Μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

εσείς του πρώτου δεκαημέρου να αναμένετε δυσκολίες στον οικονομικό τομέα, κυρίως αν οφείλετε σε τρίτους. Θα μπορέσετε όμως να βγείτε από αδιέξοδα και να λύσετε αρκετά από τα προβλήματά σας. Μην ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση οι φίλοι είναι κοντά σας να συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του, στη διευκόλυνσή σας. Η τύχη είναι με το μέρος αυτών που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο και συμβάλλει δυναμικά στην θετική εξέλιξή σας.

Επαγγελματικά

ο επαγγελματικός τομέας τα έχει όλα. Από αλλαγή αντικειμένου εργασίας, μέχρι προσανατολισμό σε ελεύθερα επαγγέλματα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο βέβαια, έχετε αρκετά δύσκολο δρόμο ακόμα, αλλά το σύμπαν δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Θα υπάρξουν αρκετές επιτυχίες στη δουλειά, και αρκετές ευκαιρίες να ανέβετε οικονομικά. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε πιο τυχεροί, δεδομένου ότι οι αλλαγές και τα σχέδιά σας, πραγματοποιούνται πιο εύκολα.

Σχέσεις

ο τομέας των σχέσεων, μπορεί να μην είναι ο πλέον ευνοημένος, ωστόσο, όλοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, που όμως θα πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογήσετε σωστά. Ο μεγάλος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά μην αποκλείετε να εκπλαγείτε ευχάριστα. Οι σταθερές σχέσεις, ξεπερνούν τυχόντα εμπόδια και απομακρύνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ο μήνας δεν ξεκινάει καλά. Να περιμένετε ότι η ζωή και η καθημερινότητά σας θα είναι δύσκολη, δεδομένου ότι υπάρχει μια στασιμότητα στις εξελίξεις που αναμένετε. Δυσκολίες στα οικονομικά ρίχνουν την ψυχολογία σας και αν κατέχετε υπεύθυνες θέσεις εργασίας, ίσως η καθημερινότητά σας να έχει λίγο περισσότερο σασπένς. Προσοχή στα τελειώματα του μήνα όπου παρεξηγήσεις, νεύρα και εντάσεις θα αποσπάσουν την προσοχή σας απ’ τα σχέδιά σας.

Επαγγελματικά

τα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου, να έχετε το νου σας. Αφενός γιατί παρουσιάζονται εργασιακά προβλήματα, που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετήσετε, αφετέρου γιατί αυτά τα ίδια προβλήματα, θα φέρουν οικονομικές απώλειες, που δημιουργούν ανασφάλειες, εντάσεις και νεύρα και ανικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητάς σας. Οι πλανητικές συνθήκες του μήνα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να εξομαλυνθούν οι εντάσεις, με συνεργάτες και ανωτέρους.

Σχέσεις

οι γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, να περιμένετε ότι τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο της αρεσκείας σας. Αλλαγές στις οικογενειακές σχέσεις, φέρνουν αναστάτωση στην ψυχολογία σας, και μελαγχολείτε. Αλλαγές που δεν έχετε επιδιώξει, τουλάχιστον όχι άμεσα, αλλά με τον τρόπο σας, ίσως έχετε οδηγήσει την κατάσταση εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

«απομακρύνονται» όλοι εκείνοι οι παράγοντες που τόσον καιρό σας είχαν κάνει να αισθάνεστε άσχημα και πιεσμένοι. Χρειάζεται ακόμα βέβαια τη προσοχή σας, καθώς θα υπάρξουν πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο κοινωνικό περιβάλλον. Επιθέσεις που πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης αν δεν θέλετε, οι συνέπειες να είναι ανεξέλεγκτες.

Επαγγελματικά

οι επαγγελματικοί στόχοι όσων έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο επιτυγχάνονται εύκολα. Αναγνώριση ικανοτήτων και αύξηση των εισοδημάτων σας, θα είναι μόνο το ένα χιλιοστό από τα θετικά γεγονότα και τις εξελίξεις του μήνα αυτού. Οι γεννημένοι στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο, δεν θα είστε τόσο ευνοημένοι και τυχεροί. Υπάρχουν κρυφοί εχθροί στον επαγγελματικό σας χώρο, που σας επιβουλεύονται και εποφθαλμιούν τη θέση ή το κύρος σας.

Σχέσεις

η εργασία, είναι κυρίως αυτό που θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα, καθώς η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων έχει μεγαλύτερη σημασία για σας, από τα αισθηματικά σας. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είστε από τα πλέον επικοινωνιακά ζώδια, δεν αποκλείεται να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

αρκετά καλές εξελίξεις για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Χρήματα που αναμένατε για καιρό, έρχονται να δώσουν χαρά στο πορτοφόλι σας. Προσοχή στους φίλους και γνωστούς που μπορεί να σας επιβουλεύονται, ή θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Ξεκαθαρίστε τι σημαίνει για σας «πραγματικός φίλος».

