Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Σεπτεμβρίου

 

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Σεπτεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: μόνοι, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και μόνο, ξεκινάτε να φέρνετε εις πέρας, ό,τι κι αν έχετε βάλει στόχο. Θα ψάξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μόνοι, χωρίς τη βοήθεια κανενός, και με χειρουργική ακρίβεια, θα πετύχετε το μεγαλύτερο μέρος των στόχων σας. Αυτό το μήνα, ευνοούνται περισσότερο όσοι ασχολούνται με τις επικοινωνίες, τη δημοσιογραφία, οι στιχουργοί και οι ποιητές. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που θα έρχεστε σε επαφή κατά καιρούς, παίζουν περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο παρά βοηθητικό, ενώ θα έχετε σαν όπλο σας, έναν δικό σας ηθικό κώδικα, με πλήρη γνώση των ορίων και των δυνατοτήτων σας.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολλές ευκαιρίες για καλές συνεργασίες, θα παρουσιαστούν από τις 19 του μήνα και μετά, αλλά που όμως, χρειάζεται να εξετάσετε εξονυχιστικά τα δεδομένα, γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε σε αετονύχηδες. Ζήλος και αφοσίωση στους στόχους, συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας ώστε να διακριθείτε για τις γνώσεις, την πείρα και τα ταλέντα σας. Είναι δε, η ιδανική περίοδος για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εργασίας. Αλλαγές που θα φέρουν εκτός από κέρδη, και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: με εξαίρεση τις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, που θα είστε ολίγον μελαγχολικοί, εσωστρεφείς και επιφυλακτικοί, η ερωτική σας ζωή θα πάει σχετικά καλά αυτό το μήνα. Με υπομονή, ψυχραιμία και αγνά συναισθήματα, θα εξυψώσετε τον έρωτα και να ανανεώσετε τις σταθερές σας σχέσεις. Νέα πνοή και για τους ελεύθερους, που ενδέχεται να είναι απογοητευμένοι από τη μοναξιά του τελευταίου διαστήματος. Να αποφύγετε να είστε στενόμυαλοι, εκεί γύρω στις 22 , και να είστε ανοιχτοί έτσι ώστε να ακούτε για να καταλάβετε, και όχι απλά για να έχετε την ευχέρεια να απαντήσετε.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ο μήνας για σας ξεκινά θετικά και  σας δένει αρμονικά με το περιβάλλον στο οποίο καλείστε να λειτουργήσετε. Οι απόψεις σας περνούν στον περίγυρό σας, με ευκολία και χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείτε με κανέναν. Οι αλλαγές έρχονται εύκολα και με ήρεμο τρόπο. Αλλάζει η ζωή σας μετά από ένα διάστημα, αρκετά μεγάλο, όπου βρισκόσασταν στα όρια, ή και στο μέσον μιας καταθλιπτικής συμπεριφοράς, είτε προς τον εαυτό σας, είτε προς τους άλλους. Ο Δίας,  ευνοεί την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή και σας προικίζει με αισιοδοξία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, ή δεν μπορούσατε να εργαστείτε για μεγάλο διάστημα, αυτός ο μήνας λειτουργεί ευεργετικά για τα νέα ξεκινήματα. Σας δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες, και σας προσφέρει καλές οικονομικές απολαβές, έτσι ώστε να επιστρέψετε δυναμικά στην επαγγελματική δραστηριότητα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να προσέξετε τους συνεταιρισμούς, καθώς θα χρειαστεί να διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων και συμφωνιών που πάτε να υπογράψετε. Κάνετε καλό κουμάντο στα οικονομικά.