Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Φεβρουαρίου

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Φεβρουαρίου

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Φεβρουαρίου ξεκινάει με τον Κριό.. 

ΓΕΝΙΚΑ: οι πλανητικές επιρροές, από την αρχή του μήνα, σας οδηγούν σε επιβλητική έως υπεροπτική συμπεριφορά. Καταπιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ συγκρούεστε με πρόσωπα κύρους. Παρ’ όλα αυτά, είστε τα ιδανικά πρόσωπα για να βοηθήσετε όσους βρίσκονται σε κρίση. Στις 3 του μήνα, το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, σας προσδίδει κοινωνική συνείδηση κάνοντάς σας να συναισθάνεστε ότι τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμία αξία αν δεν μπορείς να τα μοιράζεσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το ταλέντο σας στα ΜΜΕ, στην πολιτική και στις πνευματικές τέχνες θα αναδειχθεί στις 2 του μήνα. Η ικανότητά σας να κάνετε εντύπωση, και εύκολες φιλίες, θα σας φέρει μπροστά σε αρκετές ευκαιρίες, που ενδείκνυται να αρπάξετε, ιδίως εσείς του 3ου δεκαημέρου. Η πειθώς σας, και η προσωπική σας γοητεία, θα φέρει επιτυχίες στις 8 του μήνα, ενώ στις 17, η καριέρα, επιτυγχάνεται μέσα από το εκλεπτυσμένο γούστο και τη διπλωματία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από την 1η του μήνα κιόλας, οι πλανητικές επιρροές σας κάνουν ελεγκτικούς, επικριτικούς και ζηλιάρηδες στις σχέσεις σας. Αυτή η συμπεριφορά όμως, θα φθείρει σταδιακά τη σχέση. Οι άνδρες κουράζουν τις συντρόφους τους καθώς είναι σεξουαλικά ακόρεστοι, ενώ οι γυναίκες φοβούνται να ανοιχτούν και δεν χαίρονται τον έρωτα. Όλα αυτά μέχρι τις 8 του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: θετικοί και αισιόδοξοι, ξεκινάτε το μήνα σας από τις 8 και μετά, με δύο όψεις που λειτουργούν θετικά για σας. Η πρώτη είναι το μισό τετράγωνο του Ήλιου με την Αφροδίτη, που σας δίνει γοητεία και ικανότητα να πείθετε, και σας καθιστά δημοφιλείς και ικανότατους διπλωμάτες. Το καλό σας γούστο, και η προσωπική σας γοητεία, μπορεί να φέρει εντάσεις στις κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να χειραγωγήσετε τους άλλους, προς όφελός σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στις 8 του μήνα, η ικανότητά σας να προσεγγίζετε τους άλλους, θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στις συμφωνίες που πρόκειται να συνάψετε αυτό το μήνα. Το τετράγωνο Ήλιου – Αφροδίτης σας κάνει αρκετά διπλωματικούς, με προσωπική γοητεία και ζεστό χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για δουλειές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους, ιδίως εσείς του 3ου δεκαημέρου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από τις 8 του μήνα, το να αρέσετε θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για σας. Γι αυτό και θα φλερτάρετε πολύ, αλλά και θα δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις. Η χρήση της προσωπικής σας γοητείας δε, γίνεται για λόγους συναισθηματικού συμφέροντος, κάτι που μπορεί να φέρει ένταση στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Την 18η του μηνός, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέχετε τα νεύρα σας, γιατί οι εντάσεις στις σχέσεις δεν φαίνεται να σας αρέσουν και πολύ, και ίσως βιώσετε και χωρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας για σας, ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αυτό για σας σημαίνει ότι θα κάνετε εντύπωση, όπου κι αν βρεθείτε. Κάνετε πολύ εύκολα φίλους, αλλά μέσα σας νιώθετε μόνοι, με μια ιδιάζουσα ανάγκη για ανεξαρτησία και όχι δεσμεύσεις. Στις 3, θα δουλέψετε με βάση την κοινωνική σας συνείδηση και με τη συναίσθηση ότι τα υλικά αγαθά, τελικά, δεν έχουν καμία αξία. Στρέφεστε στον πνευματικό και ψυχικό κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι εργάζεστε στα ΜΜΕ, ή εμπλέκεστε με τα κοινά, την πολιτική, και τις πνευματικές τέχνες, έχετε μεγάλη εύνοια στις 2 του μήνα. Εσείς δε, του τρίτου δεκαημέρου στις 3 του μήνα, μπορείτε να πείτε ότι τα όνειρά σας, τώρα, πραγματοποιούνται. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, στις 8, θα σας πάει ταξίδι, αν η δουλειά σας εμπεριέχει μετακινήσεις, αλλά να προσέχετε τις αντιπαραθέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κυρίως ανωτέρους σας, λόγω του υψηλού σας φρονήματος, που δεν ανέχεται «μύγα στο σπαθί σας».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, στις 2 του μήνα, και δεν θα σας πιάσει εκείνο το ακατανίκητο αίσθημα ανεξαρτησίας; Αν είναι δυνατόν. Οι σχέσεις «αεροδρομίου» θα δώσουν και θα πάρουν. Ωστόσο εσείς θα νιώθετε ένα αίσθημα μοναξιάς, εσωτερικά. Αν βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, προσοχή στους πειρασμούς, που κάνουν την εμφάνισή τους απ’ το πουθενά και διαρκώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: πρωτομηνιά, και η γκρίνια σας, η επιβλητική συμπεριφορά σας, και η επικριτική σας διάθεση, θα είναι το κλου του μήνα ολόκληρου. Θα υπάρξουν διαμάχες με πρόσωπα εξουσίας και αυτό μπορεί να σας κοστίσει ακόμα και την απώλεια της εργασίας σας. Παρ’ όλα αυτά, στις 2 του μήνα, θα κάνετε φιλίες με ευκολία, οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες με κάθε τρόπο. Τα αισθήματα φιλανθρωπίας, και η κοινωνική σας συνείδηση σε έξαρση στις 3, όπου θα ενδιαφερθείτε για τους κοινωνικά περιορισμένους, τους φτωχούς, τους μοναχικούς και τους αναξιοπαθούντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα την πρώτη του μηνός, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε καταπιεστικά προς όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ανωτέρων σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στη διάρκεια του 3ου δεκαημέρου, και εμπλέκεστε με την πολιτική και τα κοινά, έχετε ιδιαίτερη εύνοια στις 2 του μήνα, από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Στις 17, όμως, η επιτυχία θα έρθει μέσω της διπλωματικής σας ικανότητας και όλοι θα σας θαυμάσουν γι αυτό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πρωταθλητές στο σεξ, οι άντρες του ζωδίου, ενώ οι γυναίκες, φοβούμενες να μην τις περάσουν για αδύναμες, δεν χαίρονται με τις χαρές του έρωτα, από την 1η κιόλας του μηνός. Από τις 2 και μετά, η τάση σας για ανεξαρτησία σας σπρώχνει να δημιουργείτε σχέσεις του ποδαριού. Ενώ απομονώνεστε στα «ενδότερά» σας, στις 3, καθώς ό,τι έχει σχέση με τον υλικό κόσμο, δεν σας αφορά.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: από τις 2 του μήνα, θα σας καταλάβει ένα αίσθημα ανεξαρτησίας. Θα κάνετε εύκολα φιλίες και κοινωνικές επαφές, αλλά θα αποφεύγετε τις δεσμεύσεις, σε οποιονδήποτε τομέα. Στις 8, όλο αυτό ενισχύεται από το μισό τετράγωνο του Ήλιου με την Αφροδίτη και σας κάνει πολύ δημοφιλείς, με θετικό σκεπτικό και αισιοδοξία. Να προσέχετε, γιατί το πολύ υψηλό ηθικό σας, θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της εξουσίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η διπλωματία σας στις 8, φέρνει επιτυχίες, στους επαγγελματικούς στόχους. Όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές, ενώ εσείς, κάνετε χρήση της προσωπικής σας γοητείας για να πετύχετε στα σχέδιά σας. Δεν θα διστάσετε να χειραγωγήσετε ανθρώπους και καταστάσεις για να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας, αλλά και για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Το εξάγωνο του Δία με τον Ήλιο δε, θα σας φέρει ταξίδια, τόσο για δουλειές όσο και για διεύρυνση των επαγγελματικών σας οριζόντων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: αυτή η ακατανίκητη ανάγκη σας για ελευθερία, και η απέχθειά σας απέναντι στους κανόνες, θα σας οδηγήσει να δημιουργείτε, επιφανειακές σχέσεις, αυτό που λέμε «αεροδρομίου». Όσοι όμως έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, να προσέξετε γιατί αυτή σας η συμπεριφορά μπορεί να φέρει εντάσεις στις σταθερές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας περιλαμβάνει από ταξίδια, επαγγελματικές