Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Σεπτεμβρίου

 

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Σεπτεμβρίου

 

 

Η κάρτα του μήνα (Ο Μάγος)

 

 

 

Η κάρτα αυτή συμβολίζει τις δημιουργικές σκέψεις, την αυθεντικότητα και τις ανεξάντλητες προοπτικές, για αλλαγές και νέα πράγματα. Μπορεί όμως, και να επισημαίνει την ανάγκη να τεθούν όρια σε κάθε τι και κυρίως στα θέματα για τα οποία χρειάζονται καίριες αποφάσεις. Αυτό το μήνα, μας δίνεται η αφορμή να τελειώσουμε με το παρελθόν, με ό,τι μας εγκλωβίζει και μας «πνίγει», και να εστιάσουμε εκεί, που τα φτερά της καρδιάς μας λαχταρούν να μας κατευθύνουν.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συμβολίζει κατ’ αρχάς, τη μητρική αγάπη. Μιλάει για πλούσια συναισθήματα, και μπορεί να σχετίζεται με τον έρωτα και το γάμο. Προσδίδει καλλιτεχνικές τάσεις στον άνθρωπο και δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Μικρές και μεγάλες χαρές αυτό το μήνα, σας δημιουργούν μια αίσθηση ικανοποίησης και τη σιγουριά ότι όλα πηγαίνουν καλά. Πλημμυρίζετε με καλοσύνη, δίνετε απλόχερα την αγάπη σας σε όλους, κυρίως όμως στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Βλέπετε τα πράγματα από μια πλευρά γεμάτη καλοσύνη, ικανοποίηση, ηρεμία και αγάπη.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια εξαιρετική ευκαιρία παρουσιάζεται στα επαγγελματικά σας. Για όσους έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν ελεύθερα επαγγέλματα, η ευκαιρία έχει να κάνει με αύξηση της πελατείας και επέκταση, ακόμα και την δημιουργία υποκαταστήματος. Για όσους εργάζονται σε εξαρτημένες σχέσεις εργασίας, οι ευκαιρίες δίνονται για να αναδειχθούν τα προσόντα σας και οι ιδέες σας να βρουν πρακτική εφαρμογή. Οι γυναίκες συνεργάτες, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ακόμα και στην μικρή αύξηση του εισοδήματός σας.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να γίνει δικό σας. Θα ενωθείτε μαζί του τόσο σαρκικά όσο και συναισθηματικά και θα πράξετε όπως προστάζει η καρδιά σας. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι δέχεστε το σύντροφό σας όπως είναι, χωρίς να επιδιώκετε να τον αλλάξετε κατά πώς σας βολεύει. Γοητεύετε με την προσωπικότητά σας αλλά και με την εμφάνισή σας. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, μια εγκυμοσύνη θα σας βάλει στη διαδικασία να αποφασίσετε το γάμο, και είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, θα γίνετε γονείς.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ολοκληρώνεται τώρα, ένας κύκλος ζωής, με τους στόχους σας όλους, να ολοκληρώνονται. Σίγουρα έχετε κάνει αρκετές θυσίες, και έχετε πάει αρκετά πράγματα πίσω, προκειμένου να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Η αμοιβή, όμως, σας δικαιώνει και σας δίνει το έναυσμα να προσπαθήσετε πιο πολύ για τους επόμενους. Ξεπερνάτε εύκολα προβλήματα και περιορισμούς και κατακτάτε την κορυφή. Αναγνώριση, διασημότητα, επιτυχία. Τα όνειρά σας, τώρα πραγματοποιούνται.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα μπορέσετε αυτό το μήνα, να ενώσετε νοητά, όλα τα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος και να βγάλετε συμπεράσματα, για τον τρόπο που πρέπει να δράσετε. Διαλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες, θα φτάσετε στην κορυφή μια ώρα αρχύτερα και αυτό σημαίνει και αύξηση στα οικονομικά. Είστε σε ανοδική πορεία, και τυγχάνετε της εύνοιας των ανωτέρων σας. Γι αυτό και θα είστε σε θέση να βάλετε τους δικούς σας όρους, ακόμα και στις απολαβές.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι σχέσεις αποκτούν νέο νόημα. Μπαίνουν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, πιο ξεκάθαρο, πιο ρομαντικό αλλά και πιο ασφαλές για αμφότερα τα μέλη τους. Είναι καιρός να αποφασίσετε το γάμο, καθώς και την απόκτηση οικογένειας. Τα διαπιστευτήριά τους οι σχέσεις, τα έχουν δώσει στο πέρασμα του χρόνου, έτσι κι αλλιώς. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να ερωτευθείτε και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: επαναπροσδιορισμός του παρελθόντος σας με επανασύνδεση με αυτό. Επανέρχονται συναισθήματα και προσδοκίες από τα παλιά. Μπορείτε αυτό το μήνα να αναμένετε να επανασυνδεθείτε και με πρόσωπα από παλιά. Θα υπάρξει ένας γάμος, ή μια απόφαση σχετικά με τα αισθηματικά σας κυρίως αλλά η κάρτα αφορά και άλλους τομείς της ζωής σας. Γεγονός είναι ένα πάντως, ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές και νέες εξελίξεις στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να έχετε το νου σας, σε κάθε περίπτωση να μην είτε ηττοπαθείς και αποφεύγετε να απογοητεύεστε από τις αποτυχίες, έτσι ώστε να μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μήνα οριστικοποιούνται τα σχέδιά σας, θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, αλλά χωρίς απογοητεύσεις για τις δυσκολίες, θα προχωρήσετε μπροστά και ακάθεκτοι βαδίζετε προς την άνοδο, την επιτυχία, και σε επαγγελματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: διανύετε ένα διάστημα, συναισθηματικής αφύπνισης, όπου αισθήματα ανανεώνονται, συμπεριφορές βελτιώνονται, αλλά και συμφιλιώνεστε με τους ρυθμούς της σχέσης και του συντρόφου. Θα βρεθείτε ενώπιον νέων ερωτικών στόχων, που ανοίγουν καινούριες δυνατότητες και θα ενθουσιαστείτε από την προσπάθεια αυτή. Όσο για τους ελεύθερους, αναμένονται γνωριμίες με πολύ γοητευτικούς ανθρώπους, που ανοίγουν νέες ερωτικές προοπτικές.