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αντιμετωπίζετε με πολύ θετικό τρόπο τις αισθηματικές καταστάσεις, είτε έχει να κάνει με τις σταθερές σχέσεις, είτε με τις νέες γνωριμίες. Οι απόψεις και οι ιδέες σας, με επικοινωνιακή δεινότητα περνούν στην απέναντι πλευρά και κάνουν σαφείς τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Δεν θα αποφύγετε κάποιες φορές να μιλάτε με γρίφους, ωστόσο πάντα θα γίνεστε κατανοητοί. Αρμονικό το δέσιμο με το σύντροφο, ίσως αυτό το μήνα να αποφασίσετε να εξελίξετε τη σχέση σας, ένα βήμα πιο πέρα. Αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε γάμο, δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με εξαίρεση εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που θα είστε σε υπερδιέγερση, λόγω αυξημένης σεξουαλικής ενέργειας, ο μήνας ξεκινά λίγο τεμπέλικος για σας, που ρέπετε προς τις απολαύσεις κάθε είδους και φαίνεστε αδρανείς και βαριεστημένοι να κάνετε οτιδήποτε έχει σχέση με τη δράση. Ωστόσο θα είστε εριστικοί με όποιον προσπαθήσει να σας υποδείξει ότι κάνετε λάθος και ίσως αντιδράσετε βίαια στις συμβουλές, τις οποίες εκλαμβάνετε ως απειλές και προκλήσεις, φανταστικές ή πραγματικές. Δεν θα ανέχεστε την κριτική και τις υποδείξεις, και θα είστε μέσα στα νεύρα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε οι γνωστοί «ξερόλες», σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: από τις 8 του μήνα και μετά, η κοινωνική θέση, τα χρήματα και η επαγγελματική καταξίωση, έρχονται στο πιάτο. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την εσωτερική σας δύναμη, την υπομονή και την ψυχραιμία απέναντι στα ξαφνικά γεγονότα, και ευνοεί όσους ασχολούνται με εργασίες που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Αδυναμία συγκέντρωσης στις 10, σας απομακρύνει λίγο από τους στόχους, για να επανέλθετε στις 13. Εκεί θα είστε και σε θέση να «τουμπάρετε» και τους πιο δύσπιστους και να κάνετε το θαύμα σας στον τομέα του ανταγωνισμού. Η ομαλότητα, ουσιαστικά, επανέρχεται στις 28 όπου οι ευνοϊκές όψεις επαναφέρουν την καλοτυχία, και βελτιώνουν κατά πολύ τα οικονομικά.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: προσοχή στις 3 του μήνα, ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου. Μεγάλες ποσότητες σεξουαλικής ενέργειας συσσωρευμένες μέσα σας, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Γι αυτό και οι απογοητεύσεις δημιουργούν θυμό και ένταση με το ταίρι σας. Τα νεύρα και η εριστική σας διάθεση, μπορεί να φέρουν προβλήματα από το πουθενά. Από τις 8 και μετά, ο έρωτας θα παίξει το σημαντικό, δικό του, ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά προσοχή στις υπερβολές. Συγκρατείστε τις επιθυμίες σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε από τα άτομα που μπορεί να διεκδικείτε. Υπάρχει δε, μεγάλη πιθανότητα, στις 14, να παρουσιαστεί το άτομο που θεωρείτε ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας αλλά τελικά να αποδειχθεί ότι είναι «άνθρακες ο θησαυρός». Δεν θα γλιτώσετε την απογοήτευση. Μόνο από τις 28 και μετά, επαναπροσεγγίζετε τα αγαπημένα πρόσωπα και η αισθηματική ζωή ξαναπαίρνει την ανιούσα.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτός ο μήνας, είναι λίγο μοναχικός για όλους, ιδιαίτερα όμως για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Η όγδοη μέρα του μήνα, σας δημιουργεί δυσκολίες στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, και σας δημιουργεί ένα αίσθημα ότι σας απορρίπτουν, κυρίως τα πρόσωπα που έχουν συμβάλλει στην ανατροφή σας.  Όμως, ξέρετε καλά ότι δεν είναι έτσι, αλλά πρόκειται για μια εξαρτημένη σχέση, ακόμα κι αν εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται ή δεν δικαιολογείται από τα γεγονότα. Από τις 19 και μετά, η επιθυμία για ολοκληρωτική αλλαγή στόχων οδηγεί σε επανεκκίνηση των προσπαθειών σας, με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αυτή τη φορά. Ο απολογισμός ζωής οδηγεί σε αυτογνωσία. Αρκεί αυτό να μην σας φέρνει κύματα ενοχών.