Μηνιαία πρόβλεψη Μαιου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Ο Άρης σας βάζει στη διαδικασία να εκφράζετε ανοιχτά τους ενδοιασμούς και τις αντιρρήσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και απέναντι στα κοινωνικά γεγονότα, που είναι σαφές, ότι εσάς, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, σας «τσιγκλίζουν» έντονα. Και ενώ η θέση του κυβερνήτη σας, σας δίνει αγωνιστική διάθεση, μετά τις 13 του μήνα, προσοχή, προσοχή. Θέματα υγείας, προκύπτουν, εξαιτίας ίσως της κούρασης και του άγχους, ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι να σας ρίξουν το φταίξιμο, για κάτι, που ίσως και να μην φταίτε.

Επαγγελματικά

η καταναλωτική σας μανία, με την Πανσέληνο δημιουργεί έκτακτα έξοδα – ωστόσο δεν σκάτε και πολύ, γιατί έχετε κάνει τα αποθεματικά σας – είναι πολύ πιθανό όμως, να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει, ότι όταν έρθει η ώρα της πληρωμής των νέων υποχρεώσεων, να μην έχει μείνει τίποτα στο κομπόδεμα και να αγχωθείτε.

Σχέσεις

ένα αισθηματικό ραντεβού, είτε ζωντανά, είτε διαδικτυακά ή ακόμα και επικοινωνιακά, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς το πρόσωπο με το οποίο θα συνευρεθείτε, έχει αποσπάσει κατά πολύ το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είναι καινούρια γνωριμία, ή είναι ένας/μία πρώην, που ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει. Αμοιβαία τα αισθήματα και η ζωή αρχίζει να σας χαμογελά. Οι συνθήκες ευνοούν τις ειλικρινείς ερωτικές εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

πότε κρύο, πότε ζέστη, πότε γέλιο, πότε κλάμα, αυτός ο μήνας, θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά. Θα έρθουν στιγμές που μπορεί να αγανακτήσετε και να αρχίσετε να εφαρμόζετε τη λαϊκή ρήση «ταύρος εν υαλοπωλείω». Η Αφροδίτη θα σας φέρει στη δυσάρεστη θέση, να πρέπει να αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε κάποιους που έχουν καταντήσει κατά συρροή επαίτες, προς εσάς.

Επαγγελματικά

ο Άρης θα σας στρέψει ενάντια στην αδικία που μπορεί να σας γίνεται στον επαγγελματικό τομέα. Θα διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, σηκώνοντας μπαϊράκι απέναντι στους άδικους εργοδότες, αλλά και θα σας βρουν απέναντι αυτοί που εκμεταλλεύονται τους κόπους σας. Απ’ την άλλη μεριά, η Αφροδίτη, δεν θα σας αφήσει χωρίς λεφτά στην τσέπη. Θα σας θυμίσει βέβαια, ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, δημιουργώντας έξοδα, που δεν καλύπτονται εύκολα, παρ’ όλα αυτά, θα είναι μεγάλη η ευκολία, που το χρήμα θα ρέει, γι αυτό κοιτάξτε να το διαχειριστείτε σωστά.

Σχέσεις

μια καλή κουβέντα, μια συζήτηση εκ βαθέων, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας ανοίγει επιτέλους την πόρτα προς τον έρωτα. Θεωρείτε ότι έχει έρθει ο καιρός να επιδιώξετε και να πραγματοποιήσετε τη δέσμευση που από καιρό σκέφτεστε. Από την άλλη, θέλοντας να δώσετε ώθηση ως προς την διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, θα κάνετε τις απαραίτητες επαφές, με γνωστούς, φίλους και όχι μόνο, προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

αυτός ο μήνας θα έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εσείς προσωπικά τις καταστάσεις γύρω σας, και όχι τις καταστάσεις καθαυτού. Προσοχή, στις υπόγειες και σκοτεινές πράξεις που μπορεί να θέλετε να κάνετε, γιατί υπάρχουν και τα «καρφιά». Σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές, που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Μεγάλη προσοχή επίσης στην υγεία σας, γιατί αυτό το μήνα, εκτός από τον κορωνοϊό, σέρνονται και διάφορες αλλεργίες, και επειδή εσείς έχετε ευαίσθητο αναπνευστικό, καλό είναι να δείξετε προσοχή.