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, αντιπροσωπεύει την προσμονή για την επιτυχία και ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές. Εκφράζει το ότι η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Είναι εξαιρετικά θετική κάρτα, που όμως, δεν σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Χρειάζονται περαιτέρω βήματα, χωρίς επάρσεις και κομπασμούς για τις επιτυχίες σας. Άμεσα λύνονται τα προβλήματά σας, και αισθάνεστε απελευθερωμένοι, και με δυνατότητες που ανοίγουν νέους ορίζοντες.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν θα πρέπει να σας τρομάξει το γεγονός ότι μπορεί κάποια στιγμή, ξαφνικά, να σταματήσει η ομαλή ροή των πραγμάτων. Κάποια σχέδιά σας αναβάλλονται, και κάποια άλλα ματαιώνονται. Η κάρτα σας αποκαλύπτει ότι σας λείπει η οργάνωση και ο σωστός σχεδιασμός. Καθώς σταδιακά θα ηρεμεί η κατάσταση θα μπορείτε να δείτε καθαρά τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Αυτό θα οδηγήσει στην επιτυχία, τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα οικονομικά σας.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: οι πρωτοβουλίες είναι η λέξη κλειδί αλλά και τα όπλα σας, ως προς τη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε δυναμικές κινήσεις, χωρίς υπερβολές. Διεκδικήστε καθαρά τον άνθρωπο που έκλεψε την καρδιά σας και ανακουφίστε τις ανασφάλειές του, διαβεβαιώνοντάς τον για την αγάπη σας και την επιθυμία σας. Επιδείξτε σεβασμό για τα θέλω του, και συνεργαστείτε συναισθηματικά μαζί του ώστε να πετύχετε τη σχέση που θέλετε.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, συμβολίζει την αναζήτηση της αλήθειας, στα σκοτεινά και ανεξιχνίαστα νερά του εσωτερικού μας εαυτού. Σχετίζεται με το αρχέτυπο του εσωτερικού ταξιδιού για την ανεύρεση του πραγματικού μας εαυτού, της αληθινής μας φύσης. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο ταξίδι αυτό, αλλά μακροπρόθεσμα, θα έχετε οφέλη. Η ψύχραιμη στάση σας, θα σας απελευθερώσει.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μέσα σε μεγάλη αναστάτωση στο χώρο της δουλειάς, καλείστε να δείξετε ψυχραιμία και σύνεση, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με ξεκάθαρες βλέψεις. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από κάποια γεγονότα και επαφές, θα βοηθήσουν στο να δώσετε απαντήσεις, για περίπλοκες καταστάσεις που μέχρι τώρα έστεκαν εμπόδιο στο δρόμο σας και σας στερούσαν δυνατότητες και οικονομικές απολαβές.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: δεν σας τρομάζει καθόλου  η μοναξιά, αντίθετα κάποιες στιγμές την αναζητάτε κιόλας. Είναι σίγουρο ότι δεν θα ενδώσετε σε διεκδικήσεις που δεν πληρούν στο 100% τους όρους συμμετοχής σας σε μια σχέση. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το μήνα, παρουσιάζεται η ευκαιρία να ενδώσετε σε έναν δεσμό, που έχει περισσότερο πνευματική παρά ερωτική χροιά. Άλλωστε αυτό που επιζητάτε είναι η πνευματικότητα και η αληθινή αγάπη και όχι εφήμερες καταστάσεις αμφιβόλου ποιότητας.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτός είναι ο μήνας του καθήκοντος, της ηθικής και της συνείδησης. Θα βάλετε σε τάξη όσες υποθέσεις βρίσκονται σε αταξία έτσι ώστε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο λειτουργική και πιο βατή. Οι φίλοι, οι συγγενείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας να σας προσφέρουν συμβουλές, αλλά και βοήθεια όπου την χρειάζεστε. Η καλή σας θέληση, η δύναμη της συγνώμης, η πραότητα και η γενναιοδωρία σας, θα είναι τα ατού σας, για να κάνετε τη ζωή και το μέλλον σας, λαμπρότερα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα κάνετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο και εποικοδομητικότερο τρόπο. Υποθέσεις σας που εκκρεμούν τώρα λύνονται. Διευθετούνται οικονομικά ζητήματα που έχουν πάει πίσω την οικονομική σας κατάσταση γενικώς. Δείξτε υποχωρητικότητα στο χώρο της δουλειάς και ακούστε τις συμβουλές των εμπειρότερων από εσάς. Δείξτε καλή θέληση και προθυμία, και έχετε στο τσεπάκι σας την αναγνώριση και την προαγωγή. Σε κανονικούς ρυθμούς και τα οικονομικά σας

