Μηνιαία πρόβλεψη Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

αυτό το μήνα, θα έχετε να κάνετε με πολύ εσωτερικά σας ζητήματα, που παραμένουν άλυτα. Πάθη, ανασφάλειες, κακίες, εκδικητικότητα, όλα στην επιφάνεια για ανάλυση και ίσως, και λύση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να σταματήσετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε πράξεις που δεν βγάζουν πουθενά, γιατί όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία, όλα αυτά, σας πληγώνουν και σας αποδυναμώνουν. Στις 8 του μήνα, θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους που μπορούν να σας στηρίξουν και να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Πιο σοφοί και πιο δίκαιοι, βρίσκετε διεξόδους στη δημιουργικότητά σας, όπου εσείς αποφασίσετε σε όποιον τομέα κι αν θελήσετε να τη διοχετεύσετε. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, το πλανητικό γίγνεσθαι, από τις 19 του μήνα, θα σας δώσει μια μαγνητική και γοητευτική φωνή, για να πείσετε τους επαγγελματικούς συνεργάτες αλλά και να ξελογιάσετε τους ερωτικούς συντρόφους.  

Επαγγελματικά

να αποφύγετε να υποσχεθείτε σε συνεργάτες ή συνεταίρους, πράγματα που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν θα τηρήσετε. Αρκετά εμπόδια στις υποθέσεις σας θα κάνουν την εμφάνισή τους που όμως, εκ των υστέρων θα διαπιστώσετε ότι ωφέλησαν, παρά έκαναν ζημιά. Αυτό το μήνα, θα σας κατακλύσουν άγχη και φόβοι για τα οικονομικά, τα οποία θα περάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που όμως, δεν είναι επίφοβα. Αυτό που θα σας πειράξει περισσότερο απ’ όλα, είναι η απογοήτευση που θα πάρετε από την άσχημη συμπεριφορά των συνεργατών σας, και τη δυσκολία που θα βρείτε στο να συνεργαστείτε μεθοδικά μαζί τους. Προσπαθήστε να αποφασίζετε καίρια και μετά από σοβαρή σκέψη για να έχετε από τα μισά του μήνα, ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων σας σε πορεία πραγματοποίησης, αλλά και τα οικονομικά σας, σε μία αξιοπρεπή κατάσταση.

Σχέσεις

θα ακούσετε την καρδιά σας αυτό το μήνα και όχι τις συμβουλές του περιβάλλοντος και των φίλων, παρά το γεγονός ότι μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες σχέσεις. Θα πάρετε και θα δώσετε αγάπη, αλλά και θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για καινούριες αγάπες εκεί που δεν το περιμένετε καθόλου. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, και προς τα τελειώματα του μήνα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ανάμεσα στις γνωριμίες, αξιολογώντας ποιες πρέπει να κρατήσετε και ποιες όχι, στη ζωή σας. Ο μήνας, θα κλείσει με ένα θετικό κλίμα να διαμορφώνεται στους δεσμούς, αλλά και στις νέο-ξεκινημένες σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, τα συναισθηματικά σας κενά, μπορεί να μην καταφέρουν να γεμίσουν κι έτσι να μπείτε στη διαδικασία για νέες αναζητήσεις, του ιδανικού ταιριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

ανταγωνισμός και διαπληκτισμοί με γνωστούς, φίλους, συνεργάτες, ακόμα και οικογένεια, μέχρι τις 20 περίπου του μήνα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να μαζέψετε την ψυχραιμία σας γιατί θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να προωθήσουν τα σχέδιά σας αλλά και να επηρεάσουν τα συμφέροντά σας, είτε αυτά είναι επαγγελματικά, είτε οικονομικά. Θα ήταν επίσης καλό, να κάνετε και να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας, ως το τέλος της χρονιάς. Να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που ωστόσο θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθείτε να τα πραγματοποιήσετε. Παρ’ όλο που κάποιες ζημιές στο μεταφορικό μέσο θα σας κοστίσουν ψυχολογικά και οικονομικά, τα νομικά σας θέματα θα έχουν αίσιο τέλος, καθώς τακτοποιούνται εκκρεμούντα περιουσιακά ζητήματα.