Επαγγελματικά

αφήστε να περάσουν οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου, και μετά επενδύστε σε ό,τι θεωρείτε κερδοφόρο. Θα έχετε σύμμαχο την καλή σας τύχη αλλά και την καλή συνεργατική σας ικανότητα. Δεν αποκλείεται, να έρθουν στα χέρια σας χρήματα, που δεν τα περιμένατε, από μια κληρονομιά, ή μια αποζημίωση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη οικονομική θέση, αλλά και τα βοηθήσει να κλείσουν αρκετές τρυπούλες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι σχετικά δύσκολα τα πράγματα.

Σχέσεις

τα λόγια του αγαπημένου σας, του συντρόφου, ή του/της συζύγου, θα έχουν αρκετά μεγάλη βαρύτητα για σας, αυτό το μήνα. Θα σας βάλουν σε σκέψη. Από την άλλη θα λειτουργήσουν βοηθητικά, ώστε να συνειδητοποιήσετε, ότι κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό έχουν παγιωθεί, στην κοινή σας ζωή, πρέπει να αλλάξουν. Επικοινωνιακά άνετοι, πολύ ομιλητικοί, κοινωνικοί και ευχάριστοι, θα μιλήσετε με τους φίλους σας αλλά και θα συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

θα αισθανθείτε και όχι άδικα, αυτό το μήνα, αδικημένοι. Μια που δεν θα γίνονται οι δουλειές σας όπως θέλετε, μια που θα χρειαστεί να ξοδεύετε εσείς τα χρήματά σας, για λάθη των άλλων, και μια που θα μπείτε στη διαδικασία να απαιτήσετε να αποζημιωθείτε για την ταλαιπωρία, θα είναι όλα αυτά, παράγοντες που θα κρατήσουν τα νεύρα σας τεντωμένα και εσάς, «στην τσίτα». Θα υπάρξουν όμως και στιγμές ηρεμίας, στο σπίτι, με άτομα της οικογένειάς σας, αναπολώντας τα παιδικά σας χρόνια, και κάνοντας αναδρομές στις ρίζες σας.

Επαγγελματικά

δυσκολίες στα οικονομικά ξεκινά ο μήνας καθώς βλέπετε να συμβαίνει αυτό που φοβόσασταν, να μειώνονται σημαντικά τα κομποδέματά σας. Γι αυτό το λόγο, θα «παγώσετε» τις εξελίξεις σε κάποιες καταστάσεις, και όπου είναι απαραίτητο, θα πουλήσετε, αν διαθέτετε κάποιο περιουσιακό στοιχείο προς πώληση. Όλη αυτή η πίεση όμως, θα έχει και ένα καλό αποτέλεσμα για σας, αφού οι πλανήτες στήνονται ευνοϊκά και σας προτρέπουν να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων, που είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε κάτι πολύ καλό, φέρνοντας έσοδα, που δεν είχατε καν, φανταστεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ξεκούραση, θα αργήσει πολύ να έρθει, αφού δραστηριοποιείστε με το τίποτα.  

Σχέσεις

αυτός είναι ο μήνας, που ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αποστάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είστε ελεύθεροι, πολύ ή λίγο καιρό. Αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο πρόκειται να σας ανοιχτεί συναισθηματικά. Προσέξτε όμως, κυρίως εσείς που είστε καχύποπτοι και καθόλου έτοιμοι να ρισκάρετε μια νέα σχέση, να μην αφήσετε τους ενδοιασμούς σας να σας αποτρέψουν από το να ενδώσετε, καθώς αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά

το πρώτο μισό του μήνα, θα ξοδέψετε αρκετή ενέργεια, στο να αντιμετωπίζετε κάθε θέμα και κάθε άνθρωπο, πολύ «πατριωτικά». Θα διαπιστώσετε όμως, πως ό,τι γίνεται δεν γίνεται αποκλειστικά για σας, και θα σταματήσετε να βάζετε άλλους να κάνουν τις δουλειές σας. Προσπαθήστε πολύ να μην ανοίξετε μέτωπα με κανέναν και με τίποτα και κρατήστε ψύχραιμη στάση σε κάθε περίπτωση.