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είναι η συνείδησή σας αυτή που θα σας προστατέψει από το να ενδώσετε στους πειρασμούς που παρουσιάζονται ανά πάσα στιγμή μπροστά σας. Το καθήκον σας απέναντι στο σύντροφο, θα είναι τροχοπέδη και ο σεβασμός που δίνετε και λαμβάνετε από και προς το ταίρι σας, θα είναι οι παράγοντες που δεν θα σας αφήσουν εύκολα να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση για μια στιγμιαία απόλαυση. Ακόμα όμως κι αν δεν καταφέρετε να αντισταθείτε, υπάρχει για σας συγχώρεση, απορρέουσα από την αγάπη.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σας διακατέχει άγνοια κινδύνου και οι κινήσεις σας αυτό το μήνα θα είναι επιπόλαιες, απερίσκεπτες, ενώ θα γίνονται με μεγάλη ευκολία από μέρους σας. Χωρίς δεύτερες σκέψεις και με μοναδική σκέψη την καλοπέρασή σας, θα κάνετε πράγματα, σας έφηβοι. Με την ανεμελιά του εφήβου, βασιζόμενοι μόνο στη διαίσθησή σας, η οποία είναι αμφίβολο να λειτουργεί σωστά και αν σας δικαιώνει. Να αποφύγετε να επενδύσετε χρήμα και συναισθήματα σε καινούρια επαγγελματικά και ερωτικά ξεκινήματα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για καίρια επαγγελματικά ζητήματα. Γι αυτό, καλύτερα να το αποφύγετε όσο είναι εφικτό. Είστε όμως σε θέση να παίρνετε ρίσκα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις επενδύσεις, αρκεί φυσικά, να είναι εκ του ασφαλούς και με τσεκαρισμένες όλες τις λεπτομέρειες. Να μην δείχνετε επίσης εμπιστοσύνη σε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά, εύκολα και γρήγορα κέρδη, γιατί η χασούρα που μπορεί να έχετε, δεν μαζεύεται εύκολα.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: η ανευθυνότητα και η απερισκεψία στον αισθηματικό τομέα, στοιχίζει και μάλιστα κάποιες φορές στοιχίζει την απώλεια ανθρώπων που αγαπάτε και θέλετε στη ζωή σας. Οι πειρασμοί όμως, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια γύρω σας και εσείς, ανέμελοι και ελαφρά τη καρδία, ενδίδετε επιπόλαια, μη σκεπτόμενοι στις συνέπειες. Είναι σαν να κάνετε ένα άλμα στο κενό, με απόλυτη εμπιστοσύνη στην καλή σας τύχη, η οποία, δεν έχει και τόσο θετική διάθεση απέναντί σας. Γι αυτό προσέξτε πολύ.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ήρεμοι, ισορροπημένοι και σοφά αναμεμειγμένοι στις καταστάσεις ώστε να εξισορροπούνται οι δυνάμεις, που επηρεάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε, εργάζεστε και αγαπάτε. Χωρίς «τρανταχτά» γεγονότα να αναστατώνουν την ήρεμη καθημερινότητά σας, πορεύεστε προς τη λύση των περισσοτέρων από τα προβλήματά σας, και η επιτυχία είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  να αποφύγετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια, και τους δύσκολους στόχους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας σε ό,τι έχει να κάνει με τις συμπεριφορές των συνεργατών σας, και μην αφήνετε τα νεύρα σας να κάνουν κουμάντο τις αντιδράσεις σας. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για άνοδο αλλά και για κέρδη, τις οποίες θα εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά χρειάζονται συντηρητική αντιμετώπιση, χωρίς σπατάλες. Περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: είναι σημαντικό αυτό το μήνα, να κρατήσετε και να συντηρήσετε την σταθερότητα των σχέσεων. Μικρά αισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν πρέπει να σας πτοήσουν, αλλά που όμως, δεν πρέπει να τα αφήσετε να κλυδωνίσουν τις σχέσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι, είναι καλύτερα να παραμείνετε έτσι, καθώς οι ευκαιρίες για νέες αισθηματικές καταστάσεις, μπορεί να είναι πολλές, όχι όμως αξιόλογες. Ένας νέος έρωτας, θέλει προσοχή πριν ενδώσετε.