επιτυχίες, πραγματοποίηση στόχων και ονείρων, μέχρι αντιπαραθέσεις με την εξουσία, τριβές στις σχέσεις, ανακατάταξη στις φιλίες και τις συνεργασίες. Ξεκινώντας από την 3η του μήνα, όπου ο Κρόνος θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, θα εργαστείτε με όσους υποφέρουν. Το αίσθημα της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας θα είναι εμφανές, όπως και η στροφή σας προς τα πιο πνευματικά, ψυχικά, εσωτερικά θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στις 2 του μήνα, οι ταλαντούχοι της διαφήμισης και των ΜΜΕ, θα διαπρέψουν, όπως επίσης και όσοι από εσάς, κυρίως του 3ου δεκαημέρου, ασχολείστε με την πολιτική και τις πνευματικές τέχνες. Εύκολα κάνετε εντύπωση, και εύκολα σας ζητούν συνεργασίες. Από τις 8 του μήνα που ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με το Δία, δεν θα λείψουν τα ταξίδια, είτε για δουλειές είτε για επιμόρφωση. Ευνοούνται οι δουλειές που το αντικείμενό τους είναι οι μετακινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από τις 2 του μήνα η Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, σας δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις. Όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι εκείνο το αίσθημα ανεξαρτησίας, που σας κάνει να απεχθάνεστε ό,τι θεωρείτε δεσμευτικό. Μια τάση απομόνωσης και κλεισίματος στο εαυτό στις 8, για αναζήτηση νέων πνευματικών οριζόντων, ίσως φέρει γκρίνιες με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ: πρωτομηνιά και ο Άρης, θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό σας προικίζει με χαρίσματα θεραπευτικά και ικανότητες πρόγνωσης. Η διαισθητική σας ιδιότητα δε, θα είναι στο φόρτε της, κάτι που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας σε βαθμό αρχομανίας. Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις με την εξουσία και οι διαμάχες στις σχέσεις κάθε είδους. Στις 2, η ανάγκη σας για ελευθερία θα σας σπρώξει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις, αλλά και να κάνετε πολλά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η πειθώς και η γοητεία σας, η διπλωματία και ο πόθος για επιτυχία, σας φέρνει να επικοινωνείτε εξαιρετικά με τους άλλους. Να εμπνέετε τον επαγγελματικό σας περίγυρο και να γίνεστε δημοφιλείς. Οι ικανότητές σας αυτές, στις 8 του μήνα, θα φέρουν πολλές προτάσεις, που δίνουν την ευκαιρία στην καριέρα σας να απογειωθεί, αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό να αποκτήσει ένα αξιοσέβαστο ύψος. Μην αρνηθείτε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους αν χρειαστεί.  Στις 18, ο Ήλιος θα είναι στον φιλικό σας Υδροχόο σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η επιβλητική σας συμπεριφορά την 1η του μηνός, σας κάνει καταπιεστικούς προς τις σχέσεις σας. Οι άντρες εκπρόσωποι του ζωδίου θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές του σεξ, ενώ οι γυναίκες θα φοβούνται ότι αν δείχνουν τα συναισθήματά τους θα τις χαρακτηρίσουν αδύναμες. Με αυτό τον τρόπο όμως, κανείς απ’ τους δυο δεν χαίρεται τον έρωτα. Και η συγκεκριμένη στάση συνεχίζεται και στις 8 του μήνα, όπου το μισό τετράγωνο του Ήλιου με την Αφροδίτη σας κάνει να χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας για να χειραγωγήσετε το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ζεστοί, στοργικοί, εμπνέετε κάθε άνθρωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σας. Είστε δημοφιλείς, με καλή διπλωματία και εξαιρετικό γούστο, στις βλέψεις σας. Η προσωπική σας γοητεία, ήδη από τις 8 του μήνα, θα κάνει αίσθηση. Προσπαθήστε να μην το εκμεταλλευτείτε για να χειραγωγήσετε, γιατί θα έχετε μεγάλες εντάσεις, κυρίως στις σχέσεις σας, κυρίως εσείς του 3ου δεκαημέρου. Στις 18, ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό, σας φέρνουν νεύρα και εσωτερική ένταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με τη διπλωματία σας θα καταφέρετε στις 8 του μήνα, να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Χωρίς