Μηνιαία πρόβλεψη Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

τα οικογενειακά ζητήματα είναι εκείνα που θα σας κρατήσουν απασχολημένους αυτό το μήνα. Ιδιαίτερα από τις 10 και μετά, θα είστε λιγομίλητοι και συνεσταλμένοι και δεν θα είναι εύκολο στους δικούς σας ανθρώπους να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σας. θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, στην καθημερινότητά σας, με τους φίλους, με τους δικούς σας αλλά και στη δουλειά σας. Γνωρίζετε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού και καλό είναι να συμβιβαστείτε μ’ αυτούς παρά να εναντιωθείτε.

Επαγγελματικά

πριν αποφασίσετε να πάτε διακοπές, είναι καλό και φροντίσετε να μην αφήσετε εκκρεμότητες, οικονομικές ή επαγγελματικές. Φροντίστε να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα στη δουλειά, ακόμα κι αν είστε μακριά. Όσοι από εσάς, λειτουργείτε υπό το βάρος προθεσμιών, καλό είναι να μεριμνήσετε πριν βάλετε τις βαλίτσες στο πορτμπαγκάζ. Τα οικονομικά ρίσκα, ευνοούνται, αρκεί να παρθούν πριν τελειώσει ο μήνας. Να διατηρείτε την ψυχραιμία σας στα έκτακτα έξοδα και μην γκρινιάζετε, τουλάχιστον όχι, πριν αντιληφθείτε πραγματικά τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να τα αντιμετωπίσετε.

Σχέσεις

οι καινούριες γνωριμίες, θα αποδειχθούν ευάλωτες στην κριτική σας, κυρίως τις ημέρες γύρω στις 3 του μήνα. Ίσως αποφασίσετε να δώσετε σημασία σε παλαιότερες, που μπορεί να μην δώσατε την σημασία που έπρεπε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, περιορίστε όμως, τις προσδοκίες σας από αυτά. Μεγάλη εύνοια δίνεται και στις σταθερές σχέσεις, όπου η συμπαράσταση και η κατανόηση που θα εισπράξετε από τον άνθρωπό σας, θα είναι τόσο εντυπωσιακή, που δεν θα το πιστεύετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

με ένταση θα ξεκινήσει ο μήνας, και σ’ αυτό θα παίξει ρόλο και το εκρηκτικό το κλίμα γύρω σας, γιατί ο Ουρανός δεν λειτουργεί ευνοϊκά. Η οικογένεια και τα ζητήματά της, η δουλειά και τα παρελκόμενα, θα είναι τα θέματα που θα κρατούν τα νεύρα σας τεντωμένα και δεν θα σας αφήνουν να ησυχάσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής, εισέρχεται στον Λέοντα και βοηθά τις επικοινωνίες σας, αλλά και σας κάνει πιο κατανοητούς απέναντι στους άλλους. Γενικότερα, η διάθεσή σας, πρόκειται να αλλάξει, μετά τις 19. Εκεί, θα αναλάβετε δράση, και θα τελειώσετε με τις εντάσεις μια και καλή.

Επαγγελματικά

οι αποφάσεις που θα πάρετε σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να περιλαμβάνουν την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων σας, ειδάλλως θα δημιουργηθούν εντάσεις από τις αντιδράσεις τους. Μπορεί ο Ερμής, να βοηθά τον επικοινωνιακό σας τομέα, αλλά αν οι εντάσεις έχουν πυροδοτηθεί από πριν, δεν θα μπορέσει να σώσει και πολλά. Κάποιες συνεργασίες, δυστυχώς, θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα. Παρ’ όλα αυτά, να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο για καλό και να προχωρήσετε παρακάτω. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλό δρόμο, αν περιορίσετε τα μεγάλα και άσκοπα έξοδα.

