Ταρώ για σήμερα Τρίτη 6/9

 

Ταρώ για σήμερα 6/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

Μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις σε όσους απαιτούν από εσάς ανταπόκριση. Δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς βιαστικές παρεμβάσεις, είτε από εσάς τους ίδιους, είτε από τους άλλους.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Ένα νομικό θέμα σας λύνεται, με τρόπο θετικό. Επανέρχεται η χαμένη ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε δίκαια προς όλους και αυτό σας κάνει αναγνωρίσιμους και επιθυμητούς, είτε για συνεργασίες, είτε απλά για καλή παρέα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

 

Οι λύσεις που ψάχνετε είναι μέσα σας. Αφήστε λοιπόν την παθητικότητα κατά μέρος και μπείτε στη μάχη της διεκδίκησης της επιτυχίας. Μην κρύβεστε από τα προβλήματα. Λύστε τα αν θέλετε να νιώσετε ότι είστε ελεύθεροι πραγματικά. Η ευτυχία είναι στα χέρια σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Ισχύς)

 

 

Με τρόπο δυναμικό θα διεκδικήσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ίσως ο τρόπος σας να φαίνεται λίγο «άγριος» προς τους άλλους, ωστόσο εσείς δεν μπορείτε τώρα να σκεφτείτε σε ποιον αρέσετε και σε ποιον όχι. Ακολουθήστε το δρόμο σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

 

Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, στο χώρο της εργασίας ή του σπιτιού θα σας εξηγήσει πολλά από αυτά που συνέβαιναν, με ανεξήγητο τρόπο γύρω σας. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να διευθετήσετε  τα πράγματα επαναφέροντας την πρωτύτερη ισορροπία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Αισθάνεστε ότι γύρω σας τα πάντα καταρρέουν. Βρίσκεστε σε σύγχυση και δεν βλέπετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Νιώθετε ότι όλοι και όλα είναι εναντίον σας και σας πιάνει έντονος φόβος και κυκλοθυμία. Αν δεν συνέρθετε άμεσα, θα χάσετε το παιχνίδι της ζωής ολάκερο.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

Θα χαρακτηρισθείτε, το λιγότερο, αφελείς, αν πιστεύετε ότι αν καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, όλα θα γίνουν από μόνα τους. Χρειάζεται, να δραστηριοποιηθείτε και να δημιουργήσετε εσείς τις συνθήκες που χρειάζονται για την υλοποίηση των σχεδίων σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Έχετε κοπιάσει αρκετά, και τώρα έρχεται η πληρωμή σας. Οι ταλαιπωρίες που περάσατε, η δουλειά, και οι διαδικασίες στις οποίες μπήκατε, τώρα φαίνεται ότι αποδίδουν. Έχετε τίμια, κερδίσει την επιβράβευση από όλο το περιβάλλον σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

 

Απελευθερωμένοι από καταστάσεις του παρελθόντος που σας κρατούσαν πίσω, προχωράτε με γοργά βήματα προς το νέο ξεκίνημα ζωής, που μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε. Από δω και στο εξής, δεν πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Πλησιάζετε μια γυναίκα κύρους, για να σας βοηθήσει ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η εμπειρία της, οι γνώσεις της αλλά και η διάθεσή της να σας βοηθήσει, θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οικονομική άνοδος και ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

Είναι ανάγκη να αποτραβηχτείτε και να συλλογιστείτε τα του εαυτού σας. Μην φοβηθείτε να βουτήξετε στην εσωτερική σκοτεινιά της ψυχής σας και να ρίξετε φως στα απωθημένα σας. Θα βγείτε καλύτεροι άνθρωποι από αυτή τη διαδικασία.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Η τύχη είναι με το μέρος σας, το ίδιο και η μοίρα. Ένα μοιραίο γεγονός, που έρχεται να σας αποδείξει ότι το σύμπαν σας αγαπά, θα πρέπει να είστε σε θέση να το διαχειριστείτε λογικά και με μετριοπάθεια, ειδάλλως θα χάσετε τα πάντα, στην προσπάθειά σας να τα κρατήσετε.