Επαγγελματικά

η πλανητική συγκυρία που περιλαμβάνει τον Ποσειδώνα, που και διάρκεια έχει και ευνοεί τις απάτες και τα απατηλά σχέδια, δεν θα σας αφήσει να ησυχάσετε. Μπορεί να κάνει καλό στην ψυχολογία σας, δεν κάνει καλό όμως, στην αξιοπιστία σας, γιατί ναι μεν θέλετε να βοηθήσετε, αλλά οι υποσχέσεις σας, δεν έχουν αντίκρισμα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, δεν θα πάρουν μπροστά πριν τις 10 του μήνα, καθώς οι συνεργάτες ή συνεταίροι σας δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Σχέσεις

θα κάνετε αρκετές συζητήσεις αυτό το μήνα για τα αισθηματικά σας, είτε με αγαπημένους σας ανθρώπους, είτε με φίλους και συγγενείς. Σας δίνεται η ευκαιρία, από τις αρχές κιόλας του μήνα, να επιδιώξετε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, με όλες τις θετικές προοπτικές για να εξελιχθεί μια σχέση ζωής. Εύστροφοι, πειστικοί στο λόγο σας, συζητήσιμοι και επικοινωνιακά, πολύ ενεργοί, όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, είναι σίγουρο ότι θα σας προκύψει μια εξαιρετικά καλή γνωριμία που θα αποστάσει το εκατό τοις εκατό του ερωτικού σας ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ο μήνας θα αναλωθεί στην ενασχόλησή σας με τα επαγγελματικά σας θέματα. Χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο οικονομικό θέμα, τα οικονομικά σας θα πάνε λίγο πίσω, χωρίς μεγάλες απώλειες, ευτυχώς. Προβλήματα και εντάσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, ακόμα και συντρόφους, θα έχετε σε καθημερινή βάση, χωρίς όμως, αυτό να σημαίνει ρήξεις ή παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη, σας δίνει τη χάρη της και σας φέρνει την εύνοια ενός προσώπου κύρους, που έχει τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να σας βοηθήσει ως προς την προώθηση των σχεδίων σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό είναι να αποφύγετε τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Θα «ξαναπιάσετε» δε, κάποια εργασία που κάνατε παλιότερα και αυτή σας η επιλογή θα σας δικαιώσει πλήρως.

Επαγγελματικά

δεν είναι καλή η αντιμετώπιση που έχετε στο χώρο της δουλειάς σας. Οι συνεργάτες σας βλέπουν «κάπως», ενώ οι ανώτεροι σας έχουν βρει «μικρούς» και σας αναθέτουν ολοένα και περισσότερες ευθύνες. Εντωμεταξύ, βλέπετε να ανεβαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε το ένα τέταρτο από τη δική σας αξία ενώ εσείς πρέπει να παλεύετε για να πετύχετε αυτό που οι άλλοι θεωρούν δεδομένο. Η επαγγελματική σας ψυχολογία, είναι στα τάρταρα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν και οι καλοθελητές που διαδίδουν άσχετα πράγματα για σας.

Σχέσεις

ο μήνας ευνοεί όσους από εσάς, είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να βγάζετε ασφαλή και σίγουρα συμπεράσματα. Έτσι, θα μπορείτε να είστε σίγουροι για το ποιόν του προσώπου που θα γνωρίσετε, και θα σας «τσιγκλίσει» ερωτικά. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις και έως τώρα κρατούσατε «μικρό καλάθι» και ήσασταν καχύποπτοι με τον άνθρωπό σας, επιτέλους βγαίνετε απ’ το καβούκι σας, ανοίγεστε συναισθηματικά και απολαμβάνετε τα δώρα που σας προσφέρει απλόχερα ο έρωτας και η αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