Σχέσεις

οι όψεις του μήνα φέρνουν εντάσεις στις σχέσεις, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που χρονίζουν άλυτα. Δημιουργείται μια κατάσταση δύσκολη, με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, να ανασύρει προβλήματα που μπορεί να θεωρούσατε ότι είχατε λύσει εδώ και καιρό. Κάποιες σχέσεις, μετά από αυτή τη διαδικασία, θα διαλυθούν οριστικά. Κάποιες άλλες όμως, ειδικά εκείνες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, στην πάροδο του χρόνου, θα ανανεωθούν και θα εισέλθουν σε μία νέα κατάσταση, επιθυμητή και από τους δύο. Ίσως κάνετε και το επόμενο βήμα. Έντονος θα είναι ο μήνας και για τους ελεύθερους του ζωδίου, που στην αναζήτησή τους για έναν καλό σύντροφο, μπορεί να πέσουν και σε κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

με αποκαλύψεις, που μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους στο περιβάλλον σας και όχι μόνο, ξεκινά ο μήνας για σας. Οι αποκαλύψεις, βέβαια, μπορεί να αφορούν και πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά σίγουρα θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό, κυρίως γιατί θα σας δείξουν ποιοι είναι ποιοι, και τι λέγεται πίσω απ’ την πλάτη σας. Αυτό, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει να τελειώσετε οριστικά με κάποιους ανθρώπους, αλλά και να έρθετε κοντά με κάποιους άλλους, που δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε ποτέ. Το σίγουρο είναι, ότι ο στενός κοινωνικός, ή ακόμα και οικογενειακός σας κύκλος θα υποστεί από ανακατατάξεις, που εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε.

Επαγγελματικά

αλλαγές και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιους συνεργάτες θα τους αποπέμψετε ενώ κάποιους άλλους θα τους αξιοποιήσετε καλύτερα, αν είστε σε θέση ισχύος. Είναι γεγονός ότι έχετε κάνει και εσείς τα λάθη σας, αξιολογώντας με όχι και τόσο αντικειμενικά κριτήρια, κάποιους ανθρώπους σας. Τώρα, ιδιαίτερα μετά τις 19, το πλανητικό σκηνικό θα σας ενισχύσει την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή ικανότητα, ώστε να γίνετε σαφείς, στις απαιτήσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας. Τα οικονομικά σας, είναι σταθερά με μια πτωτική τάση, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας πτοήσει και πολύ, κυρίως εσάς, που περιμένετε σίγουρα να έρθουν έσοδα.

Σχέσεις

ανακατατάξεις και στις σχέσεις, αφού οι αποκαλύψεις αφορούν κυρίως σ’ αυτό τον τομέα. Είτε ο σύντροφός σας θα πληροφορηθεί αν είστε «ήσυχοι», ή όχι, είτε μάθετε εσείς για το σύντροφό σας, σίγουρα θα πρέπει να επεξεργαστείτε μαζί, τις νέες πληροφορίες και να αποφασίσετε πώς θα πορευθείτε περεταίρω. Μέχρι τα μισά του μήνα, θα ασχοληθείτε ως επί το πλείστον με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις σχέσεις σας, ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη και εύκολη. Από τις 19 και μετά, επιστρέφει ο ενθουσιασμός και η επικοινωνιακή ικανότητα ώστε να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε ειλικρινά με το ταίρι σας και να εξελίξετε τη σχέση σας, όπως έχετε ονειρευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα κλείσει εκκρεμότητες από το παρελθόν, κυρίως αυτές του αισθηματικού τομέα. Εστιάστε την προσοχή σας στην περίοδο της Πανσελήνου, όπου θα το βρείτε δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, μ’ αυτά που θα ακούσετε από το περιβάλλον σας γενικά. Οι κυρίως εντάσεις και διαπληκτισμοί όμως, θα έχουν να κάνουν με θέματα, ή και πρόσωπα, από το παρελθόν σας, που δεν έχουν διευθετηθεί. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αλλά και τα προσχήματα, αν βρίσκεστε σε χώρο που δεν πρέπει να σηκωθούν πολύ, οι τόνοι. Αργότερα, μετά τις 19, θα οδηγηθείτε από τις συγκυρίες σε μια εσωτερική αναζήτηση, για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Επαγγελματικά

στα μέσα του μήνα, έρχονται εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Έχοντας προηγηθεί και ένα ζόρικο παρασκήνιο με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, η επιφυλακτικότητά σας, θα μείνει παροιμιώδης, απέναντι σε ανθρώπους που ενώ δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ωστόσο, λένε και εκφράζονται για σας «κάπως». Αργότερα με πιο καθαρό μυαλό θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, και τις αρμοδιότητές σας, βάζοντας κάθε κατεργάρη συνάδελφο, στον πάγκο του, ενώ θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Από οικονομικής απόψεως, τα κομποδέματά σας θα αυξηθούν, αν και δεν θα αποφύγετε κάποια έξοδα.