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτός είναι ο μήνας που θα πρέπει να επιδείξετε αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία, αν θέλετε, να ξεμπερδέψετε μια και καλή με τις υποθέσεις σας, που εκκρεμούν. Κάποιες νομικές υποθέσεις σας, έρχονται να ολοκληρωθούν με αρκετά οφέλη για σας, αλλά και πολλές διευκολύνσεις. Ένα ταξίδι, οδικώς, ως επί το πλείστον, θα σας δώσει χαρά και θα ανανεώσει τις δυνάμεις σας, ώστε επιστρέφοντας να χαράξετε δυναμικά μια καινούρια πορεία, που θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: δυναμικές οι κινήσεις σας, μόνο μπροστά πηγαίνετε από δω και πέρα, και η επιτυχία, όλο και πλησιάζει. Η πρόοδος έρχεται επάξια προς το μέρος σας. Τα ταλέντα σας αναδεικνύονται, οι συνεργάτες σας βοηθούν στην ανάπτυξη των σχεδίων σας, αλλά και τα οικονομικά σας, συνάδουν προς μια καλυτέρευση της επαγγελματικής σας κατάστασης γενικά. Αυτό το μήνα, θα πάρετε αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει. Μπορείτε να ελπίζετε σε έναν αξιοπρεπή τραπεζικό λογαριασμό.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα θριαμβεύσει η αγάπη και ο έρωτας θα βγει νικητής παρ’ όλα τα εμπόδια. Οι αποφάσεις που θα πάρετε για τις σχέσεις σας, θα φέρουν όχι μόνο εξελίξεις στις σχέσεις αλλά και προσωπική. Αν πρέπει να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει μην διστάσετε να το κάνετε. Αφαιρέστε τα εμπόδια από το δρόμο σας, ακόμα κι αν κινδυνέψετε να χαρακτηριστείτε εγωιστές. Η νίκη, είναι δική σας. Οι αδέσμευτοι, θα κάνουν μια νέα γνωριμία στη διάρκεια ενός ταξιδιού.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:  έχετε τη θέληση να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, ακριβώς όπως τα θέλετε και έχετε σχεδιάσει. Δημιουργικότητα και ευστροφία, επικοινωνιακή ικανότητα και καλή διάθεση σε γενικές γραμμές, εκτός από κάποιες στιγμές που θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε ακόμα και την πονηριά σας για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα «ξετρυπώσει» πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά ως επί το πλείστον αυτό που θα επιδιώξετε είναι η κοινωνική σας άνοδος.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται και δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα επεκτείνουν τη δουλειά τους, ενώ οι εργαζόμενοι σε εξαρτημένη σχέση εργασίας, θα αναζητήσουν την άνοδο, ξεδιπλώνοντας τα προσόντα και τα ταλέντα τους σε όλο τους το φάσμα. Ευγλωττία, καλή επικοινωνιακή ικανότητα, γρήγορος νους και επιδεξιότητα, είναι τα όπλα σας. αυτό το μήνα. Τα οικονομικά, εννοείται βαδίζουν, αναλόγως επιτυχιών.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: θα είστε σε θέση να βρείτε άφθονες δικαιολογίες για τις ατασθαλίες σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τον έλεγχο του συντρόφου για τους πειρασμούς που θα ενδώσετε. Καινούριες γνωριμίες ανοίγουν καινούριους ορίζοντες, νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας και διευρύνουν τους ορίζοντές σας με την προσωπικότητά τους αλλά και όλα όσα πρεσβεύουν. Οι σοβαρά δεσμευμένο, ίσως αποφασίσετε να πάτε τη σχέση παρακάτω, κυρίως επειδή επιζητάτε να γίνετε γονείς.