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα έχετε μια τάση πεσιμισμού, απαισιοδοξίας, και θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πολύ σκληρή αυτοκριτική σε ό,τι αφορά στην απόδοσή σας στη δουλειά, αλλά και τις απολαβές που μπορεί να αξίζετε ή όχι. Παρ’ όλο που οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, θα είναι πολλές, εσείς θα είστε προσεκτικοί και δεν θα συμφωνήσετε αν δεν εξετάσετε και τα ψιλά γράμματα. Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις σας θα επικεντρωθούν στους στόχους και σε μεταρρυθμίσεις, μεγάλης χρονικής εμβέλειας. Το τελείωμα του μήνα, θα σας βρει με τα οικονομικά φανερά βελτιωμένα και σταθεροποιημένα, εσείς θα νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι, ενώ η κοινωνική σας ζωή, θα είναι άριστη. Η επαγγελματική σας πορεία, θα πάει αναλόγως πτυχίων και προσόντων.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: το πιο έντονο συναίσθημα που μπορεί να νιώσετε αυτό το μήνα, είναι η μοναξιά. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις, θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, και αν δεν δείξετε κατανόηση, ανοχή, υπομονή, μπορεί να διαλυθούν. Μόνο αν μπορέσετε να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική και να παραδεχθείτε με ειλικρίνεια τα λάθη σας, θα μπορέσετε να περισώσετε, ό,τι σώζεται από τις σχέσεις. Όσο για τους ελεύθερους, ο ρομαντισμός σας λείπει σχεδόν ολοκληρωτικά. Ψυχρά τα συναισθήματά σας, κάτω από την πίεση της σκληρής πραγματικότητας που θεωρείτε ότι βρίσκεστε, δηλαδή στο επίκεντρο της μοναξιάς. Θα σας δυσκολέψει αυτή η όψη, ακόμα και για να συνάψετε νέες σχέσεις. Επιφυλακτικοί, καχύποπτοι θα αναγκαστείτε να περάσετε ένα διάστημα μακριά από το σύντροφό σας, ή να παραμείνετε μόνοι. Όμως, θα ενισχυθεί η αυτοεκτίμησή σας και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ωριμότητα.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: από την πρώτη του μήνα κιόλας, θα νιώσετε βαθιά μέσα σας, να συντελείται μια ολοκληρωτική αλλαγή προς το καλύτερο. Τα παλιά άγχη δίνουν τη θέση τους σε έναν καινούριο ενθουσιασμό, οι φοβίες αντικαθιστούνται με χαρούμενες σκέψεις. Τα προβλήματα βρίσκουν λύσεις και εσείς παρουσιάζεστε πιο υπομονετικοί, πιο ψύχραιμοι και περισσότερο ανεκτικοί με αυτούς που θεωρούσατε ανέκαθεν, ανόητους. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μέσα σας, συμβαίνουν ήρεμα, χωρίς εσωτερικές ή εξωτερικές εντάσεις. Ευνοείστε αν θελήσετε να ακολουθήσετε ένα αντικείμενο εργασίας, ή χόμπι, που απαιτεί μαθηματική ακρίβεια.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: όσοι αναζητάτε εργασία, ο μήνας έχει όλα τα καλά για σας. Η ευκαιρία που θα βγει ξαφνικά μπροστά σας, είναι σαν να ανοίγει καινούριους ορίζοντες διευρύνοντας τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αν ανήκετε στους επιστημονικούς κύκλους, το θεωρητικό σκέλος των θετικών επιστημών, δέχεται αυτό το μήνα, τη μεγαλύτερη εύνοια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, κυρίως στο εξωτερικό. Μια νέα συνεργασία αρχίζει τώρα, με μακροπρόθεσμες προοπτικές και πολλά υποσχόμενα κέρδη. Τα οικονομικά κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα. Η άνοδος θα αρχίσει λίγο αργότερα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το ότι έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα, επεκτείνεται και στον αισθηματικό τομέα. Ξέρετε, ότι έχετε κουράσει το ταίρι σας, με τα ψυχοσωματικά σας και με τις γκρίνιες σας, γι αυτό έχετε αποφασίσει να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να το αποζημιώσετε. Ο έρωτας αναγεννά και αναζωογονεί τις σταθερές σχέσεις, αλλά και δίνει το έναυσμα στους ελεύθερους να προχωρήσουν στη σύναψη σχέσεων με εξαιρετικές προοπτικές και με σκοπό το γάμο. Εύνοια δίνεται στις σταθερές σχέσεις και στην απόκτηση απογόνων.