Σχέσεις

δεν θα λείψουν οι γνωριμίες για τους ελεύθερους, αν και η συνήθης επιφυλακτική σας στάση, απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, δεν θα σας αφήσει να ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αυτό το καλοκαίρι προσφέρεται για να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα, αρκεί να προσέξετε τους ανθρώπους που θα έρθουν δίπλα σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τα δώρα που προσφέρει. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, αυτό το καλοκαίρι, θα είναι αναζωογονητικό, και θα φέρει όμορφες στιγμές, αλλά και σοβαρές αποφάσεις ζωής.

ΛΕΩΝ

Γενικά

αρκετά γεγονότα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, ασχέτως αν κάποια από αυτά μπορεί να σας στεναχωρήσουν. Σκεφθείτε ότι υπάρχουν άλλα τόσα που σας χαροποιήσουν. Η Πανσέληνος θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας, και σε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε, για να την κάνετε πιο λειτουργική και πιο αποδοτική. Όταν ο Ερμής μπει στο ζώδιό σας θα κάνει τις επικοινωνίες σας πιο αποδοτικές. Να θυμάστε ότι οι διαφωνίες, οδηγούν σε ρήξεις, οπότε θα πρέπει να κρατάτε τους τόνους χαμηλούς.

Επαγγελματικά

ο Ουρανός από τον Ταύρο, προειδοποιεί: μην αντιπαρατίθεστε με τους συνεργάτες σας, γιατί η οριστική ρήξη καραδοκεί να σας στεναχωρήσει. Υπομονή μέχρι να εισέλθει ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις επικοινωνίες σας. Και εσείς, όταν είστε επικοινωνιακοί, λύνετε και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Μετά τις 19, έρχεται και η ξεκούραση, καθώς θα λιγοστεύουν οι εντάσεις. Τα οικονομικά, θα χρειαστούν διορθωτικές ενέργειες, αν θέλετε να είστε οι κερδισμένοι.

Σχέσεις

εντάσεις και παρεξηγήσεις και με τους δικούς σας ανθρώπους. Να αποφύγετε όμως να γίνετε πολύ εριστικοί στις σχέσεις σας γιατί και ο σύντροφός σας, δεν γίνεται να ανέχεται τον εγωκεντρισμό σας για πολύ. Πριν λοιπόν, έρθουν οι παρεξηγήσεις που οδηγούν, ίσως, και σε οριστικές ρήξεις, καλύτερα να χαμηλώσετε τους τόνους και να περιμένετε το τέλος του μήνα για να διευθετήσετε αισθηματικές εκκρεμότητες. Όσοι είστε ελεύθεροι, είστε «ελεύθεροι», να φλερτάρετε, να κάνετε γνωριμίες και να αφήσετε τον εαυτό σας να απολαύσει τις χαρές που φέρνει μαζί του, ο έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

πράγματα και σκέψεις που κρατούσατε για πάρα πολύ καιρό μέσα σας, θα βγάλει στην επιφάνεια η Πανσέληνος. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των φίλων, των γνωστών, των καταστάσεων που σας έχουν πληγώσει και μάλιστα πρόκειται να είστε αμείλικτοι στις αποφάσεις σας. Θα βρείτε αρκετές δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά φαίνεται να μην πτοείστε, ούτε από αυτές, αλλά ούτε και από τις συνέπειες. Αυτές τις τελευταίες φαίνεστε να είστε έτοιμοι να πληρώσετε, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Το παρασκήνιο θα αρχίσει μετά που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, όπου θα χρειαστεί διπλάσιος κόπος για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Μετά τις 19, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε εκ νέου, με άλλη διάθεση και άλλες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας.

Επαγγελματικά

το έντονο επαγγελματικό παρασκήνιο, θα σας αποτρέψει από τα κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας, τουλάχιστον στους ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν θα σας συμπαρασταθούν, και θα κουτσομπολέψουν εις βάρος σας. Κάποιο αισθηματικό ζήτημα, μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους και μακριά από τις εργασιακές σας υποχρεώσεις προς τα μέσα του μήνα, και καταλαβαίνετε ότι αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείτε αναλόγως. Από τις 19 και μετά, μπορείτε να κάνετε όσα νέα ξεκινήματα θέλετε, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με συνεργάτες, αλλά και να αισθανθείτε, επιτέλους, ελεύθεροι από ένα σκοτεινό παρασκήνιο που σας στεναχώρησε και σας έκανε να αποσυντονιστείτε από τις υποχρεώσεις σας. Σταθερότητα και στα οικονομικά, που ωστόσο, θα πρέπει να φροντίζετε διαρκώς για να παραμένουν έτσι.

