Τι λένε οι κάρτες Ταρό για κάθε ζώδιο, τον Μάιο 2018 ;

Κριός «Ο Αυτοκράτορας»

Η προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό, όχι μόνο συνεχίζεται επιτυχώς, αλλά τώρα, αποδίδει και καρπούς. Έχετε ανάγκη να είστε πρώτοι σε όλα, να ηγείστε, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία, όχι μόνο στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και σε όποιον το χρειάζεται. Επιμένετε στους στόχους σας, γιατί μόνο έτσι, θα έρθει η επιτυχία.

Ταύρος «Ο Ερημίτης»

Ήρθε ο καιρός να βάλετε τάξη στα κακώς κείμενα. Να επιφέρετε την πολυπόθητη σταθερότητα, τόσο στη σκέψη όσο και στην καθημερινότητά σας. Αποφασίζετε αυτό το μήνα, να μείνετε στο παρασκήνιο, προκειμένου να ανασυνταχθείτε, προκειμένου να αποκτήσετε μια καινούρια συνειδητότητα στη ζωή σας.

Δίδυμοι «Ο Θάνατος»

Αυτή, είναι η στιγμή, που κάτι, μια κατάσταση, μια σχέση, μια εργασία, τελειώνει, για να δώσει τη θέση της σε κάτι άλλο, νέο, με νέες βάσεις. Είναι μια περίοδος που τίποτα δεν θα πάει όπως το θέλετε, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φταίνε οι επιλογές σας. Ως εκ τούτου, καταστάσεις τελειώνουν ανεπιστρεπτί, για να αντικατασταθούν από καινούριες.

Καρκίνος «Η Αρχιέρεια»

Δεν είναι ώρα για δράση. Τώρα πρέπει να δείξετε υπομονή και δεκτικότητα. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν, και ιδιαίτερα στους άσχετους με τις υποθέσεις σας. Αφήστε τη γυναικεία δύναμη μέσα σας να πράξει με τη σοφία της Αρχιέρειας, χωρίς βιασύνες, χωρίς ανυπομονησίες.

Λέων «Το Άρμα»

Η τύχη είναι με το μέρος σας και η δύναμή σας, μεγάλη. Τολμήστε ό,τι δεν έχετε τολμήσει ως τώρα. Μπήκατε σε μία πορεία που θα σας φέρει τη δικαίωση, αρκεί και σεις να εμπιστευθείτε τόσο τις δυνάμεις σας όσο και το Σύμπαν, που είναι ευσπλαχνικό μαζί σας, όσο δεν φαντάζεστε. Στο τέλος αυτής της πορείας, εσείς θα είστε οι νικητές.

Παρθένος: «Η Σελήνη»

Μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα, αν δεν συμβουλευτείτε αυτούς που εμπιστεύεστε, γιατί ενέχεται ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες, γιατί δεν είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά, μια και κυριαρχούν τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας.

Ζυγός «Ο Τροχός της Τύχης»

Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Η αισιοδοξία και η καλή σας καρδιά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά και στη διατήρηση των αγαθών σας. Τώρα, ξεκινά, ένας νέος κύκλος ζωής, με γεγονότα, που θα σας φέρουν ό,τι είχατε ονειρευτεί.

Σκορπιός «Η Δύναμη»

Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, χάρη στους χειρισμούς και στην αισιόδοξη στάση σας. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ποτέ. Αγωνιστήκατε, με τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε τη ζωή σας και τώρα έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής. Δρέψτε τους καρπούς των κόπων σας, χωρίς εμπάθειες και αλαζονείες.

Τοξότης «Η Δικαιοσύνη»

Αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και λειτουργήστε με τη λογική. Κάποιο πρόσωπο θα παίξει το ρόλο του ισορροπιστή, στην καθημερινότητά σας και στα διλήμματα που σας απασχολούν. Προσαρμόστε την συμπεριφορά και την ψυχολογία σας ανάλογα με τις περιστάσεις για να αποφευχθούν οποιουδήποτε είδους, συγκρούσεις.

Αιγόκερως «Ο Κόσμος»

Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται τα όνειρά σας, είναι καλύτερος κι από αυτόν που είχατε φανταστεί. Ο έρωτας ανθίζει, και μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφθείτε τη δημιουργία οικογένειας. Στα επαγγελματικά, διανύετε την πιο δημιουργική σας περίοδο γι αυτό μην κομπιάζετε μπροστά στις δυσκολίες.

Υδροχόος «Η Εγκράτεια»

Πάρτε τις αποστάσεις σας από τα γεγονότα, έτσι ώστε μέσα από τη θέση του αντικειμενικού παρατηρητή, να μπορέσετε να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει. Μην ξεχνάτε ότι η μεταμόρφωση, προϋποθέτει μετριοπάθεια και μετρημένες κινήσεις, γιατί μόνο έτσι, η προνύμφη, γίνεται πεταλούδα.

Ιχθύες «Η Κρίση»

Ξαφνικά γεγονότα, εκρήγνυνται μπροστά στα μάτια σας και ανατρέπουν τα πάντα. Όσο δυσάρεστη κι αν είναι αυτή διαδικασία, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι, μια και η ωμή πραγματικότητα επιτέλους θα φανεί μπροστά στα μάτια σας καλώντας σας να κινηθείτε με σύνεση και αποφασιστικότητα, προς την επιτυχία.