Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου

 

Μηνιαία πρόβλεψη Ταρώ Νοεμβρίου

 

 

 

Η κάρτα του μήνα (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Η κάρτα αυτή, αναφέρεται στον έρωτα κυρίως και στις επιλογές που ο καθένας θα πρέπει να κάνει. Επιλογές που μακροπρόθεσμα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και φυσικά, μας καλούν να πληρώσουμε το όποιο τίμημα, αυτές προϋποθέτουν. Είναι μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με ερωτικά θέματα, των οποίων η λύση, θα μας προσδώσει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Αρκεί να είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε συνετά, και χωρίς υπερβολές.

 

 

ΚΡΙΟΣ(Ο Αυτοκράτορας)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το μήνα, θα αντιμετωπίσετε τα θέματά σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Η αποφασιστικότητά που θα επιδείξετε στα καίρια ζητήματα, θα μείνει στην ιστορία. Εντωμεταξύ, εξακολουθείτε να διατηρείτε καλές σχέσεις με άτομα κύρους, που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να ασχοληθούν μαζί σας και να βοηθήσουν με τη σειρά τους στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι προϊστάμενοι, αλλά και οι συνεργάτες σας έχουν να λένε τα καλύτερα για σας. Δείχνετε την πραγματική αξία σας σε εργασιακά θέματα, και ό,τι κι αν σε ανατεθεί, το φέρνετε εις πέρας άμεσα και ουσιαστικά. Αν αποφασίσετε να οργανώσετε τους συνεργάτες σας προς έναν κοινό σκοπό, η δουλειά σας θα γίνει πιο αποτελεσματικά. Θα έχετε δε, σημαντική αύξηση εσόδων.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: προκειμένου να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, θα προβείτε σε πρωτότυπες, ίσως και ακραίες κινήσεις, εντυπωσιασμού. Και θα πετύχετε το στόχο σας, αν δεν υπερβάλλετε, έτσι ώστε να φαίνεστε «τρομακτικοί» και πολύ παθιασμένοι. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, ή καταστάσεις συμβίωσης, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε το επόμενο βήμα και να καταλήξετε στο γάμο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ(Η Εγκράτεια)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή εκφράζει την ασφάλεια, τη μετριοφροσύνη και την διατήρηση της παρούσας κατάστασης. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Υποδηλώνει, ότι οι βιασύνες δεν οδηγούν στην ικανοποίηση. Γι αυτό και η παρουσία της, σηματοδοτεί τη σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να διαβλέπετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις με ψυχραιμία και σωφροσύνη. Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας σας ανατίθεται. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, προτιμήστε να συντηρήσετε την υπάρχουσα πελατεία και να θυμάστε ότι η κατανάλωση φέρνει το κέρδος. Οικονομική σταθερότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια μακροχρόνια φιλική σχέση, έχει πολλές και άριστες πιθανότητες να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Αυτό που μετράει αυτή την περίοδο, είναι η ψυχική και όχι η σωματική επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, το να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις κρίσεις, με ψυχραιμία, θα σας χαρίσει συναισθηματική υγεία και πνευματική διαύγεια, ώστε να μην χρειαστεί να βιώσετε, χωρισμούς.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ(Το Άστρο)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:η κάρτα αυτή εκφράζει την ελπίδα και τις προσδοκίες σας αλλά και έναν λαμπρότατο μέλλον. Προμηνύει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες και μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις. Η παρούσα κατάσταση, ευνοεί ό,τι κι αν κάνετε και δίνει ένα εξαιρετικά αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Οι αλλαγές δε, που πρόκειται να συμβούν, υπόσχονται ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα βήματά σας είναι σίγουρα και αποφασιστικά. Έχετε πνευματική διαύγεια και ξέρετε κάθε φορά τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε εις πέρας αυτό που σας έχει ανατεθεί. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέα ξεκινήματα, είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σε εξαρτημένη σχέση εργασίας. Ακόμα και εσείς που αναζητάτε εργασία, αυτός ο μήνας είναι πολύ θετικός. Σίγουρα βήματα και στην διευθέτηση των οικονομικών.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεν βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ένα πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας και θα σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε, μπορείτε να αναμένετε ότι θα κάνετε, μία εξαιρετικών προδιαγραφών, σχέση. Να μην αφήσετε τους φόβους σας ή την παθητικότητά σας να σας ελέγξει και να σας ωθήσει να υπεραναλύετε τα πράγματα. Ένα παιδί, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην περαιτέρω συναισθηματική σας, πορεία.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Ο Ήλιος)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Αυτό, δεν σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη, άρα, χρειάζονται περαιτέρω βήματα, χωρίς έπαρση και περιττούς κομπασμούς. Θα αισθανθείτε «στο πετσί» σας, τις δυνατότητες που ανοίγονται. Θα απολαύσετε την εμπιστοσύνη των φίλων, γνωστών, συνεργατών, συντρόφων σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες που θα εξαφανίσουν τα εμπόδια από τον επαγγελματικό σας δρόμο. Παίρνετε ικανοποίηση από μια προαγωγή, ενώ οι συνεργάτες προστρέχουν σε σας και μόνο για βοήθεια και συμβουλές. Ακόμα και στην περίπτωση που συμβούν κάποιες καθυστερήσεις ή ματαιωθούν σχέδιά σας, εσείς πάντα θα έχετε κατά νου, μια εναλλακτική λύση. Οικονομική πρόοδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  γοητεία και σεξαπίλ που δεν περνούν απαρατήρητα. Στη ζωή σας, έρχονται νέοι έρωτες αλλά και ανανεώνονται οι παλαιοί. Όσοι από εσάς, έχετε αποφασίσει να κάνετε το επόμενο βήμα, ήρθε η ώρα να προτείνετε γάμο. Οι ελεύθεροι μετά από αρκετή αναζήτηση βρίσκετε τον έρωτα της ζωής σας.