Επαγγελματικά

θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τις συμφωνίες που πάτε να κλείσετε. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει ούτε μια τόση δα λεπτομέρεια, στις συζητήσεις, και διαβάστε και τα πολύ ψιλά γράμματα στις συμφωνίες που πάτε να υπογράψετε.

Σχέσεις

έχει έρθει ο καιρός να εκπληρωθούν και οι αισθηματικοί σας στόχοι. Αν είστε από αυτούς που θέλετε να κάνετε ένα επόμενο σοβαρό βήμα, στον τομέα των σχέσεων, θα ευνοηθείτε αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, πολύ περισσότερο από τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ωστόσο, ο έρωτας αδιαφορεί για την ημερομηνία γέννησής σας, και έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε την ευτυχία.

ΛΕΩΝ

Γενικά

με ηρεμία και ησυχία σας βρίσκει το ξεκίνημα του μήνα. Χωρίς εντάσεις και χωρίς ταλαιπωρίες. Παρ’ όλα αυτά δεν θα λείψουν τα προβλήματα κυρίως για εσάς, που έχετε γεννηθεί στο τέλος το πρώτου δεκαημέρου αλλά και εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές του τρίτου. Προβληματισμοί σε επαγγελματικό επίπεδο, έρχονται να ενισχύσουν μια κακή ψυχολογία, που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά

οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο, αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για καίρια οικονομικά ζητήματα. Δεν είστε από τους ευνοημένους του μήνα και θα πρέπει μέσα από αντίξοες συνθήκες, που δεν συμβάλλουν καθόλου θετικά, εσείς να βρείτε το δρόμο προς την εκπλήρωση των στόχων σας.

Σχέσεις

μπορεί στα επαγγελματικά και οικονομικά να μην είστε πολύ καλά, όσοι γεννηθήκατε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, όμως στα αισθηματικά, ποτέ δεν ήσασταν καλύτερα. Όσοι είστε ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε και να αναζητήσετε νέες γνωριμίες, μια και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

με αναβολές, ανατροπές, ακυρώσεις σχεδίων και ματαιώσεις επιδιώξεων ξεκινά, όχι καλά, ο μήνας για σας του πρώτου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί σε όλη τη διάρκειά του, να δείξετε σύνεση και ψυχραιμία και να κάνετε χρήση του μεταβλητού στοιχείου σας, προκειμένου να ελιχθείτε για να μην απογοητευτείτε. Θα υπάρξουν όμως καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, μια και η Αφροδίτη, θα έρθει σε ευνοϊκή για σας θέση.

Επαγγελματικά

προκειμένου να προχωρήσουν κάποια σχέδιά σας, μπορεί να χρειαστεί να ματαιώσετε κάποια άλλα, πολύ σημαντικά για σας. Αυτό θα σας απογοητεύσει λίγο περισσότερο και ίσως χαλάσει την ψυχολογία σας, που τόσο σημαντική είναι για την περαιτέρω εξέλιξη των επαγγελματικών σας ζητημάτων.

Σχέσεις

τα αισθηματικά, παρ’ όλα αυτά, είναι ένας ευνοημένος τομέας. Οι ευκαιρίες για γνωριμίες δεν θα είναι λίγες, αλλά και τα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Ένας μεγάλος έρωτας, για κάποιους από εσάς, έρχεται να κάνει τη ζωή και την καθημερινότητά σας, πιο καυτή, επομένως και πιο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

σημαντικές εξελίξεις, που θα βοηθήσουν να μπορέσετε να κάνετε πολλά και σημαντικά. Οικονομικές απώλειες από επενδύσεις, όμως, θα συννεφιάσουν το μήνα σας. Να μην δανείσετε χρήματα, ούτε και να δανειστείτε. Το πρώτο δεκαήμερο πιο χαλαρό και χωρίς πολλά γεγονότα.

Επαγγελματικά

όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, καλό είναι να διαχειριστείτε με τέτοιον τρόπο τα έσοδά σας, ώστε να αποφύγετε ανεπανόρθωτες απώλειες. Να αποφύγετε να ζητήσετε δανεικά από φίλους ή συνεργάτες, γιατί δεν θα είστε σε θέση να τα αποπληρώσετε, όπως επίσης και να μην δανείσετε ακόμα και αν πρόκειται για άτομο εμπιστοσύνης.

Σχέσεις

οι δυσκολίες που περνάτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, δεν σας αφήνουν και πολύ το χρόνο να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν πολύ μοναχικές μέρες και κλείσιμο στον εαυτό σας. Η έμφυτη γοητεία, όμως, που πάει πακέτο με το ζώδιό σας, δεν θα σας αφήσει για πολύ μόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

ο μήνας ξεκινά για σας του πρώτου δεκαημέρου με ταλαιπωρίες. Μεγάλη κρίση στις συνεργασίες σας, καθώς οι συνεργάτες σας δεν θέλουν να βοηθήσουν, εντάσεις στη δουλειά και κούραση, θα κάνουν την καθημερινότητά σας να μοιάζει με βασανιστήριο. Κρίσεις και στα αισθηματικά. Εντάσεις στο γάμο και τις σχέσεις καθώς μέσα σας συντελούνται μεγάλες αλλαγές, κυρίως στα ζητούμενά σας, ως τώρα.