μπερδεμένα τα πράγματα αυτό το μήνα για σας, που δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε και πού να τελειώσετε. Από τη μία τα οικονομικά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, το κεφάλι σας γίνεται «καζάνι» και η ψυχολογία σας, πιάνει «πάτο». Ο Άρης, εξακολουθεί να κάνει ζημιές στα αισθηματικά σας, ενώ η Αφροδίτη σας παραπλανεί, φέρνοντας στο δρόμο σας ανθρώπους, που «νομίζετε» ότι είναι ιδανικοί για σύντροφοι. Αν είστε υπομονετικοί ώστε να αλλάξει η πλανητική συγκυρία και να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες, έχει καλώς. Αν όχι, τότε ετοιμαστείτε να δώσετε μάχες.

Επαγγελματικά

είναι ξεκάθαρα στο χέρι σας να επιλέξετε αν θα χάσετε, ή θα κερδίσετε, επαγγελματικά ή οικονομικά, αφού η χασούρα, είναι σχεδόν ίδια με τα κέρδη. Επιλέξτε αυτό για το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να μετανοήσετε αργότερα. Στις 7 του μήνα, μια αρνητική διέλευση, θα σας φέρει σε κατάσταση, ίσως και πανικού, όπου είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Αργότερα, από τις 10 του μήνα, θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις και θα αξιοποιήσετε εποικοδομητικά και προσοδοφόρα, ένα περιουσιακό σας στοιχείο.

Σχέσεις

μέχρι τώρα, νοιώθατε αρκετά εγκλωβισμένοι, απομονωμένοι και ίσως και μόνοι. Γι αυτό και επιδιώξατε να κάνετε γνωριμίες, μέσω διαδικτύου. Αυτό το μήνα, θα είναι αρκετές οι επικοινωνιακές σας επαφές, κυρίως αυτές που έχουν καταφέρει να σας αποσπάσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.  Ανάμεσα σ αυτές, θα είναι και ένα πρόσωπο, που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο από τα άλλα. Αυτό το πολυπόθητο ραντεβού, θα γίνει όπως και να ‘χουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

ο Άρης σας φέρνει στη δυσάρεστη θέση να έρθετε σε ρήξεις με όλους και με όλα. Κυρίως όμως, με αυτούς που σας βλέπουν με «μισό μάτι», ή θεωρείτε εσείς ότι σας βλέπουν, έτσι. Αντιμετωπίζετε τους πάντες στα ίσια, και γενικά κάνετε ξεκαθαρίσματα εφ’ όλης της ύλης. Ξεκαθαρίσματα στον χώρο της δουλειάς και μεταξύ των συνεργατών σας, φαίνεται ότι είναι απαραίτητο για σας, προκειμένου να αποκαταστήσετε την εικόνα σας, που έχει βληθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, και σας έκανε να νιώθετε ότι περπατάτε στο κενό. Ξεκαθαρίσματα και στον οικογενειακό χώρο, όπου θα έρθετε σε ρήξη με όσους συγγενείς δεν τάσσονται με το μέρος σας.

Επαγγελματικά

να θυμάστε σε όλη τη διάρκεια του μήνα και ασχέτως ευνοϊκών όψεων ή όχι, ότι δεν πρέπει να μπερδέψετε τα προσωπικά, στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Ό,τι όφελος περιμένετε να αποκομίσετε από συνεργασίες, να γνωρίζετε ότι θα έρθει μετά τις 10 του μήνα και ίσως να είναι και κάτι παραπάνω από αυτά που περιμένετε. Με όλα αυτά που συνέβησαν στην κοινωνία, εσείς αποδείξατε σε όλους αλλά και στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ζήσετε και με τα λίγα, αν και φαίνεται ότι επιδοθήκατε στη μαύρη εργασία και μάλιστα με σημαντικά κέρδη από αυτή.