 

 

ΛΕΩΝ(Ο Ερημίτης)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:η κάρτα αυτή, έχει να κάνει με την αναζήτηση της αλήθειας, στα σκοτεινά και άγνωστα νερά της ψυχής μας. Σχετίζεται με το ταξίδι στον εσώτερο εαυτό μας και την ένωση μαζί του, για να είμαστε πιο πλήρεις και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Η πραγματικότητά μας, μετά την ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού, θα είναι προσβάσιμη, σε λίγους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μια επανεξέταση στα εργασιακά σας προβλήματα θα σας δείξει τρόπους για την επίλυσή τους, που πριν, δεν είχατε σκεφτεί. Κουτσομπολιά, ίντριγκες και συνωμοσίες πλέον δεν έχουν καμία απολύτως αξία για σας. Τώρα προέχει η επαγγελματική και οικονομική σας άνοδος και η εποικοδομητική εκμετάλλευση των ευκαιριών που έρχονται. Η ανεξαρτησία που προσφέρει η ενασχόληση με την ουσία και όχι με δευτερεύουσες καταστάσεις.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια ενδοσκόπηση, θα προσφέρει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και να ανακαλύψετε τις πτυχές που κρύβονταν και δεν σας επέτρεπαν να λειτουργήσετε σωστά ως σύντροφοι. Οι σταθερές σχέσεις σταθεροποιούνται ακόμα περισσότερο ενώ οι «ελεύθεροι σκοπευτές», θα αναζητήσετε έναν σύντροφο που θα εκπληρώνει,  στο έπακρο, τις αισθηματικές σας απαιτήσεις.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(Η Κρίση)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έννοιες όπως η αναγέννηση, η ανάσταση, η αναζωογόνηση και η επανασύνδεση, εκφράζονται μέσα από αυτή την κάρτα. Υποδεικνύεται, η ανάγκη να αποφασιστεί ο επαναπροσδιορισμός του παρελθόντος, και η επαναφορά συναισθημάτων και προσδοκιών από παλιά, κάτω, όμως, από νέες συνθήκες και με νέα δεδομένα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι στόχοι τώρα οριστικοποιούνται. Ό,τι και να συμβαίνει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχετε τη δυνατότητα να το αντιμετωπίζεστε καλύτερα απ’ ό,τι πριν. Βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις με τους συναδέλφους, συνεταίρους, συνεργάτες, αλλά και προϊσταμένους. Θα βρεθείτε ενώπιον νέων στόχων, που εσείς καθορίσατε, και φυσικά με τα ανάλογα κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια γνωριμία, με ένα γοητευτικό πρόσωπο, θα αναστατώσει δεσμευμένους και αδέσμευτους. Και στη δεύτερη περίπτωση, όλα είναι καλά. Στην πρώτη όμως, ίσως χρειαστεί να προβείτε σε έναν επαναπροσδιορισμό των συνθηκών κάτω από τις οποίες λειτουργεί ή όχι η σχέση σας και να πάρετε μια καίρια απόφαση για ένα καινούριο ξεκίνημα, είτε με τον υπάρχοντα σύντροφό σας, είτε με κάποιον καινούριο.

