Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Ιουλίου

 

 

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Ιουλίου

 

 

 

Η κάρτα του μήνα (Το Άστρο)

Η κάρτα αυτή, συμβολίζει την ελπίδα, τα όνειρα και τις προσδοκίες του καθενός από εμάς, για ένα λαμπρό μέλλον, όπως το έχουμε ονειρευτεί. Προμηνύει θετικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα, και μας συμβουλεύει να μην χάνουμε τις ελπίδες μας, ό,τι κι αν συμβεί. Δεν θα πρέπει να μας πτοούν οι δυσκολίες, ούτε να απογοητευόμαστε σε κάθε αναποδιά. Αντίθετα, θα πρέπει να διατηρούμε την πεποίθηση, ότι οι αποτυχίες, είναι μαθήματα, που μας οδηγούν στην εξέλιξη. Αυτό το μήνα, θα μας αποκαλυφθεί, ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για μας, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

ΓΕΝΙΚΑ: μικρές χαρές σε δημιουργούν μεγάλη ικανοποίηση και θα πλημμυρίσετε με καλοσύνη και αγνά συναισθήματα. Είναι ανάγκη να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά, γεμάτη καλοσύνη, ηρεμία και αγάπη. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά σας και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, όπως προστάζει η αγνή σας καρδιά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: καθόλου λίγες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη αυτό το μήνα. Η αφθονία έχει έρθει να εγκατασταθεί στην ζωή σας. Τα οικονομικά είναι σε αναπτυξιακή πορεία και τίποτα δεν σταματά την εξέλιξή σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο κύρους, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται στη δουλειά. Κοινωνική και επαγγελματική άνοδος.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα συνδεθείτε σαρκικά και πνευματικά με ένα πρόσωπο που αποσπά την ερωτική σας προσοχή και θέλετε οπωσδήποτε να το κατακτήσετε. Γοητεύετε με την προσωπικότητά σας αλλά και δέχεστε τους άλλους όπως είναι, χωρίς να επιδιώκετε να τους αλλάξετε. Αυτό δείχνει την ανωτερότητά σας και δεν περνά απαρατήρητο. Ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις καθώς είναι μεγάλη η πιθανότητα εγκυμοσύνης.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας προσέγγιση, στα θέματά σας, είναι το κλειδί για την τελική σας νίκη. Η κάρτα δίνει τα εχέγγυα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στις υποθέσεις σας, επαγγελματικές, οικονομικές αλλά και προσωπικές, αλλά αναφέρεται σ’ αυτή τη δεδομένη στιγμή. Γι αυτό, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον, είναι καλό, να έχετε ολοκληρωμένη και σφαιρική εικόνα αυτών που θέλετε, πριν προχωρήσετε.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι φιλοδοξίες σας, είναι μεγάλες. Όσοι είστε καριερίστες, θα νικήσετε στον ανταγωνισμό, χωρίς συμβιβασμούς και με θετικότατη στάση, απέναντι στα ζητήματα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα απολαύσουν μια σημαντική αύξηση της πελατείας τους, ενώ τα οικονομικά βαδίζουν αναλόγως των επιτυχιών. Το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον, χτίζεται με τα δικά σας χέρια. Γι αυτό και στο τέλος θα είστε νικητές.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορεί να είστε συναισθηματικά κουρασμένοι, και να έχετε υποκύψει κάτω από το βάρος των εμποδίων και των προβλημάτων της σχέσης σας, ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Αν πιστεύετε ότι οι σχέσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους, πρέπει να τελειώσουν, μην δείξετε κανέναν δισταγμό. Οι προσπάθειές σας δε, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διεκδίκηση των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν, ανταμείβονται.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