Επαγγελματικά

διατηρείτε πάντα τη φήμη αυτών που δεν κουράζονται, δεν απελπίζονται, προσπαθούν ανελλιπώς, να είναι εντάξει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προκειμένου να έχουν ένα καλό έσοδο. Έτσι, κι αυτό το μήνα, θα δικαιωθούν οικονομικά, όσοι κοπιάσουν. Θα διατηρήσετε την καλή σας φήμη, ως επαγγελματίες και αυτό το μήνα, και μάλιστα κάποιοι από εσάς, θα χρειαστεί να ανασκουμπωθείτε γιατί ευνοείται πολύ η χειρονακτική εργασία. Προσοχή όσοι χειρίζεστε μηχανήματα γιατί είναι περίοδος που πολλές φορές θα χάσετε τη συγκέντρωσή σας. Όσοι εργάζεστε στον τομέα του ανταγωνισμού καλό θα είναι να διατηρήσετε καλές σχέσεις με συνεργάτες αλλά και με το ίδιο σας το επιτήδευμα, καθώς μια παρασπονδία μπορεί να σας κοστίσει, κυρίως, σε χρήμα. Θα ευνοηθούν όσοι ασχολούνται με τις επικοινωνίες αλλά και οι καλλιτέχνες. Ευκαιρίες για δουλειά και για όσους αναζητούν εργασία.  

Σχέσεις

προτιμήστε να συζητήσετε τα προβλήματα της σχέσης με το ταίρι σας και μην αφήνετε φίλους, γνωστούς και οικογένεια να εμπλέκεται. Είναι άλλο να πάρετε μια γνώμη κι άλλο να βάζετε τρίτους και τέταρτους στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα νιώσετε ότι οι σχέσεις σας έχουν πέσει σε αδράνεια, έχουν τελματώσει και θα θελήσετε να δράσετε αποτελεσματικά για να βγείτε απ’ το αδιέξοδο. Και εδώ είναι η παγίδα. Είναι άλλο να σπεύσετε να ανανεώσετε τη σχέση, και άλλο να το κάνετε σωστά, και σύμφωνα με τον τρόπο που αρέσει σε αμφότερα τα μέλη. Δεν θα αποφύγετε κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας. Όταν όμως στα τελειώματα του μήνα, το πλανητικό σκηνικό, στέκεται δίπλα σας, για να λύσετε παρεξηγήσεις, να εξομαλυνθούν και να ζεσταθούν ξανά τα συναισθήματα, θα αποκατασταθεί η ομαλότητα στις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτό το μήνα, πέρα από την πείρα που έχετε αποκομίσει από τις κακοτοπιές τόσα χρόνια, θα χρειαστεί και να γίνετε επινοητικοί, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Αρχικά, θα πρέπει να φροντίσετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε επιτύχει, αλλά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για να κακώς κείμενα. Πιο ύστερα έρχεται η ικανοποίηση ότι τα έχετε καταφέρει. Δεν σας συμφέρει να συμπεριφερθείτε αρνητικά οπουδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όσον ανταγωνισμό και αντίσταση κι αν βρείτε στο δρόμο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβάτε το δρόμο που έχετε χαράξει, χωρίς να αφήνετε «παραθυράκια», για εισβολείς, είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε για καταστάσεις.

Επαγγελματικά

επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά περισσότερο και αυτό μακροπρόθεσμα θα έχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Φροντίστε να δημιουργήσετε σταθερή σχέση με οποιονδήποτε τομέα σας προσφέρει οικονομική ικανοποίηση και παγιώστε τον. Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να εξασφαλίσετε σωστές συνεργασίες, που θα σας επιτρέψουν να βρίσκετε βοήθεια τις στιγμές που τη χρειάζεστε. Προς τα τελειώματα του μήνα, ένας νόμος θα σας ευνοήσει ως προς την τακτοποίηση κάποιων χρεών σας, ενώ τα οικονομικά παίρνουν την ανιούσα, από μια επαγγελματική ευκαιρία, ή μια επένδυση με εγγυημένες καλές αποδοχές.