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: σπατάλες οικονομικές, ματαιοδοξία και ανωριμότητα σας χαρακτηρίζουν στις αρχές του μήνα. Απείθαρχος τρόπος ζωής, διάγετε την καθημερινότητά σας, σαν να μην υπάρχει αύριο. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, όμως, μια έντονη σεξουαλικότητα, που δεν μπορεί να εκτονωθεί σας οδηγεί σε εντάσεις, εσωτερικές που εκδηλώνονται εξωτερικά με νεύρα και βίαιες αντιδράσεις προς τους άλλους. Θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι, και απογοητευμένοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πιο διπλωματικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων, γιατί είναι πολύ πιθανό η προσωπική σας ζωή να πληγεί ανεπανόρθωτα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ευτυχώς, στις 5 του μήνα, δίνεται η δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής των ιδεών και των σχεδίων σας, η σκέψη σας επικεντρώνεται στην ουσία των πραγμάτων και δεν πελαγοδρομεί, σε άσχετους τομείς. Ό,τι κι αν σας ανατεθεί, έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε εις πέρας, καθώς ψάχνετε και ανακαλύπτετε τους παράγοντες που σας χρειάζονται για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αυτό θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα καλό αποθεματικό κεφάλαιο, για τις δύσκολες ώρες. Ευνοούνται πολύ οι συγγραφείς και οι δημοσιογράφοι.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι πλανητικές συνθήκες, σας κάνουν επιρρεπείς στην απιστία. Σας ωθούν να απιστήσετε προς το σύντροφό σας, και να προσπαθήσετε να καλύψετε τις ατασθαλίες σας με παραπλανητικές συμπεριφορές. Κλονίζεται η σταθερότητα των σχέσεων, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούνται σε κρίση, που κι αυτή θα οδηγήσει σε οριστική διάλυση αν δεν προσέξετε και δεν είστε εγκρατείς. Ο εσωτερικός ηθικός σας κώδικας επανέρχεται στις 7, όπου αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, και επανέρχεστε στη σταθερότητα των σχέσεων που έχουν αποδείξει ότι αντέχουν σε βάθος χρόνου. Όσο για τους ελεύθερους, δεν θα λείψουν οι καινούριες γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να πληρούν ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτικών και συναισθηματικών σας στάνταρ.

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτός ο μήνας τα έχει όλα. Από επαγγελματικές μέχρι αισθηματικές επιτυχίες. Από αναγνωρισιμότητα και φήμη, μέχρι τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Η επιτυχία, είναι δεδομένη, όχι όμως χωρίς προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να συμβάλλουν σ’ αυτή και κάποιοι άνθρωποι είτε πιο ηλικιωμένοι είτε πιο έμπειροι. Ευνοούνται πολύ οι συγγραφείς και οι δημοσιογράφοι, αλλά και αυτοί που χειρίζονται μηχανήματα ακριβείας. Η σκέψη σας είναι εστιασμένη στην ουσία των πραγμάτων και δεν περιφέρεται άσκοπα σε ακατάλληλες για την εποχή ιδέες. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες τόσο για νέα ξεκινήματα όσο και για επεκτάσεις και ταξίδια.