Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη Δεκεμβρίου

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: παρατηρητικότητα, διερευνητική σκέψη, συγκέντρωση στους στόχους, είναι τα προσόντα που σας χαρίζουν οι πλανήτες έτσι όπως διαμορφώνονται στις αρχές του μήνα, και σας καθιστούν ικανούς να λύσετε και τα μεγαλύτερα μυστήρια, αλλά και να αποκαλύψετε ό,τι κρύβεται στο παρασκήνιο. Το πάθος και η μεγάλη ενέργεια μέσα σας, εκδηλώνονται με ήπιο τρόπο, με ευγένεια και διακριτικότητα κάτι που θα σας ανοίξει το δρόμο για επαφές με το αντίθετο φύλο. Στις 8, υπάρχει εύνοια, που θα σας προσδώσει ρομαντισμό, και θα φέρει στο δρόμο σας έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα. Από τα μέσα του μήνα, ίσως περιορίσετε για λίγο τις δραστηριότητές σας, αλλά χωρίς ιδιαίτερες «απώλειες», ενώ θα ευνοηθείτε πολύ αν συμμετέχετε σε ομάδες με κοινά ιδανικά. Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε στις 19, και θα τις υλοποιήσετε άμεσα και καίρια. Όμορφες εκπλήξεις σας περιμένουν παραμονές Χριστουγέννων από τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ ένας «από μηχανής θεός», δίνει λύσεις σε προβλήματα. Λίγο πριν τη λήξη του χρόνου, το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες, που βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Θα αγοράσετε προϊόντα τεχνολογίας, και θα ασχοληθείτε με εκκεντρικές και ασυνήθιστες δραστηριότητες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι στόχοι σας αυτό το μήνα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να επιτευχθούν, όχι μόνο γιατί ευνοείστε από τις συνθήκες αλλά και γιατί είστε εσείς μεθοδικοί, οργανωτικοί, υπεύθυνοι και συνεπείς στις επιδιώξεις σας. Κατ’ αρχάς θα είστε πάντα σε θέση να «πιάσετε» το σφυγμό των καταστάσεων και να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα πορευθείτε. Έντονη κοινωνικότητα στην πορεία του μήνα, θα σας φέρει ενώπιον ανθρώπων που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Σ’ αυτή τη φάση θα βοηθηθούν σημαντικά και τα οικονομικά σας. Έκτακτα έξοδα θα σας φέρουν κάποια οικονομική δυσκολία, προς τα μέσα του μήνα, αλλά δεν θα κρατήσει γι αυτό και να μην τρομάξετε. Όσοι έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, στις 19 του μήνα, εξαιτίας μιας ευκαιρίας, που δεν γίνεται με τίποτα να τη χάσετε. Αργότερα, η κατάκτηση των στόχων σας, θα είναι παιχνιδάκι. Έχετε πλέον μάθει τα μαθήματά σας και δεν θα επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος ό,τι και να γίνει. Οι ανώτεροι θα σας παροτρύνουν να αναλάβετε πιο πολλές ευθύνες, και παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για κέρδη. Θα πρέπει όμως να εξετάσετε εξονυχιστικά τις παραμέτρους και να μην αποφασίσετε αν δεν περάσετε από ψιλό κόσκινο όλες τις συνθήκες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: όλα τα γεγονότα, και σε όλη τη διάρκεια του μήνα, αυτό που θα επιδιώκετε θα είναι να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί στα αισθηματικά σας, είτε γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι από τις σχέσεις σας, είτε γιατί είστε ελεύθεροι αλλά έτοιμοι να εμπλακείτε σοβαρά σε μια δέσμευση. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στις αρχές του μήνα, και σας προσφέρουν απλόχερα, έρωτα, πάθος, σεξ, έντονο τρόπο ζωής. Όμως, με έναν πιο εξευγενισμένο τρόπο, πιο ήπιο και πιο αρμονικό. Κάτι που θα σας καταστήσει, νούμερο ένα υποψηφίους, από το αντίθετο φύλο. Έτσι, στις 8, του μήνα θα έχετε παρασυρθεί, με έναν υπέροχο τρόπο, σε ένα ρομάντζο, με μεγάλες προσδοκίες και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κατασταλάξει ακριβώς εκεί που θέλετε. Για όσους βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις, εννοείται ότι αυτή η όψη, μεγαλώνει τα συναισθήματα και δίνει ευκαιρίες αναγέννησης της σχέσης. Ίσως δυσκολευτείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά κατά τις 11 του μήνα, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ αυτό, οπότε μην ανησυχήσετε πιο πολύ απ’ όσο χρειάζεται. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, από τις 13 του μήνα, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, με μια καθοριστική για το αισθηματικό σας μέλλον, γνωριμία. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, θα έχετε πολλές όμορφες εκπλήξεις από το ταίρι σας και θα νιώσετε πληρότητα και ολοκλήρωση, ερωτικά, και συναισθηματικά.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτός ο μήνας, όπως θα διαπιστώσετε, θα είναι πολύ εποικοδομητικός, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα δοθούν, αλλά και τα προσόντα και τις δυνατότητές σας. Θα μπορείτε να εισχωρήσετε στα άδυτα της ψυχής των άλλων, έτσι ώστε να ξέρετε τι σας περιμένει, με αυτούς που συναναστρέφεστε. Θα έχετε την ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πλέον εύστοχο τρόπο στις απαιτήσεις της στιγμής. Έτσι, οι αποφάσεις σας θα είναι καίριες. Η ορμή και το πάθος που σας διακατέχουν, θα εκφράζονται με εύστοχο, ευγενικό και κομψό τρόπο, κάτι που θα κερδίσει ένα αρκετά ευρύ κοινό, αλλά και θα κάνει τις συνεργασίες σας να πετυχαίνουν άμεσα το στόχο τους. Στις 13 του μήνα, διάφορα γεγονότα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας για τον πνευματισμό, τον αποκρυφισμό αλλά και το διαλογισμό. Συμπόνια, τρυφερότητα και αγνά συναισθήματα θα εκφραστούν προς και απ’ όλες τις πλευρές. Εστιασμένοι στους στόχους σας, και δραστήριοι, αρπάζετε μια μεγάλη επαγγελματική κυρίως, ευκαιρία στις 19. Αλλά στις 22 να είστε προσεκτικοί, γιατί ξαφνικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό πρόβλημα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσατε να είχατε προβλέψει. Μπορεί να το διαχειριστείτε με αποφασιστικότητα, αλλά μην αποσπάται η προσοχή σας, για κανέναν λόγο, όσο σίγουροι κι αν είστε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:με σχετική ομαλότητα θα κυλήσει ο μήνας για τα επαγγελματικά σας, εκτός από μια μικρή περίοδο γύρω στις 22 με 24 του μήνα όπου θα σας αποκαλύψει, όλο το παρασκήνιο που παίζεται στον επαγγελματικό σας χώρο, από ανθρώπους που υπονομεύουν τις προσπάθειές σας, θέλοντας να εμποδίσουν την υλοποίηση των σχεδίων σας. Απ’ την άλλη μεριά όμως, αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό εκ των υστέρων, αφού πλέον θα είστε σε θέση να δουλεύετε ελεύθεροι, και χωρίς παρασκήνια και ίντριγκες. Σημαντικές αποφάσεις για καίρια θέματα θα πάρετε στις 19, συγκεντρωμένοι στους στόχους, οργανωτικοί με τη δέουσα φροντίδα στις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Επίσης στις 22, προσοχή σε προβλήματα που παρουσιάζονται από το πουθενά, και δεν είναι αντιμετωπίσιμα, καθώς δημιουργούνται έξοδα, που σας βγάζουν εντελώς, εκτός προϋπολογισμού. Την ίδια στιγμή όμως, οι πλανήτες διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε με αποφασιστικότητα, ισχυρή θέληση να ενεργήσετε καίρια, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία για την βελτίωση των κακώς κειμένων.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα υπάρξει μπόλικο φλερτ, πάθος και έρωτας αυτό το μήνα. Μια αίσθηση περιπέτειας που νιώθετε να βγαίνει από μέσα σας, θα διοχετευθεί δημιουργικά στις σχέσεις και θα προσδώσει αρμονία, και αγάπη. Από τις 13, θα κάνετε ό,τι περνά απ’ το χέρι σας για να είναι ευχαριστημένος ο σύντροφός σας. Κατακλύζεστε από συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης και αυτό φαίνεται στον ρομαντικό τρόπο, με τον οποίο διεκδικείτε αλλά και πορεύεστε στις σχέσεις σας. Και εντελώς ξαφνικά, στις 22 θα βιώσετε χωρισμούς, που θα σας αφήσουν μετέωρους, προβληματισμένους και με την πικρή γεύση της απώλειας. Ανίκανοι να αντιδράσετε, θα προσπαθήσετε να καλύψετε το κενό, συνάπτοντας εφήμερες σχέσεις, στην προσπάθειά σας να ενδώσετε στους πειραματισμούς μέσα από εκκεντρικές σχέσεις και γνωριμίες. Η συμπεριφορά σας θα γίνει εντελώς ασύμφωνη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Παραμονή Χριστουγέννων, έρχεται ο «από μηχανής θεός», να δώσει λύσεις, που θα βελτιώσουν την αισθηματική σας ζωή, και θα σας ανεβάσει, τόσο ψυχολογικά όσο και ερωτικά.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Προσοχή, προσοχή, διαψεύδονται οι προσδοκίες σας, σας εξαπατούν, κάνετε λανθασμένες και άστοχες εκτιμήσεις, επομένως και οι κινήσεις σας είναι λάθος. Κάποιοι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν, παραπλανώντας σας, δίνοντάς σας ψεύτικες ελπίδες, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Θα μείνετε αποπροσανατολισμένοι να προσπαθείτε να μην μπερδέψετε το πραγματικό με το φανταστικό, αλλά δύσκολα θα καταφέρετε κάτι τέτοιο. Εδώ, επιβάλλεται η εργασιοθεραπεία, και μάλιστα η χειρωνακτική, που δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και πολύ. Σκεφτείτε σ’ αυτή τη φάση να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, θα σας κάνει καλό και σας ευνοεί και το διαμορφωμένο πλανητικό σκηνικό έτσι, που κάνει τον έρωτα να ανθίσει μεταξύ δύο ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και τα ίδια ιδανικά. Ευέλικτοι και έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιάζεστε στις 13 όπου εδώ θα καταπολεμήσετε οποιαδήποτε ασθένεια, ψυχολογική ή οργανική, θα κάνετε αποτοξίνωση από κακές συνήθειες αλλά και θα φροντίσετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Λίγο πριν τις γιορτές, θα πείτε μικρά ψεματάκια, για να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά και θα αναβάλετε διεκπεραιώσεις υποθέσεων για μετά τις γιορτές.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να μην εμπιστευθείτε καθόλου τις διαισθήσεις σας αυτό το μήνα, καθώς έχετε την τάση να μπερδεύεστε πολύ ανάμεσα σε σκέψεις, αποφάσεις, εικασίες και ψέματα. Ευνοούνται οι επικοινωνίες, κυρίως αν συμμετάσχετε σε ομάδες που μοιράζονται κοινά ιδανικά και ιδεολογίες. Στις 13 θα σας αποκαλυφθεί ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο εντός της εργασίας, που θα σας στεναχωρήσει αλλά και θα σας νευριάσει. Πέφτετε ενεργειακά, και δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά, γι αυτό ενδείκνυται να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη. Το αποκορύφωμα των «κακών», έρχεται στις 19 όπου οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να αναβάλλετε δουλειές και υποχρεώσεις, να ακούσετε ψέματα και πολύ πιθανό, να ενδώσετε σ’ αυτά. Θα σας υποσχεθούν ανέφικτα πράγματα, εύκολα και γρήγορα κέρδη. Ίσως πάλι, να διαψεύσετε εσείς οι ίδιοι τις προσδοκίες κάποιων άλλων. Προβλήματα της καθημερινότητας θα σας φανούν άλυτα, ενώ οι κινήσεις σας δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται μετά τις γιορτές, αλλά μέχρι τότε μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας για κανέναν λόγο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αυτό το διάστημα θα είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστείτε και να παρασυρθείτε σε ένα αίσθημα που ούτε διάρκεια αλλά ούτε και την ποιότητα που θέλετε, δεν θα έχει. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ενδώσετε είναι γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια ελλείψεις από το παρελθόν σας, ίσως και από τα παιδικά σας χρόνια (η έλλειψη ενός γονιού). Και επειδή οι πλανητικές συνθήκες σας δίνουν πλεονάζοντα ρομαντισμό, βάλτε λογική στα συναισθήματά σας. Πολύ αργότερα μέσα στο μήνα, θα είναι σε θέση η ρομαντική σας διάθεση να σας ολοκληρώσει και να σας προσδώσει τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα εξελιχθεί η σχέση. Θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από λογική και μεθοδικότητα αλλά και αναλυτική ικανότητα για να μην εξαπατηθείτε στις 13, αλλά και πάλι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταφέρετε να περάσετε αλώβητοι μέσα από το εξαπατητικό διάστημα. Από την άλλη, μπορεί να είστε εσείς εκείνοι που θα εξαπατήσετε. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσοχή και ειδικοί χειρισμοί. Θα τη γλιτώσετε, όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:με μια, σχεδόν, ενστικτώδη ικανότητα να «πιάνετε» τον παλμό των καταστάσεων και να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Μαγνητικά τα λόγια σας αλλά και η χροιά της φωνής σας, έλκετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, είτε με την προώθηση των σχεδίων σας, είτε σε υποθέσεις που δυσκολεύεστε. Είστε παθιασμένοι, ορμητικοί, και ενθουσιώδεις, και τα εκφράζετε αυτά τόσο αρμονικά και με τέτοια ευγένεια, που δεν περνάτε από πουθενά απαρατήρητοι. Αυτό, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στις συνεργασίες, συνεταιρισμούς αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Στις 8 του μήνα, θα νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι και καλυμμένοι από την κοινωνική σας ζωή και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολιτιστικά θέματα ή άλλα, εξωραϊστικού ενδιαφέροντος. Οι φιλίες που δημιουργούνται τώρα, βασίζονται στην αγάπη και στην αλήθεια. Ευνοούνται πολύ οι ομαδικές δραστηριότητες. Στις 11, θα αναγκαστείτε να περιορίσετε για λίγο τις δραστηριότητές σας, και ίσως αποφασίσετε σ’ αυτή τη φάση, να αλλάξετε τρόπο ζωής, διατροφής, διαβίωσης, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:δυστυχώς, θα αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να στηρίξετε οικονομικά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ή άτομο της οικογένειάς σας. Ωστόσο, δεν θα σας στερήσουν τη χαρά να αυξήσετε το κομπόδεμά σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία για συθέμελη αλλαγή, παρουσιάζεται στις 19 και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να αρπάξετε «τον ταύρο απ’ τα κέρατα». Προχωρώντας, μεθοδικά, οργανωμένοι καλά, με υπομονή και επιμένοντας θα κατακτήσετε τους στόχους σας και επομένως και την επιτυχία. Η πλανητική συγκυρία είναι ιδανική για να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Συντονισμένες ενέργειες, αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση στις 22 αλλά πρέπει να εξετάσετε εξονυχιστικά τα δεδομένα σας, για να μην πέσετε σε πλάνη, ή υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Την παραμονή των Χριστουγέννων, μια πολύ όμορφη έκπληξη, ένα χαρμόσυνο γεγονός, έρχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε όποιες συνθήκες δεν σας κάνουν πια.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η πλανητική συγκυρία είναι με το μέρος σας και «δουλεύει» για σας, από τις αρχές του μήνα. Ιδιαίτερα σε σας του δευτέρου δεκαημέρου, στις 3 του μήνα θα φέρει φλερτ, πάθος, έρωτα, σεξ, και έναν έντονο τρόπο ζωής. Διασκέδαση και αίσθημα περιπέτειας θα είναι αυτό που θα σας χαρακτηρίζει. Από τις 8 και μετά, η συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή, σας καλύπτουν απόλυτα. Θα δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες φιλίες που θα βασίζονται στην αγάπη και την ταύτιση των ιδανικών. Όσοι από εσάς δε, ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες ή κάνετε έντονη κοινωνική ζωή, μπορεί να επωφεληθείτε από δραστηριότητες που αυξάνουν την δημιουργικότητα και τη φαντασία. Η αφοσίωσή σας στην ομάδα και στα ιδανικά της θα είναι έντονη. Η επικοινωνίες ευνοούνται με το αντίθετο φύλο, ενώ ο έρωτας, είναι πιθανό να ανθίσει μεταξύ δύο ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ιδανικά.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με έντονη την αίσθηση της περιπέτειας, και με προτάσεις για διασκέδαση από φίλους και γνωστούς, ξεκινά για σας ο μήνας και με ένα πλανητικό σκηνικό, που σας κάνει παθιασμένους, και σας προσδίδει ενθουσιασμό ώστε ο τρόπος ζωής σας να είναι αρκετά έντονος. Μια πλανητική διέλευση στις 13 έρχεται σαν μπόνους για να σας χαρίσει ευελιξία, ώστε να είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε ό,τι κι αν σας ανατεθεί και να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση, όπως, για παράδειγμα, η αποτοξίνωση από κάποια κακή συνήθεια (κόψιμο του καπνίσματος). Η διάθεσή σας είναι επιβοηθητική αλλά και η πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας συμβάλλουν στην επιτυχία. Σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε και κάποιες αποκαλύψεις, για παρασκήνιο που μπορεί να έχει παιχτεί εις βάρος σας, κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μια μεγάλη ευκαιρία για οικονομικό κέρδος, παρουσιάζεται στις 19 και εκεί θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Απρόσμενα γεγονότα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στις 22, που ακριβώς επειδή δεν τα περιμένατε, θα μείνετε σύξυλοι, με μια αίσθηση ότι έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας. Προβληματισμένους και μετέωρους σας βρίσκουν τα Χριστούγεννα, στεναχωρημένους, κυρίως γιατί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τα σενάριά σας. Η ανάκαμψη, θα οφείλεται περισσότερο στην αποφασιστικότητά σας και στον δημιουργικό σας εγωισμό παρά σε οποιονδήποτε άλλον παράγοντα.