Σχέσεις

μέχρι τις 15 του μήνα, θα πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση των σχέσεών σας, φροντίζοντας να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά και σε βάθος χρόνου, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις, είτε για τέλος, είτε για αρχή. Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των συναισθηματικών καταστάσεων όμως, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε και αρεστή και κάποιες φορές δημιουργεί δυσάρεστες ρήξεις στους δεσμούς. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, η ανάγκη σας για επιβεβαίωση, μπορεί να οδηγήσει το σύντροφό σας να εκδηλώσει συναισθήματα ζήλιας και κτητικές τάσεις, γιατί η συμπεριφορά σας είναι λίγο προκλητική. Όσο για τους ελεύθερους, είναι ωραίο να πέφτετε «με τα μούτρα» στον έρωτα, προσέξτε όμως, γιατί αυτή την εποχή μπορεί να διεκδικείτε, απλά, μια ουτοπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

από τις πρώτες μέρες του μήνα, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, ώστε να μπορείτε να είστε σε ένα περιβάλλον πιο λειτουργικό και πιο εποικοδομητικό. Εξακολουθούν όμως, να υφίστανται αντιθέσεις στη ζωή σας. Κι ενώ ένας τομέας πηγαίνει καλά, ένας άλλος μπορεί να καθυστερεί ή και να καταρρέει. Θα πρέπει λοιπόν να επικεντρωθείτε στα μικρά, καθημερινά και πρακτικά πράγματα και να σταματήσετε να επισημαίνετε την ανάγκη σας για κάτι μεγαλεπήβολο, που θα σας συγκινήσει και θα σας απογειώσει. Σημαντικό επίσης, είναι να σταματήσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας, να δημιουργείτε αστάθεια στην οικογένειά σας.

Επαγγελματικά

έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε πολύ ζεστό κλίμα, μεταξύ των συνεργατών σας, οι οποίοι προστρέχουν σε σας για τους προβληματισμούς τους ακόμα και τους προσωπικούς. Όμως, ο χώρος της δουλειάς δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους συναναστροφές, γι αυτό φροντίσετε να αφήνετε τη ζεστασιά σας, εκτός εργασίας και εργασιακών θεμάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις που θα σας γίνουν πριν εξετάσετε λεπτομερώς, τους όρους συνεργασίας, και ιδιαίτερα αν αυτές προσφέρουν ευκολία στο να βγάλετε χρήμα. Αν πάλι διαπιστώσετε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις δουλειές που σας ανατίθενται, φροντίστε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Σχέσεις

από τις 12 του μήνα και μετά, οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και πολλές γνωριμίες να εξετάσετε. Νέοι κύκλοι, νέοι άνθρωποι, νέοι ορίζοντες, προσφέρουν ευκαιρίες για γνωριμίες και σχέσεις που πληρούν τις προδιαγραφές σας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα δελεαστείτε από μια γνωριμία που μπορεί εσείς να θεωρείτε τυχαία, ωστόσο, η άλλη πλευρά το έχει οργανώσει. Δεν θα αποφύγετε ένα συναπάντημα με το παρελθόν σας προς το τέλος του μήνα, όπου και θα διαπιστώσετε ότι πλέον είναι πολύ εύκολο να το αποποιηθείτε. Οι δεσμευμένοι, μετά από πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αποφασίζετε να πάτε τη σχέση σας πιο πέρα, αξιοποιώντας τα συναισθήματα που εισπράττετε από την άλλη πλευρά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει με ρομαντική διάθεση να αναπολείτε όμορφες στιγμές από το παρελθόν, σκεπτόμενοι πώς να ανακτήσετε αυτή την ικανότητα να ονειροπολείτε. Χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε, ίσως διαισθανόμενοι τις δυσκολίες που έρχονται. Η αρμονική συνεργασία των πλανητών στις 9 του μήνα, σας προικίζει με την ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με πολύ εύστοχο τρόπο. Έτσι θα αποφύγετε κακοτοπιές και δυσκολίες. Μετακινήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις και προώθηση των σχεδίων σας από τις 11, ενώ στις 13 σας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσετε πρακτικά τις ιδέες σας, όσο πρωτότυπες κι αν είναι. Τα γραφειοκρατικά σας θέματα λύνονται ευκολότερα ενώ θα έχετε τη φαεινή ιδέα να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά μια αντίκα, ή ένα παλιό αντικείμενο.  