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πρόκειται να πετύχετε σε εμπορικές, και οικονομικής φύσεως δραστηριότητες, εννοείται, με τα ανάλογα κέρδη. Αυτό το μήνα, οι ιδέες σας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή και γενικότερη αποδοχή, έτσι, ώστε να πετύχετε την αναγνωρισιμότητα που θέλατε, αλλά και να γίνετε το νούμερο ένα συμβουλάτορες για τους συνεργάτες σας. Δεν σας πτοεί  η κούραση, μια και είστε αρκετά οργανωμένοι και δεν πελαγοδρομείτε σε ανταγωνιστικούς λαβυρίνθους. Δεν αφήνετε το άγχος να σας αποσυντονίσει. Το κέρδος σας θα είναι μεγάλο και θα το διαπιστώσετε στο τέλος του μήνα, όταν θα «επισκεφθείτε» τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: συντηρητικοί και δίκαιοι στις αισθηματικές σας προσεγγίσεις, με άριστο ηθικό κώδικα, αλλά και πλήρη γνώση των ορίων και των δυνατοτήτων σας, θα προχωρήσετε στη σύναψη σχέσεων, που εκ των προτέρων σας εξασφαλίζουν την συναισθηματική ασφάλεια που επιζητάτε. Το αίσθημα της ισότητας, της ισορροπίας και της δικαιοσύνης διαχέεται στις σταθερές σας σχέσεις και τις αναγάγουν σε ανώτερο επίπεδο. Οι ελεύθεροι δε, θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε τη σχέση που θέλετε. Εσείς δε, του δευτέρου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να παντρευτείτε.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: περισσότερη υπομονή, αυτό το μήνα, αρμονικότερο δέσιμο με το περιβάλλον, λιγότερη επίκριση και οι απόψεις διοχετεύονται στο περιβάλλον και στον κοινωνικό περίγυρο, χωρίς συγκρούσεις, παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Οι αλλαγές μέσα και έξω από εσάς, συντελούνται με απλό, ήρεμο τρόπο και σας προσδίδουν μια πρωτόγνωρη πραότητα. Μπορεί να υπάρχει μια ροπή προς τις απολαύσεις, παρ’ όλα αυτά, η καθημερινότητά σας θα είναι λιτή, θετική, απλή και δημιουργική.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτό το διάστημα δίνεται περισσότερη εύνοια στις θετικές επιστήμες και στις εργασίες που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, τις οικονομικές συναλλαγές και την μηχανική. Το επιστημονικό σας ταλέντο αναγνωρίζεται ακόμα κι αν δεν είστε επιστήμονες. Ο τρόπος που συλλαμβάνετε ένα σχέδιο και το υλοποιείτε, θα φέρει κοντά σας εμπειρότερους ανθρώπους, που έχουν τη γνώση να προωθήσουν σωστά τις ιδέες σας, οι οποίες, όχι μόνο βρίσκουν πρακτική εφαρμογή αλλά  φέρνουν και χρήμα.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ο Ουρανός από τον Ταύρο, εξακολουθεί να σας δίνει ερωτικές ευκαιρίες που «σκάνε» απ’ το πουθενά. Ωστόσο εσείς, έχετε πλέον έναν διαφορετικό τρόπο να τις προσεγγίζετε και να επιλέγετε την καλύτερη ανάμεσα σ’ αυτές. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, θα διαπιστώσετε ότι ο τρόπος σας, γίνεται πιο εύκολα αποδεκτός από το σύντροφό σας, και τα αισθήματά σας βρίσκουν την καλύτερη υποδοχή και αποδοχή. Οι ελεύθεροι σκοπευτές, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον μεγάλο έρωτα, αλλά που ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς τα ζητούμενά σας.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: στις αρχές του μήνα, ο νους σας θα είναι στην καλοπέραση. Τεμπελιά και αδράνεια, σπατάλες χρημάτων και γενικότερα ανωριμότητα ως προς τον τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματά σας. Με μια σεξουαλική ενέργεια, που δεν ξέρετε πού να τη διοχετεύσετε, είστε έτοιμοι να αντιδράσετε βίαια απέναντι στις καταστάσεις και στους άλλους. Οι πλανήτες, πλήττουν δυσάρεστα την προσωπική σας ζωή καθώς διαψεύδουν τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Αυτό έχει ως συνέπεια, τον αποπροσανατολισμό σας, από τους στόχους που έχετε θέσει. Καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σύνεση και εξυπνάδα, αφήνοντας στην άκρη το γνωστό σας «ξερολισμό».