Σχέσεις

το ξεκίνημα του μήνα, θα βρει κάποιους από εσάς, να μην ανέχεστε πλέον, ανθρώπους που σας πληγώνουν, που δεν σας κατανοούν και που λειτουργούν με γνώμονα τον εαυτό τους και καθόλου συντροφικά. Γι αυτό και να προβείτε σε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης, φροντίζοντας να απομακρύνετε από κοντά σας τους τοξικούς ανθρώπους και εκείνους που σας απορροφούν ενέργεια, που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Οι σταθερές σχέσεις θα περάσουν από ένα δικό σας «παρθενίστικο», φιλτράρισμα έτσι ώστε να εξυγιανθούν και να περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο, πιο σωστό και πιο αισθηματικό. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε κόσμο, είναι αμφίβολο όμως, αν ανάμεσα σ’ αυτόν τον κόσμο, θα ανακαλύψετε τον μεγάλο σας έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

δυναμικά και με μπόλικη ενέργεια αρχίζει ο μήνας για σας, και μάλλον προβλέπεται επεισοδιακός. Η πλανητική συγκυρία σας προτρέπει να θεωρείτε τα πάντα ρευστά και να μην αποφασίζετε οριστικά για τίποτα και κανέναν. Ο αισθηματικός, θα είναι ένας τομέας που θα σας εκπλήξει, ευχάριστα ή δυσάρεστα, αναλόγως την περίπτωση, ενώ τα προβλήματα της καθημερινότητας εξακολουθούν να τρέχουν. Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε καλύτερα και πιο ουσιαστικά, με φίλους, γνωστούς αλλά και συνεργάτες, έτσι ώστε να διεκπεραιώνονται οι δουλειές σας καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστεί να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που φέρνουν ένταση, είτε για να μην έρχεστε σε ρήξη με ανθρώπους που δεν θέλετε, αφετέρου για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα γεγονότα.

Επαγγελματικά

η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, θα σας δώσει αέρα στις επικοινωνίες, έτσι ώστε να κλείσετε τις συμφωνίες που κυνηγάτε. Θα είναι πολύ βοηθητικός προς εσάς, αυτός ο πλανήτης, για να διευθετήσετε ζητήματα που έχουν προκύψει με συνεργάτες, συνεταίρους ή ακόμα και προϊσταμένους σας. Επειδή η μηνιαία τάση σας, θα είναι να δημιουργείτε εντάσεις σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας, να θυμάστε ότι η ψυχραιμία και η ορθή κρίση, είναι τα όπλα που πρέπει να επιστρατεύετε σε κάθε περίσταση. Το κλίμα στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας, θα αλλάξει προς το καλύτερο από τις 19 του μήνα και μετά, όπου η πλανητική διέλευση όχι μόνο θα ευνοήσει τις καινοτομίες και τα νέα επαγγελματικά σας ξεκινήματα, αλλά θα φέρει και επιπλέον έσοδα για την ενίσχυση του ταμείου σας.

Σχέσεις

να είστε σίγουροι, ότι αυτό το μήνα, πάντα δίπλα σας θα βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, που θα είναι πάντα έτοιμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας, και να υποστηρίξουν εσάς, σε ό,τι κι αν κάνετε. Η διάθεσή σας ωστόσο, θα επηρεαστεί αρκετά από τα γεγονότα και τις καταστάσεις της καθημερινότητας και μάλλον το ταίρι σας θα είναι αυτό που θα πληρώσει τη νύφη. Οι σχέσεις μπορεί να επηρεαστούν, ίσως και να χρειαστεί να απομακρυνθείτε μεταξύ σας για λίγο διάστημα. Στις 19 όμως, η ουράνια συγκυρία σας επαναφέρει στην τάξη και σας δίνει νέα πνοή και ενθουσιασμό για να συνεχίσετε ό,τι αφήσατε στη μέση. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα, οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς, ίσως γνωρίσουν και έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος όμως, μπορεί να αποδειχθεί «μούφα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