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αποκαλύπτεται μια ίντριγκα που έχει παιχτεί εις βάρος σας στον τομέα της εργασίας και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεφορτωθείτε» ανθρώπους που θεωρείτε ότι ζημιώνουν τις προσπάθειές σας. Απ’ την άλλη μεριά, ο μαγνητισμός των λόγων και της φωνής σας κερδίζουν έδαφος σε ένα ευρύτερο κοινό. Διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν ση δουλειά, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον αλλά και θα σας ανοίγουν ορίζοντες για νέα ξεκινήματα, που υπόσχονται πολλά κέρδη. Με καλά μελετημένες ενέργειες θα υλοποιήσετε σε έναν μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σας στις 19, ενώ η κατάκτηση της επιτυχίας, θέλει μέθοδο και υπομονή. Στις 22, θα έχετε την ευχέρεια να συντονίζετε τις ενέργειές σας με άτομα σε ισχυρές θέσεις έτσι ώστε οι στόχοι να κατακτούνται χωρίς δυσκολίες. Για όσους αναζητούν εργασία, ένα καινούριο ξεκίνημα, σε ένα νέο αντικείμενο για το πεδίο των γνώσεών σας, έρχεται να σας ανοίξει πόρτες, που δεν περιμένατε. Η ζωή σας βελτιώνεται σημαντικά από τις 24 και μετά, καθώς ξεπετάγονται ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, συνεχώς και από παντού. Στο τέλος της χρονιάς, θα προβείτε και σε αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, που θα κάνει τη δουλειά σας πιο λειτουργική και πιο εύκολη στη διαχείρισή της. Πρωτοτυπία, θετική διάθεση, καλή ψυχολογία και ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας, απογειώνουν τη δουλειά και τα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι σχέσεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου, δεν θα προβληματιστούν από μια όψη, που φέρνει ξαφνικούς χωρισμούς. Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και σας αφήνει προβληματισμένους και μετέωρους να ψάχνεστε, ως προς το πού έχετε κάνει το λάθος. Χάνεται ο έλεγχος, δεν είστε σε θέση να αντιδράσετε και παρουσιάζονται και οικονομικά προβλήματα που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Άτυχες σχέσεις, αλλά και γάμοι, πρόκειται να διαλυθούν. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ευνοηθείτε, κυρίως στο ότι αποφασίζετε να κάνετε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα διαβίωσής σας, κάνετε μια σημαντική γνωριμία, και το σκηνικό της απογοήτευσης των προηγούμενων ημερών ανατρέπεται ευχάριστα. Μια τεράστια αλλαγή συντελείται και ένας μεγάλος έρωτας έρχεται να σταθεροποιηθεί στη ζωή σας, αλλά και να σταθεροποιήσει τις ανασφάλειές σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: διάψευση των προσδοκιών σας, εξαπατήσεις, αστοχίες, λανθασμένες εκτιμήσεις, παρασκηνιακές ενέργειες, δόλο, παραπλανήσεις, και φρούδες ελπίδες, έχει το ξεκίνημα του μήνα και σεις καλείστε να «επιβιώσετε» μέσα σ’ όλα αυτά. Είναι αυτός ο Ποσειδώνας από απέναντι που σας κάνει να μπερδεύετε το φανταστικό με το πραγματικό και πραγματικά να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η διαίσθησή σας απ’ την άλλη μεριά δεν είναι καθόλου αξιόπιστη και θα σας οδηγήσει σε αδιόρθωτα λάθη, αν την εμπιστευθείτε. Θα εξακολουθείτε όμως, να προσφέρετε τη στήριξη και τη βοήθειά σας σε όσους το χρειάζονται, με καλή προαίρεση και καλή καρδιά. Προσοχή στις 19, γιατί  θα είναι εύκολο για σας να ξεγελαστείτε, να σας πουν ψέματα, να παρανοήσετε καταστάσεις και γενικά να μπερδευτείτε ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να σας φανούν «βουνά». Ευτυχώς, είστε ένα ζώδιο, που ξέρει να ελίσσεται και αυτό θα είναι σωτήριο για σας, την περίοδο αυτή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:το πιθανότερο είναι να πέσετε θύματα κάποιων επιτήδειων ανθρώπων που υπόσχονται πολλά κέρδη, εύκολα και γρήγορα. Οι προσδοκίες σας όμως θα διαψευστούν, αλλά και θα χάσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Είναι μια περίοδος που θα κρατήσει σε όλη τη διάρκεια του μήνα και θα πρέπει να είστε με τις «κεραίες» τεντωμένες. Μια διέλευση στις 13, θα σας αποκαλύψει όλες εκείνες τις παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν γίνει εις βάρος σας για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι σε «εχθρούς» και φίλους. Από εκεί και μετά, παρουσιάζεστε ευέλικτοι και έτοιμοι να διεκπεραιώσετε οτιδήποτε κι αν σας ανατεθεί. Στις 19 δεν θα διστάσετε να πείτε μερικά «κατά συνθήκην ψεύδη», προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας, έχοντας όμως υπόψη σας, ότι αυτό μπορεί να σας κοστίσει και οικονομικά. Ευκαιρίες για δουλειά, θα έχετε όσοι αναζητάτε εργασία, και κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, δεν αποκλείεται καθόλου να σας ευνοήσει η τύχη. Τα οικονομικά κινούνται με ανοδικές τάσεις, ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά για να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται έτσι, ώστε να διαψεύσει τις ερωτικές σας προσδοκίες και να φέρει σύγχυση και διαπληκτισμούς στις σχέσεις. Απογοητεύεστε, όχι τόσο πολύ από το σύντροφό σας, όσο από τη δική σας λανθασμένη επιλογή. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε σ’ αυτή τη φάση, είναι να μείνετε πίσω, ως παρατηρητές, για να αποφύγετε συγκρούσεις. Παρ’ όλα αυτά, ένας μεγάλος έρωτας εμφανίζεται και ανοίγει νέους ορίζοντες αλλά και μεγαλώνει τις ερωτικές σας προσδοκίες. Όσοι από εσάς, έχετε έντονη κοινωνική ζωή και συμμετέχετε σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και ιδανικά, θα επωφεληθείτε τα μέγιστα από αυτή τη διέλευση, καθώς ο έρωτας ανθίζει ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ανησυχίες και την ιδεολογία τους.