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: με εξαίρεση όσους είστε γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, που  στις 3 του μήνα, το πλανητικό σκηνικό, θα σας κάνει μονοκόμματους, χωρίς ευρύτητα οριζόντων, κολλημένους σε παρωχημένες ιδέες που πλέον δεν έχουν καμία βάση, όλοι οι άλλοι, θα πετύχετε τα μέγιστα σε εμπορικές, πρακτικές και οικονομικές δραστηριότητες. Ευνοείται πολύ ο γραπτός και προφορικός λόγος, ενώ επιτυχίες θα έχουν οι συγγραφείς και οι δημοσιογράφοι. Δεν θα αποφύγετε ένα επαγγελματικό παρασκήνιο στις 14 αλλά αν φροντίσετε να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι, οι συνέπειες δεν θα είναι τόσο μεγάλες. Οικονομική εύνοια στα τέλη του μήνα, αλλά προσοχή στη διαχείριση των εσόδων.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νεφελώδης η ηθική σας όσο ο Ήλιος θα είναι στην Παρθένο. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις θα πρέπει να προσέξετε την αδυναμία σας στους πειρασμούς, καθώς δεν θα είστε σε θέση να αξιολογείτε σωστά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απιστείτε και θα νομίζετε ότι δεν διατρέχετε απολύτως κανέναν κίνδυνο να σας ανακαλύψουν. Από τις 14 και μετά, ενδέχεται να πιστέψετε ότι Προς το τέλος του μήνα, η καλοτυχία επιστρέφει και μαζί της φέρνει και χαρά, έντονα συναισθήματα, ανανέωση των σχέσεων και πολύ σεξ.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με συγκροτημένη σκέψη, επικεντρωμένη στα θέματα που σας αφορούν και σας απασχολούν, επί της ουσίας και όχι χάσιμο στους λαβυρίνθους των λανθασμένων προσεγγίσεων. Επιτυχία σε εμπορικές, επιστημονικές και οικονομικές δραστηριότητες. Χειρουργική ακρίβεια, στο γραπτό και προφορικό λόγο. Σ’ αυτή τη φάση, ευνοούνται πολύ όσοι ασχολούνται με την αρθρογραφία, την δημοσιογραφία και τη συγγραφή επιστημονικών δοκιμίων. Συντηρητικοί και δίκαιοι προς όλους και όλα, με πλήρη επίγνωση των προσωπικών σας ορίων αλλά και αυτών των άλλων.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτό το μήνα, ευνοούνται οι συγγραφείς, που πραγματεύονται επιστημονικές γνώσεις. Θα υπάρξουν σημαντικά κέρδη από αυτό τον τομέα. Οι δημοσιογράφοι επίσης, κυρίως όμως οι επιστήμονες, των θετικών επιστημών. Κάποια πρόσωπα με κύρος και γνώσεις, βοηθούν στην εξέλιξη αλλά και στην προώθηση των επαγγελματικών αλλά και οικονομικών σας σχεδίων. Με το ηθικό να ενισχύεται από τις πλανητικές συνθήκες, στις 8 του μήνα, θα ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και λεπτούς χειρισμούς και θα έχετε σημαντικά κέρδη. Η εργατικότητά σας, αλλά και οι κόποι σας, σταδιακά, πλησιάζοντας προς το τέλος του μήνα, ανταμείβονται.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν και αυτό το μήνα θα σας απασχολήσει κυρίως ο επαγγελματικός τομέας, και ίσως παραμελήσετε λίγο τις σχέσεις και τα ερωτικά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να ανανέωση των σχέσεων αλλά και για καινούριες γνωριμίες που ως επί το πλείστον σας ενθουσιάζουν, περισσότερο απ’ όσο σας δημιουργούν ερωτικά συναισθήματα. Στις 8 του μήνα θα βοηθηθείτε από τις πλανητικές διελεύσεις για  να ανακαλύψετε το λόγο που αδυνατείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και θα σας αποκαλυφθούν  απωθημένα, που ίσως προέρχονται από τα παιδικά σας χρόνια. Η ανεύρεση αυτών των προβλημάτων μέσα σας, θα βοηθήσει τις σχέσεις να λειτουργήσουν πιο εποικοδομητικά και πιο δημιουργικά.