Ταρώ για σήμερα Σάββατο 10/9

 

 

Ταρώ για σήμερα 10/9

 

 

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

 

Κάτι σας λείπει και νιώθετε ανικανοποίητοι. Αυτό συμβαίνει γιατί επικεντρώνεστε στα συναισθήματά σας και αδυνατείτε να δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Φέρεστε αόριστα στις κοινωνικές σας επαφές και κανείς δεν μπορεί να βρει τι συμβαίνει στο μυαλό σας… ούτε και σεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ήλιος)

 

 

Η μεγάλη σας γοητεία, θα φέρει τον έρωτα στα πόδια σας. Εμπιστοσύνη που δείχνετε θα φέρει τους φίλους σας κοντά σας να σας υποστηρίζουν. Οι πρωτοβουλίες σας θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα ικανοποιηθείτε από τις όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

 

Προσκολλάσθε στο παρελθόν και αποφεύγετε την πραγματικότητα και το παρόν. Ένα χτύπημα της μοίρας, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα να επιστρέψουν πρόσωπα που έχουν φύγει. Θα δυσκολευτείτε να προχωρήσετε, αλλά θα τα καταφέρετε στο τέλος.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

Επιτυχία και ολοκλήρωση. Επίτευξη των στόχων σε όλους τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί αυτό να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων άλλων επιθυμιών σας. Όμως, μην βιάζεστε. Ένα βήμα τη φορά. Χαλαρώστε και απολαύστε την παρούσα, άκρως ικανοποιητική, κατάσταση.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

 

Ο «πάτος», που νομίζετε ότι έχετε πάσει, θα σας ωθήσει να δείξετε θέληση και να καταβάλετε προσπάθεια, ώστε να πλησιάσετε την επιτυχία. Απομακρυνθείτε από τις ανασφάλειες, γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας και δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

Μετριοπάθεια, απόσταση από την κατάσταση, ταπεινοφροσύνη και σταθερότητα, είναι οι λέξεις κλειδιά για να επιτύχετε την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Το αδιέξοδο θα μετατραπεί σε διέξοδο και οι λύσεις θα έρχονται με μεγάλη ευκολία.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

 

Αναμένεται μια καινούρια γνωριμία με ένα γοητευτικότατο πρόσωπο. Θα συνευρεθείτε ερωτικά μαζί του και θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες, που θα φέρουν αισιοδοξία και χαρά στη ζωή σας. Οι πληγές του παρελθόντος επουλώνονται, και ο έρωτας εγκαθίσταται στη ζωή σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

 

Συμπεριφέρεστε με αγένεια, σας λείπουν οι αρχές και η ηθική σας είναι πολύ χαλαρή. Με αυτό τον τρόπο, τίποτε δεν πρόκειται να βελτιωθεί, θα μπερδεύεστε περισσότερο και τα προβλήματα θα συσσωρεύονται χωρίς να μπορούν να λυθούν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

 

 Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου που είχατε παλέψει εδώ και καιρό είναι το κλου της ημέρας. Δικαιώνονται οι κόποι σας και τώρα μπορείτε επιτέλους να ξεκουραστείτε, δρέποντας τις δάφνες σας. Ολοκλήρωση, πληρότητα, ικανοποίηση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

 

Είστε σε θέση ισχύος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε δογματικά και δικτατορικά στους υφισταμένους σας. Προσέξτε γιατί η επιτακτική συμπεριφορά δημιουργεί αντιδράσεις και οι αντιδράσεις φέρνουν εντάσεις και ρήξεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

Με ηρεμία στο πνεύμα, γαλήνη στην ψυχή και με μία καθημερινότητα εξαιρετική μέσα στην απλότητά της, πορεύεστε προς την επιτυχία. Οι άλλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές. Ένα αντρικό πρόσωπο παίζει καταλυτικό ρόλο σε μία συνεργασία σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Θάνατος)

 

 

Νιώθετε ότι όλα έχουν τελειώσει. Βρίσκεστε σε τέλμα, και τίποτα δεν κινείται. Στην κατάσταση αυτή δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Γι αυτό, είναι σημαντικό να αφήσετε ό,τι κάνετε και να ξεκινήσετε εκ νέου. Η καινούρια αρχή, είναι θετικότερη.