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: για καιρό τώρα, παρακολουθείτε με ενδιαφέρον τα γεγονότα να συμβαίνουν στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αυτό το μήνα, θα είστε σε θέση να αποκαλύψετε όλα εκείνα τα μυστικά που κάποιοι απέκρυπταν από εσάς, εσκεμμένα ή όχι, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Ήδη από τις αρχές του μήνα, κιόλας, θα είστε έντονα κοινωνικοί, εκφράζοντας την ορμή και τον παρορμητισμό σας, με ευγένεια, διακριτικότητα και αρμονία. Κι αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει κάθε είδους συνεργασία, συνεταιρισμό, ή σχέσεις. Αυτό το μήνα, τα άστρα ευνοούν την ομαδική δραστηριότητα, ενώ στις 11, θα μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Θα ξεκινήσετε δίαιτα, και θα περιορίσετε τον εαυτό σας και τις παρορμήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή, θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, και καθώς όλα συσσωρεύονται μέσα σας, εσείς δεν βρίσκετε έναν τρόπο ή μέσο, για να εκτονωθεί όλη αυτή η ένταση. Στο τέλος του μήνα και του έτους όμως, αποφασίζετε να αλλάξετε την κατάσταση, αλλάζοντας πρώτα απ’ όλα τη νοοτροπία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ παρατηρητικοί, συγκεντρωμένοι, έτοιμοι να λύσετε μυστήρια, να παρακολουθήσετε τα γεγονότα και να τα καταγράψετε για περαιτέρω χρήση. Το σκηνικό του μήνα θα ευνοήσει τις ομαδικές δραστηριότητες και την κοινωνική ζωή σας. Θα έχετε πολλά να κερδίσετε από αυτή τη διέλευση που ενισχύει την δημιουργικότητα και τη φαντασία. Δυστυχώς, δεν θα αποφύγετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες στις 11 του μήνα, που όμως δεν διαρκούν πολύ μια και τις 19 έρχεστε ενώπιον μιας επαγγελματικής ευκαιρίας, που σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, μετά από σοβαρή μελέτη της κατάστασης. Μετά τις 20 οι συντονισμένες σας ενέργειες, κατασταλάζουν σε έναν στόχο με αποφασιστικότητα, ισχυρή θέληση, εκμεταλλευόμενοι κάθε μέσο, που θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Λίγο πιο μετά, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, απ’ το μηδέν, μέσα από μια συνεργασία, την οποία όμως, θα πρέπει να εξετάσετε εξονυχιστικά, πριν πείτε το τελικό «ναι». Η αλλαγή θα είναι μεγάλης εμβέλειας, και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας. Και στις 30, με επιμονή στους στόχους, υπομονή για να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες, λιγότερο επικριτικοί απέναντι στους άλλους, θα διοχετεύσετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον και ίσως και σε ένα ευρύτερο κοινό, χωρίς συγκρουσιακή διάθεση, για να προξενήσετε με ήπιο τρόπο, μια τεράστια αλλαγή.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: πάθος για να φλερτάρετε, έντονος τρόπος ζωής που οδηγεί σε ατέλειωτες νύχτες πάθους, διασκέδαση με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το πάθος, και η ένταση των συναισθημάτων και του έρωτα, εκφράζονται «αριστοκρατικά», όπως εσείς ξέρετε. Γι αυτό και στις 8, ένας έρωτας με μεγάλες προοπτικές,  ανθίζει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο με το οποίο συμμετέχετε σε ομάδα, με κοινά ιδανικά και κοινούς στόχους.  Προσοχή στους δεσμευμένους για στις 11 του μήνα, θα δοκιμαστεί η ανθεκτικότητα των σχέσεων. Οι αδύναμες και οι επιπόλαιες, δεν έχουν καμία ελπίδα να επιβιώσουν παρά το ότι αρχικά, φάνταζαν ιδανικές. Τότε, θα στραφείτε ρεαλιστικά στα προβλήματα της καθημερινότητας, κι αν είστε αδέσμευτοι, θα συνάψετε σχέσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο και θα σας προσφέρουν έντονα συναισθήματα. Μετά τις 20 θα είναι τόσο έντονη η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε την αγάπη στη ζωή σας, που θα αναπτύξετε αισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και ίσως αποπειραθείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο του συντρόφου σας. Όμως, στις 24 δημιουργούνται όλες τις προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές, στη συμπεριφορά, στα συναισθήματα, στον τρόπο που τα εκφράζετε, έτσι, ώστε ο σχέσεις να εξελιχθούν ένα βήμα ή και πολλά, πιο πέρα. Το τέλος του μήνα, σας βρίσκει να αποφασίζετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, για να αρέσετε πιο πολύ στο ταίρι σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δεν θα μπορεί να σας ξεφύγει τίποτα αυτό το μήνα. Με ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε και τις πιο ανεπαίσθητες πτυχές του περιβάλλοντος όπου θα βρίσκεστε, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς να σας σταθεί εμπόδιο, παρά μόνο η δική σας ψυχολογία και διάθεση. Το πλανητικό σκηνικό στις αρχές του Δεκέμβρη, θα σας προικίσει με ορμή και πάθος για να διεκδικήσετε τον έρωτα. Θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, χαμογελαστούς και πολύ αγαπητούς στο περιβάλλον σας αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό. Στα μέσα του μήνα, η ικανότητά σας να βλέπετε βαθιά μέσα στην ψυχή των άλλων, θα σας επιτρέψει να αποκαλύψετε το όποιο παρασκήνιο παίζεται εις βάρος σας στο επαγγελματικό, και όχι μόνο, περιβάλλον και να τιμωρήσετε τους ενόχους. Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε για τη ζωή σας στις 19, ενώ θα έχετε την ικανότητα να ξεχωρίσετε τις λεπτομέρειες των συμφωνιών, που κάνουν τη διαφορά. Δεν θα λείψουν οι κακές στιγμές, όπως στις 22, όπου μπορεί και να βιώσετε έναν χωρισμό, που έρχεται από το πουθενά, αλλά και κάποια οικονομικά προβλήματα από απρόοπτα έξοδα. Θα μπορέσετε όμως, παρ’ όλα αυτά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δράσετε καίρια. Συντονισμένες ενέργειες, καλή οργάνωση, και εκμετάλλευση κάθε μέσου για να πετύχετε τους στόχους σας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, δεν θα διστάσετε να κάνετε μία ωραιότατη αρχή, από το μηδέν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι πλανητικές όψεις αυτό το μήνα, θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και να εκμεταλλευτείτε με εποικοδομητικό τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για κέρδη και για δουλειά. Όσοι έχετε εξαρτημένη σχέση εργασίας, θα σας ανατεθούν περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες, κάτι που αφενός απογειώνει την καριέρα σας και σας δίνει αναγνωρισιμότητα, αλλά και σας αποδεικνύει περίτρανα, ότι τυγχάνετε της εμπιστοσύνης των ανωτέρων σας. Να έχετε το νου σας στις 22, όπου μπορεί να βιώσετε απολύσεις, οικονομικά προβλήματα, απρόοπτα έξοδα, που θα σας πάνε πίσω, τόσο οικονομικά και επαγγελματικά, αλλά και ψυχολογικά. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως, οι πλανήτες, θα σας δώσουν όλη τους την εύνοια καθώς θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο, ανατρέποντας το σκηνικό με πολύ ευχάριστο τρόπο. Ευνοϊκές αλλαγές στη δουλειά, καθώς ένα ξαφνικό γεγονός δίνει λύσεις, εκεί που είχατε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για αλλαγές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, εννοείται, με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: επικίνδυνα τα πράγματα για τα αισθηματικά σας στις 22 του μήνα. Μια απρόβλεπτη γνωριμία, με ένα παράξενο, εκκεντρικό και αντισυμβατικό άτομο, μπορεί να στοιχίσει έναν χωρισμό, που θα σας αφήσει προβληματισμένους και μετέωρους, να παραπαίετε ανάμεσα στην ισορροπία και την ακαταστασία, στα αισθηματικά σας. Μπερδεμένοι και ανασφαλείς, δεν θα ξέρετε τι να κάνετε για να επανέλθει η αρμονία στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Εκ των υστέρων θα διαπιστώσετε  ότι εξαιτίας σας, συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί στα ρίσκα που παίρνετε, ιδίως όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις. Είναι γεγονός όμως, ότι αυτό το μήνα, οι σχέσεις που δεν έχουν περάσει στα crashtests της καθημερινότητας και της φθοράς του χρόνου, θα τελειώσουν οριστικά, ανοίγοντας τους ορίζοντές σας για νέες αγάπες. Όσοι όμως, βιώνετε την πραγματική αγάπη, προετοιμαστείτε και προετοιμάστε το έδαφος για να κάνετε το επόμενο ουσιαστικό, βήμα. Η χρονιά, θα κλείσει με εσάς, ετοιμοπόλεμους και έτοιμους για όλα.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:έντονες οι διαισθήσεις σας, που όμως δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αξιόπιστες και δεν θα πρέπει να τις ακούσετε, τουλάχιστον για τα σοβαρά θέματα. Θα βρεθείτε μπερδεμένοι ανάμεσα στο φανταστικό και στο πραγματικό, αδύναμοι να ξεχωρίσετε ποιο είναι ποιο. Σ’ αυτή τη φάση, θα πρέπει να αποφύγετε να προσφύγετε σε φάρμακα, αλκοόλ ή άλλες ουσίες, για να κατευνάσετε την ένταση μέσα σας. Σε αντίθεση με όλη αυτή την επιρροή, έρχεται η απόλυτη ικανοποίηση που παίρνετε από την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή. Έχοντας ξεκαθαρίσει τα θέλω από τα πρέπει, θα αφοσιωθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες, αφενός γιατί σας πάει γάντι η ομαδική δουλειά, αφετέρου γιατί θα γνωρίσετε ανθρώπους που μοιράζονται τα ιδανικά και τις ιδέες τους, μαζί σας. Ό,τι κάνετε αυτή την περίοδο, θα το κάνετε για τους άλλους, ενώ διάφορα γεγονότα ξεσηκώνουν το ενδιαφέρον σας για τον αποκρυφισμό, τον πνευματισμό και τον διαλογισμό. Προσοχή στις 19 με τις διελεύσεις που φέρνουν αναβολές, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις από πονηρούς ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευθούν τη συμπονετική σας διάθεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα επαγγελματικά είναι σε σταθερό δρόμο. Τα οικονομικά επίσης, αν και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για άνοδο, αφού οι πλανήτες κοιτούν θετικά τον οικονομικό σας τομέα ευνοώντας τον σημαντικά. Εύνοια δίνεται στους καλλιτέχνες και στις εικαστικές δραστηριότητες, είτε σαν επάγγελμα, είτε σαν χόμπι. Στις 13, μια θετική όψη,  σας χαρίζει ευελιξία, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε οτιδήποτε κι αν σας ανατεθεί, αλλά και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Καμία πρόκληση δεν είναι δύσκολη για σας αυτή την περίοδο, αν και σωματικά, δεν θα είστε και τόσο ενεργητικοί. Στις 19, όμως, θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την ευστροφία, και αν χρειαστεί μπορεί να πείτε και ψέματα προκειμένου να γίνει η δουλειά σας. Θα υπάρξουν αναβολές των υποθέσεών σας, παρεξηγήσεις με προσφιλή πρόσωπα και συνεργάτες, αλλά και θα είστε αρκετά αφηρημένοι. Μπορεί δε, να πέσετε και θύματα κλοπής, να χάσετε αντικείμενα, ή να παραλείψετε σημαντικά πράγματα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αυτό το μήνα, θα είστε πολύ ρομαντικοί. Τόσο, ώστε να εξιδανικεύσετε σχέσεις, που μπορεί να μην αξίζουν αλλά αυτό θα το διαπιστώσετε εκ των υστέρων. Θα συμπεριφέρεστε σαν να είστε μεθυσμένοι από έρωτα, παρασυρμένοι από μια αγάπη, πλατωνική μεν, δυνατή δε. Δημιουργούνται σ’ αυτή τη φάση, φιλίες, που βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση ιδεολογίας. Άλλωστε, ο έρωτας, έρχεται μέσα από ομάδες, και ανθίζει μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται κοινά ιδανικά και επιδιώξεις. Κυριαρχεί η συμπόνια, η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός. Η αγάπη σας ολοκληρώνει, έντονα συναισθήματα σας κατακλύζουν και αισθάνεστε πρωτοφανή πληρότητα. Αυξημένη η καλλιτεχνική έμπνευση, θα τα δώσετε όλα για τους άλλους.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πάθος, φλερτ, έρωτας, σεξ και έντονος τρόπος ζωής, προερχόμενα από μια αίσθηση περιπέτειας που σας κατακλύζει και σας ωθεί σε διασκεδάσεις και έντονο τρόπο ζωής. Κοινωνικότητα και επιτυχία στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο δίνει η όψη αυτή αλλά και επιβοηθά κάθε είδους συνεργασία, συνεταιρισμούς, ακόμα και οικονομικά θέματα. Νιώθετε, αλλά και είστε καλυμμένοι απόλυτα από την κοινωνική σας ζωή. Δημιουργούνται ενδιαφέρουσες φιλίες που βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση ιδεολογιών. Η επικοινωνία ευνοείται ενώ ο έρωτας μπορεί να ανθίσει στους κόλπους μιας ομάδας, μεταξύ δύο ανθρώπων που μοιράζονται κοινό σκοπό και ιδανικά. Στις 11 του μήνα, θα υιοθετήσετε μια πολιτική λιτότητας, αλλά για καλό σκοπό. Δεν αποκλείεται καθόλου αυτό το διάστημα να αρχίσετε μια δίαιτα. Ενισχυμένα τα πρέπει, θα πάρετε αποφάσεις μετά από ορθή σκέψη και κρίση. Δεν θα λείψουν και οι χωρισμοί από φιλίες ή σχέσεις, που δεν έχουν αντέξει στο χρόνο, κι ας φαίνονταν εξ αρχής, ότι ήταν ιδανικές.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τα προβλήματα της επαγγελματικής σας καθημερινότητας αλλά η μεγάλη ένταση που νιώθετε δυσκολεύεται να εκτονωθεί και εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Μια επαγγελματική ευκαιρία, παρουσιάζεται στις 19 του μήνα, και η πλανητική συγκυρία σας προσδίδει συγκέντρωση, οργανωτικότητα και τον τρόπο να φροντίζετε να βλέπετε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να εξασφαλίσετε την επιτυχία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Οικονομία δυνάμεων και διάθεση συνεργασίας, σας κάνουν ιδανικούς για ομαδική εργασία. Στις 22, καλό είναι να εξετάσετε εξονυχιστικά τους όρους συνεργασιών, ή συμβολαίων που καλείστε να υπογράψετε. Το διαμορφούμενο πλανητικό σκηνικό, είναι ιδανικό για μονιμότερη αλλαγή στόχων αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι τέτοιο. Επανεκκίνηση προσπαθειών, ζήλος και αφοσίωση, χωρίς ενοχές ότι παραμελείται κάποιος άλλος τομέας. Κάπου σ’ αυτά τα επίπεδα θα κυμανθούν και τα οικονομικά σας. Και λίγο πριν τη λήξη του χρόνου, θα είστε περισσότερο υπομονετικοί και λιγότερο επικριτικοί με τους ανόητους και τους αδαείς.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ορμή και το πάθος με τα οποία διεκδικείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκφράζονται με τόση ευγένεια και τόσο αρμονικά, που η άλλη πλευρά, δεν γίνεται να μείνει ασυγκίνητη. Ένας έρωτας γεννιέται στην αγκαλιά μιας ομάδας, μεταξύ εσάς και ενός άλλου προσώπου, με το οποίο μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά, τα ίδια οράματα και τις ίδιες ανησυχίες. Θα επικοινωνήσετε, θα μιλήσετε θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης και θα χαρείτε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους, με μονιμότερα αποτελέσματα, κάτι που θα τους προσδώσει χαρά και ένα αίσθημα πληρότητας. Έντονες ερωτικές στιγμές για όλους στις 13 και η ευκαιρία να γίνουν οι σχέσεις πιο βαθιές και πιο αξιόλογες. Αντίθετα, αυτές που δεν έχουν αντεπεξέλθει στη φθορά του χρόνου, καταστρέφονται στα εξ ων συνετέθησαν. Βελτιώνονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν οι σχέσεις στις 24 και λίγο πριν τη λήξη του χρόνου, έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις, είτε για την καλή συνέχεια και τα επόμενα βήματα, είτε για τη λήξη των ερωτικών σας και αισθηματικών σχέσεων.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό το μήνα, αποκαλύπτεται ένα παρασκήνιο που παίζεται εδώ και καιρό εις βάρος σας, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό σας χώρο. Το σπίτι θα είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει, κυρίως γιατί θα χρειαστεί να κάνετε έκτακτα έξοδα για τα υδραυλικά και το αποχετευτικό σύστημα, κι αυτό είναι κάτι που θα ζημιώσει την τσέπη σας, περισσότερο απ’ όσο περιμένετε. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σε θέση να διαταράξει την καλή σας διάθεση, ούτε θα σας αποτρέψει να νοιάζεστε και να συνδράμετε τους άλλους. Η συμμετοχή σας δε, σε ομαδικές δραστηριότητες θα σας προσδώσει πληρότητα και ικανοποίηση. Κυριολεκτικά, έχετε τόσο μεγάλη ενεργητικότητα που δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα επιτύχετε συγκέντρωση, οργανωτικότητα, μεθοδικότητα και θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Η εικοστή δεύτερη μέρα του μήνα θα σας δώσει αποφασιστικότητα, ισχυρή θέληση, ώστε να αλλάξετε αυτά που θεωρείτε κακώς κείμενα. Μεταρρυθμίσεις, αλλαγές, επανεκκίνηση, με ζήλο και αγάπη γι αυτό που κάνετε. Μόνιμη αλλαγή στόχων.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:πρόκειται να έχετε μεγάλο οικονομικό όφελος από τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, αλλά και σε συνεργασίες. Χρειάζεται όμως, να εξετάσετε εξονυχιστικά τους όρους συμμετοχής, πριν προβείτε σε οποιουδήποτε είδους συναίνεση ή υπογραφή. Στις 11, θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες και τα προγράμματα, υιοθετώντας μια πιο αυστηρή πολιτική στη δράση σας, βασιζόμενη στην μεθοδικότητα με την οποία οργανώνετε τα πράγματα. Μια στροφή σε πιο ρεαλιστικούς στόχους είναι ό,τι καλύτερο για σας την εποχή αυτή. Ως εκ τούτου, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε, ένα πολύ έντονο και «βρώμικο» παρασκήνιο που παίζεται εις βάρος σας εδώ και καιρό, στον επαγγελματικό σας χώρο, και αλίμονο στους ενόχους. Δραστηριοποίηση, λήψη και υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων, μέσα από μελετημένες ενέργειες, και εστίαση σε έναν στόχο, στις19. Στις 22 δε, ολοκληρώνεται ένα σχέδιό σας και δικαιώνεστε. Παρ’ όλα αυτά, η ρουτίνα, η καθημερινότητα και τα προβλήματα σας έχουν κουράσει. Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων σας περιμένουν όμορφες εκπλήξεις, είτε από τα δικά σας πρόσωπα, είτε από τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: από τις 22 του μήνα και μετά, θα πρέπει να περιμένετε, ξαφνικές αλλαγές στο αισθηματικό σας σκηνικό, και όχι για καλό. Ξαφνικός χωρισμός από σχέσεις, που τίποτα δεν προειδοποιούσε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αφήνεστε μετέωροι, προβληματισμένοι και μπερδεμένοι σε μια συγκεχυμένη κατάσταση, από την οποία δύσκολα θα βγείτε. Αυτό που θα κατανοήσετε εκ των υστέρων, είναι ότι τίποτα δεν έρχεται από μόνο του, και είναι η δική σας τάση ανεξαρτησίας, που έφτασε τα πράγματα ως εδώ. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, δημιουργήσατε τις προϋποθέσεις του χωρισμού. Σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στην πάροδο του χρόνου και της καθημερινότητας, θα διαλυθούν. Κάποιες άλλες όμως, θα συνεχιστούν, με πιο γερές βάσεις, ανανεωμένες, αναγεννημένες και έτοιμες να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσετε στις 24, ενώ το τέλος της χρονιάς, σας θέλει να κάνετε αγορές, για τους αγαπημένους σας, με προτίμηση στα προϊόντα υψηλής ή προηγμένης τεχνολογίας.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ:θα ξεκινήσει ο μήνας, με εσάς να γίνεστε εύκολα, θύματα των καταστάσεων. Θα σας εξαπατήσουν, άσχετα από τον τομέα, αλλά και θα εξαπατήσετε. Θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από ευνοϊκές όψεις στις 8 του μήνα, για να νιώσετε επιτέλους ότι καλύπτεσθε από την αισθηματική και κοινωνική ζωή σας. Θα σας δοθεί και η ευκαιρία να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες φιλίες, που σαν βάση τους έχουν τα κοινά ιδανικά, και την ίδια ιδεολογία. Έντονη κοινωνική ζωή για τους συμμετέχοντες σε ομαδικές δραστηριότητες και εύνοια στην επικοινωνία μεταξύ των μελών μιας ομάδας. Στις 13, οι όποιες ατασθαλίες σας θα αποκαλυφθούν γι αυτό να είστε προσεκτικοί ως προς το, ποιους προσπαθείτε να ξεγελάσετε. Το ενδιαφέρον σας κεντρίζουν θέματα μεταφυσικής, διαλογισμού και ολιστικών θεραπειών. Υιοθετείτε καινούριες διατροφικές συνήθειες, ενώ επιβάλλετε μια πιο πειθαρχημένη στάση στον εαυτό σας προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, και συν τοις άλλοις, θα διαπιστώσετε ότι απλά καθημερινά προβλήματα, σας φαίνονται «βουνά». Κινδυνεύετε να πέσετε θύματα κλοπής, να χάσετε πράγματα, ή να ξεχνάτε υποχρεώσεις. Αυτή είναι μια επιρροή που θα κρατήσει και μετα τις γιορτές. Ωστόσο, προς το τέλος του χρόνου, ανακτάτε την ψυχραιμία σας και ανακάμπτετε σταδιακά, προς μια πιο ουσιαστική στάση ζωής.  

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: από τις 8 του μήνα και μετά, ενδείκνυται, ή μάλλον επιβάλλεται η εργασιοθεραπεία, και ιδιαίτερα οι χειρωνακτικές δουλειές που δεν αναγκάζουν το μυαλό να σκέφτεται. Με ενισχυμένη τη δημιουργική σας πλευρά σας ο μήνας, που βγάζει στην επιφάνεια, ό,τι καλύτερο διαθέτετε σε φαντασία και καλλιτεχνία. Όταν όμως, στις 13, έρχονται αρνητικές διελεύσεις, θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι, στο χώρο της δουλειάς σας, υπονομεύουν τις προσπάθειές σας και σας εξαπατούν με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Και όπως θα διαπιστώσετε, με την αποκάλυψη αυτού του γεγονότος, υπάρχει ένα γενικότερο παρασκήνιο που παίζεται εις βάρος σας εδώ και καιρό. Ίσως, εδώ, να  χρειαστεί να απέχετε για λίγο από τον επαγγελματικό σας χώρο, προκειμένου να ανακάμψετε από όλο αυτό. Τα οικονομικά, δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλατε, ίσως γιατί τα έκτακτα έξοδα που εμφανίζονται είναι αδύνατον να διευθετηθούν. Στις 19 οι πλανητική συγκυρία θα σας ρίξει ακόμα περισσότερο, και δεν θα είστε σε θέση να λύστε ακόμα και τα πιο εύκολα προβλήματα της καθημερινότητας. Μόνο λίγο πριν τη λήξη της χρονιάς, θα μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα «ασυμμάζευτα».

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αντίθετα, η αισθηματική σας ζωή, πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Ρομαντισμός, καλλιτεχνικές ανησυχίες, έρωτες, μεγάλες προσδοκίες, μια ιδανική σχέση εν τη γενέσει της, σας ζαλίζει και σας μεθά γλυκά με αρώματά της. Είναι πολύ πιθανό να ανθίσει ένας μεγάλος έρωτας, μέσα από μια ομάδα, που μοιράζεται κοινές πεποιθήσεις. Ένα πρόσωπο, που απασχολεί τη σκέψη σας εδώ και κάμποσο διάστημα, έρχεται να ενδώσει στη διεκδίκησή σας και αυτό σας ολοκληρώνει και σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Προσοχή στις 19, γιατί η τάση σας για ανεξαρτησία, μπορεί να σας ωθήσει να προσπαθήσετε να εξαπατήστε το ταίρι σας, αλλά είναι απίθανο να μην αποκαλυφθείτε. Μην δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ούτε να προσπαθήσετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας καλύτερο απ’ ό,τι είναι. Το τελείωμα της χρονιάς, φέρνει, ίσως σαν δωράκι,  μια νέα ευκαιρία για αγάπη και σοβαρή σχέση παρουσιάζεται και σας ενθουσιάζει. Γι αυτό και η απογοήτευση, δεν θα έχει θέση στη ζωή σας, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.