Ταρώ για σήμερα Σάββατο 17/9

 

Ταρώ για σήμερα 17/9

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Μια γυναίκα κύρους, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την ολοκλήρωση των προσδοκιών σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία της για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Κάποιοι από εσάς, αποφασίζετε να γίνετε γονείς και να ξεκινήσετε οικογένεια. Ευτυχία και αισιοδοξία για το νέο ξεκίνημά σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

Τα γυρίσματα της τύχης, όταν φέρνουν θετικά αποτελέσματα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Δείχνουν όμως, ότι έχετε δουλέψει επάνω σ’ αυτά που ονειρεύεστε. Κι έτσι, ο τροχός, γυρίζει στη σωστή κατεύθυνση και με την ορθή φορά. Τύχη, αισιοδοξία και οικονομική άνοδος.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Σελήνη)

 

 

Μπερδεμένα συναισθήματα, σύγχυση και απαισιοδοξία σας διακατέχει σήμερα. Δεν ξέρετε τι να κάνετε και προς τα πού να κατευθυνθείτε. Τα όνειρά σας δεν φαίνεται να βρίσκουν υλοποίηση και οι ιδέες σας δεν αρέσουν σε κανέναν. Απογοήτευση και άγχος.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

Με ειλικρίνεια, τιμιότητα και ηθικές αξίες, διεκδικείτε το μερίδιό σας στο μέλλον. Οι πιθανότητες να το πετύχετε είναι μεγάλες καθώς πηγαίνετε με το σωστό τρόπο. Οι αλήθειες σας, μπορεί να «καίνε», ωστόσο ξεστομίζονται μόνο με καλές προθέσεις και με καλό σκοπό.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Κόσμος)

 

 

Καταφέρνετε, μετά από κόπους και ταλαιπωρίες, να ολοκληρώσετε την πορεία σας προς την επιτυχία. Οι στόχοι επιτυγχάνονται, οι προσδοκίες ολοκληρώνονται και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο κόσμος σας ανήκει. Πάρτε τα δώρα που σας προσφέρονται και απολαύστε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

Βασιζόμενοι μόνο στη διαίσθησή σας, χωρίς ίχνος λογικής προσέγγισης, δεν πάτε πουθενά. Ανωριμότητα, ανευθυνότητα και επιπόλαιες ενέργειες που εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις ρίσκου, δεν πρόκειται να σας φέρουν αποτελέσματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός, μοιραίο θα λέγαμε, συμβαίνει για να σας υποδείξει ότι τα πράγματα βαδίζουν όπως πρέπει και να συμβάλλει στην καλή εξέλιξη των πραγμάτων. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στον επαγγελματικό τομέα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

Περιμένατε την επιβράβευση και αντί γι αυτό, αντιμετωπίσατε τον κίνδυνο της καταστροφής. Αυτό, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σας δείξει, πού έχετε κάνει το λάθος και να το διορθώσετε όσο σας δίνεται ακόμα η ευκαιρία. Πάρτε το χρόνο σας, αλλά μην καθυστερείτε πολύ τις αποφάσεις.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

Είναι ώρα, αυτοκριτικής. Πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε το χρόνο σας, βουτήξτε στα άδυτα του εαυτού και του υποσυνειδήτου σας και βρείτε τι είναι αυτό που σας στερεί την επιτυχία. Μετά από αυτό, θα βγείτε πιο δυνατοί.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται χωρίς κόπους και θυσίες. Προκειμένου να πάνε καλά τα πράγματα σε έναν τομέα, θα πρέπει να «θυσιάσετε» κάτι άλλο. Μην διστάζετε. Μην αφήνετε τις καταβολές, τις αναστολές και την αναποφασιστικότητά σας να λειτουργούν εις βάρος των εξελίξεων.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Διάβολος)

 

 

Ενώ δεν είστε πονηροί οι ίδιοι, σκέφτεστε πονηρά, όταν έχετε να κάνετε με πονηρούς ανθρώπους. Και δεν κάνετε άσχημα. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από τη ζωή σας τους εμμονικούς ανθρώπους, εκείνους που σας περιορίζουν και δεν σας αφήνουν να σκέφτεστε καθαρά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Θάνατος)

 

 

Αφήσετε άμεσα ό,τι κάνετε και κατευθυνθείτε αλλού. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα θέλατε, και βλέπετε τον εαυτό σας να βαδίζει προς την καταστροφή. Γι αυτό, αφήστε τα όλα στην άκρη. Κάντε μια καινούρια, ξεκάθαρη αρχή.