Σχέσεις

είναι γεγονός ότι αυτό το μήνα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά και η δουλειά. Θέματα των σχέσεων και του έρωτα, ενδέχεται να πάνε αρκετά πίσω και να καθυστερήσουν κάποιες εξελίξεις. Όμως, αυτό που λέει ο λαός «κάθε εμπόδιο για καλό», στην περίπτωσή σας θα αποδειχθεί σωτήριο. Αφενός γιατί οι σταθερές σχέσεις, μέσα από μια περίοδο κρίσης, θα ανανεωθούν, αφετέρου σε ό,τι αφορά στις νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, τα γεγονότα θα βοηθήσουν ώστε να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και να βγείτε από τις αυταπάτες περί των σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

και αυτό το μήνα, θα τη «βγάλετε καθαρή», αφού ο Δίας, εξακολουθεί να σας προστατεύει και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Μπορεί να έχει αποκλειστεί σε μεγάλο βαθμό η επικοινωνία και η επαφή σας με τον έξω κόσμο, εσείς όμως, είστε στο δικό σας κόσμο, της ηρεμίας και της γαλήνης, και πολύ λίγο σας νοιάζει τι γίνεται έξω απ’ την πόρτα του σπιτιού σας. Προσέξτε όμως, να μην δίνετε στόχο, ότι είστε καλά. Κινδυνεύετε να πέσετε θύματα διάρρηξης, κλοπής, ή κάθε άλλου εξωγενούς κινδύνου.

Επαγγελματικά

μια μικρή πτώση στα επαγγελματικά σας, δεν φαίνεται να σας πτοεί. Τα οικονομικά σας, περνούν μια μικρή κρίση, που όμως, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και μετά τις 10 αρχίζει ουσιαστική ανάκαμψη. Είναι και η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε δική σας δουλειά, να κάνετε συνεργασίες, ή να στήσετε μια επιχείρηση, αλλά και για να γίνει μια καλή επανεκκίνηση στην υπάρχουσα δουλειά σας, με επιπλέον οικονομικά οφέλη αυτή τη φορά.

Σχέσεις

μεγάλη πίεση νιώθετε να έχει μαζευτεί μέσα σας και ψάχνετε να βρείτε τρόπο να την εκτονώσετε. Οι κοινωνικότητες που τόσον καιρό απαγορεύονται, και που σας έχουν λείψει, έχουν περάσει σε επικοινωνιακό επίπεδο. Έχουν ανάψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι επικοινωνίες. Έχετε κάνει αρκετές γνωριμίες, οι οποίες όμως, δεν εγγυώνται τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Κάποιοι από εσάς, θα βιώσετε χωρισμούς, που δεν γίνεται να αποφευχθούν καθώς σας δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν κάνουν καλό ούτε στην ψυχή αλλά ούτε και στην καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

η στάση σας απέναντι στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί από τους άλλους, ως αυταρχική. Δεν γίνεται όμως, να κάνετε αλλιώς, γιατί φαίνεται ότι οι γνωστοί και οι φίλοι δεν εννοούν να ασπασθούν τις ψύχραιμες προτάσεις σας. Άψογη η αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας θεμάτων, άψογες και οι συνεργασίες σας και η προώθηση των σχεδίων σας. Θα καταφέρετε πολλά αυτό το μήνα, ακόμα κι αν είστε μακριά από το εργασιακό σας περιβάλλον. Κάποιοι, δικοί σας άνθρωποι, πρόκειται να επιδείξουν αχάριστη στάση απέναντί σας και αυτό θα σας θυμώσει πολύ, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας και απλά απομακρύνετέ τους από κοντά σας. Το τοπίο θα θολώσει αρκετά, μετά τις 13 του μήνα και δεν θα είστε σε θέση να διακρίνετε καθαρά τους επερχόμενους κινδύνους.

Επαγγελματικά

το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει να αγανακτείτε με μια αδικία που πρόκειται να σας γίνει στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως να σας ρίξουν στην αμοιβή, ή ακόμα και να σας στερήσουν την πληρωμή των κόπων σας. Εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία, όλη σας τη στρατηγική ή ακόμα και να καταφύγετε στο νόμο, προκειμένου να μην χάσετε τα κεκτημένα σας.