να είστε καθόλου ανταγωνιστικοί, θα πετυχαίνετε τους στόχους, τον έναν μετά τον άλλο. Αυτό φυσικά θα ανεβάσει κατά πολύ τα εισοδήματά σας. Μπορεί να κάνετε και ένα ταξίδι, επαγγελματικό μεν, ωστόσο που θα διευρύνει τους ορίζοντες αλλά και τις επαγγελματικές σας επαφές, κάτι που θα αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο μελλοντικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: προσεγγίζετε με μεγάλη διπλωματία και γοητεία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, από τις 8 του μήνα και μετά. Το άλλο φύλο έλκεται πολύ από εσάς, καθώς είστε δημοφιλείς και περιζήτητοι. Δίνετε αλλά και δέχεστε ερωτικές προτάσεις, ίσως και προκλήσεις. Η χρήση της γοητείας σας όμως, πρέπει να γίνεται για το σωστό λόγο και με σωστό τρόπο. Μην πέσετε στην παγίδα να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κυρίως, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας για σας ξεκινά με το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα. Μια όψη που θα σας προσδώσει αφενός κοινωνική συνείδηση, αλλά και φιλανθρωπικά αισθήματα. Συναισθάνεστε ότι η ύλη, δεν έχει καμία ουσιαστική αξία και ότι αυτά που έχετε μέσα στην ψυχή σας είναι ο πραγματικός πλούτος. Στρέφεστε λοιπόν, περισσότερο στον πνευματικό και ψυχικό σας κόσμο. Αργότερα, όταν ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία, που είναι στο ζώδιό σας, οι θετικές σκέψεις και η αισιοδοξία σας επανέρχονται δριμύτερες. Μπορεί να ταξιδέψετε, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μπορεί να ασχοληθείτε με την εκμάθηση μιας δραστηριότητας. Να αποφύγετε όμως το γνωστό σας «ξερολισμό».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι εμπλέκεστε με την πολιτική ή εργάζεστε στα ΜΜΕ, πρόκειται να ευνοηθείτε στις 2 του μηνός. Οι πνευματικές τέχνες και οι τομείς παροχής υπηρεσιών, ευνοούνται πολύ και αυξάνουν και τα έσοδα. Στις 3 η κοινωνική σας συνείδηση θα σας ωθήσει να εργαστείτε σε μια ομάδα με σκοπό την ανακούφιση των φτωχών και αναξιοπαθούντων. Το πολύ υψηλό σας ηθικό θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με την εξουσία στις 8, ενώ στις 17 η καριέρα επιτυγχάνεται βάσει του γούστου και των διπλωματικών σας χαρισμάτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: από τις 2 κιόλας του μήνα, τηρείτε μια αδέσμευτη στάση. Αυτό σας οδηγεί σε πολλές πρόσκαιρες σχέσεις, χωρίς ουσιαστική δέσμευση. Πιάνεστε πολύ εύκολα φίλοι, και νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, που σας ενθουσιάζουν, τόσο, ώστε να δημιουργούνται προστριβές στις υπάρχουσες σχέσεις. Ο αθεράπευτος ρομαντισμός σας την 17η, θα σας φέρει να κάνετε, πολλές θυσίες για τον έρωτα, αλλά και λανθασμένες επιλογές συντρόφων. Θα εξιδανικεύσετε ανθρώπους, που θα σας απογοητεύσουν γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: μπορεί από την πρώτη κιόλας του μήνα, να έχετε καταπιεστική και επιβλητική συμπεριφορά, προς όλους, μπορεί να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με την εξουσία αλλά είστε σε θέση να βοηθήσετε όσους βρίσκονται σε κρίσιμη φάση. Έχετε χαρίσματα θεραπευτή και διαισθητικές ικανότητες, που σας βοηθούν να ξέρετε εκ των προτέρων τι σας περιμένει παρακάτω. Στις 2, θα κάνετε εύκολα φιλίες γιατί η στάση σας προκαλεί εντύπωση, μέσα σας όμως, θα νιώθετε μοναξιά, σαν κάτι να σας λείπει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα ευνοηθείτε από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, ιδίως αν εργάζεστε στον τομέα την προηγμένης τεχνολογίας και των ΜΜΕ. Η δουλειά σας αναγνωρίζεται στις 8, καθώς η προσωπική σας γοητεία, έχει αντίκτυπο στη δουλειά σας. Οι συμφωνίες κλείνονται εύκολα και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα προσόντα και τα ταλέντα σας. Ικανοποιητικά κέρδη, έρχονται από μετακινήσεις και ταξίδια. Όσοι κατέχετε υψηλές θέσεις, να προσέξετε τις αντιπαραθέσεις με την εξουσία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο μήνας ξεκινά για σας με πολύ σεξ, αλλά καθόλου συναίσθημα. Οι δεσμεύσεις φαίνεται να είναι απαγορευτικές και τις απεχθάνεστε. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, εξαιτίας αυτού του αισθήματος ανεξαρτησίας, θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε ξαφνικούς και άκρως ανατρεπτικούς χωρισμούς. Το ότι χρησιμοποιείτε την προσωπική σας γοητεία για να χειραγωγήσετε τους άλλους, φέρνει ακόμα περισσότερη ένταση στις 8, ενώ η υπεροψία σας, την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα εμπνεύσετε τον περίγυρό σας και όχι μόνο, με την ικανότητά σας να προσεγγίζετε εύκολα τους άλλους. Η διπλωματία, το καλό σας γούστο, και η παντελής έλλειψη ανταγωνιστικότητας, θα σας κάνει δημοφιλείς και αξιαγάπητους. Από τις 8 του μήνα και μετά θα κάνετε χρήση της προσωπικής σας γοητείας για να ανταπεξέρχεστε στις προκλήσεις, κάθε είδους. Με θετικό σκεπτικό και αισιοδοξία, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα ταξιδέψετε και φυσικά, θα επαναστατήσετε απέναντι στην αδικία, και την εξουσία. Ίσως έρθετε και σε επαφή με ομάδες, που πρεσβεύουν καινοτόμες θρησκευτικές φιλοσοφίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το μισό τετράγωνο του Ήλιου με την Αφροδίτη, θα φέρει νίκες και προσωπική ικανοποίηση από τον τομέα της δουλειάς. Η διπλωματία σας, θα κάνει θαύματα, στον τομέα των διαπραγματεύσεων, γιατί θα καταφέρετε να χειραγωγήσετε τους άλλους, προς όφελός σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας κάθε φορά που θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείτε με κάποιο πρόσωπο κύρους, γιατί αυτό μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ζεστοί, στοργικοί, με μια ακαταμάχητη γοητεία, μπαίνετε δυναμικά στη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η θετική συνεργασία του Ήλιου με την Αφροδίτη στις 8 του μήνα, θα κάνει τις σχέσεις σας να απογειωθούν συναισθηματικά. Θα φέρει όμως και πολλούς πειρασμούς καθώς θα φλερτάρετε ασύστολα. Αν έχετε να κάνετε με έναν ζηλιάρη σύντροφο, θα προβληματιστείτε. Με νευράκια παρουσιάζεστε στις 18, καθώς ούτε οι κανόνες, ούτε οι δεσμεύσεις φαίνεται να σας αφορούν ιδιαίτερα. Οι σχέσεις μπαίνουν σε φάση κρίσης.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το μήνα, θα κάνετε νέους φίλους, θα προκαλέσετε το θαυμασμό με τις διπλωματικές σας ικανότητες, θα ταξιδέψετε, θα ασχοληθείτε με την πολιτική, τις πνευματικές τέχνες, τα εικαστικά, τη μουσική. Θα προσπαθήσετε σχεδόν, με εμμονικό τρόπο, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα αποκτήσετε κοινωνική συνείδηση. Θα εργαστείτε με όσους πάσχουν, ή χρειάζονται κοινωνική μέριμνα. Θα συναισθανθείτε ότι τα υλικά αγαθά δεν έχουν πια, αξία για σας και θα στραφείτε σε πιο πνευματικά, πιο υπερβατικά θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 2 του μήνα, ευνοεί τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, που εργάζονται στα ΜΜΕ, ή η δουλειά τους απαιτεί μετακινήσεις και ταξίδια. Ανεξαρτήτως δεκαημέρου, όσοι ασχολείστε με την πολιτική, τις πνευματικές τέχνες θα έχετε αρκετά κέρδη από εκεί. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, στις 8 του μήνα, θα σας φέρει να ταξιδεύετε, τόσο για δουλειές, συναλλαγές, και συνεργασίες, όσο και για την επιμόρφωση, ή τη διεύρυνση των οριζόντων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: στις αρχές του μήνα, δεν θα σας αρέσουν καθόλου, ούτε οι δεσμεύσεις, ούτε και οι δεσμοί. Θα δημιουργείτε σχεσούλες, ή της μίας νύχτας, ή το πολύ μιας εβδομάδας. Μην ξεχνάμε ότι στις δύο του μήνα η Αφροδίτη θα είναι στον λάτρη της ανεξαρτησίας, Τοξότη και μάλιστα σε τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό, απ’ τον Κριό. Στις 8, πάλι δεν θα έχετε διάθεση για σχέσεις, καθώς η επαφή σας με νέους φιλοσοφικούς ορίζοντες, σας οδηγεί στην απομόνωση. Στις 17, η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω και θα σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας. Τι ζημιά κάνει αυτό;