Επαγγελματικά

καθόλου συνεργάσιμοι κάποιοι από τους συναδέλφους σας, δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις σε εσάς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου. Η δουλειά σας δεν αναγνωρίζεται και θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να βλέπετε να αναγνωρίζονται οι ικανότητες αυτών που ούτε τα μισά από τα δικά σας προσόντα δεν έχουν, ενώ εσείς να μένετε πίσω και στην αφάνεια.

Σχέσεις

όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένετε προβλήματα. Αν είστε από αυτούς που δεν προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές, ετοιμαστείτε για μεγάλη πίεση. Ένταση στις σχέσεις, στο γάμο αλλά και στις φιλίες, ενώ θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, στη γκρίνια του συντρόφου σας. Το πλανητικό σκηνικό θα ευνοήσει όσους τολμήσουν να αποδεχθούν τις αλλαγές και προσαρμοστούν σ’ αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

εργασιακές πιέσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου. Κούραση και υπερκόπωση λόγω κεκτημένης ταχύτητας για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ευνοείστε όμως στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά

 αρκετές ανατροπές στο εργασιακό σκηνικό περιμένουν όσους από εσάς, έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και κυρίως στις τελευταίες μέρες. Τα πράγματα στη δουλειά γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Σχέσεις

ευτυχώς, ο αισθηματικός τομέας, δεν περνάει κρίση. Εσείς που η αισιοδοξία και η χαρά δεν λείπει ακόμα και στα πιο δύσκολα, έχετε ανάγκη να είστε ερωτευμένοι, ακόμα και με τον ίδιο τον έρωτα, για να αισθάνεστε ισορροπημένοι και ασφαλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

όπως και να είναι τα πράγματα, ένα είναι το σίγουρο για σας. Δεν φοβάστε τα δύσκολα. Ο μήνας πρόκειται να σας αποζημιώσει για τις επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες που πρόκειται να περάσετε, με έναν νέο έρωτα, που θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας και θα ανατρέψει κάθε προσδοκία σας, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση.

Επαγγελματικά

εμπόδια και καθυστερήσεις σε ζητήματα καριέρας, δουλειάς, οικονομικών και νομικών θεμάτων, σας εκνευρίζουν και σας αποσπούν την προσοχή από την ουσία των πραγμάτων, που είναι η εστίαση σε συγκεκριμένους τομείς της επαγγελματικής σας ζωής.

Σχέσεις

ένας νέος έρωτας, εμφανίζεται από το πουθενά και αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, χωρίς πολλά-πολλά, μπορείτε να χαρείτε τα δώρα που φέρνει ο φτερωτός θεός. Όσοι είστε σε σχέση όμως, ή σε γάμο θα πρέπει να προσμετρήσετε το ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα βιώσετε τις επιρροές του Πλούτωνα, που από τις 23 του περασμένου μήνα, έχει εισέλθει ακάθεκτος στο ζώδιό σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις αλλαγές που θα συμβούν, κάποιες φορές και ερήμην σας, γιατί ό,τι επιλέξετε να κάνετε, θα το «λουστείτε», μέχρι το 2041.

Επαγγελματικά

ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα που ως τώρα εμποδιζόταν να συμβεί, σε εσάς, του τρίτου δεκαημέρου, επιτέλους πραγματοποιείται. Ήρθε η ώρα να δείξετε την αξία σας και να απαιτήσετε από τη ζωή να σας δώσει ό,τι θεωρείτε ότι σας χρωστάει και η αλήθεια είναι ότι σας χρωστάει πολλά.

Σχέσεις

ο αισθηματικός είναι ένας τομέας που βάλλεται λιγότερο, μια και οι πλανήτες ευνοούν αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι νέο και έχουν αποφασίσει να αποποιηθούν το παρελθόν. Όσοι μένετε στα παλιά, δυστυχώς σας περιμένουν απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

δυσκολίες με αδέρφια, συγγενείς, αλλά και συμβόλαια και συμφωνίες, θα έχετε αυτό το μήνα. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα έχετε μια πιο βατή περίοδο, με αρκετό φλερτ και αρκετές γνωριμίες και φιλίες που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Επαγγελματικά

γκρίνιες και διαπληκτισμοί στο επαγγελματικό περιβάλλον, τη στιγμή που η καλή ψυχολογία σας δεν είναι η καλύτερη. Δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ούτε τον εαυτό σας, πόσο μάλλον κάποιους συνεργάτες σας, που δεν θέλουν να συνεργαστούν επ’ ουδενί.

Σχέσεις

παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις εντάσεις που θα βιώσετε σε κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο, ο έρωτας δεν θα λείψει καθόλου απ’ τη ζωή σας. Τόσο οι ελεύθεροι, όσο και οι δεσμευμένοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας, για να περάσετε καλά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.