Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 7/9

 

Ταρώ για σήμερα 7/9

 

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

 Με πολύ ισορροπημένο τρόπο θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σήμερα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή μεταξύ δύο αντιπάλων στρατοπέδων εντός της οικογένειάς σας. Φροντίστε η κρίση σας να είναι αντικειμενική, αμερόληπτη και καθαρή.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Έχετε αγγίξει την επιτυχία. Καθισμένοι στο θρόνο σας, στην πρωτιά σας, δίνετε συμβουλές προς τους άλλους, που ακόμα παλεύουν τα φτάσουν εκεί που είστε. Ένα πρόσωπο με κύρος και ισχύ, θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

 

Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας διακατέχουν, θα ωθήσουν κάποιους από εσάς, να επιλέξετε τα ελεύθερα επαγγέλματα. Ένα καινούριο ξεκίνημα λαμβάνει χώρα, από το μηδέν. Μια επανασύνδεση, ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας αναστατώνει ευχάριστα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά μην επαναπαύεστε σ’ αυτό. Τα γεγονότα που θα συμβούν χρειάζονται σωστή κρίση και λογική για να ερμηνευθούν και να δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

 

Ήρθε η ώρα για περισυλλογή και διαλογισμό. Χωρίς φόβο, θα βουτήξετε στα άδυτα της ψυχής σας για να καθαρίσετε  το χώρο και να τον ανοίξετε για νέες εμπειρίες. Αποτραβιέστε από τις κοινωνικότητες και τα λέτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

Οι πρωτοβουλίες είναι ένα θέμα που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική σας βούληση. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση σήμερα. Να είστε αληθινοί και ο εαυτός σας και να μην φοβάστε να εκφράσετε τη γνώμη σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

Κάνατε πονηριές, είπατε ψέματα, υποτιμήσατε πρόσωπα και καταστάσεις. Περάσατε καλά εσείς αδιαφορώντας για τους άλλους; Τώρα σας έρχεται ο λογαριασμός. Θα πληρώσετε, θέλετε δεν θέλετε. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να παραδεχθείτε τις ευθύνες σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Θάνατος)

 

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να αλλάξετε πορεία. Ειδάλλως η καταστροφή σας περιμένει. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Αν δεν τελειώσετε με καταστάσεις και ανθρώπου που σας πιέζουν σύντομα θα χάσετε και τον εαυτό σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

 

Φως άπλετο, ρίχνεται σε σκοτεινές υποθέσεις που λαμβάνουν χώρα γύρω σας. Η αλήθεια βγαίνει στο φως και όλα έρχονται σε ισορροπία. Οι κόποι σας ανταμείβονται αλλά και η ειλικρίνειά σας. Να θυμάστε ότι η αλήθεια, μπορεί να πονάει, αλλά φέρνει πάντοτε απελευθέρωση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες, και όλες με ιδιαίτερο κόπο και ταλαιπωρία. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα της απολαβής. Και θα είναι πολύ ικανοποιητική, και φυσικά ανάλογη των προσπαθειών σας. Βρίσκετε δικαίωση. Οι κόποι σας επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

 

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ανοιχτός. Μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε το ολοκάθαρο μονοπάτι που μόνοι σας καθαρίσατε και καθορίσατε. Το ταξίδι μόλις αρχίζει. Σύντομα, θα βρεθείτε στο τέρμα, νικητές, απολαμβάνοντας τις δάφνες σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

 

Μια ξεκάθαρη καινούρια αρχή στο προσκήνιο. Το αν θα την κάνετε ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σας απόφαση. Ένας καινούριος έρωτας, μια νέα αγάπη. Ανανεωμένοι και πιο σίγουροι από ποτέ, προχωράτε προς την επιτυχία.