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ευγενικοί, ειλικρινείς, διακριτικοί, όμορφοι σε όλα τα επίπεδα, η καθημερινότητά σας είναι μια γιορτή χαράς και αισιοδοξίας. Πιστεύετε στο μέλλον και το αποδεικνύετε αυτό με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας. Αυτός ο μήνας τα έχει όλα. Νέους έρωτες, νέα προσφορά εργασίας, καινούριες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Πάνω απ’ όλα όμως, έχει εσάς, να έχετε ξεκαθαρίσει τα θέλω από τα πρέπει σας, και να έχετε ξεφορτωθεί όλα εκείνα τα κατάλοιπα του παρελθόντος που εμπόδιζαν το δρόμο σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα σχέδιά σας αναπτύσσονται κάτι παραπάνω από ευνοϊκά και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Έχετε φροντίσει εσείς γι αυτό, επιλέγοντας αφενός σωστούς συνεργάτες, αφετέρου, γιατί έχετε κάνει εξονυχιστική έρευνα αγοράς πριν κλείσετε την οποιαδήποτε συμφωνία. Επηρεάζεστε θετικά από τις συμβουλές των εμπειρότερων, και βαδίζετε προς την άνοδο ολοταχώς. Τα οικονομικά, σύντομα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: πίστη στο μέλλον, στην αγάπη και στον έρωτα που σας δίνει φτερά και σας διευρύνει τους ορίζοντες. Αισθάνεστε ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή, με τον ίδιο τον έρωτα και τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει τη νιρβάνα στην οποία βρίσκεστε. Με την εμπιστοσύνη να λειτουργεί αμοιβαία στις σχέσεις σας βαδίζετε με ελπίδα και όνειρα προς το μέλλον. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, δε, το επόμενο βήμα είναι ήδη εδώ. Μην διστάζετε. Γάμος, οικογένεια, παιδιά.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το μήνα, αποφασίζετε να δείξετε εμπιστοσύνη στο χρόνο και σε όλα όσα φέρνει η ζωή. Με ευλάβεια, δίνετε απλόχερα την αγάπη σας, προς τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και υπομένετε τις αντιξοότητες της καθημερινότητας χωρίς παράπονα και εκνευρισμούς. Οι γυναίκες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, είτε για τον κοινωνικό τομέα. Μετριοπάθεια, απάρνηση, αναμονή, προσοχή και ηρεμία, είναι οι λέξεις κλειδιά γι αυτό το διάστημα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: προκειμένου να κατακτήστε την κορυφή, στην ιεραρχία, δεν θα διστάσετε να μείνετε πίσω και με εγκράτεια να υπομείνετε τις εξελίξεις, που μπορεί να πηγαίνουν με αργούς ρυθμούς, ωστόσο σταθερά και με ανοδική πορεία. Μια οικονομική ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σας θα πρέπει να βρείτε δύναμη και ψυχραιμία, για να μην δελεαστείτε, μια και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάσετε τα χρήματα αλλά και την επαγγελματική σας υπόληψη.

 

 

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: ο ειλικρινής τρόπος που δίνετε τα συναισθήματά σας, στο πρόσωπο που αγαπάτε, κάνει τη σχέση και λειτουργεί σαν σε όνειρο. Αισθάνεστε σαν να βιώνετε ό,τι ονειρευόσασταν. Βαθιά πνευματικότητα, υπομονή, ηρεμία, αρμονία και απόλυτη ισορροπία μεταξύ έρωτα και αγάπης, λογικής και συναισθήματος. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, ουρανοκατέβατο μεν, με έντονη πνευματικότητα δε. Μην διστάσετε να ενδώσετε.