Ταρώ για σήμερα Κυριακή 4/9

 

Ταρώ για σήμερα 4/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

Νιώθετε ότι σας λείπε η αυτοπεποίθηση για να υλοποιήσετε τους στόχους σας; Γιατί; Αφού μπορείτε και πρωτοβουλίες να παίρνετε, και προς τους στόχους σας κατευθύνεστε. Προς τι οι ανασφάλειες; Κάντε τα αναγκαία βήματα. Ξέρετε και πώς και πότε… μην διστάζετε άλλο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Μικρές καθημερινές χαρές, σας δημιουργούν μεγάλη ικανοποίηση και θα πλημμυρίσετε με αισθήματα καλοσύνης. Μια εγκυμοσύνη σας δίνει χαρά απ’ όποια θέση και αν τη βλέπετε. Η σύνδεσή σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας ανοίγει ορίζοντες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

 

Θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των άλλων και να παραδέχεστε την αλήθεια των λεγομένων τους. Αν ακούτε για να καταλάβετε και όχι για να απαντήσετε, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τη σωστή λύση στα θέματα που σας απασχολούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

Παρουσιάζονται ευκαιρίες στον επαγγελματικό, οικονομικό, αλλά και αισθηματικό τομέα. Με καθαρό μυαλό και ήρεμο πνεύμα, θα είστε σε θέση να βλέπετε ξεκάθαρα το ποιόν των ανθρώπων που σας πλησιάζουν και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

 

Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε ξεκινήσει, και θα προσφέρετε αρμονία με την ψυχραιμία σας. Μια φιλική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Επίσης, μια επαγγελματική ευκαιρία, σας προσφέρει σταθερότητα στα οικονομικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Να θυμάστε ότι η μοίρα, δεν εγγυάται την ικανοποίηση των επιθυμιών σας πάντα, και σας φέρνει ενώπιον καταστάσεων που ενδέχεται να μην επιθυμείτε και ίσως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Το πιο βασικό είναι να δέχεστε με σύνεση τα όσα συμβαίνουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης και ίσως προβληματίζεστε για την εξέλιξή της. Θα έχετε σωστή κρίση όμως,  και θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς, ίσως αποφασίσετε να παντρευτείτε. Οι ελεύθεροι θα συνευρεθείτε ερωτικά με το αντικείμενο του πόθου σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

 

Ανακτάτε την αυτοεκτίμησή σας και προχωράτε με σίγουρα βήματα διεκδικώντας ευκαιρίες. Είστε δεκτικοί σε υλικά αγαθά καθώς και σε συναισθήματα εκτίμησης και αγάπης. Αντιλαμβάνεστε ένα φως, που θα βρεθεί στο δρόμο σας και ανοίγει προοπτικές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

 

Μπορείτε να αναμένετε καινούριες γνωριμίες, με αρκετά σημαντικές ερωτικές προοπτικές. Τα εμπόδια εξαφανίζονται από τη ζωή σας. Ξεκαθαρίζουν υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν. Οι αλλαγές σας ικανοποιούν απόλυτα. Η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Κρίση)

 

 

Μια επανασύνδεση προ των πυλών, σας φέρνει χαρά, αλλά και μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε με ξεκάθαρο μυαλό και αγνά συναισθήματα. Αναγνωρίζοντας τα λάθη σας και παραδεχόμενοι τις ευθύνες σας, προχωράτε σε αποφάσεις, ακόμα και για γάμο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Διώχνετε την ανασφάλεια, νιώθετε θετικά, και κατευθύνεστε στην επιτυχία, δίνοντας τέλος στη σύγχυση. Τα ευχάριστα έρχονται ξανά στη ζωή σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Αντιμετωπίζετε τα πάντα από θέση ισχύος. Αυτό μπορεί να βγει σε καλό, αλλά ίσως φέρει και ρήξεις με τους άλλους, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να τους διατάζετε. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ταπεινότητα τα πράγματα. Η αλαζονεία, βλάπτει.