Ταρώ για σήμερα Κυριακή 18/9

 

Ταρώ για σήμερα 18/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

Διαθέτετε ευγλωττία, δημιουργική δύναμη και μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε «σκαρφιστείτε». Η επιδεξιότητά σας, η διπλωματία και οι πειστικοί σας τρόποι, μπορούν να φέρουν οποιαδήποτε υπόθεση, στα πόδια σας, και μάλιστα λυμένη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Βρίσκεστε στη διαδικασία του ζυγίσματος μιας κατάστασης που σας απασχολεί. Συντονίζεστε άψογα με τις επιταγές της ημέρας και των συνθηκών και δίνετε ώθηση στις εξελίξεις. Με λογική, πειθαρχία, οργανωτικότητα και πρακτικό πνεύμα πορεύεστε προς την επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

 

Τα συναισθήματά σας είναι ελεγχόμενα. Οι κινήσεις σας είναι δυναμικές. Η πρόοδος, σε όλα τα επίπεδα είναι εδώ, παρούσα. Έχετε αναρρώσει πλήρως από το «κακό» παρελθόν,  και με ανωτερότητα βαδίζετε προς το θρίαμβο. Ένα ταξίδι, παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

 

Οι επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας, έχουν θετικό αντίκτυπο επάνω σας. Δείχνετε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας και στη ζωή και γι αυτό, βαδίζετε με καθαρότητα προς τη νίκη. Η ευγένειά σας και οι ευαισθησίες σας δεν περνούν απαρατήρητες.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

 

Στρέφεστε προς τον εσωτερικό σας εαυτό, σε μια αναζήτηση της αλήθειας σας. Με σοβαρότητα και ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας και τους άλλους, θα καταφέρετε να βγείτε από ένα μεγάλο τέλμα, που σας είχε βαλτωμένους εδώ και καιρό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Ισχύς)

 

 

Έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής και των συναισθημάτων σας, γι αυτό και οι αποφάσεις σας είναι καίριες και φέρνουν αποτελέσματα που εκπλήσσουν όλους γύρω σας. Ζωτικότητα, ενέργεια και καλή υγεία συμβάλλον θετικά προς τις εξελίξεις που έρχονται.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Νιώθετε μεγάλη απογοήτευση καθώς αυτά που περιμένετε δεν γίνονται. Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν υπάρχουν μέσα σας βαθιά ριζωμένοι ψυχολογικοί φόβοι, που σας σαμποτάρουν υποσυνείδητα κάθε προσπάθεια. Ψευδαισθήσεις και απατηλά φαινόμενα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

Θα πρέπει να επιβάλλετε στον εαυτό σας, μια σχετική αδράνεια σήμερα, καθώς οι εξελίξεις που τρέχουν, πρέπει να έχουν το χρόνο να δείξουν προς τα πού κατευθύνονται. Δείξτε προσοχή, ηρεμία και σύνεση. Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Βρίσκεστε, εκεί ακριβώς όπου έπρεπε να βρίσκεστε. Ο δρόμος σας ολοκληρώνεται. Η επιτυχία είναι πλήρης και καλοδεχούμενη. Οι συνθήκες ευνοούν τα καινούρια ξεκινήματα, που στηρίζονται πάνω στις γερές βάσεις που θέσατε εδώ και καιρό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα καταφέρετε όχι μόνο να έχετε ιδανικές συνεργασίες αλλά και εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις, που θα βασίζονται στο σεβασμό, στην καλή θέληση και στη γενναιοδωρία. Οι ερωτικές σχέσεις, ίσως και να βαδίζουν στο γάμο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Ισχυρή η δύναμη της θέλησής σας, δεν υπάρχει κάτι που θα σκεφτείτε και δεν θα το πράξετε. Οι δραστηριότητές σας βασίζονται στις σταθερές και καίριες αποφάσεις σας, που τις παίρνετε χωρίς κολλήματα και εμμονές. Μπορεί να φαίνεστε λίγο άκαμπτοι, στους άλλους, αλλά είστε σωστοί.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Γυρίσματα της τύχης, σας πανικοβάλλουν. Ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να κινηθείτε ευέλικτα αν θέλετε να έχετε επιτυχία. Αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι έξω από τον έλεγχό σας και αντιδράτε παρορμητικά.