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με πλήρη συναίσθηση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεστε, με έντονη την κλίση να αναλύετε τις επιρροές από αυτό και με εξαιρετική αναλυτική ικανότητα ώστε να «ξεδιαλέγετε» τι θα κρατήσετε και τι όχι, οι απόψεις σας θα διοχετεύονται αβίαστα προς το περιβάλλον, με ήπιο τρόπο και χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές, τι θέλετε να κάνετε. Από την άλλη πλευρά, θα είστε πιο υπομονετικοί με όσους θεωρείτε ότι δεν κατανοούν εύκολα και γρήγορα αυτά που τους λέτε. Η επικριτική σας ιδιότητα, θα είναι ελαχιστοποιημένη έτσι ώστε οι σχέσεις με τον κοινωνικό περίγυρο να είναι πιο αρμονικές, χωρίς όμως να χρειάζεται να συμβιβαστείτε αναγκαστικά.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα, αυτό το μήνα ευνοείται η επιστημονική έρευνα και η ενασχόληση με την προηγμένη τεχνολογία. Το επιστημονικό σας ταλέντο ξεδιπλώνεται σε όλη του την έκταση και ακόμα κι αν δεν έχετε επιστημονικές γνώσεις, θα έλκεστε από τα επιτεύγματα της εποχής. Μπορεί επίσης να αποκομίσετε σημαντικό οικονομικό κέρδος  από το θεωρητικό σκέλος των θετικών επιστημών. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τάσεις επέκτασης, και ίσως συνεργαστείτε με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις διανύουν μια περίοδο σταθερότητας, όπου τίποτα δεν φαίνεται ικανό να διαταράξει την αρμονία. Ωστόσο, θα υπάρξουν εντάσεις που προκαλούνται από ανασφάλειες, που όμως θα είναι εύκολο να διευθετηθούν καθώς υπάρχει σταθερό υπόβαθρο αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης. Είναι πολύ πιθανό κάποιες σχέσεις να τελειώσουν γιατί δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να υπάρξουν και να εξελιχθούν. Όσοι από εσάς, σκοπεύετε να γίνετε γονείς, είναι ο κατάλληλος μήνας για οικογενειακό προγραμματισμό.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: το ξεκίνημα του μήνα,  ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας κάνει τεμπέληδες με ροπή προς τις απολαύσεις. Θα σπαταλάτε χρήματα επί ματαίω και θα συμπεριφέρεστε ανώριμα και ανεύθυνα. Ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε εξοντωτικά, υπερ διεγερμένοι, κάτι που έχει τις ρίζες του στην ανικανοποίητη σεξουαλική σας ενέργεια. Προσοχή σ’ αυτή τη φάση, γιατί η υπερκινητικότητα οδηγεί σε ατυχήματα και καλό είναι να μην εμπιστεύεστε ούτε τις δικές σας δυνάμεις αλλά ούτε και των άλλων. Μόνο στο τελείωμα του μήνα, η καλοτυχία επιστρέφει σε σας, και η κοινωνική ζωή ευνοείται, βελτιώνεται και εξελίσσεται τα μέγιστα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: από τα μισά του μήνα και μετά, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για εποικοδομητικές συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να προσέξετε πολύ, να εξετάσετε τα δεδομένα εξονυχιστικά. Ο ζήλος σας και η αφοσίωσή σας στους στόχους σας, θα σας αποτρέψει από το να κάνετε λάθη, που έχετε ξανακάνει στο παρελθόν. Οι ανώτεροί σας, θα σας αναθέσουν ευθύνες και αρμοδιότητες βασιζόμενοι στις ικανότητές σας. Μπορείτε τώρα να επιφέρετε ό,τι αλλαγές θέλετε και να κάνετε μεταρρυθμίσεις, μεγάλης ή μικρής εμβέλειας. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται σε ανοδική πορεία.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα νιώθετε ασφαλείς, από τις αισθηματικές σας σχέσεις σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Μόνο από τις 28 και μετά, η αισθηματική ζωή θα αρχίσει να δείχνει τον καλό της εαυτό. Θα ανακαλύψετε τότε, αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης μέσα σας, θα δείχνετε κατανόηση και συμπόνια απέναντι σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά και στους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται καθόλου, κάποιοι από εσάς, να ερωτευθείτε ένα πρόσωπο με το οποίο για καιρό, έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Όσοι περάσατε κρίση στις σχέσεις στη διάρκεια του μήνα, τώρα στο τέλος σας δίνεται η ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσετε το σύντροφο και μαζί να θέσετε νέες βάσεις για την καλή εξέλιξη της σχέσης σας.