ΓΕΝΙΚΑ: βρίσκεστε ενώπιον επιλογών. Άλλες έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας πορεία, και άλλες με τη ζωή σας την ίδια. Αυτό το διάστημα, θα δοθεί ένα τέλος σε αόριστες καταστάσεις που δεν ήταν καθόλου βολικές, αλλά και οδηγούν σε καθαρές επιλογές, χωρίς εμπόδια και χωρίς καθυστερήσεις. Είναι επίσης, αυτή η κάρτα, πολύ θετική για τα αισθηματικά σας θέματα, για τα οποία καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποφασίζετε να αλλάξετε το επαγγελματικό σας στάτους, ίσως επιλέγοντας ένα επαγγελματικό αντικείμενο που δεν ξέρατε ως τώρα, αλλά που σας κινεί το ενδιαφέρον. Οι ειλικρινείς προθέσεις των συνεργατών σας και η βοήθειά τους, θα φέρουν την επιτυχία ακόμα πιο κοντά σας. Επίσης, είναι καιρός να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στα οικονομικά σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι εξαιρετικά καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα συνευρεθείτε ερωτικά μαζί του και θα νιώσετε απέραντη ευτυχία και γαλήνη. Ένας έρωτας γεννιέται και εξελίσσεται ανάλογα με την καθαρότητα των προθέσεών σας, αλλά και του άλλου προσώπου. Συμπόρευση, έρωτας, αγάπη, είναι το πακέτο, που οδηγεί στην επιτυχημένη εξέλιξη των σχέσεών σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δύναμη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική η στάση σας απέναντι στη ζωή. Η θέλησή σας θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο, ατρόμητοι και ισχυροί. Μπορεί όλη αυτή η στάση να φαίνεται λίγο «άγρια», στο περιβάλλον σας, και να μην αποφευχθούν κάποιες τριβές, ωστόσο, εσείς, θα πρέπει να πορευθείτε απτόητοι. Ακολουθείτε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ξεκάθαροι, πειθαρχημένοι στους στόχους σας, με αυτοπεποίθηση και μεγάλη αντοχή, είναι σίγουρο ότι οι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα επιτευχθούν το δίχως άλλο. Εκφράζετε τις ιδέες σας με θάρρος και τόλμη, και μία δόση ρίσκου και πετυχαίνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό απογειώνει τα εισοδήματά σας κι έτσι, έχετε μια μεγάλη επιβεβαίωση ότι κάνετε το σωστό.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο δρόμος που επιλέξατε να ακολουθήσετε είναι λίγο μοναχικός, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί. Δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με τις μετριότητες. Αναζητάτε το καλύτερο και αυτό θα έχετε. Ένα πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας για να σας δείξει πώς είναι να σας αγαπούν και να κάνουν το καλύτερο για σας. Τα όνειρά σας πραγματοποιούνται και ο έρωτας έρχεται να εγκατασταθεί για τα καλά στη ζωή σας.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το διάστημα θα έχετε να κάνετε με μοιραία γεγονότα. Το αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε αλλά και πώς θα τα αντιμετωπίσετε. Η μοίρα, σας καλεί να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να αλλάξει ριζικά η ζωή σας. Αν δείτε τα γεγονότα από τη θετική τους πλευρά, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύατε. Αν όχι, δεν θα αποφύγετε την σύγχυση και την αποτυχία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είναι το χέρι σας να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτό το μήνα. Δεν θα πρέπει να φοβηθείτε τις ατυχίες ή κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ήρθε η ώρα της αλλαγής. Δεχθείτε το, και κάντε το καλύτερο που μπορείτε. Όσοι αναζητάτε εργασία, αυτός ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκός για σας. Αρκεί βέβαια και σεις να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Επίσης, τυχερά χρήματα ενόψει.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεν είστε σίγουροι για την πορεία της σχέσης σας και αναρωτιέστε αν θα διαρκέσουν τα αισθήματα που νιώθετε, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας. Θα πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον των σχέσεών σας και δεν είστε σίγουροι ότι θα αποφασίσετε σωστά. Ηρεμήστε. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Να έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα και στο χρόνο, που ξέρουν τη δουλειά τους καλύτερα από εσάς.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την αφοσίωση σε ένα σκοπό, την αυταπάρνηση και τη φιλανθρωπία. Θα προτιμήστε αυτό το μήνα, να υπηρετήσετε τους συνανθρώπους σας, δείχνοντας τον αλτρουισμό σας και τα αγνά σας αισθήματα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή και πράγματα που κάποτε σας φαίνονταν ουσιώδη, τώρα τα θεωρείτε ανούσια. Θα δεχθείτε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των συνανθρώπων σας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, και θα δικαιωθείτε για τις προσπάθειές σας στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργάτες σας χαίρονται να δουλεύουν μαζί σας, ενώ οι ανώτεροι σας θεωρούν «ήρεμη δύναμη» και σας εμπιστεύονται για τη σταθερότητά σας αλλά και για την ορθή κρίση σας. Θα υπάρξει αυτό το διάστημα μια μικρή οικονομική άνοδος που θα σας δώσει ικανοποίηση.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να ικανοποιήσετε τα ζητούμενα του συντρόφου σας. Δίνετε απλόχερα την αγάπη σας, συναισθανόμενοι τις αγωνίες και τα άγχη του. Στέκεστε βράχοι, για να τον στηρίξετε στις κακοτοπιές και αυτό φέρνει ακόμα περισσότερη αγάπη μεταξύ σας. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση ή να εξελίξετε το γάμο σας ακόμα παραπέρα.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση. Χρειάζεται να έχετε μια μετριόφρονα στάση απέναντι στα πράγματα και τα βήματά σας να είναι συντηρητικά και προσεκτικά, καθώς είναι απίθανο, οι βιαστικές κινήσεις να οδηγήσουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η ψυχραιμία και οι σωστές αποφάσεις, θα σας οδηγήσουν στην θετική ανταπόκριση, προς τα γεγονότα, έτσι ώστε να απολαύστε επιτυχίες.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βιώνετε μια μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους συνεργάτες σας, για τα κρίσιμα θέματα, αλλά θα διαπιστώσετε σε βάθος χρόνου ότι αυτό είναι το λιγότερο απερίσκεπτο, καθώς εκείνοι θα σας απομονώσουν σταδιακά. Θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι από το κυνήγι της οικονομικής ανόδου, αλλά ωστόσο θα την απολαύσετε στο όλο της το εύρος