Επαγγελματικά

δίνεται εύνοια στο εμπόριο, στην επιστημονική έρευνα, και στις οικονομικές επενδύσεις ή αγοραπωλησίες. Θα είστε σε θέση να ψάξετε και να βρείτε όλα όσα σας χρειάζονται για την ολοκλήρωση ενός έργου, χωρίς τη βοήθεια κανενός. Οι απολαβές σας από τη δουλειά, θα είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά έρχεται και έξτρα χρήμα, είτε από τύχη είτε από ξεχασμένα δάνεια που είχατε κάνει. Απόλυτα προκαθορισμένοι στόχοι στις 13 του μήνα, φέρνουν έσοδα προς το τέλος. Επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση, άνοδος και πολλές επιτυχίες κάνουν το όνομά σας γνωστό στην αγορά εργασίας.

Σχέσεις

όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, η αρμονική συνεργασία των διερχομένων,  με τους γενέθλιους πλανήτες σας, θα σας δώσει αυτοέλεγχο ώστε να μην αφήσετε τις σχέσεις να μπουν σε εντάσεις που μπορεί να φέρουν ρήξεις και χωρισμούς και θα γλιτώσετε από πολλές ερωτικές κακοτοπιές. Οι συνθήκες δε, θα σας προικίσουν με ονειροπόληση και ρομαντισμό, που είναι μεταδοτικά και κάνουν καλό στο σύντροφο και στις σχέσεις γενικότερα. Προσοχή εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όμως, θα αιφνιδιαστείτε από το ταίρι σας, που θα κάνει λόγια χωρισμού, ξαφνικά, αναπάντεχα, και θα σας φέρει σε σύγχυση. Και τότε, η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτα προβοκατόρικη απέναντι σε όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

αυτό το μήνα, δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις, στον επαγγελματικό, κυρίως, τομέα. Μην κλείστε συμφωνίες αν δεν είστε σίγουροι ότι σας συμφέρουν ή δεν τις έχετε ελέγξει εξονυχιστικά. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες γιατί θα σας βγουν μπροστά, με τη μορφή βουνοκορφής απροσπέλαστης. Οι πλανήτες θα σας δυσκολέψουν τη ζωή, μην αφήνοντάς σας να γίνετε κατανοητοί στο περιβάλλον σας, και γι αυτό δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις ρήξεις και τις αντιπαραθέσεις με άτομα, που ως επί το πλείστον είχατε καλή επικοινωνία. Ωστόσο, το άγχος και οι ταλαιπωρίες που το προκαλούν, μέχρι να τελειώσει ο μήνας, θα έχουν υποχωρήσει

Επαγγελματικά

με αξιοπιστία, τηρώντας το μέτρο και τις δεοντολογίες, θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σας από τις πρώτες μέρες του μήνα. Οι διελαύνοντες πλανήτες, σας κάνουν αξιόπιστους συνεργάτες και φέρνουν στο δρόμο σας ισχυρούς ανθρώπους ή εμπειρότερους, που έχουν τη δυνατότητα και τα μέσα, να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Την ίδια στιγμή, θα είστε τόσο τυχεροί, ώστε ακόμα κι από λάθος, μπορεί να κάνετε το σωστό. Θα έχετε έμπνευση ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Από τις 12 του μήνα και μετά, σας προσφέρονται αρκετές ευκαιρίες για να επεκταθείτε και να πάρετε επιτυχημένα ρίσκα. Ο μήνας θα κλείσει αίσια για τα οικονομικά σας καθώς έρχονται εισοδήματα και τυχερές γνωριμίες που συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σας αλλά και του γενικότερου εισοδήματός σας.