 

 

ΖΥΓΟΣ(Η Δικαιοσύνη)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Η κάρτα εκφράζει αρμονικές καταστάσεις γύρω μας. Συμβολίζει την τάση μας, να συμπεριφερόμαστε δίκαια προς όλους, με έντονο το στοιχείο της ισότητας. Ίσως να δίνουμε περισσότερη σημασία στη δουλειά και να μην εκφραζόμαστε συναισθηματικά, όταν δεν είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις και τις επιθυμίες του άλλου. Μας προειδοποιεί όμως, ταυτόχρονα, να μην έχουμε την απαίτηση να μας δεχτούν οι άλλοι, όταν δεν είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι συνεργάτες και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το επαγγελματικό σας περιβάλλον, αναγνωρίζουν την αξία σας αλλά και την ορθότητα της κρίσης σας. Γι αυτό και θεωρείστε η νούμερο ένα βοήθεια για όλους. Προστρέχουν σε σας για συμβουλές αλλά και για τον δίκαιο τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Οι οικονομικές σας προσδοκίες, ταυτίζονται με την πραγματικότητα, γι αυτό και δεν απαιτείτε παρά μόνο όσα αξίζετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο ερωτικός τομέας δεν είναι το ατού σας αυτό το μήνα, καθώς δίνετε περισσότερη σημασία στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Ωστόσο, όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα προβείτε σε κινήσεις που θα αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα, καθώς δεν θέλετε να αδικήσετε το σύντροφό σας, αλλά ούτε και να αδικηθείτε οι ίδιοι. Οι ελεύθεροι, αναζητάτε έναν σύντροφο, που να συνδέεται περισσότερο διανοητικά και πνευματικά μαζί σας, δίνοντας λιγότερη σημασία στο ερωτικό στοιχείο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(Η Ισχύς)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή. Θέληση και δυναμισμός. Έχετε πολύ δυνατή θέληση για να επιτύχετε τους στόχους σας και αντιμετωπίζετε με επιτυχία κάθε εμπόδιο. Όμως, προσέξτε. Γιατί η τόσο ισχυρή σας θέληση, μπορεί να τρομοκρατήσει τους άλλους, έτσι ώστε να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις στον περίγυρό σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς και «εκπτώσεις» στα θέλω σας, η επιτυχία που θα συντελεστεί θα δώσει ικανοποίηση όχι μόνο σε σας, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Εκφράστε ξεκάθαρα τις σκέψεις σας στους συνεργάτες σας έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα κατανοήσουν πλήρως τις επιδιώξεις σας. Οικονομικές ευκαιρίες, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  η ξεκάθαρη έκφραση των αισθημάτων σας, θα διώξει από το σύντροφό σας τις ανασφάλειες και την επιθυμία για επιβεβαίωση. Έτσι, θα αποφευχθούν τυχόν προστριβές και καβγαδάκια που χαλούν τη διάθεση και των δύο. Οι ελεύθεροι, θα διεκδικήσετε δυναμικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μαζί θα ξεκινήσετε μια δυνατή πορεία προς το κοινό σας μέλλον.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ(Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το μέλλον διαφαίνεται με πολλές και καλές προοπτικές. Η κάρτα εκφράζει τη σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας και που χρειάζεται μία μικρή κίνηση για να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνεται. Η επιτυχία είναι δεδομένη, χωρίς να αποκλείονται κάποια βηματάκια περαιτέρω, χωρίς έπαρση όμως.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε, οι έξυπνες ιδέες που θα εκφράσετε και το γεγονός ότι μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά, θα είναι η νίκη σας απέναντι σε όσους δεν πίστεψαν σε σας. Οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και εσείς είστε σε θέση να διεκδικήσετε το μερίδιό σας. Οικονομικές απολαβές.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ:  καθώς σταδιακά, αποδέχεστε τον εαυτό σας αλλά και το χαρακτήρα του συντρόφου σας, οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες να τις βιώσετε. Βελτιώνονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν και εξελίσσονται και φέρνουν ευτυχία σε αμφότερα τα μέλη. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, με πολλά και ποικίλα οφέλη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(Η Σελήνη)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ασάφειες, σύγχυση και αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Η έλλειψη ευθύτητας και ξεκάθαρων βλέψεων, φέρνει κακές και δυσάρεστες εξελίξεις, μη εξαιρουμένων και των άσχημων εκπλήξεων, στις οποίες βρίσκεστε ενώπιον. Ωστόσο, αποτελεί μια καλή ευκαιρία, να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι στις καταστάσεις και να αλλάξετε «πορεία πλεύσης».

