Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 8/9

 

Ταρώ για σήμερα 8/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

Έχετε τα εργαλεία. Διαθέτετε την πείρα, και ξέρετε τον τρόπο για να λύσετε ό,τι πρόβλημα κι αν σας απασχολεί. Είναι στο χέρι σας και μόνο η απόφαση να προχωρήσετε ακάθεκτοι για να πετύχετε τους στόχους σας, που με τις σωστές κινήσεις θα τους πιάσετε μια ώρα αρχύτερα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

Ουδέν καλόν, αμιγές κακού, λέει το αρχαίο ρητό. Και έτσι είναι, αφού για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες και συμβιβασμούς, που μπορεί να μην σας αρέσουν, ωστόσο είναι απαραίτητα αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Ένα μοιραίο γεγονός, έξω από τον έλεγχό σας, μπορεί να σας δημιουργήσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ωστόσο, σας υποδεικνύει ότι ο δρόμος που διαλέξατε ίσως να μην είναι ο σωστός. Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Βλέπετε τις καταστάσεις από θέση ισχύος. Δεν ακούτε πραγματικά τους άλλους σ’ αυτά που έχουν να σας πουν και βγάζετε ένα αλαζονικό πρόσωπο προς τα έξω. Χαλαρώστε. Ότι σας αξίζει ηγετική θέση, είναι γεγονός. Το να τη διεκδικείτε όμως, με σκληρό τρόπο, δεν είναι καλό.

 

 

ΛΕΩΝ (Το Άρμα)

 

 

Ένα ταξίδι, δικό σας ή προσφιλούς σας προσώπου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Βαδίζετε ακάθεκτοι προς το να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο δρόμος σας είναι καθαρός από εμπόδια. Πάρα πολύ γρήγορα μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας, θριαμβευτή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε δίκαια και επί ίσοις όροις, προς όλους. Αυτό σας κάνει περιζήτητους στις παρέες στις συναναστροφές αλλά και στις συνεργασίες. Οι κόποι σας δικαιώνονται. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί, επιλύεται.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Θάνατος)

 

 

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε στη μέση ό,τι κάνετε και να μείνετε πίσω. Απομακρυνθείτε από τα γεγονότα και τελειώστε με καταστάσεις που σας πιέζουν και σας αποσυντονίζουν. Η νέα αρχή που πρόκειται να κάνετε, είναι πιο καλή απ’ την προηγούμενη φορά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

Δεν θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις γιατί δεν έχετε την ωριμότητα για να το κάνετε. Αποφύγετε να λειτουργήσετε ενστικτωδώς και μην εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας στις σοβαρές καταστάσεις. Είναι καλό να μείνετε εκτός δράσης, για ένα διάστημα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

Η καλοσύνη, η φιλανθρωπία, τα λεπτά αισθήματα και οι βαθιά γνώση της ζωής, είναι τα ατού σας, στο δρόμο προς την επιτυχία. Μια γυναίκα, θα παίξει σοβαρό ρόλο στα σχέδιά σας με τις συμβουλές που θα σας δώσει. Εμπιστευθείτε την.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Θα σας πλησιάσει ένα γυναικείο πρόσωπο που βρίσκεται σε θέση ισχύος,  με σκοπό να σας βοηθήσει να ανέλθετε στην ιεραρχία. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε όπως έχετε ονειρευτεί. Ηγετικές θέσεις. Σοβαρές αποφάσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Η κατάσταση που βρίσκεστε σας έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίλημμα. Πρέπει να αποφασίσετε κάτι, έναντι κάποιου άλλου. Η αλήθεια είναι ότι εσείς τα θέλετε και τα δύο, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν γίνεται. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, έρχεται να σας βάλει σε πειρασμό.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα δεν είναι ο σωστός και σύντομα θα το διαπιστώσετε, όταν αρχίσουν να καταρρέουν τα πάντα γύρω σας. Βρίσκεστε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν είναι στο χέρι σας να κάνετε κάτι για να διορθώσετε τα πράγματα. Δείξτε ψυχραιμία.