Σχέσεις

είστε στο δρόμο, προς τη δημιουργία μιας σχέσης που υπόσχεται αγάπη, γαλήνη, ψυχική ευημερία και συναισθηματική ασφάλεια. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι έχετε «κολλήσει» σε μία κατάσταση, φαύλη, ή ακόμα και άρρωστη. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας και υφαίνουν έναν ιστό διάρκειας και κατανόησης, είναι πολύ μεγάλες και εμφανείς για να τις αγνοήσετε. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες προς το τέλος του μήνα, να πάρετε και την μεγάλη απόφαση, μια και το πλανητικό σκηνικό, ευνοεί τον έρωτα και την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

νέα ενδιαφέροντα, νέες παρέες, νέες γνωριμίες και μια γενική ανανεωτική τάση μέσα σας, αρχίζει να εξυφαίνεται. Κάποιες καταστάσεις εξακολουθούν να σας πιέζουν, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Πλούτωνας σας επηρεάζει από τον Αιγόκερω, αλλά θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, ή καλύτερα ακόμα, να προσαρμοστείτε. Γεγονός είναι ένα, ότι όλο το πλανητικό σκηνικό προσπαθεί να σας κάνει να μάθετε απ’ τα παθήματά σας, κι αν δεν το κάνατε ως τώρα, θα το κάνετε στη διάρκεια αυτού του μήνα. Να αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές και ρήξεις με άτομα της οικογένειάς σας, και να κρατάτε τα μυστικά που σας λένε αν δεν θέλετε να χάσετε οριστικά και τους φίλους σας.

Επαγγελματικά

αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας μέσα στον επαγγελματικό χώρο και γίνετε πιο συνεργάσιμοι. Λειτουργήστε σε χαμηλούς τόνους, για να επωφεληθείτε και σεις και οι συνεργάτες σας, και φυσικά να προωθηθούν τα σχέδιά σας. Συντηρητισμός και δίκαιη συμπεριφορά προς όλους, στις 8 του μήνα, θα σας φέρουν ενώπιον ανοιχτών οριζόντων, αλλά να θυμάστε ότι καμία επιτυχία δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια. Στις 9 του μήνα, η πλανητική διαμόρφωση θα σας προικίσει με παρατηρητικότητα έτσι ώστε να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων, και τίποτα να μην μπορεί να σας ξεφύγει πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επιτυχημένα ρίσκα θα πάρετε στις 12 του μήνα, ενώ την επομένη, θα διευθετήσετε όλα εκείνα τα γραφειοκρατικά, που εκτός από χρονοβόρα, θέλουν και μεγάλη υπομονή.

Σχέσεις

ο μαγνητισμός των λόγων και της φωνής σας, θα φέρουν στο διάβα σας, νέα πρόσωπα, που σας ανοίγουν αισθηματικούς ορίζοντες και σας δίνουν το καρδιοχτύπι, που σε πολλούς από εσάς, έχει λείψει. Στις 12 θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, όπου λαχταρά η ψυχή σας, με το ταίρι σας ή και με φίλους. Οι σχέσεις που έχουν προβληματιστεί, έρχονται επιτέλους σε συμφωνία, ή και σε οριστική ρήξη, που όμως, σας απαλλάσσει από ένα μεγάλο συναισθηματικό βάρος. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, όχι μόνο δεν θα συντροφευτείτε, αλλά ίσως και να αποφασίσετε να αποκοπείτε εντελώς από το παρελθόν σας προκειμένου να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή. Δυναμικά και με ισορροπημένα συναισθήματα, βαδίζετε σταθερά, από τις 13 του μήνα και μετά, στην επίτευξη των αισθηματικών σας στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

αυτό το μήνα, γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, μια επανεκκίνηση, στη ζωή και την καθημερινότητά σας, σαν να τακτοποιούνται όλα, εύκολα και γρήγορα. Πολλές οι ευκαιρίες για ξεκούραση, χαλάρωση, ονειροπόληση, κάτι που τρέφει την ψυχή σας και σας γεμίζει ενεργειακά αποθέματα, ώστε να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας. Με άριστο κώδικα ηθικής, επίγνωση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, και με σοφία, αποκτηθείσα από την πείρα και τις γνώσεις, σας, δεν σας σταματάει τίποτα. Φροντίστε λοιπόν, να έχετε κλείσει κάθε εκκρεμότητα, να οργανωθείτε καλύτερα, και να αξιοποιήσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να μην αποδιοργανώνονται τα προγράμματά σας, με τις αναποδιές.