συχνές και όμορφες οι επαφές σας με φίλους, με γνωστούς αλλά και με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας, θα είναι το κλου του μήνα. Παρ’ όλα αυτά, να έχετε το νου σας, την ημέρα της Πανσελήνου, στις 3 του μήνα, γιατί η επιρροή σας θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για αλλαγές στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, και δεν θα είστε εσείς υπεύθυνοι γι αυτό αλλά οι άλλοι. Αρκετές θα είναι και οι συζητήσεις με την είσοδο του Ερμή στο Λιοντάρι. Είναι γεγονός πάντως, ότι θα έρθετε κοντά με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ώστε ο σχέσεις κάθε είδους, να λειτουργούν καλύτερα. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε περίπτωση μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο, γιατί αργότερα θα φτιάξουν τα πράγματα.

Επαγγελματικά

οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, περνούν από ψιλό κόσκινο και ξεκαθαρίζουν οι όροι κάτω από τους οποίους λειτουργούν. Θα είναι οι άλλοι που θα κινήσουν τα νήματα, ενώ εσείς απλά ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο και ειλικρινέστερο τρόπο. Από τις 19 του μήνα και μετά, οι εργασιακές σχέσεις σας αλλάζουν προς το καλύτερο κι εξελίσσονται όπως τις έχετε φανταστεί. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, τόσο με τα έξοδα όσο και με τις εκκρεμότητες στις υποχρεώσεις σας. Κρατήστε ένα μέτρο στα ενστικτώδη έξοδα και πάνω από όλα, προσπαθήστε να έχετε έλεγχο στις αγορές σας. Είναι γεγονός πάντως, ότι είστε ακόμα, εντός προθεσμιών και εντός του «παιχνιδιού».

Σχέσεις

κάποιες προσωπικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να αλλάξουν, ή να προσαρμοστούν έτσι ώστε να λειτουργούν καλύτερα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας φανεί επίπονη, έντονη έως και ανυπόφορη, αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος εσείς θα βγείτε νικητές. Κάποιες αισθηματικές σχέσεις μπορεί και να τελειώσουν οριστικά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή πρόκειται για το καλό σας, άσχετα αν δεν σας αρέσει αρχικά. Η διέλευση που επηρεάζει τα τελειώματα του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, αν είστε ακόμα ελεύθεροι, αλλά και δεσμευμένοι να είστε, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Είναι γεγονός ότι το διάστημα αυτό, θέλει προσοχή τόσο στη συμπεριφορά σας, όσο και στα ζητούμενά σας από τις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

μπορεί ο μήνας να ξεκινά με ένταση και ολίγον εκρηκτικά, ωστόσο θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να είστε και να περάσετε καλά. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας, γι αυτό χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη σας την ευελιξία. Από τις 5 και μετά, η άνεσή σας στην επικοινωνία, θα φέρει κοντά σας, ανθρώπους που είχατε πολύ καιρό να ακούσετε, αλλά και καινούρια πρόσωπα που θα αναστατώσουν την φαντασία σας. Αφιερώστε το χρόνο σας, στα ταξίδια, στις επικοινωνίες και στην απόκτηση νέων εμπειριών. Προσοχή προς τα μέσα του μήνα, γιατί θα υπάρξουν οικονομικές ανάγκες που δεν θα είστε σε θέση να καλύψετε. Από το 15αύγουστο είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε ακόμα και την ίδια σας την κοσμοθεωρία, εξαιτίας μιας γνωριμίας που θα σας ενθουσιάσει σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά

οικονομικές ανάγκες δημιουργούνται προς τα μέσα του μήνα, γι αυτό να είστε προνοητικοί από τις αρχές και να αποφεύγετε να ξοδεύετε χωρίς δεύτερη και τρίτη σκέψη. Η δυσαρμονική επιρροή  του Άρη στον οικονομικό σας τομέα,  θα δημιουργήσει επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και με δυσκολία να ανταποκριθείτε σ’ αυτές. Μετά τις 20 του μήνα, θα διαπιστώσετε και σεις, ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να θέσετε τις προτεραιότητές σας και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας, ώστε η ζωή και η καθημερινότητά σας να γίνουν πιο λειτουργικές και πιο αποδοτικές.

