θα έχουν να κάνουν περισσότερο με την πρακτική εφαρμογή, στην καθημερινότητα της σχέσης, των ιδεών και των επιθυμιών σας. Αργότερα, όταν θα νιώθετε ασφαλείς, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα μιας καλής σχέσης, στης οποίας την υγιή διαμόρφωση έχετε συμβάλλει κατά πολύ, εσείς οι ίδιοι. Όσοι είστε ελεύθεροι ακόμα, οι γνωριμίες θα είναι πολλές, αλλά οι επιλογές, δύσκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

αναταραχές στον οικογενειακό περίγυρο και ίσως και κάποιοι οικονομικοί κλυδωνισμοί, μπορεί να σας τεντώσουν τα νεύρα. Η πλανητική συγκυρία στις 5 του μήνα, σας αναγκάζει να μετράτε με το σταγονόμετρο τα έξοδά σας, κάτι που σας στεναχωρεί καθώς δεν γνωρίζετε καν πώς να πατάτε φρένο στα έξοδα. Μετά τις 15 όμως, η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη και ως το τέλος του μήνα θα έχετε αποκαταστήσει κάθε ζημιά. Χρειάζεται να είστε οργανωμένοι αυτό το διάστημα, και να μην ξεφεύγετε του μέτρου, αν φυσικά θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορεί να κρατήσει το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Επαγγελματικά

μπορεί να σας προβληματίσει το γεγονός ότι όλα παραμένουν τα ίδια στη δουλειά, και τίποτα δεν λέει να αλλάξει. Όσοι ασχολείστε με συγκεκριμένα αντικείμενα εργασίας, ίσως να πλήξετε καθώς τίποτα δεν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και κάποιοι από εσάς, μπορεί να σκεφθείτε να αλλάξετε δουλειά. Πριν το κάνετε, σκεφθείτε τι ρίσκο πάτε να πάρετε και αναλογιστείτε τι συνέπειες θα έχει αυτό στα οικονομικά σας. Αυτό το μήνα, ευνοούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυρίως αυτοί που ασχολούνται με εποχιακές δουλειές. Τα οικονομικά, δεν θα σας απογοητεύσουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και σεις δεν δίνετε και μεγάλη σημασία στο χρήμα.

Σχέσεις

αυτός ο μήνας, θα λειτουργήσει λυτρωτικά για τις σχέσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα, που θεωρήθηκαν άλυτα, από αμφότερες τις πλευρές. Η Αφροδίτη, σας δίνει τη χάρη της για να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές αλλά και διορθώσεις στην εξελικτική πορεία των σταθερών σχέσεων. Όσο για σας που ακόμα παραμένετε ελεύθεροι, θα πολιορκηθείτε, από ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα σας κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

ο μήνας έχει απ’ όλα για σας. Πρόσφορο έδαφος για εξέλιξη αλλά και εμπόδια. Εύκολη διευθέτηση υποθέσεων αλλά και καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη λειτουργεί βοηθητικά σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Κρόνος όμως, φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι τα οικονομικά σας. Παρ’ όλα αυτά δεν έχετε εσείς καμία δυσκολία με τα δύσκολα. Λίγο περισσότερο μονοκόμματοι απ’ ό,τι συνήθως, λίγο περισσότερο αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους, στο τέλος μάλλον θα τα καταφέρετε. Άλλωστε ο Κρόνος το ξέρετε πια, ζητά από εσάς, και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο, να είστε σε εγρήγορση και στις επάλξεις.

Επαγγελματικά

τα επαγγελματικά, με επιτακτικό τρόπο, απαιτούν να ασχοληθείτε κατ’ αποκλειστικότητα μαζί τους, και να μην προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τίποτα άλλο. Αυτό το μήνα, μπορείτε να αναμένετε αναγνώριση, ακόμα και προαγωγές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε τις διακοπές προς το παρόν. Τα οικονομικά θα είναι ισορροπημένα, εσείς όμως, φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για ξαφνικά έξοδα, αλλαγές και ανακατατάξεις στα εισοδήματα, αλλά και ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν.