Επαγγελματικά

με υπομονή θα αντεπεξέλθετε στα εργασιακά, δύσκολα, ζητήματα. Θα επιδιώξετε συνεργασίες που ναι μεν υπόσχονται πολλά, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να περιμένετε κάτι καλό πριν το τελείωμα του μήνα, ωστόσο, αυτή την εποχή, είστε στη διαδικασία χτισίματος. Φροντίστε να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα. Οι ανάδρομοι πλανήτες έχουνι ευθύνη για πολλά πισωγυρίσματα και λιμνάζουσες υποθέσεις, ωστόσο είστε σε θέση να τακτοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες. Τα οικονομικά περνούν μια φάση ύφεσης, που τίποτα δεν κινείται και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Παρ’ όλα αυτά, κινούνται ανοδικά, αλλά με βηματισμό χελώνας. Χρειάζεται υπομονή.

Σχέσεις

να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ότι κάποιες ανασφάλειες, άγχη, εμμονές, ακόμα και προσωπικές συνήθειες, καταπιέζουν το σύντροφό σας και δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στη σχέση, που μπορεί να κοστίσει την ίδια τη σχέση, κάποια στιγμή. Μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας αν θέλετε και να επαναφέρετε τις σχέσεις, στην πρωτύτερή τους κατάσταση. Όσο για τους ελεύθερους, μια διεκδίκηση έχει πάρει βιβλικές διαστάσεις, καθώς φαίνεται ότι δεν ευδοκιμεί, δεν προχωρά, δεν εξελίσσεται. Αυτό όμως, είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας ευθύνη. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο έντονος μαγνητισμός, τόσο στη συμπεριφορά όσο και στα λόγια σας, θα φέρουν το αντικείμενο του πόθου σας, στην πόρτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

αυτός είναι ο μήνας που ένας νέος κύκλος ανοίγει και σας καλεί να κινηθείτε ως προς την προσωπική, αλλά και επαγγελματική εξέλιξή σας. Θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα, ή εξωγενείς παράγοντες που θα επηρεάσουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Κάποιες πρακτικές, οικονομικής φύσεως, κυρίως, ανάγκες πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά καθώς θα καθυστερήσουν κάποιες στάνταρ, εισπράξεις. Ευτυχώς αυτό είναι πρόσκαιρο και θα κρατήσει λίγο. Να είστε προσεκτικοί με μικροενοχλήσεις υγείας, κυρίως των άκρων. Αντιμετωπίστε τα με συνέπεια και μην πείτε ό,τι συνήθως, «έλα μωρέ, δεν είναι τίποτα», γιατί εκτός από πόνο, μπορεί να σας κοστίσουν και σε μειωμένη επαγγελματική απόδοση.

Επαγγελματικά

θα υπάρξουν κάποιοι, που μπορεί να σας επιστρέψουν χρωστούμενα, ή κάποια χάρη που είχατε κάνει εσείς στο παρελθόν. Αυτό, είναι έναν επιπλέον άσσος, στο μανίκι, που θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε καλύτερα τις οικονομικές διεκδικήσεις, αλλά και να διαπρέψετε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Στις 12 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, να πάρετε ρίσκα, που θα βρουν επιτυχία αλλά και να έχετε μεγάλες επιδόσεις στον τομέα της παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών. Τώρα, ξεπερνάτε και τις μεγαλύτερες δυσκολίες σας. Ευνοούνται πολύ και τα ταξίδια, για επιμορφωτικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Τα οικονομικά, μην θεωρείτε ότι δεν πηγαίνουν καλά. Αν δεν σας φαίνονται τα χρήματα που βγαίνουν, είναι γιατί έχετε μπλέξει με πολλές υποχρεώσεις.