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα βρεθείτε ενώπιον αμφίσημων καταστάσεων, διφορούμενων επαγγελματικών ζητημάτων, που σας δημιουργούν ανασφάλειες, ίσως και φοβίες. Κλείνεστε στον εαυτό σας και συμπεραίνετε βάσει υποκειμενικών κριτηρίων, χωρίς καμία επαφή την πραγματικότητα. Υποπτεύεστε τους συνεργάτες σας και γίνεστε επιτακτικοί και πολύ απαιτητικοί. Αυτό θα φέρει προβλήματα αν δεν αλλάξετε στάση. Οικονομικές δυσκολίες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η απομυθοποίηση ενός συντρόφου, που μέχρι πρότινος θεωρούσατε «υψηλών προδιαγραφών», σας απογοητεύει, σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και σας αναγκάζει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Καχύποπτοι, ανασφαλείς και με καταστροφικά σενάρια στο μυαλό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οριστικούς χωρισμούς. Εκτός, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και επανέρθει η ισορροπία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(Ο Τρελός)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα εκφράζει τις έννοιες της αλλαγής και της ευελιξίας. Είναι συνδεδεμένη με την έλλειψη ικανοποίησης από την παρούσα κατάσταση και την επιθυμία να αναζητηθεί η αλλαγή. Ψάχνετε κάτι νέο, που θα σας δώσει χαρά και δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που καινούρια ερεθίσματα, διεγείρουν τις αισθήσεις και κάνουν την καρδιά σας, να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να ακούτε συχνά τη διαίσθησή σας, η οποία θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει σωστά, και να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει. Έτσι, η δουλειά και τα σχέδιά σας θα ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα. Θετική ενέργεια και καλή διάθεση, θα σας ανοίγουν νέες δυνατότητες στα επαγγελματικά αλλά και θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα αίσθημα έρωτα, με την πρώτη ματιά ίσως, θα σας πλημμυρίσει και θα δώσει νέα πνοή στην ανιαρή καθημερινότητά σας. Πρόκειται να ενδώσετε, σχεδόν με κλειστά μάτια σ’ αυτόν, όμως, οι συνθήκες δεν εγγυώνται μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα. Αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, καλό είναι να προσμετρήσετε τι ακριβώς ρισκάρετε. Γιατί μπορεί οι αλλαγές να σας βγάζουν από την ανία, δεν είναι σίγουρο όμως, ότι προσφέρουν διεξόδους.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Αρχιέρεια)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ψυχική σας ηρεμία, και η πίστη στους ανθρώπους θα φέρουν όλα τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Η καθαρότητα του πνεύματός σας, επιτρέπει στη διαίσθηση να φανερώσει όλες τις μελλοντικές προοπτικές, έτσι, ώστε αβίαστα να προχωρήσετε στο δρόμο που λαχταρά η καρδιά σας. Εμπιστευόμενοι τα συναισθήματά σας, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε και σας αγαπούν, θα αποκτήσετε μια πιο πνευματική, επομένως και πιο βαθιά, σχέση μαζί τους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες αυτό το μήνα, τόσο για επαγγελματικά ξεκινήματα, όσο και για αύξηση των εσόδων σας. Τα γυναικεία πρόσωπα, ιδίως οι γυναίκες σε θέσεις κλειδιά, θα κάνουν την καταλυτική διαφορά, ως προς την θετική εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων και θεμάτων. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ανοδική πορεία και το μόνο που μπορεί να φρενάρει την εξέλιξη, είναι η δική σας ανασφάλεια, αστάθεια και αναποφασιστικότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι άνθρωποι που αγαπάτε, είναι πάντα δίπλα σας για να σας συνδράμουν στα προβλήματά σας αλλά και να δώσουν μια πιο πνευματική χροιά στις σταθερές σας σχέσεις. Ένα πρόσωπο εμφανίζεται στους ελεύθερους, που θα τους συγκινήσει και θα εξάρει την ερωτική τους φαντασία, ανοίγοντας νέες αισθηματικές προοπτικές. Μην διστάσετε, αυτό το μήνα, να ρισκάρετε για τον έρωτα και την αγάπη.