Σχέσεις

και καινούριες γνωριμίες έχει ο μήνας, και ανανέωση των παλιών. Έχει όμως και ξεκαθαρίσματα, και οριστικούς χωρισμούς. Η επιλογή είναι δική σας. Σε κάθε περίπτωση, προσμετρήστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και ενδώστε εκεί που καλύπτονται καλύτερα. Ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας μετά τις 19 όπου θα εξάψει την ερωτική σας φαντασία, αλλά μην βιαστείτε να πείτε το ναι, γιατί αφενός ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αφετέρου μπορεί να παρασύρεστε ακριβώς από τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να μην βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα. Όταν ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου, εκεί όλα θα σας ξεκαθαρίσουν και θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές και οριστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά, θα είναι πολλές και θα παρουσιάζονται ποικιλοτρόπως αυτό το μήνα. Απ’ την άλλη μεριά, υπάρχουν υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν παίρνουν αναβολή. Εσείς καλείστε να βρείτε έναν τρόπο να τα κάνετε όλα. Μπορεί να σας φανεί δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρετε. Ανήσυχους και με ένταση σας βρίσκει η Πανσέληνος αλλά σας καθησυχάζει η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα. Εκεί θα σας δοθεί η ευκαιρία να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις σας διευθετώντας τα επείγοντα και καθυστερώντας εκείνες που δεν έχουν και τόσο ζωτική σημασία. Η πίεση θα μεγαλώσει στις 13 του μήνα, γιατί ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τοζώδιό σας, και θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο, τόσο την ψυχολογία και διάθεσή σας, όσο και τα νεύρα σας. Η τάξη και η ασφάλεια, επανέρχονται στα τελειώματα του μήνα.

Επαγγελματικά

όταν ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα αλλά και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις συνεργασίες σας. Επικοινωνιακοί, συζητήσιμοι και πολύ προσιτοί, θα έχετε αρκετές εποικοδομητικές επαφές. Τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και που θα σας εκνευρίσουν στις 3 του μήνα, θα αρχίσουν να βρίσκουν λύση, μετά τις 19. Τα οικονομικά θα κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα, αφού έχετε κάνει τις προσπάθειές σας να λύσετε τις δυσκολίες. Όσοι από εσάς, κάνετε ελεύθερο επάγγελμα ή εργάζεστε με συμβόλαιο, θα ευνοηθείτε αρκετά μετά την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο

Σχέσεις

το ότι θα μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, θα σας αφήσει ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας θέματα, καθώς φαίνεται ότι είναι ένας τομέας, που δεν σας ικανοποιεί απόλυτα. Αυτό το μήνα, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες που θα σημάνουν την έναρξη μιας νέας περιόδου στην αισθηματική σας ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βρείτε ακριβώς το πρόσωπο που θα σας κάνει τη διαφορά. Όσοι βρίσκεστε σε δέσμευση, είναι καιρός να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας και η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει πολύ σ’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καλό είναι αυτό το μήνα, να αποφύγετε να αποφασίσετε οριστικά και αμετάκλητα. Η Πανσέληνος μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει εντάσεις ακόμα και με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό σας χαλάει η ψυχολογία αλλά και τη διάθεση. Ακόμα κι όταν ο Ερμής, εισέλθει στο Λέοντα, απέναντί σας, μπορεί μεν να σας οδηγήσει σωστά, να διαπραγματευτείτε υποθέσεις σας και συνεργασίες, αλλά απ’ την άλλη, μπορεί να σας φέρει σε ρήξεις με αγαπημένους σας ανθρώπους και αυτό θα σας «χαλάσει» πολύ. Τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν μετά τις 21 του μήνα, γι αυτό θα πρέπει στο διάστημα πριν, να δείξετε σύνεση και ψυχραιμία.

Επαγγελματικά

θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτά που θέλετε εσείς και σ’ αυτά που θέλουν οι άλλοι. Θα είναι αρκετές οι φορές που θα αισθανθείτε ότι βάλλεστε, ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει και θα απογοητευτείτε. Μην πτοείστε όμως. Από τις 17 και μετά, οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εργασιακό τομέα, θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Ηρεμία θα έρθει καθώς έκτακτα έσοδα, έρχονται από το πουθενά και σας δίνουν οικονομικές ανάσες. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε να τελειώσει ο μήνας, για να έχει μπει «καλά», ο Ήλιος στην Παρθένο και εσείς να είστε επικοινωνιακά, πιο ξεκάθαροι.

