Ταρώ για σήμερα Κυριακή 11/9

 

Ταρώ για σήμερα 11/9

 

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Μπερδεμένα συναισθήματα, σκόρπιες σκέψεις, σύγχυση, άγχος και ψυχική κούραση. Δεν είστε για πολλά σήμερα. Πάρτε την απόφαση να μείνετε για λίγο έξω από τα πράγματα, και να σκεφθείτε ως παρατηρητές. Μόνο έτσι θα είστε σε θέση να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

Χρειάζεται υπομονή. Η κατάσταση δεν «τρέχει» και εσείς φαίνεται ότι βιάζεστε τόσο για να βγάλετε συμπεράσματα, όσο και να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Ωστόσο, τώρα, υπάρχει ανάγκη να σταυρώσετε τα χέρια και να καθυστερήσετε τη δράση σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Ισχύς)

 

 

Δυναμικά, με ψυχή και αποφασιστικότητα δίνετε τη μία λύση πίσω από την άλλη. Στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, βγαίνετε νικητές. Σας έχει καταλάβει μια «πρεμούρα», για τον τερματισμό. Ο τρόπος σας όμως, μπορεί να φαίνεται λίγο «απότομος» στους άλλους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Ένα πρόσωπο με κύρος και δύναμη, στέκεται αρωγός στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Είστε οι ευνοούμενοι των προϊσταμένων σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και μόνο με τη δουλειά σας. Η προαγωγή σας αξίζει καλύτερα απ’ τον καθένα.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

 

 

Καθαρή σκέψη, εύστροφο μυαλό, κατεβάζετε ιδέες, από το πουθενά. Λύσεις δίνονται στα περισσότερα από τα θέματά σας και διευθετούνται οικονομικές εκκρεμότητες. Κοινωνικότητα, δυναμική επαγγελματική δραστηριότητα και οικονομική άνοδος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

 

Δείξτε εμπιστοσύνη στα καλά στοιχεία μέσα σας. Είναι υπέρ – αρκετά για να σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες της ημέρας. Η διαίσθησή σας είναι καλός σύμβουλος αρκεί να την ακούτε και να την εμπιστεύεστε. Η πίστη στον εαυτό σας είναι καταλυτικός παράγοντας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Ζητήματα όπως η ισότητα, η ισονομία, η δικαιοσύνη είναι σημαντικά για σας. Θέλετε να έχετε να κάνετε με αρμονικές καταστάσεις γύρω σας και αυτό αναζητάτε και σήμερα ανάμεσα στον κόσμο που θα βρεθείτε. Η αγάπη σας για το δίκαιο, θα φέρει μόνο επιτυχίες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

 

Τα σημερινά γεγονότα θα κρίνουν την περαιτέρω πορεία σας. Δείξτε σύνεση, εγκράτεια, ψυχραιμία και με καθαρό μυαλό θα δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας. Ένας καινούριος κόσμος εξυφαίνεται μπροστά σας, καλύτερος και θετικότερος από ποτέ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

 

Δεν είναι ώρα για έντονη δραστηριότητα. Είναι ώρα συμμαζέματος και περισυλλογής. Οι σκέψεις σας πρέπει να κατηγοριοποιηθούν, να μπουν σε σειρά, αν θέλετε να είστε σε θέση να προχωρήσετε «άνετοι», πιο πέρα. Μια ανασκόπηση στα οικονομικά σας επίσης, δεν θα έβλαπτε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άστρο)

 

 

Κινείστε σε ένα πολύ καθαρό μονοπάτι, έχοντας απαλλαγεί από έγνοιες και αρνητισμούς του παρελθόντος. Έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας και έτσι μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος λαθών. Μια νέα ερωτική γνωριμία σας αναστατώνει τις αισθήσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

 

Μετά τη σύγχυση έρχεται η διαύγεια. Μετά την καταιγίδα, βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έχετε συνέλθει σε σημαντικό βαθμό, από μια κατάσταση όπου όλα ήταν θολά και τίποτα δε εξελισσόταν. Μπορεί να αισθάνεστε ακόμα αρκετά μπερδεμένοι, αλλά τα σοβαρά, έχουν πλέον, περάσει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Το ταίρι σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για σήμερα, ή πιο σημαντική σας σκέψη. Μπορεί να βρίσκεστε σε δίλημμα, ως προς το πώς να το διεκδικήσετε, ή στην άλλη περίπτωση, πώς θα προχωρήσετε τη σχέση παρακάτω.