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μια σχέση, φιλική, ενδέχεται να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το γεγονός ότι υπάρχει στο περιβάλλον σας ένα πρόσωπο, που δεν πήγαινε καν το μυαλό σας, ότι μπορούσε να σας θέλει ερωτικά. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα το βρείτε αρκετά δύσκολο να συμβιβαστείτε με την καθημερινότητα, αλλά η ψυχραιμία σας θα σας σώσει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να γνωρίζετε ότι η επιτυχία δεν είναι δεδομένη, επομένως μπορεί να χρειαστούν περαιτέρω βήματα. Το σημαντικό είναι να μην είστε επηρμένοι, αλαζόνες και να μην «κοκορεύεστε». Με ταπεινότητα, αναλαμβάνετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και η ζωή αρχίζει να δείχνει το καλό της πρόσωπο.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: καθώς τα προβλήματα λύνονται σιγά-σιγά, αισθάνεστε τις δυνατότητες που ανοίγονται επαγγελματικά, και παίρνετε ικανοποίηση. Το περιβάλλον εργασίας σας, εκτιμά τις προσπάθειές σας και τις επιβραβεύει. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους συνεργάτες σας κάτι που βοηθά πολύ στην επίτευξη των στόχων σας. Τα οικονομικά εμπόδια εξαφανίζονται και αισθάνεστε μια απέραντη ανακούφιση.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: μπορείτε να αναμένετε νέες ερωτικές γνωριμίες που ανοίγουν προοπτικές σταθερής σχέσης και σας δίνουν τη δυνατότητα να συντροφευτείτε. Αν αυτό ήταν κάτι που αναζητούσατε, αυτός ο μήνας θα σας το φέρει στο πιάτο. Οι σταθερές σχέσεις, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, επιτέλους, σταθεροποιούνται. Οι ερωτικές σας πρωτοβουλίες δε, ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Σελήνη)

 

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση, της οποίας οι συνέπειες είναι αρνητικές για σας, ωστόσο, με ευθύτητα εσείς καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τα δύσκολα. Θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια και το μέλλον αρχίζει να φαίνεται αισιόδοξο. Η σύγχυση παίρνει τέλος και κατευθύνεστε προς την επιτυχία. Αυτό το μήνα, θα ξαλαφρώσετε από πολλά προβλήματα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικές προοπτικές αρχίζουν να θετικοποιούνται και εμφανίζονται ευκαιρίες τις οποίες είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε δίπλα σας καλούς και θετικούς συνεργάτες, κι έτσι θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σας δίνεται οικονομική εύνοια, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα έσοδά σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα πρέπει να σταματήσετε να ζηλεύετε και να υποψιάζεστε το ταίρι σας για «ψύλλου πήδημα». Αισθάνεστε ότι έχετε προαισθήματα, τα οποία όμως δεν επαληθεύονται και συνεπώς, δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να αισθάνεστε έτσι. Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα στις σχέσεις, επανέρχεται η ηρεμία, η καθαρότητα και η ασφάλεια που τόσο πολύ σας έχουν λείψει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: τα αισθήματά σας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους. Η κάρτα αυτή, έρχεται σαν μια προειδοποίηση ότι παίρνετε τα πράγματα πολύ πατριωτικά και επομένως η κρίση σας δεν είναι ορθή. Κατευθύνεστε σε ανεύθυνους δρόμους και καθώς οι επιθυμίες σας διογκώνονται, η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά. Σ’ αυτή τη φάση μπορεί να οδηγηθείτε στην απάθεια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: γίνεστε κακεντρεχείς όταν δεν γίνεται η δουλειά σας και αυτό θα σας φέρει σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Χάνετε τότε την ψυχραιμία σας λόγω του μεγάλου άγχους σας και γίνεστε ανασφαλείς. Ό,τι και να κάνετε πάει στραβά, και απογοητεύεστε από την άσχημη οικονομική κατάστασή σας. Για να συνέρθετε, χρειάζεται προσπάθεια, προπάντων όμως, ψυχραιμία.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η απογοήτευση επεκτείνεται και στις σχέσεις, όπου το πρόσωπο που αγαπάτε, σας απογοητεύει, καθώς δεν είναι σε θέση να δεχθεί και να κατανοήσει τα θέλω σας. Ο εγωκεντρισμός σας, σας προκαλεί ζήλιες, πείσματα, και μικρές ή μεγάλες κακίες. Γίνεστε ωμοί και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Οι σχέσεις κλυδωνίζονται επικίνδυνα. Προσέξτε πολύ.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συμβολίζει μια αλλαγή που θα έρθει σε κάποια δύσκολη περίοδο, ή την αλλαγή που επιβάλλεται να προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Μπορεί να μην είναι θετική κάρτα, ωστόσο σας υποδεικνύει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγείτε από το αδιέξοδο που έχει παγιδευτεί και να θέσετε μια καινούρια αρχή στον εαυτό σας. Η καλύτερη επιλογή σας τώρα, είναι να ξανασκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: χρειάζεται μεγάλος κόπος για να ξεκινήσετε εκ νέου και ίσως να μην είστε έτοιμοι να το κάνετε. Ξανασκεφθείτε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις και μην νιώθετε ότι επειδή τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε, έκλεισαν και όλες οι πόρτες. Ανασυγκροτηθείτε οικονομικά, ώστε να έχετε την άνεση να κινείστε και επιλέξτε νέους, πιο σταθερούς και αξιόπιστους συνεργάτες. Και προπάντων μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Είναι περίοδος δουλειάς.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο νέος αισθηματικός κύκλος που ανοίγεται εμπρός σας, είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Αναρρώνετε από δυνατά χτυπήματα της μοίρας και είναι φυσικό να μην είστε σε θέση να εμπιστευθείτε και να ανοιχτείτε αισθηματικά. Προτιμήστε να μην παλεύετε στα τυφλά και με ρίσκα, φέρνοντας μέτρια αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Σταματήστε την εμμονή σας με το παρελθόν και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στο ταίρι σας να κάνετε ένα «δυνατό» καινούριο ξεκίνημα, κι ας είναι απ’ το μηδέν.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αρχιέρεια)

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, εκφράζει έννοιες, όπως η διαίσθηση, η ηρεμία στο πνεύμα και ό,τι σχετίζεται με την ψυχή γενικότερα. Η ψυχική σας ηρεμία και η πίστη σας στους ανθρώπους, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Το καθαρό πνεύμα σας και οι ξεκάθαρες επιδιώξεις σας, όχι μόνο θα γίνουν κατανοητά από τους άλλους, αλλά θα βρουν και οπαδούς. Αυτό που επιδιώκετε ως επί το πλείστον είναι, μια πιο πνευματική προσέγγιση των θεμάτων και των ανθρώπων. Θα το πετύχετε με πολύ καλές προοπτικές.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δυσκολεύεστε ίσως να δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο ψυχισμός σας επηρεάζεται αρνητικά από καταστάσεις που δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό σας. Νιώθετε κουρασμένοι και αδύναμοι, κυρίως όμως, αναποφάσιστοι. Όμως, παρουσιάζονται ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, που θα σας αναγκάσουν να βρείτε την ψυχραιμία να τις επιδιώξετε. Και τότε η επιτυχία θα είναι «παιχνιδάκι».

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: νέες γνωριμίες με πρόσωπα ήρεμα, φέρνουν χαρά στην αισθηματική σας ζωή. Αν και επιζητάτε μια πιο πνευματική σχέση με το άλλο φύλο, ωστόσο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές, είτε με το ταίρι σας, είτε με νέα πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή σας και την αλλάζουν προς το καλύτερο. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας και το χρόνο. Ξέρουν τη δουλειά τους, καλύτερα από εσάς.