Σχέσεις

η εσωτερική σας ένταση φέρνει εριστική διάθεση απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους και θα πρέπει να προσέχετε αν, φυσικά, θέλετε να «έχετε». Ο Ερμής στο Λιοντάρι θα φέρει διαμάχες με το σύντροφό σας, και είναι πολύ πιθανό να βάλετε τον εαυτό σας στην άκρη, προκειμένου να συμβιβάσετε τα πράγματα. Αυτό αργότερα θα οδηγήσει σε εντάσεις και διαπληκτισμούς γιατί εσείς δεν είστε συνηθισμένοι να έρχεστε δεύτεροι στις σχέσεις σας. Όσοι παρ’ όλα αυτά, δηλώνετε ακόμα ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες, ιδιαίτερα αν αυτές συμβούν στην περίοδο των διακοπών σας. Όμως, να ξέρετε ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι αμφίβολο αν θα διαρκέσουν. Μετά τις 21 έρχονται νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και πού ξέρετε, ίσως να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

ο Αύγουστος, έχει βαλθεί να σας εξοντώσει. Ήδη από τις αρχές, συμβαίνουν αλλαγές στην καθημερινότητα, που ίσως δεν είναι δική σας ευθύνη, θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία πλεύσης, αλλά και τα σχέδιά σας. Αυτό είναι πολύ εκνευριστικό, γι αυτό και σας χαλάει τη διάθεση και ρίχνει την ψυχολογία σας στα τάρταρα. Προσέξτε διπλά, τον Ερμή στον Λέοντα, γιατί μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με δικούς σας ανθρώπους, κάτι που θα σας «ρίξει» ακόμα περισσότερο. Σε έναν τομέα όμως, αυτή η επαφή του Ερμή με το Λιοντάρι, θα σας βοηθήσει και αυτός είναι ο επαγγελματικός. Θα βάλετε σε τάξη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας, κάτι που μέσα στην ένταση των ημερών, θα είναι για σας ανάσα. Θετικές αλλαγές θα συμβούν με τη Νέα Σελήνη, που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας να ανέβει αρκετά.

Επαγγελματικά

τακτοποιούνται εκκρεμότητες από τις 5 και μετά, ενώ συγγενείς σας αγγαρεύουν με τις δικές τους υποθέσεις. Φορτωμένος επαγγελματικά ο μήνας, σας χαλάει τόσο τη διάθεση όσο και το πρόγραμμα. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αναβάλετε ακόμα και τις διακοπές σας, εξαιτίας γεγονότων που αφορούν συγγενικά πρόσωπα. Τα οικονομικά, χρειάζονται ρέγουλα, καθώς τα έξοδα θα είναι πολλά και πολλές φορές τόσο ανεξέλεγκτα, που μπορεί να σας αφήσουν «στον άσσο». Μετά τα μέσα του μήνα, κάπως αλλάζει το σκηνικό. Όσοι αναζητάτε εργασία, είναι πολύ πιθανό να σας έρθει μια ευκαιρία που ψάχνατε εδώ και καιρό, ενώ τα υποσχόμενα έσοδα, είναι πολύ ικανοποιητικά.

Σχέσεις

αν αφήσετε τα θέματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν τη διάθεσή σας, δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι σχέσεις θα έχουν πολλή γκρίνια, τις πρώτες μέρες του μήνα, ενώ κάποιες από αυτές, μπορεί να φτάσουν ακόμα και στα πρόθυρα χωρισμού. Τα πράγματα θα φτιάξουν αρκετά, μετά τις 19, αλλά και η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, στις 22,  θα σας δώσει ενθουσιασμό για να διευθετήσετε τα ζητήματα της αγάπης και του έρωτα. Από εκεί και μετά, είναι εύκολο να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου όμως, δεν έχετε ανάγκη κανέναν. Αφενός γιατί οι γνωριμίες θα είναι πολλές, αφετέρου, γιατί δεν σας νοιάζει και πολύ να δεσμευτείτε.