Σχέσεις

ο αισθηματικός τομέας, είναι ένα πεδίο μάχης, που δίνετε με τον εαυτό σας. Οι περισσότεροι από εσάς, διανύετε μια περίοδο, όπου μεγαλύτερη σημασία έχει να τα βρείτε με τον εαυτό σας, παρά με τον σύντροφό σας. Αν δεν υπάρξει κατανόηση σ’ αυτό, από την άλλη πλευρά, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε μεταξύ σας, ή ακόμα και να χωρίσετε οριστικά, καθώς δεν επιλέξατε έναν σύντροφο που δεν καταλαβαίνει αυτή σας την ανάγκη. Οι ελεύθεροι όμως, θα έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με πολύ σημαντικά, για την ερωτική τους ζωή, πρόσωπα, που θα δώσουν νέα πνοή στις επερχόμενες σχέσεις αλλά και θα θυμίσουν, πώς είναι να καρδιοχτυπά κανείς, ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

αυτό το μήνα, αποφασίζετε να αναδείξετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας. Θέλετε να αλλάξετε εμφάνιση ξεκινώντας από τα περιττά κιλά και προχωρώντας στην αξιοποίηση εκείνων των στοιχείων που θεωρείτε ότι οι άλλοι προσέχουν πρώτα-πρώτα, επάνω σας. Έχοντας περάσει μια περίοδο, όπου μια σειρά αρνητικών, αναπάντεχων και μη αναμενόμενων γεγονότων, σας δημιούργησε ψυχικό αναβρασμό, έρχεται επιτέλους η ώρα να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αποδεχθείτε τα μη αναστρέψιμα γεγονότα και να μάθετε να ζείτε με αυτά. Ενδιαφέρουσα η κοινωνική σας ζωή και η εικόνα σας που διαμορφώνεται μέσα από εκεί, ενώ είναι πολλά και σίγουρα τα αισθηματικά διλήμματα.

Επαγγελματικά

δεν θα αδικήσετε, ούτε και θα αδικηθείτε, από κανέναν άνθρωπο και από καμία κατάσταση. Μπορεί αρχικά να βρείτε στο δρόμο σας πολλές δυσκολίες, αλλά από πότε εσείς φοβάστε τα δύσκολα; Μείνετε μακριά από τη δράση, στις περιπτώσεις που βλέπετε τα σκούρα και αφήσετε το χρόνο και τους λοιπούς συνεργάτες σας, να τρέχουν. Αμφότεροι, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, δουλεύουν για σας. Στα τελειώματα του μήνα, ανακτάτε δυνάμεις, η ενέργεια επανέρχεται στα φυσιολογικά, για σας, επίπεδα και οι αποφάσεις σας θα είναι καίριες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν την πελατεία του να αυξάνεται, ενώ οι αναζητούντες εργασία, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να εξετάσουν. Τα οικονομικά είναι σε ανοδική πορεία με μικρές τάσεις ύφεσης όμως, που θέλουν προσοχή.

Σχέσεις

αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας, για τα προβλήματα που μπορεί να δημιούργησε η συμπεριφορά σας στη σχέση, είναι ένα βήμα που σας οδηγεί στην ωριμότητα και στην σταθερότητα. Προσπαθήστε να γαληνέψετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, βελτιώνοντας την συμπεριφορά σας και κατανοώντας περισσότερο τις συναισθηματικές του ανάγκες. Μέχρι τις 25 του μήνα θα περάσετε αρκετά «crashtests» στα αισθηματικά σας. Μετά, έρχονται καινούριες γνωριμίες, νέα πρόσωπα, νέους ορίζοντες και νέους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

διακανονισμοί, εμπορικές συναλλαγές, ρυθμίσεις χρεών, νομικά θέματα, φροντίστε να τα διευθετήσετε αυτό το μήνα και δη, από το πρώτο δεκαήμερο κιόλας. Τώρα, δίνετε μια ακόμα μάχη με τα εξωτερικά γεγονότα, με τις καταστάσεις που αν ήταν άλλο ζώδιο, δεν θα τα έβγαζε πέρα, και με τον ίδιο σας τον εαυτό ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται αυτές τις καταστάσεις. Ένα οικογενειακό θέμα προκύπτει, που θα σας πιάσει απροετοίμαστους, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και θα σας αποσυντονίσει από τις υποχρεώσεις σας. Προς το τέλος του μήνα, όμως, έρχεται μια πρόταση, επαγγελματική ή οικονομική, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, μπορεί και δυσάρεστα όμως, εξαρτάται από το πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Υπάρχει όμως και μια πολύ ευχάριστη είδηση για ένα επαγγελματικό σας θέμα, που περιμένατε εδώ και καιρό.