Σχέσεις

έχει έρθει ο καιρός να προβείτε σε ανανεωτικές κινήσεις για τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Είναι ώρα, κάθε τι αρνητικό, ακόμα κι αν αυτό αφορά στις σκέψεις σας, να εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Απογοητευμένοι ίσως, από καταστάσεις που δεν φαίνεται να ικανοποιούν το αισθηματικό σας γίγνεσθαι, θα προβείτε σε χωρισμούς, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, αν θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

επιθετικοί, εριστικοί, επαναστάτες και εναντίον κάθε αδικίας, παρουσιάζεστε στο πρώτο μισό του μήνα. Ανεξάρτητα αν φταίει ο Πλούτωνας, που μπήκε στο ζώδιό σας, ή ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας από τον Ταύρο, εσείς πλέον, ανήκετε στην ισχυρότερη επαναστατική σέκτα, όλων των εποχών. Τέρμα οι δηλώσεις και τα μανιφέστα μπροστά στην τηλεόραση. Τώρα, ο δρόμος θα γράψει τη δική του ιστορία. Ξεχύνεστε ακάθεκτοι να συντρίψετε τους δικτάτορες και αυτούς που αδικούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επαγγελματικά

ο μήνας δεν προσφέρεται για επενδύσεις, κυρίως οικονομικές και λιγότερο επαγγελματικές. Έχουν, εδώ και καιρό, δρομολογηθεί ανατροπές στο επαγγελματικό σας σκηνικό και η επαναστατική σας διάθεση δεν βοηθά στην εξομάλυνση των συνεπειών που αυτές φέρνουν, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τις 10 του μήνα, που η επαγγελματική σας κατάσταση, αρχίζει να επιδέχεται βελτίωση, θα αναγκαστείτε να αρκεστείτε στα λίγα «μαύρα», χρήματα που μπορεί να βγάλετε για να τη «βγάλετε».

Σχέσεις

νιώθετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις δεσμευτικές. Αυτό το μήνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να σκεφθείτε λογικά και να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων σας, για να δείτε ξεκάθαρα τα προβλήματα που σας απασχολούν με τα αισθηματικά σας, ώστε να βρείτε ξεκάθαρες και ειλικρινείς λύσεις. Θα πρέπει να αλλάξετε κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε αν θέλετε να γυρίσει η κατάσταση με το μέρος σας. Κάποιες σχέσεις που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά κυρίως, θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

για μία ακόμα φορά, τα γεγονότα σας βρίσκουν στον κόσμο σας. Και το κακό είναι ότι αντιδράτε σε όποιον διανοηθεί να διαταράξει τη νιρβάνα σας. Μόνο ο Άρης είναι ικανός να σας δημιουργήσει αισθήματα φόβου, σύμφωνα με το κλίμα της εποχής και να σας βάλει να τρομάζετε άδικα, ακόμα και για μικρές αλλεργίες. Εννοείται, ότι μετά τις 13, αλλάζουν τα πράγματα και θα βγει στην επιφάνεια η μαχητική σας πλευρά ώστε να μπείτε στη μάχη της διεκδίκησης και συνεπώς, υλοποίησης των ονείρων και των επιδιώξεών σας.

Επαγγελματικά

οι ισορροπίες στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας, πρόκειται να αλλάξουν αυτό το μήνα. Θα χρειαστεί να περάσετε από αρκετές δυσκολίες προκειμένου να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις αλλαγές, αλλά μην ανησυχείτε γιατί τόσο οι φίλοι, όσο και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, έχουν τη δυνατότητα να σας συνδράμουν τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά.

Σχέσεις

παρουσιάζεστε πολύ ευάλωτοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα αισθηματικά σας θέματα αυτό το μήνα. Αυτό δεν είναι καλό, μια και θα υποχρεωθείτε να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν σας κάνουν καλό πλέον, ενώ τα άτομα που είναι στη ζωή σας, ρουφούν ενέργεια από εσάς και θα πρέπει να τα διώξετε από κοντά σας. Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, μια και είστε συνηθισμένοι να εξαρτάσθε από τους εκάστοτε συντρόφους σας, θα πρέπει να το κάνετε, διαφορετικά οι συνέπειες, δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε μια σειρά ανανεωτικών κινήσεων ως προς τα ερωτικά σας και γιατί όχι, να κάνετε νέες γνωριμίες.