Σχέσεις

με γενναιότητα, πειθώ, πείρα και αληθινά συναισθήματα θα υποστηρίξετε τα κεκτημένα σας στις σχέσεις και θα βάλετε πλώρη για να πάτε τις μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, ένα βήμα πιο πέρα. Ακούστε τι έχει να σας πει ο σύντροφος τις μέρες γύρω στις 5 του μηνός. Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, για γνωριμίες. Θα πρέπει όμως, να τις περάσετε από ψιλό κόσκινο και να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα για να κρατήσετε αυτές που αισθάνεστε ότι μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

χωρίς να λείψουν οι εντάσεις και οι κακοτοπιές, αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για σας. Αν εξαιρέσουμε το δύσκολο πρώτο δεκαήμερο, όλος ο υπόλοιπος μήνας θα λειτουργήσει λυτρωτικά για σας, που μπορείτε επιτέλους να βρείτε τη χαρά που τόσο σας έχει λείψει, ακόμα και στα μικρά, καθημερινά πράγματα. Να μην αφήσετε τον Άρη από τον Κριό να σας δημιουργεί φούρια και βιασύνη. Να αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται φυσιολογικά και στην ώρα τους.

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Ξέρετε καλά ότι οι σωστές συνεργασίες, φέρνουν την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Φροντίστε να είστε μεθοδικοί και αποτελεσματικοί με ό,τι αναλαμβάνετε και να μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους, που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Μικρές αλλά ουσιαστικές οικονομικές επιτυχίες και μια σημαντική βελτίωση των εισοδημάτων σας, θα σας χαροποιήσει. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση αποφεύγοντας τα αλόγιστα έξοδα.

Σχέσεις

με τόλμη και θάρρος, ίσως και μια μικρή δόση θράσους, και με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα διεκδικήσετε την αγάπη του ανθρώπου που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει μια σχέση με προδιαγραφές μακροβιότητας. Όσο για σας που είστε σε δέσμευση, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πείτε επιτέλους αυτά που εδώ και καιρό «καταπίνετε». Δίνετε τέλος στην καταπίεση απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από κάθε εγκλωβισμό, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

αυτό το μήνα, καλείστε να αντιμετωπίσετε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις. Η πραγματικότητα όπως θα διαπιστώσετε, είναι εδώ και απαιτεί από εσάς, να είστε σε ετοιμότητα. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, κυρίως στο οικογενειακό ή στενό φιλικό σας περιβάλλον, δίνοντάς σας μικρές ανάσες χαράς, μέσα σε μια πεζή και ανιαρή πραγματικότητα. Δυστυχώς, δεν γίνεται να ονειροπολήσετε άλλο.

Επαγγελματικά

μέχρι τις 11 του μήνα, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, εμπόδια στα χρήματα που μπορεί να περιμένετε. Από τις 12 και μετά όμως, οι υποχρεώσεις αρχίζουν να μειώνονται, και θα εμφανιστούν συνθήκες κάτω από τις οποίες, με ευκολία θα μπορείτε να διεκπεραιώνετε κάθε οικονομική σας υποχρέωση, εύκολα και γρήγορα. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να προβείτε σε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να το κάνετε, αφού φυσικά έχετε σκεφθεί όλες τις παραμέτρους.

Σχέσεις

τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, γι αυτό θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί αυτό το μήνα, είτε πρόκειται για σας που είστε ελεύθεροι, είτε για σας τους δεσμευμένους. Κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε πιστεύοντας ότι οι ευκαιρίες για γνωριμίες έρχονται και χάνονται, αλλά ξέρετε καλά ότι αυτό δεν συμβαίνει. Γενικά ο μήνας θα είναι ρευστός για σας. Αποφύγετε να πάρετε λοιπόν, σοβαρές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας και συμβιβαστείτε σε πιο μέτριες καταστάσεις. Αργότερα τα πράγματα θα φτιάξουν και η αισθηματική σας ζωή θα απογειωθεί.