Επαγγελματικά

αποφασίστε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα χρέη σας κι αν διαθέτατε μέρος του εισοδήματός σας για να τακτοποιήσετε παλαιότερες εκκρεμότητες, θα ήταν ευχής έργο. Αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των λανθασμένων οικονομικών επιλογών σας. Ταξίδια στο εξωτερικό για όσους ασχολούνται με το εμπόριο, κυρίως, αλλά και για όσους θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους στη διεθνή αγορά. Όσοι από εσάς, έχετε αποφασίσει να μετοικήσετε στο εξωτερικό για επαγγελματική αποκατάσταση, ξανασκεφθείτε και κυρίως ψάξτε να δείτε αν όλα αυτά που σας έχουν υποσχεθεί, είναι σίγουρα. Να θυμάστε ότι όσο πιο καθαρά διαμορφωμένος είναι ο στόχος σας, στο μυαλό σας, τόσο πιο εύκολα προσεγγίσιμος θα είναι.

Σχέσεις

ακόμα κι αν θεωρείτε ότι η κατανόηση που δείχνετε στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας, αποβαίνει εις βάρος σας, δείξτε τη με αγάπη για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία, αλλά και να αποφύγετε τυχόν παρεμβάσεις από τον οικογενειακό κύκλο του συντρόφου, ή δικού σας. Το δίκιο σε μια διαφωνία, είναι με το μέρος σας γιατί είστε ειλικρινείς και αντικειμενικοί. Ωστόσο, έρχεται η ώρα που η αλήθεια λάμπει, δεν χρειάζεται να την επισπεύσετε με καβγάδες και εντάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που εξάπτουν την ερωτική σας φαντασία, αλλά που δεν προδιαγράφονται να κρατήσουν τόσο, ώστε να γίνουν σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

αυτό το μήνα θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και στις φιλικές σχέσεις, γι αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και συνετή αντιμετώπιση κάθε κακοτοπιάς. Στις αρχές, η ρομαντική διάθεση, οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, η φαντασία και η ονειροπόληση, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις κάθε είδους αλλά και στις συναλλαγές και συναναστροφές σας. Η διαίσθησή σας δε, που λειτουργεί άψογα, θα φέρει στο δρόμο σας, σωστές και καίριες αποφάσεις. Από τις 14 όμως, καλό είναι να προσέχετε να μην εξαπατηθείτε, από ένα πρόσωπο, που έχετε εξιδανικεύσει, χωρίς να του αξίζει. Και εσείς όμως, είναι πολύ πιθανό να πείτε ψέματα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας.

Επαγγελματικά

προσοχή στις συμφωνίες που πάτε να υπογράψετε, ειδικά αυτές που εμπεριέχουν στα κείμενά τους «ψιλά γράμματα». Πριν βάλετε τι τζίφρα σας, διαβάστε και τις τελευταίες λεπτομέρειες γιατί αν δεν το κάνετε θα υποστείτε τις συνέπειες και δεν είναι σίγουρο ότι βαστάει η τσέπη σας. Τώρα ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, στους ανωτέρους σας και σε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν προσλαμβάνοντάς σας. Φροντίστε να δείξετε συνέπεια, τηρώντας τα ωράριά σας αποφεύγοντας τις αργοπορίες, γιατί μπορεί μακροπρόθεσμα, αυτό, να φανεί πολύ κερδοφόρο για σας.

Σχέσεις

προφυλάξτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας από ουτοπιστικές βλέψεις και όνειρα και προσγειωμένοι αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης. Θα υπάρξουν μικρές σύντομες στιγμές ευτυχίας, χωρίς εντάσεις και αλλά και χωρίς τροχοπέδη, στην απόφαση για επισημοποίηση. Μιλήστε ειλικρινά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι. Η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αντίθετα έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα.