Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 9/9

 

Ταρώ για σήμερα 9/9

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Νομικά θέματα που εκκρεμούν διευθετούνται, ενώ κάποια κληρονομικά ζητήματα, βρίσκουν λύσεις. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πάντα, είναι ο σωστός. Ορθή κρίση, γνώσεις και εμπειρία, κάνουν τον ιδανικό συνδυασμό για την επιτυχία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άστρο)

 

 

Να θυμάστε ότι οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να συνδράμουν στα δύσκολα. Γι αυτό, είναι καλό να μην τους παραμελείτε. Οι υποθέσεις σας πηγαίνουν πολύ καλά. Οι επιτυχίες σας διαδέχονται η μία την άλλη. Ένας έρωτας σας δημιουργεί καινούριο καρδιοχτύπι.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

 

Θα δυσκολευτείτε να σκεφθείτε ψύχραιμα και μια τάση απαισιοδοξίας θα σας παρασύρει σε δυσάρεστες κατευθύνσεις. Ωστόσο, η διαίσθησή σας θα λειτουργεί  ως καλός οδηγός για τις σωστές αποφάσεις. Γιατί δεν αποφασίζετε να την εμπιστευθείτε;

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

 

Το βρίσκετε αρκετά δύσκολο να προχωρήσετε μπροστά, συγχυσμένοι καθώς είστε από τις καταστάσεις γύρω σας. Αν όμως, αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τα πάντα και τους πάντες με το θάρρος της γνώμης σας, τότε ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

 

Τα βήματά σας θα πρέπει να γίνονται με σύνεση, ταπεινότητα και χωρίς καθόλου έπαρση. Μόνο τότε, το μέλλον που θέλετε να χτίσετε έχει πιθανότητες να σταθεροποιηθεί και να αποδώσει καρπούς. Επιτυχία, ολοκλήρωση, ικανοποίηση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Με ειλικρίνεια, καθαρότητα και ηρεμία, βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις καταστάσεις. Η ανασφάλεια φεύγει μακριά σας και κατευθύνεστε ολοταχώς προς την επιτυχία.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ασφάλειά σας, μέσω της ψύχραιμης στάσης που κρατάτε απέναντι στα γεγονότα. Θα μπορείτε έτσι να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Μια επαγγελματική ευκαιρία σας προσφέρει σταθερότητα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

Κυκλοθυμικοί και στενόμυαλοι. Έτσι παρουσιάζεστε σήμερα, γι αυτό και θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την αποτυχία. Γίνεστε καχύποπτοι, πονηροί και ασταθείς. Αντιδράσετε τις αλλαγές με προσαρμοστικότητα αν θέλετε να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

 

Τώρα, είναι εφικτό να περιμένετε να επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να υπάρξει ακόμα και γάμος, ή να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση ζωής. Μεγάλες αλλαγές και εξαιρετικές εξελίξεις έρχονται. Να είστε έτοιμοι και πρόθυμοι.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

 

Αντί να παλεύετε στα τυφλά, με μέτρια αποτελέσματα, είναι καλύτερα να ξανασκεφθείτε ό,τι κάνετε. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ξεχάσετε ολοσχερών, όλα αυτά που σας αντιπροσωπεύουν και να ξεκινήσετε απ’ την αρχή. Η ευτυχία βρίσκεται στα νέα ξεκινήματα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Λανθασμένα, επιμένετε σε πρόσωπα, με τα οποία οποιαδήποτε σχέση μαζί τους, έχει τελειώσει οριστικά. Πρέπει να παραδεχθείτε επιτέλους ότι δεν υπάρχει ελπίδα επιστροφής. Τελειώστε με τις εμμονές σας. Μπορεί να δυσκολευθείτε να το ξεπεράσετε, αλλά θα συνέρθετε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

 

Αργοπορείτε να αντιδράσετε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και χάνετε όλο το παιχνίδι. Η παθητική σας στάση, δεν θα σας βγει σε καλό. Χάνετε ευκαιρίες, απομακρύνεστε από ανθρώπους, κλείνεστε στον εαυτό σας. Γίνετε πιο επικοινωνιακοί και πιο δραστήριοι.